Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μπα,δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...άσε που εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ κόσμημα που δεν το έχω δει από κοντά.Αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.Όχι μόνο τα κοσμήματα,διάφορα άλλα που πουλάνε.

Και έπειτα,πρέπει να κόβεις και αποδείξεις??Ή είναι μαύρα??Και αν είναι,πώς και δεν το έχει πάρει χαμπάρι η εφορία,που υποτίθεται ότι δεν της ξεφεύγει τίποτα??χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη σας μέρα!

Χριστίνα πολύ καλή η ιδέα της Αννούλας!Να κανεις μπλογκ βεβαιως βεβαιως.;)για αρχή βάλε φωτο γιατί κάτι μου λεει οτι εκτός απο καφεφιλες θα μας εχεις κ πελάτισσες!

Εγω σήμερα εκανα πεντικιουρ!Γιουπι!Ηρθε μια κοπελα σπιτι κ επιτελους νιωθω τα ποδαρακια μου 4 κιλα ελαφρυτερα.Τωρα θα χοροπηδαω με το Ιωαννακι περισσοτερο χαχα!

Τελικά κομμωτήριο κ καθαρ.προσώπου(σας είχα πει οτι ήθελα να κάνω?)θα τα κάνω ολα πανω,που είναι κ δοκιμασμενα.Ρεκτιφιε κανονικο θα γυρισω κ δεν θα με αναγνωρίζετε!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη,παλιά πουλούσα σε φίλους και γνωστούς,γιατί με είχαν σκάσει.Δεν είχα ξεκινήσει με αυτή την πρόθεση,αλλά όταν τα έβλεπαν επάνω μου,τα ήθελαν και φυσικά δεν μπορούσα να τα κάνω συνέχεια δώρο.

Για να μην θυμηθώ τώρα ότι τον Δεκέμβριο του 2004 έκατσα και έκανα 14 κοσμήματα με ασημοκόλληση,σε σχέδιο που ήθελε η κάθε μία,για τις νοσοκόμες στην κλινική που νοσηλευόταν η μάνα μου...Ξενυχτούσα μέχρι τις 2 για να τα προλάβω και σηκωνόμουν στις 4.30 για να πάω στο νοσοκομείο.Γυρνούσα αργά το απόγευμα πτώμα και αντί να ξεκουραστώ, καθόμουν και έβγαζα τα μάτια μου,για να ευχαριστήσω άτομα που τα περισσότερα δεν μας πρόσφεραν ποτέ τίποτα,μια και την δική τους δουλειά την κάναμε η θεία μου,εγώ και η αποκλειστική.Και στο τέλος μου την είπε και από πάνω μία από αυτές...ότι δεν τους πήγαμε ποτέ ένα γλυκό...που η θεία μου πρέπει να είχε κουβαλήσει πάνω από 100 κιλά γλυκά,χωρίς υπερβολή,εκείνο το εξάμηνο που είμασταν στο νοσοκομείο και όποια είχε υπογλυκαιμία,έτρεχε στο δωμάτιό μας,λες και είμασταν το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς...ακόμα τα θυμάμαι και εκνευρίζομαι...

Άσχετα όλα αυτά με το θέμα,αλλά έχω μετανιώσει για όσα έκανα τότε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα κοσμήματα δεν ήταν από τα εύκολα,που περνάς τις πέτρες στην ντίζα,βάζεις το κούμπωμα και καθάρισες... χρησιμοποιούσα ειδικό κολλητήρι και καλάι,που βγάζει καρκινογόνες αναθυμιάσεις και το κάθε κομμάτι απαιτούσε αρκετές ώρες δουλειάς...πόσο ηλίθια ήμουν Θεέ μου...

Χριστινάκι μου δεν φταις εσυ που είναι αυτες γαιδάρες!Εσυ έκανες αυτό που θεώρησες καλό να κάνεις,τώρα αν δεν το εκτίμησαν...αυτές έχασαν(α να χαθούν!)

Αλλά γενικά απο αυτά που γράφεις πολλές φορές καταλαβαίνω οτι επειδή είσαι θετικό άτομο κ θες να βοηθάς οποιον σου ζητάει κάτι,σε εκμεταλλεύονται.Να μαθεις και τη λέξη ΟΧΙ και να τη λες πιο συχνά;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη μου,δεν με εκμεταλλεύονται γενικά οι άνθρωποι,εκτός και αν θέλω εγώ να τους αφήσω να με εκμεταλλευτούν.Και μπορεί να μην λέω όχι ορθά κοφτά,αλλά στο τέλος απλά δεν κάνω αυτό που θέλουν και τέλος.

Απλά τότε είχα θεωρήσει σωστό να τους κάνω ένα δώρο για όλα όσα ΔΕΝ έκαναν για μας-πλην κάποιων εξαιρέσεων βέβαια,αλλά όπως λένε,κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα-και επειδή δεν είχα πρόθεση να δώσω λεφτά σε 14 άτομα για το τίποτα,είπα να κάνω τα κοσμήματα,που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες.Έκατσα μάλιστα το ζώον και τις ρωτούσα μία μία ποιό σχέδιο θέλουν και με ποιά πέτρα...

Το καλύτερο ήταν αυτό...μία συγκεκριμένη μου είπε ότι επειδή είναι πολύ ξεχωριστό άτομο,δεν μπορεί να φοράει ό,τι φοράνε και οι άλλες(αν την δείτε,θα ξεράσετε στην καλύτερη περίπτωση)και μου σχεδίασε μόνη της ένα πολύπλοκο κόσμημα,το οποίο ήταν σχεδόν αδύνατον να το κάνω με τα ταπεινά μου εργαλεία,δεδομένου ότι δεν είμαι και ο Λαλαούνης.Έκατσα όμως μέρες,έβγαλα τα μάτια μου και της το έφτιαξα.Τώρα τα σκέφτομαι και φασκελώνομαι.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Α...εκείνη την περίοδο,με συμπάθησαν ξαφνικά κάποιες ειδικευόμενες!!

Περίεργο,ε??χαχαχα

Μόλις είδαν το κόσμημα που έφτιαξα στην γιατρό του θαλάμου μας,με πλησίασαν όλο γλύκα και αγάπη!!!Εννοείται ότι δεν τους έκανα την χάρη.

καλως την! ειδα στο fb οτι περπατησε ο Ιωαννης. μπραβο του! καλους δρομους να εχει! εσενα να δω κακομοιρα μου τωρα που θα τον κυνηγας με τη κοιλια στο στομα. αληθεια πως εισαι;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας. Από το απογευμα προσπαθώ να σας γραψω και όλο το αφήνω στη μεση.

Πόπη μου,δεν με εκμεταλλεύονται γενικά οι άνθρωποι,εκτός και αν θέλω εγώ να τους αφήσω να με εκμεταλλευτούν.Και μπορεί να μην λέω όχι ορθά κοφτά,αλλά στο τέλος απλά δεν κάνω αυτό που θέλουν και τέλος.

Απλά τότε είχα θεωρήσει σωστό να τους κάνω ένα δώρο για όλα όσα ΔΕΝ έκαναν για μας-πλην κάποιων εξαιρέσεων βέβαια,αλλά όπως λένε,κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα-και επειδή δεν είχα πρόθεση να δώσω λεφτά σε 14 άτομα για το τίποτα,είπα να κάνω τα κοσμήματα,που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες.Έκατσα μάλιστα το ζώον και τις ρωτούσα μία μία ποιό σχέδιο θέλουν και με ποιά πέτρα...

Το καλύτερο ήταν αυτό...μία συγκεκριμένη μου είπε ότι επειδή είναι πολύ ξεχωριστό άτομο,δεν μπορεί να φοράει ό,τι φοράνε και οι άλλες(αν την δείτε,θα ξεράσετε στην καλύτερη περίπτωση)και μου σχεδίασε μόνη της ένα πολύπλοκο κόσμημα,το οποίο ήταν σχεδόν αδύνατον να το κάνω με τα ταπεινά μου εργαλεία,δεδομένου ότι δεν είμαι και ο Λαλαούνης.Έκατσα όμως μέρες,έβγαλα τα μάτια μου και της το έφτιαξα.Τώρα τα σκέφτομαι και φασκελώνομαι.:rolleyes:

Σιγά να μην τις ρώταγα κιολας.

"Μου χαρίζαν γαιδαρο και τον κοιταζα στα δόντια" το εχεις ακούσει?????

Εκτός ότι σε αυτή τη γαιδούρα με Γ κεφαλαιο δεν θα έφτιαχνα τίποτα!!!!

Ακου εκει και παραγγελια....

κοριτσαρες μου το λαπτοπ μου επεστρεψε δρημιτερο!!!!μετα απο τοσο καιρο απραξιας λοιπον λεω να κανω μαραθωνιο facebook-parents cafe σημερα το βραδυ!!!

Βρε καλώς την!!!!! Εχεις πολλααααααα να διαβάσεις....

Πόπη,παλιά πουλούσα σε φίλους και γνωστούς,γιατί με είχαν σκάσει.Δεν είχα ξεκινήσει με αυτή την πρόθεση,αλλά όταν τα έβλεπαν επάνω μου,τα ήθελαν και φυσικά δεν μπορούσα να τα κάνω συνέχεια δώρο.

Για να μην θυμηθώ τώρα ότι τον Δεκέμβριο του 2004 έκατσα και έκανα 14 κοσμήματα με ασημοκόλληση,σε σχέδιο που ήθελε η κάθε μία,για τις νοσοκόμες στην κλινική που νοσηλευόταν η μάνα μου...Ξενυχτούσα μέχρι τις 2 για να τα προλάβω και σηκωνόμουν στις 4.30 για να πάω στο νοσοκομείο.Γυρνούσα αργά το απόγευμα πτώμα και αντί να ξεκουραστώ, καθόμουν και έβγαζα τα μάτια μου,για να ευχαριστήσω άτομα που τα περισσότερα δεν μας πρόσφεραν ποτέ τίποτα,μια και την δική τους δουλειά την κάναμε η θεία μου,εγώ και η αποκλειστική.Και στο τέλος μου την είπε και από πάνω μία από αυτές...ότι δεν τους πήγαμε ποτέ ένα γλυκό...που η θεία μου πρέπει να είχε κουβαλήσει πάνω από 100 κιλά γλυκά,χωρίς υπερβολή,εκείνο το εξάμηνο που είμασταν στο νοσοκομείο και όποια είχε υπογλυκαιμία,έτρεχε στο δωμάτιό μας,λες και είμασταν το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς...ακόμα τα θυμάμαι και εκνευρίζομαι...

Άσχετα όλα αυτά με το θέμα,αλλά έχω μετανιώσει για όσα έκανα τότε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα κοσμήματα δεν ήταν από τα εύκολα,που περνάς τις πέτρες στην ντίζα,βάζεις το κούμπωμα και καθάρισες... χρησιμοποιούσα ειδικό κολλητήρι και καλάι,που βγάζει καρκινογόνες αναθυμιάσεις και το κάθε κομμάτι απαιτούσε αρκετές ώρες δουλειάς...πόσο ηλίθια ήμουν Θεέ μου...

Αυτό το πράγμα πια με τα νοσοκομεία.... Οταν γέννησα ο άντρας μου είχε λαδώσει το μισό νοσοκομειο και οι δικοί μου είχαν αναλάβει το ταϊσμα των νοσοκομων. Το πρωί την τυροπιτούλα τους το βραδυ το γλυκακι τους.Ο γιατρός και η μαια τα κρασάκια τους. Βεβαια ατα όπα οπα με είχαν αλλά σκεψου να μην έχεις λεφτά. Γιατί μια εγκυμοσύνη σε βρίσκει εις γνώση σου αλλά μια αρρώστια όχι.

Μπα,δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...άσε που εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ κόσμημα που δεν το έχω δει από κοντά.Αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.Όχι μόνο τα κοσμήματα,διάφορα άλλα που πουλάνε.

Και έπειτα,πρέπει να κόβεις και αποδείξεις??Ή είναι μαύρα??Και αν είναι,πώς και δεν το έχει πάρει χαμπάρι η εφορία,που υποτίθεται ότι δεν της ξεφεύγει τίποτα??χαχαχα

Παντως στο fb υπάρχουν παααααρα πολλά κορίτσια που φτιαχνουν κοσμηματα. Και αν παρατηρήσεις τα σχόλια όλες κανουν δουλεια. Μερικές κοπελες φτιαχνουν πολύ καλογουστα πραγματα και εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να παρω κατι αλλά πάντα λέω αστο και καποια στιγμή θα το φτιαξω.

Εγώ σημερα βάφω βαφω βάφω.Πλακωσε και στατιστική στο φουλ και τρέχω κα δεν φτάνω!!!

Βεβαια βρήκα το χρόνο και εφτιαξα ένα βραχιολάκι για το πόδι με μαργαριταράκια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! τι μου κανετε; εγω ξυπνησα στις 5 και δεν καταφερα να ξανακοιμηθω. παντως δεν νυσταζω, ειμαι οκ. στο μεταξυ ολο ξεχναω να σας πω οτι για πουα κορδελα που ψαχνετε εχει στο ebay. βρωμαει ο τοπος απο καφε ροζ πουα κορδελα. ειδικα στο com. γενικως για ψιλολογια απο Κινα εκει να κοιτατε κι οχι στο uk. Εχθες παρελαβα ισως τη πιο επιτυχημενη αγορα που εχω κανει. πηρα στο Νικο δυο ζευγαρια αθλητικα σκετσερς, 36 ευρω και τα δυο! ο μικρος ξετρελαθηκε! ειδικα με το ενα που εχει και φωτα. τα φορεσε εχθες και βγηκαμε βολτα με το πατινι του, το οποιο εχει κι αυτο φωτα και ηταν κινητο πανηγυρι το παιδακι μου. χαχα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χθες τα νεύρα μου...δεν έμπαινε στο καφε όλο το βράδυ,πάλι φαινόταν σαν να μην έχω σύνδεση!ουφφφ

Αννα,παρήγγειλα κι εγω για τη μικρή παπουτσάκια απο ebay αυτά που κανουν βικ βικ σε κάθε βήμα,τα squeakes τα ξέρετε?Τα περιμένω αρχές Σεπτέμβρη,μόλις γυρίσω.

Σήμερα μπορεί να πάμε metro mall για ψώνια,τι ωραία!Δεν είναι κ σίγουρο αλλά θα το παλέψω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αχ ειναι πολυ ωραια! θυμασαι πριν λιγο καιρο που σας ειπα οτι κερδισα σ' ενα διαγωνισμο κατι παπουτσια για την Ελενη; τετοια ηταν. της διαλεξα αυτα http://mysqueakies.com/shoes_girls.php?id=6. τα εχω δει και στο ebay. καμια σχεση οι τιμες με αυτες που πουλανε εδω. τι νουμερο της πηρες; εγω της πηρα το 21 και της ηταν πολυ μεγαλο. βασικα ειναι πολυ βαθια, εχουν μεγαλη φορμα. ελπιζω το χειμωνα με χοντρο καλσον να μη της βγαινουν.

τέλεια είναι!Απο νούμερα...πήρα us5 σε αυτό το σχέδιο

http://www.ebay.com/itm/White-Big-Butterfly-Mary-Jane-Squeaky-Shoes-sz-4-5-6-7-/160625998149?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&var=&hash=item6b1bc2f4b3

η μικρή τώρα εχει περίπου 11 εκ ποδαράκι...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

απιθανα ειναι! μηπως της ειναι μεγαλο το 5; αν θυμαμαι καλα ειναι το 21 το δικο μας. κοιταξα τωρα και τα δικα μας και λεει πανω 4/21, αλλα δεν ξερω αν εννοει το αγγλικο 4 ή το αμερικανικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...