Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπέραααα!!!!

Σαντυ καλωσόρισες και με το καλό πάλι αυριο η συνέχεια των διακοπων σας!!!

Τι φωτό είναι αυτεεεεεεες!!!!!

Τελεια πρεπει να ήταν....συνδυασατε τα παντα!Ακομα και χιονι!!

Πως θα σας φανει η Κορώνη μετά απο τέτοια χλιδή ,ε ?χαχαχαχα

Αλλά σαν τη θαλασσίτσα μας είχαν εκει?

Εγώ σήμερα έφυγα απο το σπίτι στις 6 το πρωί και γύρισα στις 6 το απογευμα.12 ώρες στο δρόμο αλλα και τι δεν πηραμε!!

Τι υφασματα , τι κορδέλες ενα σωρό πράγματα!!

Εν τω μεταξύ η μανα μου με είχε φαει να πάρουμε υλικά για να φτιαξουμε κοσμηματα.Αποτέλεσμα χαλασαμε 100? μόνο στη Diva!Καταστροφικό δίδυμο είμαστε χαχαχα

Από αυριο ξεκιναω στο φουλ πράγματα διαφορα!!

Εσεις τι άλλα νέα? Εριξα μια γρήγορη ματια σε αυτά που γραψατε αλλά σίγουρα κατι έχω ξεχασει να διαβασω χαχαχα

Σαντυ σε ευχαριστώ για τις ευχες σου!!!! Οσον αφορά το blog δεν χρειαζεται να κανεις τίποτα απλά πατάς παρακολούθηση και σε συνδεει μεσω του mail σου.

Πηνελόπη μου, μου ακουγεται τελεια η λαμπαδα σου!!! Από ιδεες αυριο θα σκεφτώ καμια γιατί σήμερα το κεφάλι μου είναι αχταρμας και θα πω βλακεια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πένυ,τί αγόρασες και από πού??Βρήκες πουθενά καφέ πουά κορδέλα??

Σάντυ,μ'αρέσει που μας αποχαιρετάς...αφού στις 2 θα είσαι μέσα καλέ!!!

Μα πουθενά λέμε πουα κορδέλα!!!

Ουτε για δείγμα βρε!!!

Πηραμε από τη Diva στοπάκια,χαντρες ντιζα ,κουμπωματακια για χρυσά και για ασημενια κοσμήματα. Δεν σου φαίνονται στις τιμές γιατί δεν έχουν και το ΦΠΑ αλλά όταν φτάνεις στο ταμειο σου ρχεται η σκουφια γύρω!!!Θελω να πιστεύω οτι η πρώτη φορά είναι που παιρνεις τόσα πολλά μετά θελεις λιγότερα. Θα δειξει.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μα πουθενά λέμε πουα κορδέλα!!!

Ουτε για δείγμα βρε!!!

Πηραμε από τη Diva στοπάκια,χαντρες ντιζα ,κουμπωματακια για χρυσά και για ασημενια κοσμήματα. Δεν σου φαίνονται στις τιμές γιατί δεν έχουν και το ΦΠΑ αλλά όταν φτάνεις στο ταμειο σου ρχεται η σκουφια γύρω!!!Θελω να πιστεύω οτι η πρώτη φορά είναι που παιρνεις τόσα πολλά μετά θελεις λιγότερα. Θα δειξει.....

Όντως,στην αρχή παίρνεις τα πολλά,όπως και στο άλλο μας χόμπυ!!χαχαχα

Η ντίζα,αν την πήρες σε καρούλι των 100 μέτρων,θα σου κρατήσει για πάρα πολύ καιρό,το ίδιο και τα στοπάκια και τα κουμπώματα.Μετά θα αγοράζεις μόνο πέτρες και μοτίβα.

Καμιά μέρα που θα έχω καιρό,θα σας βγάλω φωτό αυτά που έχω φτιάξει.

Είναι ασημένια με swarovski.Αλλά είναι πολλά μωρέ,δεν ξέρω ποιό να πρωτοβγάλω...

Διαφημίσεις

Όντως,στην αρχή παίρνεις τα πολλά,όπως και στο άλλο μας χόμπυ!!χαχαχα

Η ντίζα,αν την πήρες σε καρούλι των 100 μέτρων,θα σου κρατήσει για πάρα πολύ καιρό,το ίδιο και τα στοπάκια και τα κουμπώματα.Μετά θα αγοράζεις μόνο πέτρες και μοτίβα.

Καμιά μέρα που θα έχω καιρό,θα σας βγάλω φωτό αυτά που έχω φτιάξει.

Είναι ασημένια με swarovski.Αλλά είναι πολλά μωρέ,δεν ξέρω ποιό να πρωτοβγάλω...

Ας είναι καλά η μανα μου που τα πήρε γιατί εγώ θα τα μαζευα τσουκου τσουκου

Αλλά της αρέσει να ασχολείται και εκεινης.

Για στειλε μου κανα μειλ......

Και εμεις λεγαμε να παμε στο άλλο με τα σβαροφσκυ αλλά μετά το ταμειο το μετανιώσαμε!!!

Σας αφήνω γιατί κουτουλαω από τη νύστα και αυριο έχω δουλειές με φουντες!!!

Καληνύχταααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σάντυ,μ'αρέσει που μας αποχαιρετάς...αφού στις 2 θα είσαι μέσα καλέ!!!

Eδώ είμαι φυσικά, λίγο πριν τις 2, για να μη χαλάσω την παράδοση!!! Ο Γιώργος πρόλαβε και ανακάτεψε τα παιχνίδια του, αλλά και όλο το σπίτι, ακόμα μαζεύουμε..

Καλησπέραααα!!!!

Σαντυ καλωσόρισες και με το καλό πάλι αυριο η συνέχεια των διακοπων σας!!!

Τι φωτό είναι αυτεεεεεεες!!!!!

Τελεια πρεπει να ήταν....συνδυασατε τα παντα!Ακομα και χιονι!!

Πως θα σας φανει η Κορώνη μετά απο τέτοια χλιδή ,ε ?χαχαχαχα

Αλλά σαν τη θαλασσίτσα μας είχαν εκει?

Ε όχι, δεν είχαν! Σαν τη δική μας πουθενά! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς θα μας φανεί η Κορώνη! Αλλά έχω ακούσει καλές εντυπώσεις, είναι και οι πρώτες διακοπές με το αγοράκι μας, οπότε θα περάσουμε τέλεια!

Εγώ σήμερα έφυγα απο το σπίτι στις 6 το πρωί και γύρισα στις 6 το απογευμα.12 ώρες στο δρόμο αλλα και τι δεν πηραμε!!

Τι υφασματα , τι κορδέλες ενα σωρό πράγματα!!

Εν τω μεταξύ η μανα μου με είχε φαει να πάρουμε υλικά για να φτιαξουμε κοσμηματα.Αποτέλεσμα χαλασαμε 100 μόνο στη Diva!Καταστροφικό δίδυμο είμαστε χαχαχα

Από αυριο ξεκιναω στο φουλ πράγματα διαφορα!!

Αχ, τι ωραία! Καλές δουλειές! Ανυπομονούμε να θαυμάσουμε!

Εσεις τι άλλα νέα? Εριξα μια γρήγορη ματια σε αυτά που γραψατε αλλά σίγουρα κατι έχω ξεχασει να διαβασω χαχαχα

Σαντυ σε ευχαριστώ για τις ευχες σου!!!! Οσον αφορά το blog δεν χρειαζεται να κανεις τίποτα απλά πατάς παρακολούθηση και σε συνδεει μεσω του mail σου.

Ωραία, ελπίζω να είναι εύκολο! Όταν γυρίσω πια, γιατί τέτοια ώρα δε λέει να ψάχνω!

Πηνελόπη μου, μου ακουγεται τελεια η λαμπαδα σου!!! Από ιδεες αυριο θα σκεφτώ καμια γιατί σήμερα το κεφάλι μου είναι αχταρμας και θα πω βλακεια.

Καλά, βλακεία αποκλείεται να πεις!

Φιλάκια.......

EkcAp3.png

καλημερα κοριτσαρες! τι μου κανετε; εγω ξυπνησα προ ολιγου και τα παιδακια κοιμουνται ακομα. ετσι αρπαξα την ευκαιρια να πιω το καφεδακι μου με ησυχια. Χριστινα θελω να δω κι εγω τα κοσμηματα σου. να σου πω πως βαζουμε εδω φωτο για να μη στελνεις mail σε ολες.

ανοιγεις λογαριασμο στο www.photobucket.com και τις ανεβαζεις εκει. μετα σε καθε φωτο σου δινει διαφορους κωδικους. εσυ διαλεγεις αυτον που αρχιζει απο και τον κανεις επικολληση στην απαντηση σου εδω και εισαι οκ.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερούδια. Βαριέμαι! Θέλω να καθομαι όλη μέρα ,να έχω φαι έτοιμο, το σπίτι μαζεμενο, την ντανα με τα ρούχα σιδερωμένη , και τον Κωσταντή ευχαριστημένο χωρίς γκρίνια γινεται?????

Ζητάω πολλά???

Φτιαξαμε κατι κοσμηματάκια σήμερα ωραια αλλά έχω άγχος με τα υπόλοιπα και δεν το ευχαριστιέμαι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ σήμερα έχω μια απίστευτη βαρεμάρα. έχω ένα πλυντήριο που έχει τελειώσει εδώ και καμιά ώρα και βαριέμαι να πάω να το απλώσω. είναι κι άλλο ένα από χθες που περιμένει να σιδερωθεί. θα τα κάνω όμως γιατί άμα τα αφήνεις μαζεύονται και είναι χειρότερα. πρέπει να μαγειρέψω κιόλας. είπα να κάνω αρακά σήμερα. πάω να τελειώνω τώρα που έβαλα τη μικρή για ύπνο. τα λέμε αργότερα...

Καλημέρα!!!

Πώς είστε όλες σήμερα???

Πένυ κορίτσι μου,γιατί έχεις άγχος?Μην μου πεις για την βάφτιση...

Άννα,θα τα βάλω εδώ,θα προσπαθήσω δηλαδή,αλλά πρώτα πρέπει να τα φωτογραφίσω και είναι και πολλά.Δεν ξέρω αν θα φανούν βέβαια καλά ή αν θα μοιάζουν τα κρύσταλλα με τις πλαστικούρες που βάζουμε στις μπομπονιέρες.

εχω κανει τα απολυτως απαραιτητα για σημερα. απλωσα, σιδερωσα και μαγειρεψα. αυριο με το καλο παλι. Χριστινακι περιμενω τις φωτο. ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις φτιαξει πολυ ωραια πραγματα.

Άννα,όχι να το παινευτώ,αλλά έχω φτιάξει πολύ πιο ωραία πράγματα από αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά,αλλά κυρίως στο 1/10 της τιμής.Να φανταστείς,κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες που έξω το έδιναν από 70-100 ευρώ,αναλόγως το μαγαζί,το έφτιαχνα με 10 ευρώ το πολύ και άλλα ακόμα φτηνότερα.Απλά,επειδή δεν βγαίνω πλέον σχεδόν καθόλου και όταν το κάνω,βαριέμαι να στολίζομαι όπως παλιά,τα έχω όλα κλεισμένα σε πουγκιά και μέσα σε διάφορα κουτιά.Πρέπει να κάτσω μια μέρα να τα βγάλω και να σας δείξω τα πιο ωραία.Μην περιμένεις να γίνει άμεσα...γιατί τελευταία είμαι κάπως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...