Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σάντυ,είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει πάει στο Ντουμπάι και φωτογράφιζε τούρτες!!!χαχαχαχαχαχα

Μόνο αυτές είναι??Εγώ στο πηγάδι κατούρησα δηλαδή??Δεν θα δω τίποτα άλλο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ! Η αλήθεια είναι το σκεφτόμουν να σου πω χρόνια πολλά.... Μη με δείρεις κιόλας!

Ε,όχι και χρόνια πολλά...το έχω απαγορεύσει σε όλους!!χαχαχα

Ούτε εγώ της είπα,αφού άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα μας θάψει όλους.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

αχ κάθισα λιγάκι να πάρω μια ανάσα και συνεχίζω. μόλις φουρνισα τα γεμιστά μου με κουκουνάρι και σταφίδες (πεθαίνω γι' αυτό το φαϊ!) και πάω να απλώσω ένα πλυντήριο που έβαλα το πρωί. σας φιλώ για την ώρα. τα λέμε μετά...

Άννα,μου αρέσει που σε όλα τα φαγητά σου βάζεις και μια τσαχπινιά!

Τύφλα να'χει η Βέφα και ο Μαμαλάκης!!

Άννα,μου αρέσει που σε όλα τα φαγητά σου βάζεις και μια τσαχπινιά!

Τύφλα να'χει η Βέφα και ο Μαμαλάκης!!

ναι τρομαρα μου! Εφτυσαν αυτοι και φυτρωσα εγω!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ναι τρομαρα μου! Εφτυσαν αυτοι και φυτρωσα εγω!

αχαχαχαχαχαχ!!!!:D:Dμε πεθαίνετε!!!Πάντως χωρίς πλάκα Αννούλα κι εγώ πιστεύω οτι είσαι καλή μαγείρισσα.Ολο μουσακάδες,γεμιστά και άλλες λιχουδιες ετοιμάζεις!Μιαμ μεσημεριάτικα!Εγώ σήμερα εκανα μπριαμ(μου'δωσε την ιδεα η Πηνελόπη χθες)αλλα σιγά τα ωα.Ενω τα γεμιστα...αχ!Δεν θα παω στη μαμα μου:tongue:ολη μέρα παραγγελιες θα είμαι!

Σάντυ για πες για τα μυρμήγκια.Πιανει το υγρο πιάτων?Εντόπισα ενα στο παιδικό και εκει δεν μπορώ να ρίξω και πολλά...απλώς ψεκάζω και φεύγουν?

Επίσης,θέλω κι εγώ να δω φωτο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Τι μου κάνετε?Σάντυ σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Από την αρχή προσπαθούσα να μπω στην παρέα σας αλλά δεν μπορούσα γιατί μου έβγαζε κάτι λάθος κωδικούς.Τελικά με τη βοήθεια της Πένυς να'μαι και εγώ!Μόλις γύρισα από την ξαδερφη της κουμπάρας.Πήγαμε μαζί και τελικά διαλέξαμε να κινηθούμε στο ροζ-σοκολα.Η λαμπάδα θα έχει ένα ροζ πουα φιόγκο με μια μεγάλη καρδια χρυση και καφε κορδόνι επάνω το κερι.Ούτε τούλια ούτε τίποτα.Το κουτι ροζ δερματίνι τετράγωνο με το ίδιο στολισμό,η κολυμπήθρα σοκολά και ροζ ύφασμα με διάσπαρτες ροζ ζέρμπερες και θα δούμε για έξω στα σκαλοπάτια.Οι μπο-μπο είναι κάτι μικρά χάρτινα κουτάκια με ένα ροζ λουλουδάκι.Οι πιο οικονομικες ήταν ,αφού η φίλη μου δεν ήθελε να δώσει παραπάνω από 1 ευρω.Πήραμε και κατι σουβλάκια ζαχαρωτά για τα παιδια.Τώρα το κουτί και τη λαμπάδα μου τα άφησε 150 ευρώ.Το στόλισμα της κολυμπήθρας,του τραπεζιού,των σκαλιών θα μου πει σε 2-3 μέρες.Βασικά έχει 4-5 σκαλάκια έξω η εκκλησία.Πώς λέτε να τα στολίσουμε?

Τώρα μου έμειναν τα λαδόπανα και να καταλήξω για τα παπουτσάκια.Βασικά γύρισα λίγο απογοητευμένη γιατί δε μου άρεσε η μπο-μπο ,αλλά αφού δεν μπορούσε να διαθέσει πολλά η κουμπάρα μου,τι να κάνω?Αφού εγώ είδα τα ζαχαρωτά και της είπα να πάρουμε για τα παιδια,θα χαρούν πολύ.Στην μπο-μπο δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσουν τα παιδιά,οπότε σκέφτηκα να τα πάρουμε ζαχαρωτά.

Βασικά γύρισα λίγο απογοητευμένη γιατί δε μου άρεσε η μπο-μπο ,αλλά αφού δεν μπορούσε να διαθέσει πολλά η κουμπάρα μου,τι να κάνω?Αφού εγώ είδα τα ζαχαρωτά και της είπα να πάρουμε για τα παιδια,θα χαρούν πολύ.Στην μπο-μπο δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσουν τα παιδιά,οπότε σκέφτηκα να τα πάρουμε ζαχαρωτά.

Δεν μπορείς να βρεις τίποτα από το ebay και να το προσθέσεις επάνω??Κάτι μικρό και φτηνό,ίσα ίσα για να φαίνεται πιο πλούσια και να σου αρέσει και σένα.Τί χρώμα είναι το κουτάκι??

Σάντυ,είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει πάει στο Ντουμπάι και φωτογράφιζε τούρτες!!!χαχαχαχαχαχα

Μόνο αυτές είναι??Εγώ στο πηγάδι κατούρησα δηλαδή??Δεν θα δω τίποτα άλλο??

χαχαχαχχα! Σου έστειλα!

Πηνελόπη είσαι φοβερή νονά, τυχερό το βαφτιστήρι σου, αλλά και η κουμπάρα σου! Θα είναι όλα πολύ όμορφα!

Πόπη εγώ απλώς δαλύω πολύ λίγο υγρό πιάτων σε νερό σε ένα ψεκαστήρι και ψεκάζω. Μόνο σε γλάστρες το έχω κάνει κι έφυγαν τα μυρμήγκια!

Α επίσης τα μυρμήγκια τα διώχνει και η ρίγανη! Το έχω κάνει στο εξοχικό, στο χωριό και τα έδιωχνε η μυρωδιά.

Θα το κάνουμε το θέμα από καφέ της βάφτισης σε καφέ της χαρά της νοικοκυράς!:tongue:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχ!!!!:D:Dμε πεθαίνετε!!!Πάντως χωρίς πλάκα Αννούλα κι εγώ πιστεύω οτι είσαι καλή μαγείρισσα.Ολο μουσακάδες,γεμιστά και άλλες λιχουδιες ετοιμάζεις!Μιαμ μεσημεριάτικα!Εγώ σήμερα εκανα μπριαμ(μου'δωσε την ιδεα η Πηνελόπη χθες)αλλα σιγά τα ωα.Ενω τα γεμιστα...αχ!Δεν θα παω στη μαμα μου:tongue:ολη μέρα παραγγελιες θα είμαι!

δεν ειμαι και τοσο καλη μαγειρισσα, μη νομιζεις. μου αρεσει πολυ η μαγειρικη, αλλα εχω κανει πολλες φολες στη καριερα μου. παντως τα γεμιστα βγηκαν ονειρο και σε συνδυασμο με τη φετουλα και το ζεστο ψωμακι του αρτοπαρασκευαστη μας, μπορουσα να φαω ολο το ταψι!

Τώρα μου έμειναν τα λαδόπανα και να καταλήξω για τα παπουτσάκια.

Πηνελοπη για λαδοπανα δες κι εδω http://www.luxe.gr/eidi-gamou/vaptistika/ladopana-baptisis.html

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Να'μαι και εγώ!!Για πρώτη φορά από τότε που γράφω στο καφέ,αναγκάστηκα να ξαναβάλω τους κωδικούς,αν και το έχω στην αυτόματη σύνδεση.Συνέβη και σε καμιά άλλη??Όχι τίποτα άλλο,αλλά τους είχα γραμμένους κάπου και έψαχνα να τους βρω.

Αααααα ευχαριστώ!

Στα έγραψα κι εκεί,ζήλεψα!(κυρίως τις τούρτες χιχι!)

Και εγώ τις τούρτες ζήλεψα!!

Σάντυ,ομολόγησε...πόσες καταβρόχθισες??

χαχαχα! Όχι μωρέ, καναδυό κομμάτια μόνο!

Άσχετο, η Μεταξία πότε γυρνάει?

Αχ, ήρθε το αγοράκι μου και έχει μεγαλώσει! Ψήλωσε και άλλαξε! Μου έλειψε πολύ!

Σας αφήνω, να ετοιμάσω τα τελευταία, αύριο θα φύγουμε για Κορώνη κατά τις 7 το πρωί! Να δω τι ώρα θα κοιμηθώ σήμερα.. Δε με βλέπω πριν τις 2!

Σας αποχαιρετώ, φιλάκια πολλά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...