Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Λοιπόν,εγώ πάω να κοιμηθώ,γιατί κουτουλάω και θα τα πούμε αύριο.

Μην κάτσεις εδώ να μιλάς μόνη σου,ως συνήθως!!!(Το έκανα και εγώ μια μέρα,ήθελα κάπου να μιλήσω και δεν υπήρχε ψυχή!)

Πολλά φιλάκια και καλή ξεκούραση!Αν και σε βλέπω να κάθεσαι μέχρι το πρωί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έστω κι αργοπορημένα, να χαίρεσαι τη μαμά σου!

Χρόνια πολλά και στην Πένυ και στον άντρα της, αλλά και στον άντρα της Άννας! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Ξέχασα κανέναν???

Πήγαινε να ξεκουραστείς, είναι αργά, τα λέμε αύριο! Καληνύχτα!

EkcAp3.png

Λοιπόν,εγώ πάω να κοιμηθώ,γιατί κουτουλάω και θα τα πούμε αύριο.

Μην κάτσεις εδώ να μιλάς μόνη σου,ως συνήθως!!!(Το έκανα και εγώ μια μέρα,ήθελα κάπου να μιλήσω και δεν υπήρχε ψυχή!)

Πολλά φιλάκια και καλή ξεκούραση!Αν και σε βλέπω να κάθεσαι μέχρι το πρωί.

Άγνωστο μέχρι τι ώρα θα κάτσω! Πάω να διαβάσω τα νέα σας!

EkcAp3.png

καλημερα! Σαντουλι μου γλυκο καλως μας ηρθες πριν ξαναφυγεις αυριο. σου εγραψα και στο fb. φαινεται απο τις φωτο οτι περασατε χαλια. χαχα! κι εσυ ενα ουρι του παραδεισου! Χριστινα βορεια χανεις που δεν εχεις φατσοβιβλιο. να δεις μια τουρτα σα πουγκι, αλλο πραμα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

Σάντυ μας καλωσόρισες πολυταξιδεμένο κοριτσάκι!!!Και καλό δρόμο πάλι αύριο;)πρέπει να περάσατε μαγικά!Τι ψώνισες?

Αννα έσκασα να γελάω με την πολυθρόνα και...τις υπηρεσίες της!!Πριν λίγα χρόνια πηγαίναμε Βαρκελώνη και είχε καθυστέρηση η πτήση οπότε κάτσαμε και εμείς σε αυτες τις πολυθρόνες.Αυτό που θυμάμαι είναι οτι εσφιγγε τοοοσο πολύ τις γάμπες που με πονούσαν!Τι μασαζ,μαρτύριο ήταν παρακαλούσα να χαλαρώσει για να ξεφύγω...τα κοκαλάκια μου καναν κρατσ κρουτσ!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Χριστινα βορεια χανεις που δεν εχεις φατσοβιβλιο. να δεις μια τουρτα σα πουγκι, αλλο πραμα!

Σάντυ,απαιτώ να μου στείλεις φωτό με αυτή την τούρτα!!Και άλλες φωτό να σε θαυμάσω.

Καλημέρα δεν είπα...ε,λέω τώρα.

Αννα έσκασα να γελάω με την πολυθρόνα και...τις υπηρεσίες της!!Πριν λίγα χρόνια πηγαίναμε Βαρκελώνη και είχε καθυστέρηση η πτήση οπότε κάτσαμε και εμείς σε αυτες τις πολυθρόνες.Αυτό που θυμάμαι είναι οτι εσφιγγε τοοοσο πολύ τις γάμπες που με πονούσαν!Τι μασαζ,μαρτύριο ήταν παρακαλούσα να χαλαρώσει για να ξεφύγω...τα κοκαλάκια μου καναν κρατσ κρουτσ!

Όντως,αυτή η πολυθρόνα πρέπει να είναι καινούρια,γιατί όσες έχω δει,δεν είχαν επιπλέον "υπηρεσίες",σαν αυτήν που περιέγραψε η Άννα!!χαχαχα

Πόπη,αυτό το μασάζ είναι όντως μαρτύριο,πήγα μια φορά σε μια φίλη της μάνας μου,που έχει τέτοια στο σπίτι της και με έβαλε να κάτσω με το ζόρι.Νόμισα ότι θα φύγω με ραγισμένα κόκαλα.Ειδικά την σπονδυλική μου στήλη την έκανε πατσά...να με πληρώνουν,δεν ξανακάθομαι με τίποτα.

Kαλημέρα φιλεναδίτσες μου! Καλώς σας βρήκα Άννα και Πόπη!

Διάβασα τα νέα σας, μπορώ να γράψω διαγώνισμα!

Πόπη μου πρέπει να πας να πάρεις κανένα παπουτσάκι κορίτσι μου, ξυπόλυτη είσαι!!!!

Αννούλα βλέπω σκληρή μάχη με τις κατσαρίδες! Κι εμάς μας υποδέχτηκε μία σιχαμένη μόλις γυρίσαμε... Το βορικό οξύ θέλω κι εγώ να το δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μην το βρει το παιδί, ίσως βάλω μόνο πίσω από ψυγείο και πλυντήριο, για να μην έχει πρόσβαση. Το αροξόλ μεκ πάντως είναι πολύ καλό, είναι και άοσμο, είναι το όπλο μου!

Τώρα που γυρίσαμε βρήκα μυρμήγκια στις γλάστρες, άντε τώρα να τα ξεφορτωθούμε.. Μια φορά τις είχα ψεκάσει με νερό που μέσα είχα λίγο απορρυπαντικό πιάτων και είχαν φύγει! Θα το ξανακάνω!

Από το πρωί σιδέρωσα 3 πλυντήρια και τώρα συγυρίζω! Το απόγευμα έρχεται ο γιόκας μου, ζήτω!!!! (Ελπίζω να μην προλάβει να ανακατέψει το σπίτι μέχρι αύριο, χαχα!)

Η εγκυούλα μας τι κάνει? Ακόμα να φτιαχτεί το λάπτοπ? Αλλά καλοκαιριάτικα και οι τεχνικοί θα πήγαν διακοπές!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Όντως,αυτή η πολυθρόνα πρέπει να είναι καινούρια,γιατί όσες έχω δει,δεν είχαν επιπλέον "υπηρεσίες",σαν αυτήν που περιέγραψε η Άννα!!χαχαχα

Πόπη,αυτό το μασάζ είναι όντως μαρτύριο,πήγα μια φορά σε μια φίλη της μάνας μου,που έχει τέτοια στο σπίτι της και με έβαλε να κάτσω με το ζόρι.Νόμισα ότι θα φύγω με ραγισμένα κόκαλα.Ειδικά την σπονδυλική μου στήλη την έκανε πατσά...να με πληρώνουν,δεν ξανακάθομαι με τίποτα.

Εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ σε τέτοια πολυθρόνα!

EkcAp3.png

Έστω κι αργοπορημένα, να χαίρεσαι τη μαμά σου!

Σε ευχαριστώ...το τί χαρά μου δίνει αυτή η γυναίκα,είναι άλλο πράγμα...

Ο Θεός να σε φυλάει...χαχαχα

χαχαχαχ! Η αλήθεια είναι το σκεφτόμουν να σου πω χρόνια πολλά.... Μη με δείρεις κιόλας!

EkcAp3.png

Σάντυ,απαιτώ να μου στείλεις φωτό με αυτή την τούρτα!!Και άλλες φωτό να σε θαυμάσω.

Καλημέρα δεν είπα...ε,λέω τώρα.

Πάω να σου στείλω mail με την τούρτα, γιατί φυσικά εδώ δεν ξέρω να τη βάλω!

EkcAp3.png

αχ κάθισα λιγάκι να πάρω μια ανάσα και συνεχίζω. μόλις φουρνισα τα γεμιστά μου με κουκουνάρι και σταφίδες (πεθαίνω γι' αυτό το φαϊ!) και πάω να απλώσω ένα πλυντήριο που έβαλα το πρωί. σας φιλώ για την ώρα. τα λέμε μετά...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...