Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Λοιπόν,εγώ κατάλαβα ότι αυτή η σύνθεση που λες θα ήταν καθαρά διακοσμητική.Σαν να ήταν ένας πίνακας,από αυτούς που βάζουν στην είσοδο της εκκλησίας.

Θα είναι πρακτικό να βάλει εκεί τα ρουχαλάκια??Την ώρα που θα πρέπει να ντύσουν το μωρό,θα πρέπει να τα ξεκαρφιτσώνει και συνήθως οι παπάδες βιάζονται(κακώς,αλλά είναι αλήθεια).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν,εγώ κατάλαβα ότι αυτή η σύνθεση που λες θα ήταν καθαρά διακοσμητική.Σαν να ήταν ένας πίνακας,από αυτούς που βάζουν στην είσοδο της εκκλησίας.

Θα είναι πρακτικό να βάλει εκεί τα ρουχαλάκια??Την ώρα που θα πρέπει να ντύσουν το μωρό,θα πρέπει να τα ξεκαρφιτσώνει και συνήθως οι παπάδες βιάζονται(κακώς,αλλά είναι αλήθεια).

Οχι απλα διακοσμητικό. Κανονικά να κρεμαστουν τα ρουχαλάκια!! Ειτε με καρφίτσα σε τρια τεσσερα σημεία ή μεταξύ κορνιζα και πινακα να στερεωθούν εσωτερικά δαντελενιες κορδελες φαρδιές και να δεθουν με φιογκους τα ρούχα. Πιο ευκολο όμως το πρώτο.

Οι παπαδες να περιμένουν χαχαχα

Εμας ο δικος μας πάντως εχει υπομονή! Εγώ έτσι έχω σκεφτει να το κανω αν και όταν....τα γνωστα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

2,50$ λεει μεταφορικά απ΄οτι είδα

αποκλειεται να ειναι τοσα. μαλλον δεν εχεις κανει sign in να δει το συστημα οτι εισαι απο Ελλαδα και σου βγαζει τα μεταφορικα για USA

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πηνελοπη τι σου ελεγα; βρεθηκε αλλη ομορφη κουκλιτσα και τη στελνει κι Ελλαδα. μονο που ειναι σε διαδικασια δημοπρασιας. αν τη θελεις μην πλειοδοτησεις αμεσως, γιατι αν την εχει βαλει κι αλλος στο ματι θα πλειοδοτησει κι αυτος με τη σειρα του και η τιμη θα ανεβει. η δημοπρασια τελειωνει αυριο στις 6 το απογευμα περιπου και μεχρι στιγμης δεν την εχει χτυπησει κανεις. παρακολουθα τη, λοιπον και χτυπα 40 δευτερολεπτα πριν το τελος. ο,τι αλλο θες πες μου.

http://www.ebay.com/itm/Carters-Child-Mine-Pink-Brown-Polka-Dot-Baby-Doll-/170683045898?pt=Baby_Toys&hash=item27bd80980a#ht_864wt_1110

σου τη βρηκα κι απο αλλο πωλητη, μονο που αυτος δεν στελνει Ελλαδα και θα λειπει μεχρι τις 24 Αυγουστου, οποτε αν ειναι χτυπα τη πρωτη κι αν δεν νικησεις πηγαινε για τη δευτερη.

http://www.ebay.com/itm/Carters-Child-Mine-Pink-Brown-Audrie-Doll-Plush-/120730524356?pt=Baby_Toys&hash=item1c1c199ac4#ht_1923wt_1344

Διαφημίσεις

σου τη βρηκα κι απο αλλο πωλητη, μονο που αυτος δεν στελνει Ελλαδα και θα λειπει μεχρι τις 24 Αυγουστου, οποτε αν ειναι χτυπα τη πρωτη κι αν δεν νικησεις πηγαινε για τη δευτερη.

http://www.ebay.com/itm/Carters-Child-Mine-Pink-Brown-Audrie-Doll-Plush-/120730524356?pt=Baby_Toys&hash=item1c1c199ac4#ht_1923wt_1344

Καλα Αννα είναι τελεια η κουκλιτσα!!!!! Θα γίνει φοβερή λαμπαδα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βρε κορίτσια ,η κούκλα είναι πολύ ωραία αλλά είναι used.ΘΑ είναι καλή?Εγώ πάντως κατάλαβα ότι θα τη βάλουμε στη λαμπάδα.Μήπως όμως είναι μικρή για τη λαμπάδα?

Πηνελοπη η κουκλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση. φαινεται κι απο τις φωτο. το μονο στη πρωτη της λειπει ενα λουλουδακι απο τη κοτσιδα της. αμα ειναι βγαζεις και το αλλο, της ριχνεις κι ενα πλυσιμο και εισαι ΟΚ

τι μου κανετε; που χαθηκατε; εμεις πηγαμε στο παιδοτοπο του village και τα πιτσιρικια μου λυσσαξανε! αλλα κι εμεις γελασαμε πολυ. καναμε μασαζ σε πολυθρονα με κερμα, η οποια ειχε κι ενα αγγουρι που σου εμπαινε στο επιμαχο σημειο κι ειχαμε ξεκαρδιστει! γυρισα ανανεωμενη σας λεω! χαχα! στο μεταξυ χτυπησα κι ενα πολυ γλυκουλι φορεματακι για την Ελενη, 5,60 με τα εξοδα αποστολης. πως σας φαινεται;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260837405794#ht_500wt_1156

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες μου τι κάνετε? Γυρίσαμε, αλλά την Τετάρτη ξαναφεύγουμε για Κορώνη! Με τον υιό μας αυτή τη φορά! Γυρίσαμε χθες, αλλά πιάστηκα με ένα σωρό δουλειές και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου! Σήμερα λείπαμε όλη μέρα για μπάνιο και για καφέ! Γι' αυτό και μπαίνω τώρα, ως γνωστόν, είμαι και νυχτερινός τύπος!!

Στο Ντουμπάϊ περάσαμε τέλεια! Είχε πολλή ζέστη, αλλά περάσαμε φανταστικά! Θερμοκρασία γύρω στους 45 βαθμούς συν την υγρασία, ένιωθες να έχει πάνω από 50! Αλλά όλοι οι χώροι ήταν κλιματιζόμενοι, ακόμα και οι στάσεις των λεωφορείων! Στο δρόμο βέβαια δεν μπορούσες να κάνεις πολύ μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια, ειδικά στον ήλιο! Οι δε θάλασσες ήταν τόσο ζεστές που έσκαγες μέσα! Σαν να έχεις ανάψει το χειμώνα το θερμοσίφωνα!

Γενικά είχαν πολύ εντυπωσιακές κατασκευές! Τεράστιοι ουρανοξύστες, αλλά ξεχώριζε ο ''πύργος khalifa'', με ύψος σχεδόν 1 χλμ! Η θέα από πάνω ήταν μαγική! Αρκεί να μην είχες υψοφοβία! Πολύ εντυπωσιακό και το 7άστερο ξενοδοχείο σε σχήμα πανιού, ο λεγόμενος ''πύργος στην Αραβία'', καθώς και ο φοίνικας των τεχνητών νησιών! Έντονο ήταν το θρησκευτικό στοιχείο, πολλά τα τεμένη, είχαν και ραμαζάνι και αυτό ήταν ''κακό'' για μας, μιας και δεν επιτρεπόταν το φαγητό από την ανατολή ως τη δύση! Αυτό σημαίνει πως τα εστιατόρια και οι καφετέρειες ήταν κλειστά από το πρωί ως τις 7 μ.μ., ευτυχώς όμως κάποια είχαν take away. Αλλά για να καθίσουμε κάπου, έπρεπε να περιμένουμε το βράδυ! Επίσης έπρεπε να μη φοράμε πολύ αποκαλυπτικά ρούχα! Οι περισσότεροι ντόπιοι φορούσαν τα παροδοσιακά ''ράσα'' (όπως τα λέω εγώ), άσπρα οι άντρες και μαύρα οι γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες είχαν καλυμμένο και το πρόσωπό τους! Γενικά ήταν ευγενικός λαός!

Πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο (φτιαχτό κι αυτό) θέρετρο, με κανάλια, σαν τη Βενετία. Είχαν πολλά και τεράστια malls! Ένα από αυτά, το dubai mall είναι το μεγαλύτερο του κόσμου, η χαρά του καταναλωτή! Σ' αυτό υπάρχει το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου! Είχε μέχρι και μικρά καρχαριάκια!

Σ' ένα άλλο mall, το mall of the emirates, είχαν μέχρι και χιονοδρομικό κέντρο για σκι και παιχνίδια!! Πήγαμε κι εκεί, ήταν τέλεια! Και θερμοκρασία -4 βαθμούς!

Μια άλλη μέρα πήγαμε σε ένα waterpark με πισίνες και νεροτσουλήθρες, εκεί ήταν η χαρά του παιδιού! Κάναμε και νεροτσουλήθρες, είχε πολλή πλάκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες τρόμαξα λιγάκι, αλλά μπήκα από περιέργεια, μη χάσω!

Επίσης κάναμε και σαφάρι με τζιπ στην έρημο, ανεβήκαμε και σε καμήλες! (Αυτά τα είχαμε ξανακάνει και όταν είχαμε πάει Τυνησία, αλλά δε μας χάλασε να ξανακάνουμε!) Κάναμε και κρουαζιέρα στο ποτάμι!

Γενικά περάσαμε υπέροχα! Ιστορία μεγάλη βέβαια δεν έχουν (αυτό ήταν λίγο κακό για μένα, μιας και με ενδιαφέρουν τα ιστορικά/αρχαιολογικά μνημεία λόγω σπουδών), αλλά έχουν φτιάξει πολύ εντυπωσιακές υπερκατασκευές, οι οποίες τραβάνε το μάτι του ταξιδιώτη!

Αυτά εν ολίγοις! Ογιος μου καλοπερνάει στο χωριό και δε μας ζητάει και πολύ! Απλά μας αναφέρει μερικές φορές! Αλλά τον έχουμε πεθυμήσει πάρα πολύ! Ευτυχώς γυρίζει αύριο με τους γονείς μου, καθώς τη Τετάρτη φεύγουμε πάλι!

Θα προσπαθήσω να μπω κι αύριο λίγο, αν προλάβω!

Πηνελόπη καλώς ήρθες στη παρέα, με το καλό η βάφτιση! Εμένα με λένε Σάντυ!

Έριξα μια ματιά στις ιδέες για τη βάφτιση, φανταστικές! Φυσικά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας, υπόσχομαι όμως να τα διαβάσω! Ελπίζω να είστε όλες καλά, μου λείψατε πολύ!!

Ματς μουτς!!!:):):)

EkcAp3.png

Πένυ θέλω να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο, τώρα που το θυμήθηκα! Για να γίνω μέλος στο blog σου, πρέπει να έχω κι εγώ δικό μου? Ή μπορούν όλοι? Θέλω να γίνω κι όλο ξεχνάω να σε ρωτήσω! Και δεν ξέρω τι πρέπει να πατήσω!

Φανταστικές οι σαγιονάρες!! Καλοφόρετες! (Είχα φτιάξει κι εγώ και για μένα και για δώρα, αλλά δεν τις φωτογράφισα δυστυχώς.. Και τις δικές μου τις έχω σχεδόν διαλύσει, δεν είναι πια για φωτό, χαχα!)

EkcAp3.png

Σάντυ καλώς ήρθες!!!Μας έλειψες!!!Όλες κοιμούνται με τις κότες εδώ,μόνο εγώ βρυκολακιάζω.

Τώρα είδα τα πμ σου δίπλα,χάζευα κάτι άλλο.

Βλέπω κακοπέρασες!!!χαχαχα

Πού είναι ο πάμπλουτος Ντουμπαϊανός που μου υποσχέθηκες???ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...