Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι μου κάνετε?Εγώ μαγείρεψα μπριαμ με ό,τι είχα στο ψυγείο.έβαλα μελιτζάνες.κολοκυθάκια,ντοματες,πιπεριες και ρίχνω και λίγο τραχανα για να χυλώσει!Πένυ μου, ο άντρας μου έκανε εμφύτευση μπροστα πριν τον γνωρίσω αλλά μου είπε ότι πόνεσε.Βέβαια πάνε και 12 χρόνια από τότε!!!Θα έχουν αλλάξει τα πράγματα!Βρε Χριστίνα ,τι υπομονή έχεις!Εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα να περιμένω!

Γεια σου Πηνελόπη μου!!

Πώς πάνε οι ετοιμασίες της βάφτισης??Δεν μας είπες καλέ,τελικά τί βρήκατε για μπομπονιέρες??

Αυτό το μπριάμ με τον τραχανά πρώτη φορά το ακούω.Και εμείς φτιάχνουμε συχνά,αλλά σκέτο.Σε ποιά φάση τον βάζεις,από την αρχή?? Πολύ ωραία ιδέα,θα το δοκιμάσω και εγώ.

Όσο για την υπομονή...πάντα ήμουν νευρικό και ανυπόμονο άτομο.Τα τελευταία 10 χρόνια όμως,που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία και φροντίζω παράλυτο άνθρωπο,έμαθα να έχω και υπομονή.Αλλιώς δεν βγαίνει...δεν ήταν εύκολο από την αρχή,αλλά τώρα βλέπω ότι γενικά είμαι πιο ήρεμη.

Εκεί που δεν άντεχα λεπτό,έχω μάθει να περιμένω για ώρες και βάλε...

Συγκεκριμένα στον γάμο ούτε που το φανταζόμουν ότι θα κρατήσει τόσο.

Όταν είδα ότι περνούσε η ώρα,άρχισα να εκνευρίζομαι,γιατί είχα φάει και το πρωί στην μάπα μια τεράστια βάφτιση!!χαχαχα

Έλα όμως που είχε τόσο κόσμο,που δεν υπήρχε περίπτωση να μπω στην εκκλησία,για να δω σε ποιό σημείο ήταν.Τέλος πάντων...έχω αντέξει πολύ χειρότερα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιο σας αρέσεο πιο πολύ?1.Να ζεις,να ταξιδεύεις,να ονειρεύεσαι. 2. Να αγαπάς,να πετάς,να ονειρευεσαι Τι λετε? 1 ή 2

Να κάνω έναν συνδυασμό??

Να ζεις,να αγαπάς,να ονειρεύεσαι...

Χριστίνα μου ,τον τραχανά τον βάζω από την αρχή και έρχεται και φουσκώνει,ρουφάει τα πολλά υγρά που βγάζουν τα λαχανικά και γίνεται τέλειο!Μπουμπουνιέρες θα διαλέξουμε μάλλον από την ξαδέρφη της που θα πάμε μέσα στην εβδομάδα για να δούμε για κουτί και λαμπάδα.Μου είπε όμως πως επειδή η ξαδέρφη γενικά έχει τσιμπιμένες τιμές ,δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε από εκεί.Προσκλητήρια διάλεξε κάτι απλά με την Τινκερμπελ από ένα σάιτ που μου βρήκαν τα κορίτσια με 60 λεπτα.Γενικά δεν μπορεί να ξανοιχτει με τα λεφτά,γιατί έχουν ζόρια.Και εγώ όπου μπορώ βοηθάω χωρίς να θέλω να την προσβάλλω,οπότε λέω ότι σ΄αυτό και σ'αυτό είναι έθιμο να πληρώνει η νονά.

Πηνελόπη,αν τελικά κάνετε μόνες σας τις μπομπονιέρες,θα ήθελα να βοηθήσω!!Αλλά αν θυμάμαι καλά,μένεις στην Θέρμη και εγώ δεν οδηγώ εδώ και πολλά χρόνια και μου είναι δύσκολο να έρθω.Και γουστάρω πολύ τέτοιες καταστάσεις...

Διαφημίσεις

κορίτσια μόλις μου απάντησε ο πωλητης από την κουκλα ότιμπορεί να τη στείλει και θα ψάξει να μου πει τα μεταφορικά.Αλλά αν κατάλαβα καλα είναι το φόρεμα μόνο ,όχι και η κούκλα.Λέει ότι κάνει σε κούκλα 18''.Τι εννοεί?Ξέρει καμία να με βοηθήσει?http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270803440433&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

κορίτσια μόλις μου απάντησε ο πωλητης από την κουκλα ότιμπορεί να τη στείλει και θα ψάξει να μου πει τα μεταφορικά.Αλλά αν κατάλαβα καλα είναι το φόρεμα μόνο ,όχι και η κούκλα.Λέει ότι κάνει σε κούκλα 18''.Τι εννοεί?Ξέρει καμία να με βοηθήσει?http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270803440433&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

Απ'ό,τι βλέπω,τόσο στην περιγραφή πάνω πάνω,όσο και στα σχόλια κάτω, μιλάει μόνο για το φόρεμα.Μάλιστα κάτω λέει ότι δεν περιλαμβάνονται ούτε οι κάλτσες,ούτε τα παπούτσια.

Θα μου άρεσε να το κάνεις όπως σου είπε η Πένυ και ας είναι μόνο το φόρεμα.Την κούκλα θα είναι και λίγο δύσκολο να την στερεώσεις.

Καλέ,γιατί εγώ τις λέω μπου-μπου-νιέρες και εσείς μπο-μπο-νιέρες?Εμείς στη Θέρμη μόνο τις λέμε έτσι?Οσο για το φορεματάκι της κούκλας λέτε να το πάρω?Τι να κάνω?Και πώς να μπει μόνο του στη λαμπάδα?

Καλέ,γιατί εγώ τις λέω μπου-μπου-νιέρες και εσείς μπο-μπο-νιέρες?Εμείς στη Θέρμη μόνο τις λέμε έτσι?Οσο για το φορεματάκι της κούκλας λέτε να το πάρω?Τι να κάνω?Και πώς να μπει μόνο του στη λαμπάδα?

Παλιά τις έλεγαν μπουμπουνιέρες,τώρα τις λένε σχεδόν όλοι μπομπονιέρες.

Νομίζω ότι το δεύτερο είναι το σωστό,από τα μπον-μπον που είναι τα ζαχαρωτά γενικά.

Την κούκλα νόμισα ότι την ήθελες για το καβαλέτο που σου είπε η Πένυ...λάθος κατάλαβα.Αν είναι για λαμπάδα,αλλάζει το πράγμα.Έχεις καμιά εσύ σε αυτό το μέγεθος??Ή καμιά από τζάμπο,αν βρεις,αλλά θα πρέπει να σετάρεις και τα παπουτσάκια.Ρώτα τον πωλητή αν έχει καμιά κούκλα,αλλιώς ψάξε να βρεις κάτι άλλο.

Πηνελοπη νομιζω οτι μπλεκεις αν παρεις μονο το φορεμα. ασε που νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα για ενα κομματι πανι. ασε που τα μεταφορικα θα ειναι τσιμπημενα γιατι ειναι απο Αμερικη. κανε λιγο υπομονη μηπως βρουμε κατι αλλο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω πόσα γράψατεεεεεε......

Τα διαβασα όλα αλλά πάλι κατι δεν θα χω προσέξει.Τελοσπάντων...

Νηστική ως ώρας και με δυο καφέδες!!

Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης...ποιός ο λόγος να αγχώνεσαι για κάτι που δεν είναι απαραίτητο να γίνει??Θέλεις να σηκώνεις τα μαλλιά σου ψηλά και δεν θέλεις να φαίνεται??Αν όχι,μην μπεις καν στην διαδικασία. Αρκετό άγχος έχουμε σε αυτή την ζωή,ας μην προκαλούμε και άλλο από μόνοι μας.

Ειναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αποφασισμενη να το κάνω. Ειχα παει πριν από 10 χρόνια πάλι και τελικά την ημερα της εγχείρησης παλι δεν πήγα!!χαχαχα

Λετε να το ξαναδώ το όνειρο? χαχαχα

Χριστινάκι είναι κατι που το έχω 30 χρόνια και όλα αυτά χρόνια έχω μόνιμα μια φράντζα. Δεν τη θέλω αλλο!!!!

Πένυ,τί έχεις σκοπό να αγοράσεις για τους στολισμούς??Τί θέμα έχουν??

Το θέμα είναι οι πειρατες. Η κοπέλα για την οποια έφτιαξα την πρόσκληση.

Πρεπει να φτιαξω τις προσκλήσεις, κατι παιδικές μπομπο (χωνακια με ζαχαρωτα) αρχικά και στην πορεία θα δουμε τι αλλο θα προκύψει.

Πένυ μου, ο άντρας μου έκανε εμφύτευση μπροστα πριν τον γνωρίσω αλλά μου είπε ότι πόνεσε.Βέβαια πάνε και 12 χρόνια από τότε!!!Θα έχουν αλλάξει τα πράγματα

Στα 20 μου είχα ξαναπαει αλλα τότε δεν έιχε καμια σχεση η διαδικασια τότε εκοβαν ολοκληρο κομματι από το πίσω μερος του κεφαλιου με ραματα κλπ.Τωρα γίνεται με κατι σαν βελονακι μια μια τρίχα και δεν αφαιρειται κομματι αλλα αραιώνονται οι πίσω τριχες.Χωρίς ραματα και μετα την επεμβαση απ ότι μου είπαν μπορώ να πάω ακομα και για δουλεια.

Οπως και να χει θα μου λυθεί η απορία σε καμια 10αρια μερες. Το πολύ πολύ να ποναω μια βδομαδα από τη ζωη μου. Τα μαλλια πάντως θα μου μεινουν και μετα.

Ποιο σας αρέσεο πιο πολύ?1.Να ζεις,να ταξιδεύεις,να ονειρεύεσαι. 2. Να αγαπάς,να πετάς,να ονειρευεσαι Τι λετε? 1 ή 2

το δευτερο μου αρεσει περισσότερο και αυτό που σου είπε η Χριστινα

Και εγώ αυτό καταλαβα. Δεν πουλαει και την κουκλα μαζί

Θα μου άρεσε να το κάνεις όπως σου είπε η Πένυ και ας είναι μόνο το φόρεμα.Την κούκλα θα είναι και λίγο δύσκολο να την στερεώσεις.

Εγώ μιλάω για τόσο μεγαλο καδρο που να τα παίρνει όλα πάνω και καπέλο και καλτσάκια και φορεμα. Μονο τα λαδοπανα να μείνουν εκτος, πετσέτες κλπ

Αυτα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δεν θα βγει ωραίο αν το βάλεις μόνο του στην λάμπαδα

Την κούκλα νόμισα ότι την ήθελες για το καβαλέτο που σου είπε η Πένυ...λάθος κατάλαβα.Αν είναι για λαμπάδα,αλλάζει το πράγμα.Έχεις καμιά εσύ σε αυτό το μέγεθος??Ή καμιά από τζάμπο,αν βρεις,αλλά θα πρέπει να σετάρεις και τα παπουτσάκια.Ρώτα τον πωλητή αν έχει καμιά κούκλα,αλλιώς ψάξε να βρεις κάτι άλλο.

Οπως το παρει η καθεμια χαχαχα

Αλλο καταλαβα εγώ άλλο εσύ ,αλλο η Πηνελόπη ,αλλο η Αννα

αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδή

χαχαχαχαχα

Πηνελοπη νομιζω οτι μπλεκεις αν παρεις μονο το φορεμα. ασε που νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα για ενα κομματι πανι. ασε που τα μεταφορικα θα ειναι τσιμπημενα γιατι ειναι απο Αμερικη. κανε λιγο υπομονη μηπως βρουμε κατι αλλο.

2,50$ λεει μεταφορικά απ΄οτι είδα

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχαχαχαχα

Έτσι πρέπει...να υπάρχει και ποικιλία!!Θα ήταν πολύ βαρετό,αν καταλαβαίναμε όλες το ίδιο!!χαχαχα

χαχαχαχαχα

Έτσι πρέπει...να υπάρχει και ποικιλία!!Θα ήταν πολύ βαρετό,αν καταλαβαίναμε όλες το ίδιο!!χαχαχα

Οντως χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...