Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eπιτέλους σας βρήκα! Αν λέτε για το επόμενο Σάββατο, αν μπορείτε βέβαια, θα με βόλευε πρωί, για να κρατήσει η μαμά μου το μωρό, αργεί ο άντρας μου να γυρίσει από τη δουλειά και δε θα μπορώ το απόγευμα. Πού λέτε? Κανένα Σύνταγμα ή Μοναστηράκι? Ή κάπου αλλού? Η Πένυ νομίζω πως δε μένει Αθήνα.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!καλη σαρακοστη!!!!τι κανετε?

εμενα με βολευει μια χαρα κεντρο!!!ελπιζω να μη δουλευω το σαββατο και ειμαι μεσα!!!!οσο για τα παιδια εαν βρεθουμε πρωι μπορει να τα κρατησει ο αντρας μου!ισως να φερω μονο το μωρο που καθεται φρονιμα ακομη, γιατι τη μεγαλη θα την κυνηγαω γυρω απ'τα τραπεζια!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

πενυ εσυ που μενεις?

Γεια σας καλή Σαρακοστή!!Ίσα που βούηζε η τηλεόραση για χιονια.Τι να σας πω δεν μπορύσα να βγω σήμερα από την πόρτα μου από το πολύ το χιόνι!!!!

beloved μένω λιγο πιο έξω από την Κόρινθο!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Koριτσάκια καλή Σαρακοστή! Τι κάνετε? Ώστε χιόνισε πάνω Χριστίνα? Να ανέβουμε για χιονοπόλεμο? Εδώ κρύο, αλλά δε χιόνισε κιόλας. Για να δούμε αύριο.. Εμείς πήγαμε βόλτα με το παιδί στο Θησείο και μετά για φαγητό. Γυρίσαμε το απόγευμα και ανάψαμε, όπως και χτες το τζάκι και απολαμβάνουμε τη φωτιά..

EkcAp3.png

Αλήθεια χιονιζει Χριστινάκι???

Και εδώ ο καιρός έχει κλείσει!!Λέτε αυριο να σηκωθούμε και να ναι όλα άσπρα?????

Μπα δεν νομιζω γιατί κάθε φορά που το πιστεύω απογοητεύομαι.Όταν έχει κακοκαιρία και το πάει για χιόνι το βράδυ ανοίγω όλες τις κουρτίνες για να σηκωθούμε το πρωί και το πρώτο που να δούμε να ναι το χιόνι!!Κάθε φορά ξυπνάμε και δεν βλέπουμε τίποτα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...