Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Χριστίνα τι είχαν κάνει από διακοσμηση στη βάφτιση που πήγες?

Τίποτα απολύτως.Μόνο τα καλάθια με τις μπομπονιέρες.

Το πιο ωραίο είναι άλλο.Έρχεται μια φίλη μας το απόγευμα,γιατί είχε έναν γάμο εδώ κοντά.Μου λέει να την πάω στην εκκλησία,γιατί είναι λίγο μπερδεμένοι οι δρόμοι και δεν ήξερε πού ήταν.Για να μην ξαναγυρνάω να την πάρω,λέω ας κάτσω σε ένα παγκάκι,πόσο να κρατήσει πια...ένα μισάωρο διαρκούν οι γάμοι.

Ε...7-8 παπάδες είχαν φέρει(δεν ξέρω τί ρόλο βαρούσαν οι γονείς και το ζευγάρι)και κράτησε ΠΑΛΙ 1,5 ώρα.Όπως και το πρωί.

Από δω και στο εξής,όταν με καλούν κάπου,θα φροντίσω να ενημερώνομαι από πριν,για το ποιός θα τελέσει το μυστήριο.Και δεν θα το ξαναπαίξω ποτέ καλή,να πηγαίνω όσους δεν ξέρουν πού είναι οι εκκλησίες.Να πάρουν έναν χάρτη,να τις βρίσκουν εύκολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιαααα!!!!

11.30 και ακομα καμια δεν έχει δώσει το παρόν?????

Κανω εγώ την αρχή. Πηγα Κορινθο γύρισα και τωρα περιμένω μια φίλη να πιουμε καφέ!!

Ουφ τίποτα δεν έιναι να κανεις μεσα στον Αυγουστο ουρες παντου!!Τα νευρα μου!Εχω πιει και φρεντο καταλαβαίνετε.....

Τίποτα απολύτως.Μόνο τα καλάθια με τις μπομπονιέρες.

Το πιο ωραίο είναι άλλο.Έρχεται μια φίλη μας το απόγευμα,γιατί είχε έναν γάμο εδώ κοντά.Μου λέει να την πάω στην εκκλησία,γιατί είναι λίγο μπερδεμένοι οι δρόμοι και δεν ήξερε πού ήταν.Για να μην ξαναγυρνάω να την πάρω,λέω ας κάτσω σε ένα παγκάκι,πόσο να κρατήσει πια...ένα μισάωρο διαρκούν οι γάμοι.

Ε...7-8 παπάδες είχαν φέρει(δεν ξέρω τί ρόλο βαρούσαν οι γονείς και το ζευγάρι)και κράτησε ΠΑΛΙ 1,5 ώρα.Όπως και το πρωί.

Από δω και στο εξής,όταν με καλούν κάπου,θα φροντίσω να ενημερώνομαι από πριν,για το ποιός θα τελέσει το μυστήριο.Και δεν θα το ξαναπαίξω ποτέ καλή,να πηγαίνω όσους δεν ξέρουν πού είναι οι εκκλησίες.Να πάρουν έναν χάρτη,να τις βρίσκουν εύκολα.

Χριστινάκι το δευτερο ειδικά δεν το κανα ουτε για να περιμένω μισή ώρα όχι 1.5!!!

Πολύ ανυπόμονος ανθρωπος παιδί μου!!

Τελικά αυριο θα ανεβω Αθηνα αλλά δεν θα πάω για την εμφύτευση γιατί εχω πολλες δουλειες που αφορουν διακοσμήσεις και αν παω και αν παω πριν κανω την εμφύτευση από το αγχος μου δεν θα παρω τίποτα. Ετσι το αφήνω καμια 10αρια μερες ακομα....παλι καλα γιατί είχα χασει τον ύπνο μου τις τελευταίες μερες....

Σας αφήνω προς το παρόν φιλιαααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημέρα σας:)

Τι κάνετε?Εμεις ησυχία...κλασικά.Απο το πρωι σκούπισα-σφουγγάρισα και έκανα κάτι ψιλοδουλίτσες.Θα το φρεσκάρω κ λιγάκι την Παρασκευή και...έτοιμο!Πάντα οταν φεύγω απο το σπίτι θέλω οταν επιστρέψω να είναι καθαρό σχετικά,δεν αντέχω να μπω και να μου φανεί βρώμικο...

Πειτε κανα φαγητό που να είναι

1.εύκολο για άσχετες

2.με λίγα υλικά(εν οψει αποχώρισης δεν ψωνίζω πολλά λαχανικά-ζαρζαβατικά-φρούτα)

3.γρήγορο

Σκέφτηκα να κάνω καρμπονάρα αλλά θα'θελα κ κάτι άλλο...πείτε ιδέες καλε νοικοκυρούλες!;)

To απόγευμα θα πάμε στον παιδίατρο,αντε να δουμε θα βγάλουμε άκρη με το θέμα μας??

Βρε Χριστίνα,η φίλη σου γιατί δεν πήρε ενα ταξάκι να παει?Ακους εκει την πήγες κ την γύρισες!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,έχουμε και λέμε...

Πόπη,η πιο εύκολη λύση,χωρίς πολλά υλικά και κόπο είναι το delivery!!χαχαχα Ένα τηλέφωνο και έναν αριθμό χρειάζεσαι μόνο!!!

Χωρίς πλάκα τώρα...όταν βαριόμαστε να μαγειρέψουμε,κάνουμε αυγά με ντομάτα.Άλλοι το λένε στραπατσάδα,άλλοι καγιανά...δεν θα κολλήσουμε τώρα στο όνομα.Ή πατάτες τηγανητές με λουκάνικα.

Επίσης,παίρνω κάτι αραβικές πίτες,αυτές που βάζουν στα πιτόγυρα τέλος πάντων,τις αλείφω με πάπρικα(όχι σκόνη)που μου αρέσει πολύ,βάζω κασέρι και ζαμπόν και γίνονται σαν σπιτικές πίτσες!!

Όπως κατάλαβες,είμαι της υγιεινής διατροφής!!χαχαχα

Η φίλη μας δεν πήρε ταξί,γιατί η εκκλησία είναι 3 λεπτά με τα πόδια και πολύ λέω.Απλά,άμα είσαι τελείως τούβλο,δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο μόνος σου και θέλεις και συνοδεία.

Καλημέρα Πένυ:)

Γιατί βρε αγχώνεσαι?Αφου θέλεις να το κάνεις κ είναι για καλό...καντο μια ψυχή που είναι να βγει!

Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης...ποιός ο λόγος να αγχώνεσαι για κάτι που δεν είναι απαραίτητο να γίνει??Θέλεις να σηκώνεις τα μαλλιά σου ψηλά και δεν θέλεις να φαίνεται??Αν όχι,μην μπεις καν στην διαδικασία. Αρκετό άγχος έχουμε σε αυτή την ζωή,ας μην προκαλούμε και άλλο από μόνοι μας.

Καλημέρα Πένυ:)

Γιατί βρε αγχώνεσαι?Αφου θέλεις να το κάνεις κ είναι για καλό...καντο μια ψυχή που είναι να βγει!

αχχχχ ετσι είμαι εγώ με τους γιατρούς......Που να δεις σκηνικά την ημερα που θα το κανω.

χαχαχα

Ουτε αναισθησία δεν θα χρειαστεί να μου κανουν θα λιποθυμησω από μόνη μου μολις δω τη σύριγγα. Εδω τρυπα στη μυτη πηγα να κανω και μετά λιποθύμησα σκεψου...χαχαχα

Αφου όποιος γνωστός μας ακουσε ότι γεννησα χωρίς ίχνος αναισθησίας δεν το πιστευει.Ευτυχώς που είχα τη μανα μου για μαρτυρα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,τί έχεις σκοπό να αγοράσεις για τους στολισμούς??Τί θέμα έχουν??

Για τα υλικά scrapbooking...σκέφτομαι να πάρω τώρα αυτά που θέλω από το ελληνικό και να μην μπλέκω με πιθανά τελωνεία και κάρτες.Ούτως ή άλλως,δεν θα χρειαστώ άμεσα άλλα υλικά.Αργότερα,βλέπουμε.

Πιο πολύ κόπτες συμφέρει να αγοράσεις από αυτό το σάιτ.Τις σφραγίδες που θέλω δεν τις έχει και από χαρτιά...πρέπει να ψάχνω 3 μέρες,μια και έχει άπειρες σελίδες.Θα δω τί θα γίνει,αν παραγγείλεις και εσύ από εκεί και θα το κάνω άλλη φορά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι μου κάνετε?Εγώ μαγείρεψα μπριαμ με ό,τι είχα στο ψυγείο.έβαλα μελιτζάνες.κολοκυθάκια,ντοματες,πιπεριες και ρίχνω και λίγο τραχανα για να χυλώσει!Πένυ μου, ο άντρας μου έκανε εμφύτευση μπροστα πριν τον γνωρίσω αλλά μου είπε ότι πόνεσε.Βέβαια πάνε και 12 χρόνια από τότε!!!Θα έχουν αλλάξει τα πράγματα!Βρε Χριστίνα ,τι υπομονή έχεις!Εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα να περιμένω!

Χελοου και παλι!

Αννούλα δεν τελείωσε ακόμη το αντβανσ που άνοιξα,οπότε της δίνω αυτό μέχρι να τελειώσει.Δίνω μόνο πρωι φρεσκο,απο φόβο μήπως δεν την "πιάσει" το βράδυ κ ξυπνήσει απο την πείνα.Οπότε βράδυ δίνω σκόνη...τα'χω κάνει κουλουβάχατα λεμε!!!

Πως την κάνεις τη σαλτσα τόνου?Εγω κάνω μια συνταγή ετσι,με τόνο ντομάτα κ μαγιονέζα με ζυμαρικά βίδες.

Πάντως απο τη βαρεμάρα μου θα τηγανίσω κανα αυγουλάκι.Παρεπιπτόντως Χριστινάκι,κι εγω στραπατσάδα το ξέρω αλλά δεν μου αρέσει.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...