Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αλήθεια,σου άρεσε Πένυ?Βασικά ήταν μπεζ-ροζ νομίζω και είχε πεταλούδες επάνω και στα πόδια έγραφε αυτό.Οι λέξεις σου αρέσουν ή να συνδυάσουμε άλλες?

εμενα πάντως θα μου άρεσε κατι πιο έντονο και όχι μπεζ . Αν σου κανει και ωραία παιχνιδιάρκα γραμματάκια θα ναι σουπερ!! Στο χέρι τα ζωγραφίζει?

Παλι θα μου αρεσε να γράφει τις δύο λεξεις στις τάβλες στην πλάτη και την τρίτη στο κάτω μερος που λογικά έιναι κουτι. Τουλάχιστον στα περισσότερα που έχω δει.

Να σε ρωτήσω κατι? Πως θα σου φαινόταν αν τα βαφτιστικά ήταν καρφιτσωμένα σε ένα μεγάλο καμβά χρωματισμένο σαν παλαιωμένος και απέξω έιχε μια κορνίζα ψιλομπαρόκ και να είναι στερεωμενος σε ένα καβαλέτο (που φυσικά δεν θα το αγοράσεις αλλά αν το δανειζόσουν από καπου) Κατι τέτοιο όμως θα φαινοταν ωραίο μόνο αν το βαφτιστικό δεν έιναι πολύ φουσκωτό και πεφτει πιο χυτό για να μην προεξέχει πολύ απο την κορνίζα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αν πάρω ένα αντικείμενο από το ebay(και εσύ Αννα από εκεί δεν το πήρες?)Θα μπορούσα να το δώσω στην ξαδέρφη της να μου το βάλει στη λαμπάδα.Πόσο πια να μου πάρει γι'αυτό!Αλλά τι μπορώ να πάρω?Δωστε καμιά ιδεα βρε κορίτσια.Τα χρώματα θα είναιροζ-καφε.

Πένυ τέλεια ιδέα!Το βαφτιστικό ρούχο δεν είναι φουσκωτό αφού σας το έδειξα καλέ!Είναι ένα ασπρο της monnalisa.

Α ναι έχεις δίκιο!! Το έιχα ξεχάσει. Λοιπόν θα μου άρεσε το φόντο να είναι καφε ή πουα που έιναι πιο εύκολο να το φτιαξεις ή παλαιωμενο. Η κορνίζα να είναι λευκή με διακριτικό σχέδιο στη μια γωνια να έχει έναν πλουσιο φιογκο που να ξεκινάνε πολλές κορδέλες σε χρώματα λευκο ροζ καφέ και να κρεμονται οι φράσεις που μας είπες από πανω με γράμματα σαν αυτά που σου χα βάλει στο κουτι αναμεσα σε χάντρες κουμπια κλπ

Καβαλέτο μπορείς να δανειστείς απο τον φωτογράφο.Αυτοί έχουν μεγαλα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεεραααααααααα!!!

Πρωι πρωι βλέπω πιάσατε δουλειά με τη βάπτιση!Τι ωραίες ετοιμασίες!Το..συνθηματάκι μου άρεσε κι εμένα πολύ;)

Αννα εγώ,μην κακομελετάω,αλλά δεν είδα απο τότε τερέζα...τα φύλλα δάφνης δεν τα δοκίμασα,θα πάρωβ απο τη μαμα μου κ θα βάλω οταν γυρίσουμε

Χριστινάκι έεεεελα Εβρο.Σαββατο μεσημέρι εμεις φτάνουμε.Κυριακή έχουμε παρτυ στο σπίτι μου για τα γεννέθλια της μικρής!Θα είσαι η επίτιμη καλεσμένη μου:)Η θεια-Χριστίνα!Χωρις πλάκα,ΕΛΑ!

Πένυ μην ανησυχείς,απλά πειστε τον να κάνει μια εξέταση και όλα θα πάνε καλά (εύχομαι να μην είναι τίποτα):):)

Εμεις το πρωι πήγαμε κ ανάψαμε κεράκι στο μοναστήρι,ήθελα να πάρω και κάτι σαν φυλαχτό για τη μικρή αλλά δεν είχε και τίποτα...θα κοιτάξω στο μοναστήρι του χωριού μου

sDmPp3.png

QVD3p2.png

ελπιζω να δεχτει να σου τη στειλει, γιατι δεν στελνει Ελλαδα και να σου πει λογικα μεταφορικα. αν δεν τα βρειτε μπορεις να παρεις τις πεταλουδιτσες που σου ειχα δειξει (http://www.ebay.co.uk/itm/30-Satin-Polka-Dots-Big-Butterfly-Bow-Pink-Brown-D11-/270802128933?pt=Sewing_Trims&hash=item3f0d109025#ht_4201wt_905) και να τις ραψεις εδω κι εκει πανω σε ροζ τουλι και να βαλεις και μπολικες πουα κορδελες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

επισης για κουτι ειχα σκεφτει αυτο http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ (το νουμερο 6, σελ. 80) και να του εβαζα ψαθινα καλαθια-συρταρια και στη βαφτιση να επαιρνα μια ωραια κρεμαστρα και να κρεμαγα το φουστανι απο ενα καλαθι, σ' ενα αλλο μισανοιχτο να ακουμπησω τα λαδοπανα, σ' ενα αλλο τις πετσετες και στο τελευταιο τα παπουτσια, ωστε να εβγαινε μια σουπερ φωτο, αλλα η αδερφη μου (ηταν η νονα) δεν ηθελε.

Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες!!!Τί κάνετε??

Είχα πάει σε μια βάφτιση και επειδή είχαν φέρει δεσπότη και ήταν και φίλος τους,κράτησε 1,5 ώρα.Κόντεψα να κόψω φλέβα ρε παιδιά....

Άμα είσαι ένας απλός άνθρωπος,σε ξεπετάνε σε μισή ωρίτσα,αν σε ξέρουν καλά,στο κάνουν ολοήμερο το μυστήριο.Άντε,κολάζομαι πάλι...

Πένυ,δεν σταματάς να με εκπλήσσεις με τις ιδέες σου!!Αυτό που σκέφτηκες με το καβαλέτο,είναι τέλειο!!

Πόπη,αν ήμουν πιο κοντά,θα ερχόμουν σίγουρα.Σε ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση!!

Άννα,πώς ξέρεις ότι ήταν η ίδια κατσαρίδα???:rolleyes:

υποθετω πως ηταν η ιδια γιατι ειναι λιγο απιθανο μερα μεσημερι να βγηκε καινουργια και στο ιδιο σημειο που δεν εχω ξαναδει ποτε. μαλλον ηταν ζωντανη και ξαναγυρισε. τη πατησε ομως γιατι ειχα ριξει χλωρινη και πεθανε.

επισης για κουτι ειχα σκεφτει αυτο http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ (το νουμερο 6, σελ. 80) και να του εβαζα ψαθινα καλαθια-συρταρια και στη βαφτιση να επαιρνα μια ωραια κρεμαστρα και να κρεμαγα το φουστανι απο ενα καλαθι, σ' ενα αλλο μισανοιχτο να ακουμπησω τα λαδοπανα, σ' ενα αλλο τις πετσετες και στο τελευταιο τα παπουτσια, ωστε να εβγαινε μια σουπερ φωτο, αλλα η αδερφη μου (ηταν η νονα) δεν ηθελε.

hello!

Αννα τι ωραία ιδέα!Μα τι μυαλά είστε βρε παιδάκι μου εδω...αυτό το επιπλάκι το έχω πάρει αλλά ούτε μια στο εκατ δεν θα σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω έτσι:shock:κριμα που δεν άρεσε στην αδερφή σου,αλλά και το ζωγραφισμένο κουτί που ειχατε ήταν πανέμορφο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γειαααα!!

Εμεις μοναξιές σήμερα το βράδυ!Ηρθε η πεθερά μου και πήρε τον Κωσταντή και αλωνίζουν πίσω τα ποντίκια!!!

Λεγαμε να βγούμε αλλά βαριομαστε τελικά και μαλλον θα παραγγείλουμε και θα κάτσουμε σπίτι.

Αννα τελεια ιδέα!!Αυτο ήθελα να το πάρω καποια φάση που ήθελα να κάνω εργαστηριο το πλησταριο. Τελικά εφτανε πολύ ψηλα το μαλλι και μου εμειναν τα καλαθια μόνο!

Χριστίνα τι είχαν κάνει από διακοσμηση στη βάφτιση που πήγες?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...