Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να μαι και εγώ. Πριν από λίγο γυρίσαμε.Τι καιρό έχετε? Εμεις εδώ πολύ αερα!!

Και στη θαλασσα είχε αλλά κύμα δεν έιχε πολύ μιας και είναι κολπος.

Αννα από κενες ξαπλώστρες άλλο τίποτα σήμερα.

Είδα λίγο τα χαρτιά τους,αλλά είναι πάνω από 600 σελίδες και δεν έχω χρόνο.

Οι κόπτες τους είναι φοβεροί και σε σχέδια και σε τιμή!!Καμία σχέση με τα ελληνικά,που την συγκεκριμένη κατηγορία την πουλάνε σα να ήταν χρυσάφι.

Είδα όλες τις ξύλινες και clear σφραγίδες και δεν ενθουσιάστηκα.Πολύ χριστουγεννιάτικο θέμα παίζει...και ούτε μία Tilda,που μου αρέσει πολύ και την ήθελα.

Το θέμα είναι τί γίνεται με το βάρος του δέματος.Αν μαζευτούν πολλά,θα μου βγει πανάκριβο.Πένυ,πες στον άντρα σου να μαζευτεί λίγο στο σπίτι και να κάτσει να το μελετήσει.χαχαχα Μήπως βγάλουμε άκρη και πάρω τα μισά από εδώ και τα μισά από εκεί.

Καληνύχτα και πάλι!!Οριστικά αυτή την φορά.

Εχει πολύ ωραια χαρτια αυτό το site.Σημερα θα ρθουν το βράδυ κάτι φίλοι μας και πάλι δεν θα μπορέσουμε να κατσουμε στον υπολογιστή να του δείξω το site Χριστινα.

Μια τελευταία ερώτηση,να μου απαντήσεις αύριο.Πληρώνουμε με την προπληρωμένη κάρτα σε ευρώ και αυτόματα πηγαίνει το ποσό σε αυτούς σε δολλάρια ή υπάρχει άλλη διαδικασία??Είπαμε,είμαι άσχετη με το θέμα.

Τι να σου πω κατι έχω ακουσει τον αντρα μου να λεει μεσω paypal αλλά δεν ξέρω τη διαδικάσία καθόλου.

Ευτυχώς έχουμε την Αννα να μας διαφωτίσει!!

Βρε κορίτσια έχω κατι που με τρώει πολλές μερες.Ποναει το χέρι του πατέρα μου εδώ και ένα μηνα.Εν τω μεταξύ όταν αρρώστησε ο θείος μου και αδερφός του με καρκίνο τον πόναγε και αυτόν το χέρι του. Ενας αλλος φίλος μας τον πόναγαν τα πόδια του.Τρεμω στην ιδέα και μόνο.....

Το μόνο παρήγορο είναι ότι έιχε βγάλει ενα γρουμπουλακι κατω από το χέρι του το οποίο εξαφανίστηκε και λέω μηπως είναι από αυτό.

Του λέω να παει να κανει εξετάσεις και δεν θελει. Βεβαια και εγώ βαθια μέσα μου δεν θέλω να πάει να κανει.

Είμαι πολύ αναστατωμενη με αυτό το θέμα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ μου ο πονος στα ακρα ειναι μαλλον συμπτωματικος. δεν νομιζω οτι αποτελει ενδειξη καρκινου. παρολαυτα ψηστε τον οικογενειακως να παει να κανει προληπτικες εξετασεις. δεν ειναι να παιζεις μ' αυτα τα πραγματα.

για το paypal τωρα. ειναι ενας θαυμασιος τροπος να πληρωνεις στο internet. καταρχην δεν δηλωνεις τα στοιχεια της καρτας σου στο οποιοδηποτε site, κανεις γρηγορο checkout και ασφαλιζεσαι σε περιπτωση που ο πωλητης ειναι παγαποντης. εχεις περιθωριο 45 ημερες, μετα την ημερομηνια αποστολης, να τον καταγγειλεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω. το μονο που κανεις ειναι να γραψεις τη καρτα σου στο paypal κι οταν πας να πληρωσεις πατας μονο τον κωδικο εισοδου σου και τελος.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χριστινακι ειναι παρα πολυ ωραιο. τι ομορφα παιδακια που ησασταν και οι δυο! ευχομαι συντομα ν' αλλαξουν ολα και να κρατατε τα δικα σας ομορφα παιδακια αγκαλιτσα.

Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου...για την ευχή πάνω απ'όλα!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια έχω κατι που με τρώει πολλές μερες.Ποναει το χέρι του πατέρα μου εδώ και ένα μηνα.Εν τω μεταξύ όταν αρρώστησε ο θείος μου και αδερφός του με καρκίνο τον πόναγε και αυτόν το χέρι του. Ενας αλλος φίλος μας τον πόναγαν τα πόδια του.Τρεμω στην ιδέα και μόνο.....

Το μόνο παρήγορο είναι ότι έιχε βγάλει ενα γρουμπουλακι κατω από το χέρι του το οποίο εξαφανίστηκε και λέω μηπως είναι από αυτό.

Του λέω να παει να κανει εξετάσεις και δεν θελει. Βεβαια και εγώ βαθια μέσα μου δεν θέλω να πάει να κανει.

Είμαι πολύ αναστατωμενη με αυτό το θέμα....

Να τον πείσετε οπωσδήποτε να πάει να κάνει εξετάσεις.Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Η μαμά μιας φίλης μου που έχει καρκίνο,είχε δει το χέρι της να πρήζεται ξαφνικά,αλλά πόνο δεν είχε.Και το περίεργο είναι ότι τον έχει στο στήθος,αλλά το χέρι την έκανε να υποψιαστεί.Μετά από καιρό μας είπε ότι είχε ψηλαφίσει κάτι πριν 2 χρόνια,αλλά δεν ήθελε να πει τίποτα,για να μην αναστατώσει τα παιδιά της.Οι γιατροί την μάλωσαν πολύ άσχημα,γιατί θα το είχαν προλάβει εγκαίρως,ενώ τώρα παλεύει ακόμα,μια και πήγε και στα κόκαλα.Φυσικά αυτή δεν το ξέρει,νομίζει ότι είναι τα αρθριτικά της.

Πάντως,αφού το εξογκωματάκι εξαφανίστηκε,δεν νομίζω ότι είναι κάτι.Δεν θέλεις όμως να το σκέφτεσαι και συνέχεια,έτσι δεν είναι??

.

για το paypal τωρα. ειναι ενας θαυμασιος τροπος να πληρωνεις στο internet. καταρχην δεν δηλωνεις τα στοιχεια της καρτας σου στο οποιοδηποτε site, κανεις γρηγορο checkout και ασφαλιζεσαι σε περιπτωση που ο πωλητης ειναι παγαποντης. εχεις περιθωριο 45 ημερες, μετα την ημερομηνια αποστολης, να τον καταγγειλεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω. το μονο που κανεις ειναι να γραψεις τη καρτα σου στο paypal κι οταν πας να πληρωσεις πατας μονο τον κωδικο εισοδου σου και τελος.

Θα κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση και δεν θα είναι η τελευταία!!χαχαχα

Με την προπληρωμένη κάρτα έχεις την δυνατότητα να την φορτώσεις μόνο με το ποσό που θέλεις,ώστε αν κάτι στραβώσει,να μην κινδυνεύεις να χάσεις και άλλα λεφτά.Σωστά??

Η μετατροπή του νομίσματος σε ποιά φάση γίνεται??

Πώς θα ξέρω τί ποσό πρέπει να βάλω σε ευρώ,αν υποθέσουμε ότι είναι εντελώς άδεια??

καλημερα! τι μου κανετε; εμεις εχουμε μου φαινεται νεα επιδρομη σιχαματων. βρηκα ενα πτωμα εχθες το βραδυ στο αλλο μπανιο. η δε κολυμβητρια, η χθεσινη, επανεμφανιστηκε αργοτερα βλεποντας τα ραδικια αναποδα τουτη τη φορα.

Χριστινακι η μετατροπη γινεται αυτοματα την ωρα της πληρωμης. αν η καρτα σου ειναι αδεια θα κανεις μετατροπη στο νομισμα για να δεις ποσα χρειαζεται να βαλεις και θα βαζεις 1 επιπλεον ευρω, γιατι μεχρι να ενημερωθει η καρτα οτι μπηκαν τα λεφτα μπορει να εχει αλλαξει καμμια ισοτιμια κι αλλο 1 ευρω που σου κραταει η τραπεζα σαν προμηθεια σε καθε φορτιση της. εγω χρησιμοποιω αυτον τον μετατροπεα:

http://www.xe.com/

Να τον πείσετε οπωσδήποτε να πάει να κάνει εξετάσεις.Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Η μαμά μιας φίλης μου που έχει καρκίνο,είχε δει το χέρι της να πρήζεται ξαφνικά,αλλά πόνο δεν είχε.Και το περίεργο είναι ότι τον έχει στο στήθος,αλλά το χέρι την έκανε να υποψιαστεί.Μετά από καιρό μας είπε ότι είχε ψηλαφίσει κάτι πριν 2 χρόνια,αλλά δεν ήθελε να πει τίποτα,για να μην αναστατώσει τα παιδιά της.Οι γιατροί την μάλωσαν πολύ άσχημα,γιατί θα το είχαν προλάβει εγκαίρως,ενώ τώρα παλεύει ακόμα,μια και πήγε και στα κόκαλα.Φυσικά αυτή δεν το ξέρει,νομίζει ότι είναι τα αρθριτικά της.

Πάντως,αφού το εξογκωματάκι εξαφανίστηκε,δεν νομίζω ότι είναι κάτι.Δεν θέλεις όμως να το σκέφτεσαι και συνέχεια,έτσι δεν είναι??

Μίλησα χτες με τη μάνα μου και μου έιπε ότι περυσι τέτοιον καιρό είχε κανει γενικό τσεκαπ και αξονικη και ήταν όλα καθαρα.

Σημερα είμαι πιο ηρεμη. Σιγουρα θα του κολλάω συνεχεια να παει να κανει εξετασεις.

Θα κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση και δεν θα είναι η τελευταία!!χαχαχα

Με την προπληρωμένη κάρτα έχεις την δυνατότητα να την φορτώσεις μόνο με το ποσό που θέλεις,ώστε αν κάτι στραβώσει,να μην κινδυνεύεις να χάσεις και άλλα λεφτά.Σωστά??

Η μετατροπή του νομίσματος σε ποιά φάση γίνεται??

Πώς θα ξέρω τί ποσό πρέπει να βάλω σε ευρώ,αν υποθέσουμε ότι είναι εντελώς άδεια??

Ο άντρας μου πάντως τη φορτίζει με παραπάνω λεφτά για να μην χρεώνεται επιπλέον φόρτιση κάθε φορα. Βεβαια από την άλλη είναι πειρασμος κατι τετοιο γιατί δεν το σκέφτεσαι να παρεις κατι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!Μόλις έστειλα τη μικρή στην πεθερά μου για να τακτοποιήσω το γραφείο μου με την ησυχία μου και να κατεβάσω και άλλα βιβλία από το παταρι!Πένυ μακαρι να μην είναι τίποτα του πατέρα σου αλλά να τον πείσεις να κάνει εξετάσεις!Τώρα για τα νέα της βάφτισης... Την Τρίτη θα πάω με τη φίλη μου στην ξαδέρφη της που αναλαμβάνει στολισμούς και έχει και μπαούλα και λαμπάδες,οπότε αυτάθα τα πάρω από εκεί μήπως μου κάνει και καλύτερη τιμή.Είδα κάπου ένα μπαούλο παγκάκι που στην πλάτη έγραφε το όνομα και μπροστα στα πόδια έγραφε:Να αγαπάς...να πετας...να ονειρεύεσαι! Σας αρεσει σαν ιδέα?Να γράψω κάτι παρόμοιο και εγώ?

Τώρα για τα νέα της βάφτισης... Την Τρίτη θα πάω με τη φίλη μου στην ξαδέρφη της που αναλαμβάνει στολισμούς και έχει και μπαούλα και λαμπάδες,οπότε αυτάθα τα πάρω από εκεί μήπως μου κάνει και καλύτερη τιμή.Είδα κάπου ένα μπαούλο παγκάκι που στην πλάτη έγραφε το όνομα και μπροστα στα πόδια έγραφε:Να αγαπάς...να πετας...να ονειρεύεσαι! Σας αρεσει σαν ιδέα?Να γράψω κάτι παρόμοιο και εγώ?

Φανταστικό!!! Το κειμενάκι μου ακουγεται!!!!Και το παγκάκι θα μου άρεσε να μην είναι μονοχρωμο. Τουλάχιστον οι τάβλες στην πλάτη.

Ja5zp3.png

D42op3.png

συμφωνω με τη Πενυ. να το κανεις στα χρωματα της βαφτισης. το συνθημα μου αρεσει κι εμενα πολυ. τωρα για τη λαμπαδα θα σου ελεγα να το ψαξεις λιγο μηπως τη φτιαξεις μονη σου. ειναι τρελλη η διαφορα στη τιμη κι απο τη πιο φθηνη που μπορεις να βρεις. σου μιλαω απο προσφατη προσωπικη εμπειρια. στη κορη μου εφτιαξα λαμπαδα με μια κουκλα 70cm επανω και μου κοστισε συνολικα 30 ευρω!

Ευχαριστώ Αννα μου αλλά δεν πιανουν καθόλου τα χέρια μου!Βασικά επειδή δε θα έχουμε θέμα ,η λαμπάδα τι μπορει να έχει πάνω?Πρέπει να ταιριάζει με το μπαούλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...