Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αυτοματα γινεται η διαδικασια. εσυ τη καρτα σου τη φορτιζεις με ευρω και το καθε site τραβαει το ποσο στο νομισμα του. ψωνιζω συνεχεια απο το εξωτερικο, οποτε ο,τι χρειαστεις μπορω να σε διαφωτισω.

Καλημέρα!!!

Άννα,ξέρω ότι σου λείπει η φασαρία,αλλά φρόντισε να χαρείς αυτές τις τελευταίες στιγμές ηρεμίας.Το δικαιούσαι και με το παραπάνω,είχες και μετακόμιση και ήταν μια επιπλέον κούραση.

Όπως βλέπεις,ψάχνουμε τρόπο να ξοδέψουμε τα λεφτά μας!!χαχαχα

Το σάιτ που έβαλε η Πένυ είναι το www.acherryontop.com .Δεν έχω ψωνίσει ξανά από εξωτερικό και δεν ξέρω αν θα περάσει τελωνείο,με πόσα κιλά δεν έχεις πρόβλημα και τα σχετικά.Επίσης,το συγκεκριμένο λέει ότι από ένα ποσό και πάνω δεν έχει μεταφορικά,αλλά μια κοπέλα είπε ότι απλά έχει μια έκπτωση (10 δολλάρια).Όταν βρεις λίγο χρόνο,ρίξε μια ματιά,μήπως και βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατσαριδοκαμενες της παρεας το νου σας! ψεκαζετε τα σιφωνια και τη τουαλεττα καθε βραδυ! πηγα τωρα στο wc κι ανοιGω το καπακι και βρηκα μια μεσα στο νερο! μαλλον ψοφια ηταν, αλλα δεν καθησα να το εξετασω και πολυ. τραβηξα το καζανακι κι εφυγε. μετα πλακωσα τη λεκανη στη χλωρινη. ευτυχως που εχουμε κι αλλη τουαλεττα γιατι εγω εκει δεν καθομουν με τιποτα! μπλιαχ! μου εχει σηκωθει η πετσα απο την αηδια και νιωθω να περπατανε πανω μου. HEEEEEEELP!!!!!!!!!

Εγώ έχω πλέον σηκώσει τα χέρια ψηλά(μια και δεν σηκώνουν αυτές τα πόδια...).Μην σου πω ότι τις θεωρώ και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου!!!!χαχαχαχα

Αν και τελευταία έχω να τις δω πολύ καιρό και ανησυχώ...μήπως μου ετοιμάζουν καμιά γέννα και τρέχω και δεν φτάνω.

καπου λεει οτι πανω απο 49$ εχει δωρεαν μεταφορικα, αλλα δεν διευκρινιζει αν ισχυει και για παραγγελιες εκτος Αμερικης. μεταξυ μας μου φαινεται δυσκολο να ισχυει. με το τελωνειο δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρη, απλα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σε τσακωσουν αν το δεμα σου ειναι μικρο και δεν εχει κοστολογηθει πανω απο 50 ευρω. βρε κοριτσια, δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο site εντος ΕΕ για να μην εχετε αυτο το αγχος; επισης μπορειτε να ψαξετε στο ebay και στο amazon. αν θες στειλε μου τα link των προϊοντων που σε ενδιαφερουν για να το ψαξω κι εγω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καπου λεει οτι πανω απο 49$ εχει δωρεαν μεταφορικα, αλλα δεν διευκρινιζει αν ισχυει και για παραγγελιες εκτος Αμερικης. μεταξυ μας μου φαινεται δυσκολο να ισχυει. με το τελωνειο δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρη, απλα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σε τσακωσουν αν το δεμα σου ειναι μικρο και δεν εχει κοστολογηθει πανω απο 50 ευρω. βρε κοριτσια, δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο site εντος ΕΕ για να μην εχετε αυτο το αγχος; επισης μπορειτε να ψαξετε στο ebay και στο amazon. αν θες στειλε μου τα link των προϊοντων που σε ενδιαφερουν για να το ψαξω κι εγω.

Δεν μπήκα ακόμα στην διαδικασία να ψάξω τί θέλω,μια και είναι όλα τόσο φτηνά σε σχέση με τα ελληνικά σάιτς.Σίγουρα όμως θα ξεπεράσω κατά πολύ τα 50 ευρώ.Περίμενα να με διαφωτίσει κάποιος,για να μην ψάχνω άδικα,να φανταστείς ότι μόνο οι σελίδες με τα χαρτιά είναι πάνω από 600!!!

Το δέμα δεν φαντάζομαι να είναι μικρό...θα έχει μέσα και κόπτες,που όλοι μαζί θα έχουν έναν σχετικό όγκο.Τα χαρτιά είναι ελαφριά...πάντως σίγουρα θα κοστίζει αρκετά.

Αν περάσεις τελωνείο,πόσο περίπου πληρώνεις??

Διαφημίσεις

Αν περάσεις τελωνείο,πόσο περίπου πληρώνεις??

χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω οτι ειναι το 30% της αξιας του δεματος. παντως συμφωνα με αυτα που μου γραφεις, θα σε συμβουλευα να μη το τολμησεις. εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σε πιασουν οι τελωνες.

χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω οτι ειναι το 30% της αξιας του δεματος. παντως συμφωνα με αυτα που μου γραφεις, θα σε συμβουλευα να μη το τολμησεις. εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σε πιασουν οι τελωνες.

Καλά,με την δική μου γκαντεμιά δεν έχω απλά μεγάλες πιθανότητες,το θεωρώ δεδομένο!!!

Θα δω και τα σάιτς που έβαλες...10 μέρες θέλω να τα μελετήσω!!χαχαχα

Μήπως τελικά να παραγγείλω από το ελληνικό να είμαι και σίγουρη??

Μα να μην υπάρχει ένα φυσικό μαγαζί,έστω στην Αθήνα,να κάνουμε την δουλειά μας σαν άνθρωποι??

Άννα,θα σου στείλω mail,να δεις τις 3 πρώτες σελίδες από ένα λεύκωμα που κάνω με φωτό δικές μου και του Χάρη.

Κοριτσάκια όμορφα γεια σας!

Μόλις είδα τις φωτο που μου έστειλε η Χριστίνα με την Αννα κ την Πένυ.Τι ωραία!!:)Και τα αγοράκια σας είναι 2 κουκλιά!Συναγωνίζονται το μέλλοντα γαμπρό μας που είναι ο γιος της Σάντυς(και κανα 2 άλλα αγοράκια που κάνω παρεα με τις μαμάδες τους χιχι!)

Αννα,κατσαριδοκαμένη(χαχαχαχ έσκασα στα γέλια μ'αυτό!),ξέχασα να σου πω.Αυτο το σπρει που πήρα το ψέκασα αλλά βρε παιδί μου πολύ μπόχα!Μυρίζει σαν σιτρονέλλα και για να ξεσκάσουμε πήραμε το παιδί και κόβαμε βόλτες στο Ηράκλειο μέχρι να ξεβρωμίσει το σπίτι!Ευτυχώς είναι-λεει-απο 100%φυσικά υλικά...εγώ πάντως δεν το ξαναβάζω.Θα ψεκάσω Σαβ πρωι πριν φύγουμε...τι στο καλό μετα απο 10 μερες που θα γυρίσουμε δεν θα μυρίζει.

Πάντως τερέζα δεν ξαναείδα.Αλλά μου'χει μείνει φοβία...είμαι γελοία το ξέρω,κοτζαμ γαιδάρα να φοβάμαι το σιχαματάκι,αλλά τρέμω πια να μπω στην κουζίνα, μόλις νυχτώσει ανάβω οοολα τα φώτα κ κοιτάζω αριστερά δεξιά μην μου επιτεθεί!(είμαι καλά γιατρέ μου??)Αφού συνέχεια νομίζω πως κάτι με ακουμπάει κ πετάγομαι μέχρι πάνω.Το μωρό θα πάθει νεύρωση στο τέλος!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

ποιο πηρες καλε και μυριζει σιτρονελα; η σιτρονελα ειναι για τα κουνουπια. αυτο που λεω εγω ειναι σε πρασινο πλαστικο μπουκαλι με ψεκαστηρα, οχι σπρευ και ειναι τελειως αοσμο!

Διαφημίσεις

ναι Αννούλα κατάλαβα ποιο λες.Απλά πήρα ενα άλλο ταχα μου για καλύτερο,πιο φυσικό για το μωρό.fleriana το λενε,αλλα το βλέπω να οδευει προς καδο μερια...και να παω να πάρω το μεκ που μου ειπες.;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη,πότε φεύγεις για πάνω??Εγώ είμαι καλεσμένη σε γαμοβάφτιση στην Ορεστιάδα το άλλο Σ/Κ,αλλά φυσικά δεν θα πάω.10 χρόνια και βάλε έχω να πατήσω πόδι εκεί και δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

Χριστινακι ειναι παρα πολυ ωραιο. τι ομορφα παιδακια που ησασταν και οι δυο! ευχομαι συντομα ν' αλλαξουν ολα και να κρατατε τα δικα σας ομορφα παιδακια αγκαλιτσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...