Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Εσενα θελω παιδί μου!!!!

Το αλλό δεν στο πα !! Εχω το πιστόλι του embossing και δεν το ήξερα. Μιλαγε ο πατερας με τον Πανο πριν λίγο και λεγανε για ένα πιστόλι που ζεσταινει πλαστικά και μου ρθε αναλαμπή!Τον ρώτησα και μου λεει ότι κανει και ότι έχουμε και δύο.Καταλαβες...το δευτερο κατασχεται!!!

Τι αλλο πρέπει να παρω???

Είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό??Παράξενο να το έχετε ήδη,αφού υποθετικά είναι μόνο για την συγκεκριμένη χρήση.Για να πω την αλήθεια,νομίζω ότι είναι μούφα το θέμα και ότι το πιστολάκι που στεγνώνουμε τα μαλλιά,θα έκανε την ίδια δουλειά.Και τα δύο καυτό αέρα βγάζουν,δεν παρατήρησα να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.Πρέπει να κάνω μια δοκιμή με αυτό των μαλλιών.Αλλά αν υποψιαστώ ότι έδωσα άδικα 21 ευρώ,ενώ θα μπορούσα να πάρω χαρτιά,θα τραβήξω τις κοτσίδες μου.:mad:

Κατά τα άλλα,πρέπει να πάρεις το ειδικό μελάνι για να σφραγίζεις(το κακό είναι ότι είναι άχρωμο και δεν βλέπεις αν αποτυπώθηκε καλά το σχέδιο), βγαίνει και σε στυλό,για να γράψεις μόνη σου ό,τι θες,αλλά δεν έχει το ίδιο καλό αποτέλεσμα και φυσικά πρέπει να πάρεις σκόνες.

Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με όσα έχω φτιάξει μέχρι τώρα.

Σιγουρη δεν είμαι αλλά μεσα στο Σ/Κ που θα μαστε χαλαροί θα το μαθω!!!

πως το λεει για να του το δείξω heat gun καλά νομίζω?

Το απότελεσμα είναι σαν να το έχεις περάσει με κόλλα γκλιτερ?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγουρη δεν είμαι αλλά μεσα στο Σ/Κ που θα μαστε χαλαροί θα το μαθω!!!

πως το λεει για να του το δείξω heat gun καλά νομίζω?

Το απότελεσμα είναι σαν να το έχεις περάσει με κόλλα γκλιτερ?

Ναι,έτσι είναι,μόνο που με την κόλλα μπορείς να γράψεις μια λέξη,αλλά δεν μπορείς να αποτυπώσεις με σφραγίδα.

Εγώ έχω πάρει ήδη 5 χρώματα,ένα γκρι,ένα ασημί με πολύ γκλίτερ,ένα χρυσό με πολύ γκλίτερ,ένα καφέ και ένα ροζ σκούρο.

Μάλλον έχω πάρει και ένα έκτο,σαν βυσσινί είναι,αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Και αν ποτέ καταφέρω να ολοκληρώσω αυτή την ρημάδα την παραγγελία, θα πάρω και ένα ωραιότατο κόκκινο.

Στο νησιώτικο πάντως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα.Είμαι σίγουρη ότι και αυτοί είναι έτοιμοι να σκάσουν!!!Να θέλεις να τους δώσεις τόσα λεφτά και να μην μπορείς και αυτοί να τα περιμένουν!!

Διαφημίσεις

Ωραια θα αρχίζω να εξοπλιζομαι και με σφραγίδες σιγά σιγα.

Παλι θα κανω βαρβατη παραγγελία την επομενη φορά....

Αυτό το αμερικάνικο σάιτ έχει κανένα από τα προϊόντα που έχουν τα δύο δικά μας??Να δούμε τί διαφορά υπάρχει και πόσο μεγάλη είναι.

(Καλά να πάθω πάντως,3 φορές έχω πάει στο Λονδίνο και δεν είχα ιδέα.Θα είχα γυρίσει πίσω με ένα σωρό υλικά.)

Και αν ποτέ καταφέρω να ολοκληρώσω αυτή την ρημάδα την παραγγελία, θα πάρω και ένα ωραιότατο κόκκινο.

Στο νησιώτικο πάντως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα.Είμαι σίγουρη ότι και αυτοί είναι έτοιμοι να σκάσουν!!!Να θέλεις να τους δώσεις τόσα λεφτά και να μην μπορείς και αυτοί να τα περιμένουν!!

Μα καλά αφού το βλέπουν ότι έχει πέραση γιατί δεν το εξοπλίζουν λίγο.Μα ότι μου αρέσει εχει εξαντληθεί...

Αυτό το αμερικάνικο σάιτ έχει κανένα από τα προϊόντα που έχουν τα δύο δικά μας??Να δούμε τί διαφορά υπάρχει και πόσο μεγάλη είναι.

(Καλά να πάθω πάντως,3 φορές έχω πάει στο Λονδίνο και δεν είχα ιδέα.Θα είχα γυρίσει πίσω με ένα σωρό υλικά.)

Κοιτα να δεις εγώ που παιρνω χαρτιά από εκει κυρίως βλέπω ότι έχουν την ίδια τιμή με τη διαφορά ότι εκει μιλάμε για δολλάριο που είναι τα μισά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχαχα!! Πέτυχες ένα από τα χρώματα που είχα βάλει στην λίστα μου από την αρχή.Μετά το αφαίρεσα βέβαια,μπας και γλυτώσω κανένα ευρουλάκι.

Θα με κάνεις να μην παραγγείλω καθόλου στο τέλος...αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία από το εξωτερικό και το σκέφτομαι...εδώ δεν μπορώ να κάνω 2 μέρες από Ελλάδα!!!χαχαχα

Μια και είμαι γνωστό γκαντεμόσκυλο,πιστεύω ότι το δικό μου δέμα θα περάσει 1000% από τελωνείο και θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου στο τέλος!!!

Διαφημίσεις

Μια τελευταία ερώτηση,να μου απαντήσεις αύριο.Πληρώνουμε με την προπληρωμένη κάρτα σε ευρώ και αυτόματα πηγαίνει το ποσό σε αυτούς σε δολλάρια ή υπάρχει άλλη διαδικασία??Είπαμε,είμαι άσχετη με το θέμα.

Αφού δεν είναι καμία εδώ,θα κάτσω και εγώ να μιλάω μόνη μου,σαν την Σάντυ!!!(Σάντυ...πότε θα γυρίσεις??Είσαι η μόνη που κάθεται τουλάχιστον μέχρι τις 3!!!)

Είδα λίγο τα χαρτιά τους,αλλά είναι πάνω από 600 σελίδες και δεν έχω χρόνο.

Οι κόπτες τους είναι φοβεροί και σε σχέδια και σε τιμή!!Καμία σχέση με τα ελληνικά,που την συγκεκριμένη κατηγορία την πουλάνε σα να ήταν χρυσάφι.

Είδα όλες τις ξύλινες και clear σφραγίδες και δεν ενθουσιάστηκα.Πολύ χριστουγεννιάτικο θέμα παίζει...και ούτε μία Tilda,που μου αρέσει πολύ και την ήθελα.

Το θέμα είναι τί γίνεται με το βάρος του δέματος.Αν μαζευτούν πολλά,θα μου βγει πανάκριβο.Πένυ,πες στον άντρα σου να μαζευτεί λίγο στο σπίτι και να κάτσει να το μελετήσει.χαχαχα Μήπως βγάλουμε άκρη και πάρω τα μισά από εδώ και τα μισά από εκεί.

Καληνύχτα και πάλι!!Οριστικά αυτή την φορά.

καλημερα στα κοριτσια μου! τι κανετε; εγω εχω σκυλοβαρεθει τοσες μερες μονη μου. κοπαναω στα ντουβαρια ολη μερα. αντε αυριο το βραδυ γυριζουν τα βλασταρια μου κι απο Δευτερα θα αναπολω αυτες τις στιγμες ηρεμιας. χαχα!

Αννα που θα παω αυριο??????

ΚΑΡΑΘΩΝΑ!!!

Να πιάσω ξαπλώστρα και για σας??????

αχ τι μου κανεις! αν οδηγουσα θα βουταγα το αυτοκινητο τωρα και θα σου εσκαγα φαντης μπαστουνης στη παραλια! καλα να περασετε!

Μια τελευταία ερώτηση,να μου απαντήσεις αύριο.Πληρώνουμε με την προπληρωμένη κάρτα σε ευρώ και αυτόματα πηγαίνει το ποσό σε αυτούς σε δολλάρια ή υπάρχει άλλη διαδικασία??Είπαμε,είμαι άσχετη με το θέμα.

αυτοματα γινεται η διαδικασια. εσυ τη καρτα σου τη φορτιζεις με ευρω και το καθε site τραβαει το ποσο στο νομισμα του. ψωνιζω συνεχεια απο το εξωτερικο, οποτε ο,τι χρειαστεις μπορω να σε διαφωτισω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κατσαριδοκαμενες της παρεας το νου σας! ψεκαζετε τα σιφωνια και τη τουαλεττα καθε βραδυ! πηγα τωρα στο wc κι ανοιGω το καπακι και βρηκα μια μεσα στο νερο! μαλλον ψοφια ηταν, αλλα δεν καθησα να το εξετασω και πολυ. τραβηξα το καζανακι κι εφυγε. μετα πλακωσα τη λεκανη στη χλωρινη. ευτυχως που εχουμε κι αλλη τουαλεττα γιατι εγω εκει δεν καθομουν με τιποτα! μπλιαχ! μου εχει σηκωθει η πετσα απο την αηδια και νιωθω να περπατανε πανω μου. HEEEEEEELP!!!!!!!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...