Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Διαβάζω για αλπακαζ,για πατίνα κτλ και νιωθω άχρηστη τελείως!Ιδέα δεν έχωτι είναι αυτά!Τι χρυσοχέρες που είστε καλε!!!!Εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου!Αφού τις χειροτεχνειες για το σχολείο τις φτιάχνει ο άντρας μου.Εγώ δίνω ιδέες και εκείνος τις φτιάχνει!Αν και τις περισσότερες φορες έχει πιο ωραίες ιδέες από εμένα!Χα,χα!!Βρε Πένυ, τα ταμπλό είναι κάτι πίνακες που υπάρχουν γύρω-γύρω στην τάξη και τα διακοσμούμε με κατασκευές.

Αχ αυτοι οι άντρες μας!!!χαχαχα

Και μενα με βοηθάει σε πολλά αλλά του αρέσουν και εκεινου οι κατασκευές

κρυφό ταλέντο χαχαχα

Φέτος όμως μου ανακοίνωσαν ότι η ταξη μου θα λάβει μέρος σε ένα ευρωπα'ι'κό διαγωνισμό διακόσμησης τάξης.Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρέπει να κάνω κάτι πρωτότυπο.Τρέχω και δε φτάνω!!!Από Δευτέρα θα πάω και στα βιβλιοπωλεία να πάρω καμιά ιδέα.Γι'αυτό σας λέω ρίξτε και σεις καμιά ιδέα...

θα κοιτάξω και εγώ μηπως βρω τίποτα...

Εχω στειλει mail και σε ενα μαγαζί με ειδη hobby. Καπου είδα ότι έιναι αλπακας. Να κοβονται με το χέρι αποκλείεται γιατί οπου έχω δει έιναι όλα ίδια.

Ο αλπακάς κόβεται μόνο με σέγα,ίσως και με ένα ειδικό ψαλίδι(για το δεύτερο δεν είμαι και πολύ σίγουρη).Το χρώμα του δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό,σαν αλουμίνιο μοιάζει.Προτιμώ τον ορείχαλκο,που είναι πιο σικάτος.Ή μπορείς να κάνεις έναν συνδυασμό και των δύο...ή και των τριών,αν βάλεις και χαλκό.

Μου απάντησε εκεινος και μου είπε τελη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα εχει και θα μου στείλει μνμ. Εμενα μου αρέσουν πολύ τα χάλκινα και τα χρυσά

Μεχρι να το φτίαξω όμως πρέπει να δω πολλαααααα βιντεο κα να κανω πολλααααα πειράματα...

"MASTER CHEF,Στην Ελλάδα θα βγει αυτός που θα βρει την συνταγή πως θα κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι...!!!"

χαχαχα! το εγραψε ενας φιλος στο facebook

πολύ καλοοοοοοοο!!!

Σας αφήνω πάω στον κηπο με τον γιοκα μου

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μου απάντησε εκεινος και μου είπε τελη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα εχει και θα μου στείλει μνμ. Εμενα μου αρέσουν πολύ τα χάλκινα και τα χρυσά

Μεχρι να το φτίαξω όμως πρέπει να δω πολλαααααα βιντεο κα να κανω πολλααααα πειράματα...

Έχω φτιάξει άπειρα πράγματα που απαιτούσαν ασημοκόλληση,θα σε καθοδηγήσω εγώ τέκνον μου!!χαχαχα

Είναι πολύ εύκολο,δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!;)

Καλησπέρα:)

Τι... μαστορεύετε πάλι πολυμήχανα κοριτσάκια μου?;)

Λοιπόν,ξέχασα να σας πω.Αυτό τον μήνα βαφτίζει μια κοπέλα το κοριτσάκι της και κάπου Σεπτ-Οκτώβρη μια άλλη το αγοράκι της.Ακούω ιδέες για δωράκια...

Σήμερα πήγαμε Μικρολίμανο και φάγαμε, περάσαμε πολύ ωραία(κυρίως λόγω του καλού φαγητού!).Κατα τα άλλα,σιδέρωσα πφφφ.

Αννα,έστειλα στο σουπερ το πρωι τον άντρα μου κ μου πήρε Ολυμπος γαλατάκι.Αυτό που λες εσυ ειναι σε καφε συσκευασία ή πήρε άλλο?Γιατί είχε λέει πολλά Ολυμπος αλλά αυτό έγραφε κατσικίσιο(μπλιαχ!)Είπα να της δώσω μια φορά δεν θα παθει κ τίποτα...ο παιδίατρος λείπει ακόμη να πάρει και έχω απορίες!

Σήμερα ήταν μέρα χαράς!Η μικρή εκανα ενα μικρό...μόνη της!Μάλλον βοηθούν πολύ τα δαμάσκηνα,ίσως τώρα κ το φρέσκο γάλα...ποιος ξέρει?Και φυσικά τα έκανε οταν είμασταν για φαγητό!την τύχη μου!Που να την αλλάξω μες τον κόσμο που έτρωγαν??Καθόλου σικ!χαχαχαχ...την πήγαμε βολτούλα κ την άλλαξα...με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αυτο ειναι που πηρατε. δεν εχει αλλο κατσικισιο. κι εγω το σιχαινομαι, αλλα ευτυχως τα παιδια μου ειναι πολυ του γαλακτος και τα δυο και το πινουνε. ευχομαι να το πιει και το Ιωαννακι. ησουνα στα μερη μου κυρια μου; να κανονισουμε ενα βραδυ να κατεβειτε οικογενειακως και να παμε παλι μικρολιμανο. που φαγατε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο το Ιωαννάκι!!!Κανονικά,κάθε εστιατόριο θα έπρεπε να είχε ειδικό χώρο για τις μανούλες και τα μωράκια.Πού πηγαίνουν οι υπόλοιπες σε ανάλογες περιπτώσεις??

Για δώρο δεν ξέρω να σου πω...είναι ο μόνιμος πονοκέφαλός μου.Εσύ που είσαι ήδη μαμά,σκέψου τί θα ήθελες να σου φέρουν και πράξε ανάλογα.

Ρωτάει ο Ελέφαντας τον Δεινόσαυρο:

- Σου έκανε Friend Request ο Νώε στο Facebook???

- Οχι

- Κακό αυτό... (ΧΑΧΑΧΑ Καλοοοο εεε?)

==============================================

Συζήτηση μεταξύ σκύλου και μύγας:

Μύγα: Εσύ σκύλε τι ράτσα είσαι;

Σκύλος: Λυκόσκυλο

Μύγα: Μα καλά, πως γίνεται αυτό.

Σκύλος: Είναι απλό, ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μάνα μου σκύλα. Εσύ μύγα τι ράτσα είσαι;

Μύγα: Αλογόμυγα.

Σκύλος: Έλα εντάξει κόψε τις μαλακίες!!!!!

εγω συνηθως στις βαφτισεις παω ή αυτο http://www.ebaby.gr/fisher-price-1/fisher-price-rainforest-healthy-care-booster-eaeeoiaouee.html, το οποιο το συγκεκριμενο σαιτ το εχει ακριβα. το δικο μας το ειχα παρει 40 ευρω, ή αυτο http://www.ebaby.gr/fisher-price-1/fisher-price-royal-stepstool-potty.html

Βλέπω κοσμο συνδεδεμενο!!ουαου

σημερα που εγώ νυσταζω ηδη

φτου!!!!

Καλησπέρα:)

Τι... μαστορεύετε πάλι πολυμήχανα κοριτσάκια μου?;)

Λοιπόν,ξέχασα να σας πω.Αυτό τον μήνα βαφτίζει μια κοπέλα το κοριτσάκι της και κάπου Σεπτ-Οκτώβρη μια άλλη το αγοράκι της.Ακούω ιδέες για δωράκια...

Σήμερα πήγαμε Μικρολίμανο και φάγαμε, περάσαμε πολύ ωραία(κυρίως λόγω του καλού φαγητού!).Κατα τα άλλα,σιδέρωσα πφφφ.

Αννα,έστειλα στο σουπερ το πρωι τον άντρα μου κ μου πήρε Ολυμπος γαλατάκι.Αυτό που λες εσυ ειναι σε καφε συσκευασία ή πήρε άλλο?Γιατί είχε λέει πολλά Ολυμπος αλλά αυτό έγραφε κατσικίσιο(μπλιαχ!)Είπα να της δώσω μια φορά δεν θα παθει κ τίποτα...ο παιδίατρος λείπει ακόμη να πάρει και έχω απορίες!

Σήμερα ήταν μέρα χαράς!Η μικρή εκανα ενα μικρό...μόνη της!Μάλλον βοηθούν πολύ τα δαμάσκηνα,ίσως τώρα κ το φρέσκο γάλα...ποιος ξέρει?Και φυσικά τα έκανε οταν είμασταν για φαγητό!την τύχη μου!Που να την αλλάξω μες τον κόσμο που έτρωγαν??Καθόλου σικ!χαχαχαχ...την πήγαμε βολτούλα κ την άλλαξα...με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Ποπη δεν με παραξενευει καθόλου που η μικρή σου τα κανε την νώρα που τρώγατε. Ο γιος μου κάθε φορά πριν κατσω στο τραπεζι μου λεει μαμα κακα ελα να με σκουπίσεις....

παρολα αυτα δεν έχω χάσει ούτε ενα κιλο!!χαχαχα

Έχω φτιάξει άπειρα πράγματα που απαιτούσαν ασημοκόλληση,θα σε καθοδηγήσω εγώ τέκνον μου!!χαχαχα

Είναι πολύ εύκολο,δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!;)

Εσενα θελω παιδί μου!!!!

Το αλλό δεν στο πα !! Εχω το πιστόλι του embossing και δεν το ήξερα. Μιλαγε ο πατερας με τον Πανο πριν λίγο και λεγανε για ένα πιστόλι που ζεσταινει πλαστικά και μου ρθε αναλαμπή!Τον ρώτησα και μου λεει ότι κανει και ότι έχουμε και δύο.Καταλαβες...το δευτερο κατασχεται!!!

Τι αλλο πρέπει να παρω???

εγω συνηθως στις βαφτισεις παω ή αυτο http://www.ebaby.gr/fisher-price-1/fisher-price-rainforest-healthy-care-booster-eaeeoiaouee.html, το οποιο το συγκεκριμενο σαιτ το εχει ακριβα. το δικο μας το ειχα παρει 40 ευρω, ή αυτο http://www.ebaby.gr/fisher-price-1/fisher-price-royal-stepstool-potty.html

Το πρώτο να πάρεις!! Και εγώ αυτό παιρνω παντού!!Το είχα βολευτεί τόσο πολύ με τον Κωσταντη!Θα το ευχαριστηθούν στα σίγουρα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Να'μαι πάλι!Μπήκα να πω μια καληνύχτα μια και το "ξενύχτησα" απόψε...έβλεπα μια χαζοταινία κ γκρίνιαξε η μικρή,την κούνησα,ευτυχώς κοιμήθηκε γρήγορα και ελπίζω να μην ξαναξυπνήσει...

Τα δωράκια ωραίες ιδέες!Σκέφτηκα και ποδηλατάκι με χερούλι για το γονιό...

Χριστινάκι ούτε που σκέφτηκα η...ξανθιά να ρωτήσω αν είχαν κάποιο μέρος να αλλάξω το παιδί!Μποινγκκκκ!Απλα σκέφτηκα να παω κάπου να μην ενοχλούμε οσους έτρωγαν.

Αννα πήγαμε στο il mercantino και μας έκανε πολύ καλή εντύπωση!Δεν είχαμε ξαναπάει...και ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά κυκλοφορούμε μόνο μεσημέρι-απόγευμα γιατί η μικρή κοιμάται στις 8!Οταν γυρίσουμε απο πάνω,αν κανονίσουμε να ξαναπάμε προς τα κει θα σου πω σίγουρα;)

Πένυ πέθαν αστα γέλια με το "μαμα ελα να με σκουπίσεις"!!!Τι τραβάμε κι εμεις...μπαμπα γιατί δεν φωνάζουν???

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

τελικά ακομα δεν κοιμηθηκα....

Τελιωσα ένα βιβλιο που ενώ ήταν τόσο βαρετό από την αρχή το φιναλε ήταν πολύ συγκινητικο. Πολυ κλαμαααα...

Πένυ πέθαν αστα γέλια με το "μαμα ελα να με σκουπίσεις"!!!Τι τραβάμε κι εμεις...μπαμπα γιατί δεν φωνάζουν???

Ναι βρε σου λέω ταμα το χει καθε φορά!!!Και φυσικά μόνο η μαμα έχει την τιμητική της!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εσενα θελω παιδί μου!!!!

Το αλλό δεν στο πα !! Εχω το πιστόλι του embossing και δεν το ήξερα. Μιλαγε ο πατερας με τον Πανο πριν λίγο και λεγανε για ένα πιστόλι που ζεσταινει πλαστικά και μου ρθε αναλαμπή!Τον ρώτησα και μου λεει ότι κανει και ότι έχουμε και δύο.Καταλαβες...το δευτερο κατασχεται!!!

Τι αλλο πρέπει να παρω???

Είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό??Παράξενο να το έχετε ήδη,αφού υποθετικά είναι μόνο για την συγκεκριμένη χρήση.Για να πω την αλήθεια,νομίζω ότι είναι μούφα το θέμα και ότι το πιστολάκι που στεγνώνουμε τα μαλλιά,θα έκανε την ίδια δουλειά.Και τα δύο καυτό αέρα βγάζουν,δεν παρατήρησα να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.Πρέπει να κάνω μια δοκιμή με αυτό των μαλλιών.Αλλά αν υποψιαστώ ότι έδωσα άδικα 21 ευρώ,ενώ θα μπορούσα να πάρω χαρτιά,θα τραβήξω τις κοτσίδες μου.:mad:

Κατά τα άλλα,πρέπει να πάρεις το ειδικό μελάνι για να σφραγίζεις(το κακό είναι ότι είναι άχρωμο και δεν βλέπεις αν αποτυπώθηκε καλά το σχέδιο), βγαίνει και σε στυλό,για να γράψεις μόνη σου ό,τι θες,αλλά δεν έχει το ίδιο καλό αποτέλεσμα και φυσικά πρέπει να πάρεις σκόνες.

Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με όσα έχω φτιάξει μέχρι τώρα.

Πένυ,σε σκεφτόμουν το απόγευμα...τελικά μείωσα την παραγγελία στα 183,69.Πιο κάτω δεν πάει!!!Δεν βαριέσαι,μια ζωή την έχουμε!!

Και εκεί που την καταχωρώ για τέταρτη φορά,μου ζητάει κωδικό και όνομα εγγραφής.Είχα γίνει μέλος πριν δύο χρόνια και είχα πάρει 3 σφραγίδες Sarah Kay,αλλά δεν θυμόμουν λεπτομέρειες.Μου στέλνουν το password, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το πρώτο συνθηματικό,έβαλα όλα τα πιθανά και απίθανα που μπορούσα να σκεφτώ...τζίφος...

Και έτσι πρέπει να δημιουργήσω μια νέα ηλεκτρονική διεύθυνση,για να κάνω καινούρια εγγραφή.

Αυτή η παραγγελία βρε παιδί μου είναι το γεφύρι της Άρτας.Γκρεμίζεται διαρκώς...σα να μην είναι γραφτό της να γίνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...