Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Εγώ πάντως τις σκουπίζω με ένα χαρτομάντηλο και μια χαρά είναι.Το ασημί μελάνι που θέλεις και είναι και φτηνό δεν το έχει,ενώ έχει ένα σωρό άλλα χρώματα,που δεν είναι τόσο βασικά όσο αυτό.

Ναι βρε παιδί μου!!! Εγώ θέλω πολύ να πάρω μπαρόκ σχέδια για γάμο κλπ και τα αρχικά των παιδιών για να σφραγίζω.

Παντως το νησιώτικο μου τη δίνει που ότι βλέπω εχει εξαντληθεί!

Εγώ πάντως λέω να το επιχειρήσω στο Αμερικάνικο. Το πολύ πολύ να μου φτάσουν τα ίδια λεφτά με εδώ. Ξερό κεφάλι παιδί μου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Χριστινακι εσύ που μπλεκεσαι με κοσμηματα μήπως ξερεις που θα βρω φύλλα ελιας μεταλλικά σαν αυτά που βάζουν στα στεφανακια σε χρυσό με συρματάκι στις άκρες?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ πάντως λέω να το επιχειρήσω στο Αμερικάνικο. Το πολύ πολύ να μου φτάσουν τα ίδια λεφτά με εδώ. Ξερό κεφάλι παιδί μου!!

Εγώ πίστευα ότι θα σου έβγαιναν πολύ πιο φτηνά.

Βρε Χριστινακι εσύ που μπλεκεσαι με κοσμηματα μήπως ξερεις που θα βρω φύλλα ελιας μεταλλικά σαν αυτά που βάζουν στα στεφανακια σε χρυσό με συρματάκι στις άκρες?

Σκέτα ασημένια μόνο ξέρω πού έχει,χωρίς συρματάκι.Ξέρω πώς μπορείς να τα φτιάξεις βέβαια,αλλά αν είναι πολλά,είναι μπελάς.

Καληνύχτα και από μένα!!

Διαφημίσεις

Τα φύλλα ελιάς φτιάχνονται πολύ εύκολα με λίγο χαλκό ή ορείχαλκο (αναλόγως το χρώμα που θέλει κάποιος),τους οποίους θα βρείτε σε φύλλο Α4 περίπου,σύρμα στο ίδιο χρώμα,καλάι και κολλητήρι.Έτσι γίνονται και πολύ όμορφα στεφανάκια για τον τοίχο,αυτά που χρυσοπληρώνουν κάποιοι στα μαγαζιά.;)

Γεια σας!!!

Να μαι και εγώ!!

Ουφ από το πρωί τρεχω στη Νεμεα για δουλειες .Τη μπουχτισα δεν τη θέλω άλλο.Εχουμε μια δροσούλα εδώ χαρμα και αεράκι.

Εγώ πίστευα ότι θα σου έβγαιναν πολύ πιο φτηνά.

Δεν ξέρω πόσα θα μου βγουν στη χειροτερη λεώ τα διπλά δηλ όσο τα εδώ μαγαζιά. Πραγμα όμως που το θεωρώ λίγο απίθανο. Εδω από Γαλλια που είχα παραγγείλει με 15? μεταφορικά και παλι τις τιμές των εδώ μαγαζιών δεν τις έφτασα. Βεβαια είχα κανει πολύ μεγαλη παραγγελία. Αυτό το μαγαζί πάντως έχει μεγάλη ποικιλια και πολύ καλογουστα πράγματα.

Σκέτα ασημένια μόνο ξέρω πού έχει,χωρίς συρματάκι.Ξέρω πώς μπορείς να τα φτιάξεις βέβαια,αλλά αν είναι πολλά,είναι μπελάς.

Καληνύχτα και από μένα!!

Ναι πολλά θέλω να φτιάξω. Θελω να πάρω μια τάβλα να της κάνω παλαιωση (πρωτα όμως πρέπει να μαθω πως γίνεται) και μετά να βάλω πατίνα (που και αυτή πρέπει να μαθω πως γίνεται) και να φτιάξω ένα στεφανακι ελιάς με χρυσά φύλλα και να το βάλω διακοσμητικό καπου.

καλημερα! κοιτουσα μηπως βρω στην Πενυ φυλλα ελιας και ξεχασα να πω καλημερα

Σε ευχαριστώ πολύ Αννουλα!!!! Εχω στειλει mail και σε ενα μαγαζί με ειδη hobby. Καπου είδα ότι έιναι αλπακας. Να κοβονται με το χέρι αποκλείεται γιατί οπου έχω δει έιναι όλα ίδια.

θα δουμε το ψαχνω.....

Ποπακι μου δεν βλέω να το χω με τα βαρίδια.....Θέλει για αντίβαρο κατι πολύ βαρύ.Σκέτες χάντρες δεν θα το συγκρατήσουν. Αυτά που έχουν πρέπει να ναι πολύ βαριες που δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ....

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που με σκεφτηκες!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τα φύλλα ελιάς φτιάχνονται πολύ εύκολα με λίγο χαλκό ή ορείχαλκο (αναλόγως το χρώμα που θέλει κάποιος),τους οποίους θα βρείτε σε φύλλο Α4 περίπου,σύρμα στο ίδιο χρώμα,καλάι και κολλητήρι.Έτσι γίνονται και πολύ όμορφα στεφανάκια για τον τοίχο,αυτά που χρυσοπληρώνουν κάποιοι στα μαγαζιά.;)

ναι αλλά πως τα κοβούν και είναι όλα ίδια?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ποπακι μου δεν βλέω να το χω με τα βαρίδια.....Θέλει για αντίβαρο κατι πολύ βαρύ.Σκέτες χάντρες δεν θα το συγκρατήσουν. Αυτά που έχουν πρέπει να ναι πολύ βαριες που δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ....

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που με σκεφτηκες!!

αχ το εχεις χασει φιλεναδα! εγω καλε σου ζητησα τα βαριδια! δεν πειραζει, θα παρω κατι απ' αυτα που ειδα στο etsy μαλλον.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αχ το εχεις χασει φιλεναδα! εγω καλε σου ζητησα τα βαριδια! δεν πειραζει, θα παρω κατι απ' αυτα που ειδα στο etsy μαλλον.

α!! καλα....ότι το χω χασει είναι γνωστό....είναι και αναλογα τι ώρα διαβάζω...αν έχω πιει καφε...καταλαβαινεις... χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Διαβάζω για αλπακαζ,για πατίνα κτλ και νιωθω άχρηστη τελείως!Ιδέα δεν έχωτι είναι αυτά!Τι χρυσοχέρες που είστε καλε!!!!Εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου!Αφού τις χειροτεχνειες για το σχολείο τις φτιάχνει ο άντρας μου.Εγώ δίνω ιδέες και εκείνος τις φτιάχνει!Αν και τις περισσότερες φορες έχει πιο ωραίες ιδέες από εμένα!Χα,χα!!Βρε Πένυ, τα ταμπλό είναι κάτι πίνακες που υπάρχουν γύρω-γύρω στην τάξη και τα διακοσμούμε με κατασκευές.

Φέτος όμως μου ανακοίνωσαν ότι η ταξη μου θα λάβει μέρος σε ένα ευρωπα'ι'κό διαγωνισμό διακόσμησης τάξης.Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρέπει να κάνω κάτι πρωτότυπο.Τρέχω και δε φτάνω!!!Από Δευτέρα θα πάω και στα βιβλιοπωλεία να πάρω καμιά ιδέα.Γι'αυτό σας λέω ρίξτε και σεις καμιά ιδέα...

Εχω στειλει mail και σε ενα μαγαζί με ειδη hobby. Καπου είδα ότι έιναι αλπακας. Να κοβονται με το χέρι αποκλείεται γιατί οπου έχω δει έιναι όλα ίδια.

Ο αλπακάς κόβεται μόνο με σέγα,ίσως και με ένα ειδικό ψαλίδι(για το δεύτερο δεν είμαι και πολύ σίγουρη).Το χρώμα του δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό,σαν αλουμίνιο μοιάζει.Προτιμώ τον ορείχαλκο,που είναι πιο σικάτος.Ή μπορείς να κάνεις έναν συνδυασμό και των δύο...ή και των τριών,αν βάλεις και χαλκό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...