Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χάθηκα,γιατί έψαχνα σε ένα σαιτ με υλικά scrapbooking και είμαι έτοιμη να τα σκάσω χοντρά...πολύ χοντρά όμως...

Πένυυυυυυυυυ...HELPPPPPPPPPPPPP!!!!

Πες μου ότι πάω να κάνω βλακεία...240,69 είναι αυτά,δεν τα λες και λίγα...

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι μου κάνετε?Εγώ έχει 2 μέρες βγάζω από τις κούτες τα βιβλία του σχολείου και προσπαθω να τα τακτοποιήσω!!Μετά από 3 χρόνια άδεια ανευ αποδοχών ξαναγυρίζω σχολείο.Αφού τα βλέπω και λέω πότε τα έκανα εγώ αυτά?Ακόμα στο μυαλό μου έχω τις πάνες ,τα γάλατα,τα ποτηράκια...Τώρα θα πρέπει να ξαναβάλω στο μυαλό μου την αφαίρεση,τη διαίρεση,τα ρήματα...Μιας και μιλάω γι'αυτά μήπως έχετε καμια πρωτότυπη ιδέα για στολισμό ταμπλό β'δημοτικού?Εκτός από τα καθιερωμένα φθινοπωρινά δέντρα,ομπρέλες,παιδάκια με σάκα κτλ.

Διαφημίσεις

Μιας και μιλάω γι'αυτά μήπως έχετε καμια πρωτότυπη ιδέα για στολισμό ταμπλό β'δημοτικού?Εκτός από τα καθιερωμένα φθινοπωρινά δέντρα,ομπρέλες,παιδάκια με σάκα κτλ.

Μου έρχεται μια ιδέα,αλλά είναι αντιπαιδαγωγική(αν και υποτίθεται ότι είμαι και εγώ του κλάδου)...

Δασκάλα που τραβάει τα μαλλιά της και δέρνει τα παιδάκια,για παραδειγματισμό των μικρών που θα το δούνε???Δε νομίζω ότι τρελάθηκες από την χαρά σου,ε???(Να γιατί δεν διδάσκω!!)

Κάτσε να μπει η Πένυ,που έχει πάντα έμπνευση.

Allo!!! Τι κανετε κουκλες? Εμεινε καμια μεσα όλες έχετε πάει για νανι?

Εγώ έιχα επισκεψεις μια φίλη μου και τα λέγαμε!!

Χάθηκα,γιατί έψαχνα σε ένα σαιτ με υλικά scrapbooking και είμαι έτοιμη να τα σκάσω χοντρά...πολύ χοντρά όμως...

Πένυυυυυυυυυ...HELPPPPPPPPPPPPP!!!!

Πες μου ότι πάω να κάνω βλακεία...240,69 είναι αυτά,δεν τα λες και λίγα...

Τι site για να δω, για να δω..... να καταστρέψω και τον δικο μας προυπολογισμο....χαχαχα

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι μου κάνετε?Εγώ έχει 2 μέρες βγάζω από τις κούτες τα βιβλία του σχολείου και προσπαθω να τα τακτοποιήσω!!Μετά από 3 χρόνια άδεια ανευ αποδοχών ξαναγυρίζω σχολείο.Αφού τα βλέπω και λέω πότε τα έκανα εγώ αυτά?Ακόμα στο μυαλό μου έχω τις πάνες ,τα γάλατα,τα ποτηράκια...Τώρα θα πρέπει να ξαναβάλω στο μυαλό μου την αφαίρεση,τη διαίρεση,τα ρήματα...Μιας και μιλάω γι'αυτά μήπως έχετε καμια πρωτότυπη ιδέα για στολισμό ταμπλό β'δημοτικού?Εκτός από τα καθιερωμένα φθινοπωρινά δέντρα,ομπρέλες,παιδάκια με σάκα κτλ.

Τι είναι το ταμπλο βρε παιδιά? Μηπως ενα πίνακας που βάζαμε τις εργασίες?

Να σε ρωτήσω το να κολλήσεις φύλλα από δεντρα αποξηραμενα και καλα σαν δασος να φτιαξεις μια καλύβα από ξυλακια με καπνό και σκιουρακια θεωρειται συνηθισμένο ? Δεν εχω ιδέα....

Ποπη τώρα θα μπω να δω το λίνκ.

Αντε να μαζευτούμε να τα πουμε!!Εχω όρεξη για κουβεντουλα αποψε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Επιτέλους συγχρονιστήκαμε!!!

Για το scrapbooking.gr μιλάω,από το πρωί χάζευα και διάλεγα,3 φορές πήγα να κάνω παραγγελία και 3 φορές κόλλησε ο υπολογιστής για πρώτη φορά και δεν άνοιγαν οι σελίδες.Να το θεωρήσω σημάδι??

Επιτέλους συγχρονιστήκαμε!!!

Για το scrapbooking.gr μιλάω,από το πρωί χάζευα και διάλεγα,3 φορές πήγα να κάνω παραγγελία και 3 φορές κόλλησε ο υπολογιστής για πρώτη φορά και δεν άνοιγαν οι σελίδες.Να το θεωρήσω σημάδι??

Σε προστατεύει ο Θεος από την καταστροφή χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Έτσι νομίζω και εγώ!!!

Και έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε χαρτιά ρε παιδί μου,πολύ μεγαλύτερη από το νησιώτικο...και τα μεταφορικά δωρεάν,για παραγγελίες από 80 ευρώ και πάνω.

Έβγαλε καμιά άκρη ο άντρας σου με εκείνο το σάιτ που λέγαμε??

Έτσι νομίζω και εγώ!!!

Και έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε χαρτιά ρε παιδί μου,πολύ μεγαλύτερη από το νησιώτικο...και τα μεταφορικά δωρεάν,για παραγγελίες από 80 ευρώ και πάνω.

Έβγαλε καμιά άκρη ο άντρας σου με εκείνο το σάιτ που λέγαμε??

Ειναι πολύ πιο οργανωμενο κακα τα ψέματα.

Οχι ο άντρας μου δεν έχει δει κατι ακομα

Εδώ και δυο μερες έρχεται στις 10.30 το βράδυ σπίτι απο το πρωί.Μονο αυτό του λείπει....

Περιμένω μνμ τους να δουμε...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μάλλον θα κάνω την παραγγελία αύριο,προσπαθώ να αφαιρέσω κάποια πράγματα.

Ψάχνω και καθαριστικό για μελάνια Stazon,γιατί διάβασα στο φόρουμ ότι δεν φεύγουν έτσι εύκολα από τις σφραγίδες και δεν βρίσκω πουθενά.Το νησιώτικο δεν τα έχει και το άλλο τα περιμένει.Τα έχω πόσο καιρό και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Ου μπλέξεις...

Μάλλον θα κάνω την παραγγελία αύριο,προσπαθώ να αφαιρέσω κάποια πράγματα.

Ψάχνω και καθαριστικό για μελάνια Stazon,γιατί διάβασα στο φόρουμ ότι δεν φεύγουν έτσι εύκολα από τις σφραγίδες και δεν βρίσκω πουθενά.Το νησιώτικο δεν τα έχει και το άλλο τα περιμένει.Τα έχω πόσο καιρό και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Ου μπλέξεις...

Και εγώ θέλω να πάρω καμια σφραγίδα και ασημι μελάνι αλλά όχι ακομα γιατί δεν παίζει μία τώρα. Πολλά τα μέτωπα που έχω ανοιξει στην παρουσα φάση. Αλλά μεχρι τα Χριστούγεννα θέλω να τα έχω μαζέψει όλα για τα βιβλια γάμου

Απορω βρε παιδί μου πως πουλάνε σφραγίδες χωρίς να πουλάνε ήδη το καθαριστικό.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ πάντως τις σκουπίζω με ένα χαρτομάντηλο και μια χαρά είναι.Το ασημί μελάνι που θέλεις και είναι και φτηνό δεν το έχει,ενώ έχει ένα σωρό άλλα χρώματα,που δεν είναι τόσο βασικά όσο αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...