Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Δεν θηλάζω...δαμάσκηνα ξερα τρώει,ακτινίδια με τίποτα.Ουτε αν τα μερδέψω στη φρουτόκρεμα κάνει σαν να θέλει να τα βγάλει!Θα κάνω κ τις μελιτζάνες να δω...χθες πρώτη φορά της έδωσα και φρέσκο γάλα,το αντβανσ...ελπίζω να έχουμε καποια αλλαγή

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο ειναι τωρα η Ιωαννα; μωρε δεν θελω να το παιξω ξερολας, αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια γι' αυτα τα γαλατα τα παιδικα. μετα το χρονο κι αν τρωει απ' ολα, μπορεις να της δινεις κανονικο φρεσκο γαλα. μη με παρεξηγεις, απλα εχω καποια κολληματα με τα τροφιμα. νομιζω οτι οσο πιο επεξεργασμενα κι εμπλουτισμενα ειναι, χανουν την αγνοτητα τους.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Εγώ πάντως νομίζω ότι οι γιατροι είναι λίγο υπερβολικοι με το θέμα διατροφής. Νομίζω ότι δίνουν με μαγαλύτερη ευκολία φαρμακα και όχι φυσικά προιοντα. Εγώ στο επόμενο δεν θα είμαι παντως τόσο κολλημενη με αυτά που μου λέει. Αν και η παιδιατρος μου είναι κουλ σε σχέση με κατι άλλες που ακουω.

Ποσο μηνών είναι?Εγώ παντως στο χρόνο του δινα απ όλα και όχι νερόβραστα

Φτιαξτης μελιτζάνες μηπως και αποδώσουν και καν'τες όπως θα τις εκανες για σενα απλά μην τις τσιγαρίσεις και γίνουν βαριές. Εχουν ιδιαιτερη γεύση και φοβάμαι αν είναι απλά στον ατμο δεν θα τις φαει.

Για τη δυσκοιλιοτητα έχω δοκιμασει πολλά.

Η διαιτολογος μου έλεγε να φτιαξω ένα μιγμα κανελα με μελι και έβαζα σε ένα φλυτζανακι του καφε χλυαρό νερο και ενα κουταλακι του γλυκου από το μίγμα και έπινα πρωί βραδυ.

Παλι μου έχουν πει ότι βοηθανε πολύ οι φραουλες.

τι να πω μεγάλη ταλαιπωρία το πουλακι μου. Εδω είναι για μας πόσο μαλλον το παιδί.

Ja5zp3.png

D42op3.png

το Ιωαννάκι μου θα χρονίσει σε 10μέρες!

Αννα συμφωνώ μαζί σου αλλά απο την άλλη πρώτο παιδί είναι και εχω αυτές τις χαζές φοβίες και κάνω όοολες τις βλακείες που κάνουν οι νεες μανούλες:)

Θα δω πως θα παει μ'αυτό και βλέποντας κ κάνοντας...ουφ ουφ

Πένυ δηλ πως να τις κάνω τις μελιτζανίτσες?Καλε,εξηγήστε μου που είμαι άσχετη μα άσχετη σας λεω με τα φαγητά...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

βαλε ενα τικερακι να ξερουμε ποσο ειναι καλε! θα ερθουν τα γενεθλια της και δεν θα θυμηθουμε να της πουμε χρονια πολλα! εμενα οταν χρονισε η Ελενη μου ειπε να της δωσω φρεσκο γαλα, αλλα απο αυτα τα παιδικα. του λεω δεν τα θελω αυτα τα γαλατα και μου λεει αυτα ειναι εμπλουτισμενα με σιδηρο, βιταμινες κλπ. αφου το παιδι τρωει απ' ολα του λεω, εχει αναγκη απο εξτρα δοση; οχι μου λεει, αν ειναι ετσι μπορει να πιει κανονικο γαλα. ετσι της αρχισα το Ολυμπος το κατσικισιο που εχει λιγοτερα λιπαρα και ειναι πιο συμβατο με τον ανθρωπινο οργανισμο.

Διαφημίσεις

το Ιωαννάκι μου θα χρονίσει σε 10μέρες!

Αννα συμφωνώ μαζί σου αλλά απο την άλλη πρώτο παιδί είναι και εχω αυτές τις χαζές φοβίες και κάνω όοολες τις βλακείες που κάνουν οι νεες μανούλες:)

Θα δω πως θα παει μ'αυτό και βλέποντας κ κάνοντας...ουφ ουφ

Πένυ δηλ πως να τις κάνω τις μελιτζανίτσες?Καλε,εξηγήστε μου που είμαι άσχετη μα άσχετη σας λεω με τα φαγητά...

Εγώ τι θα έκανα θα εβαζα τις μελιτζάνες σε νερό με αλάτι να φύγει η πικρίλα για λίγο.

Μετά θα τις έφερνα κανα δυο γυρους στην κατσαρόλα με λαδακι. Μπολικο κρεμμυδάκι που επίσης βοηθάει και μετά με φρέσκια ντοματα και λίγο μαιντανο στην κατσαρόλα.

Ακομα αλεσμένα της δίνεις? Εμενα πάντως που έκανα ότι μου έλεγε η παιδίατρος ο Κωσταντής τρόμαξε να φαει κανονικά από το φόβο του μήπως πνιγεί.Στο επόμενο δεν έχει τετοια. Οσο το δυνατόν νωρίτερα θα τρωει απ όλα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Για το Ολυμπος εχω ακούσει τα καλύτερα...λεω να της το δώσω σε κανα 5μηνο απο τώρα μην της έρθει απότομο.

Πένυ θενκς για τη συνταγούλα,θα τα κάνω έτσι θα βράσω και κρεατάκι και οοολα μαζι άλεσμα.Ναι, ακόμη νιανια τα τρώει αλλά δεν τρελαίνεται.Δηλ καταλαβαίνω πως πιο πολύ της αρέσουν κανονικά αλλά δεν μπορεί ακόμη,αναγουλιάζει.Πφ μεγάλο βάσανο το μεσημεριανό της όλο γκρίνια.Εκτος απο αυτό και τη δυσκοιλιότητα είναι κατα τα άλλα καλό παιδάκι χαχαχ!

Δε μου λέτε για το λαδακι nujol εχετε ακούσει κάτι?Ειναι πόσιμο,για δυσκοιλιότητα,το πέτυχα κάπου στο φορουμ αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το δώσω...θα ρωτήσω το γιατρό αύριο.Το αγόρασα ήδη κ γραφει μέσα για παιδάκια κατω των 6χρ να συμβουλευτούμε παιδίατρο.Αυτο με προβλημάτισε δεν έγραφε καθαρά αν το δίνουν ή οχι...σήμερα της κάναμε κλυσματάκι κ τρόμαξε να κάνει κατι...λίγο.

Σκ@τοκουβέντα τέλος!Παω να βάλω τικεράκι,πως νόμιζα οτι είχα ήδη?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

ετσι ειναι. κι εμενα ο Νικος δεν ετρωγε με τιποτα κανονικο φαι. μετα τον εναμιση χρονο τον καταφερα γιατι κι εγω φοβομουν. στην Ελενη αρχισα απο 6 μηνων να τις δινω στο χερι κατι σκληρα μπισκοτα για τα δοντια που της εφτιαχνα ή ψωμακι κι απο 10 μηνων αρχισα σιγα σιγα να της δινω το φαγητο σε κομματια. τις τελευταιες μερες εχει αρχισει και τρωει μονη της με το πηρουνι καποια φαγητα.

Για το Ολυμπος εχω ακούσει τα καλύτερα...λεω να της το δώσω σε κανα 5μηνο απο τώρα μην της έρθει απότομο.

δοκιμασε να της δωσεις απο τωρα, να δεις αν θα το πιει. μπορει μετα να εχει συνηθισει τη γλυκια γευση που εχει το αλλο και να μη το θελει.

Διαφημίσεις

Πενυ θελω βαριδια για το τραπεζομαντηλο του μπαλκονιου. ειδα στο etsy καποια ομορφα, αλλα ειπα γιατι να τα δωσω αλλου τα λεφτα αφου εχουμε τη χρυσοχερα στη παρεα; μπορεις να μου φτιαξεις; τα χρωματα δεν με πολυνοιαζουν, φτανει να πηγαινουν με τις μπλε καρεκλες μου.

Πενυ θελω βαριδια για το τραπεζομαντηλο του μπαλκονιου. ειδα στο etsy καποια ομορφα, αλλα ειπα γιατι να τα δωσω αλλου τα λεφτα αφου εχουμε τη χρυσοχερα στη παρεα; μπορεις να μου φτιαξεις; τα χρωματα δεν με πολυνοιαζουν, φτανει να πηγαινουν με τις μπλε καρεκλες μου.

τι να σου πω βρε κουκλα δεν έχω ξαναφτιάξει κατι τέτοιο. Το βραδακι θα μπω να δω στο etsy και θα σου πω αν μπορώ.

Πως κανεις την αναζήτηση για να δεις βαριδια?

Σε ευχαριστώ πολύ που με σκεφτηκες πάντως!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...