Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Στις φωτό σου πάντως δεν φαίνεται τίποτα.Καλή επιτυχία σου εύχομαι πάντως!!!

Πώς είχα την εντύπωση ότι σου αρέσουν πολύ τα ψάρια??

Σε ευχαριστώ Χριστινάκι μου

Ναι δεν φαίνεται γιατι παντα έχω φράντζα αν τα σηκώσω φαινεται.

Και με την εντύπωση θα μεινεις οτι μου αρέσουν τα ψαρια. Μονο τον τόνο κονσέρβα τρώω. Ευτυχως μια από τα ίδια ειναι και ο άντρας μου.

Εχω το μικρό μου με 38,5 σνιφ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρααααα!

Εγω κοίμισα τη μικρή και χαζεύω στο νετ...εχω στεναχωρεθεί αυτές τις μέρες πολύ.Η μικρή εχει μονίμως δυσκοιλιότητα αλλά τώρα μου φαίνεται πως επιδεινώθηκε,δεν τα κάνει με τίποτα(σορυ πρωι πρωι).Θα σκασει το πουλάκι μου:(:(

Πένυ περαστικά σας,λες να κρύωσε κάπου?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ποπη πινει νερο η μικρη, γιατι βοηθαει. παντως εχω ακουσει οτι αν δεν εχει ενεργηθει για 5 μερες πρεπει να της κανεις κλισμα. για παρε το γιατρο ενα τηλεφωνο. Πενυ πως ειναι σημερα ο Κωσταντης;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ποπη πρεπει να της δίνεις νομίζω πολλά λαχανικα. Γιατι δεν φτιαχνεις μελιτζάνες που έιναι ένα και ένα ή ακτινιδιο

Ο Κωσταντής μου σήμερα δεν έχει πυρετό αλλα ακομα είναι ζαβλακωμενος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσαρες τι κανετε?εγω τρεχω και δεν φτανω με τις ετοιμασιες.εχω και την μικρη και δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα γιατι δεν εχω ατομα να μου την κρατανε.γυρισατε απο διακοπες ολες?

Διαφημίσεις

Αννούλα μου της δίνω νεράκι και πίνει.Αυτή η κατάσταση είναι απο περίπου 4 μηνών...κλύσμα της κάνω και υποθετάκια της βάζω...και άλι με το ζόρι!Ο γιατρός επιμένει οτι με τη διατροφή θα στρώσει αλλά εγω φως δεν βλέπω.Θα πάμε πάλι αυριο να δούμε τι θα μας πει.Εχω εκνευριστεί και μαζί του,δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια!Θα πάρω και δεύτερη γνώμη αλλά οταν γυρίσω απο πανω γιατί τώρα όλοι λείπουν...

Πένυ για τις μελιτζάνες μου είπε κ η μαμά μου σήμερα.Καμια ιδεα πως να τις φτιάξω?Στον ατμομάγειρα δεν θα γίνουν νιανια?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

και τι πειραζει; αλεσμενα δεν τρωει ακομα; δοκιμασε να της δωσεις και κανενα δαμασκηνο ή ακτινιδιο που σου ειπε και η Πενυ το απογευμα. θηλαζεις ακομα; καμμια φορα τα γαλατα σε σκονη μπορει να προκαλεσουν δυσκοιλιοτητα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...