Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλέ καμιά δεν είναι εδώ??Δεν πειράζει,θα μιλήσω μόνη μου!!!

Κορίτσια,εννοείται ότι πρέπει να βρεθείτε για καφέ σύντομα.Αν περιμένετε εμένα,σωθήκατε.Ούτως ή άλλως,τελευταία στιγμή αποφασίζω πάντα πότε θα ταξιδέψω,λόγω της μαμάς μου.Πώς θα είναι εκείνον τον καιρό,ποιός θα μπορεί να έρθει να βοηθήσει και τα σχετικά.Οπότε είναι σα να έχω ήδη παιδί,μόνο που δεν μεγαλώνει όσο περνάνε τα χρόνια,αντιθέτως κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Καλά να περάσετε αύριο!!Εγώ εδώ θα είμαι πάντως.Και πάλι μόνη μου θα μιλάω!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κι εγω τι κανω εδω?

θα μιλησουμε παρεα!!

λοιπον, ουτε κι εγω οδηγω αλλα μετακινουμαι με τα παιδια, δε με φοβιζει. ακουει η μεγαλη οταν ειμαστε στο δρομο.ας βγουμε μονες μας, εγω δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως!!!ρεβυθακι παρτο μαζι το οσπριακι σου εσυ. ευκαιρεια ειναι να τα πουμε!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

ο υπολογιστης ειναι το πρωτο πραγμα που ανοιγει το πρωι και το τελευταιο που κλεινει το βραδυ. απλα εβλεπα το chart show. στο προηγουμενο διαλλειμα για διαφημισεις δεν ειδα καμμια. ολες μαζι ηρθατε ξαφνικα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω το σιδερωμα που ελεγα πριν εμεινε για αυριο, μη σου πω και μεθαυριο!

ποτε να κανονισουμε; εγω δεν εχω προβλημα με τις ημερες, εκτος απο Τεταρτη.

μονο αμα δουλευει ο αντρας μου μπορω απο τις 8 και μετα.

ξερω κι εγω; εγω ερχομαι απο Πειραια, εσυ απο Αγιο Δημητριο και η Σαντυ απο Αιγαλεω. αν ερθει και η ρεβυθουλα, ερχεται απο Νεο Ηρακλειο. εγω λεω καπου στην Αθηνα, επειδη ολες εξυπηρετουμαστε απο το μετρο και τον ηλεκτρικο. να μας πει και η Πενυ αν θα ερθει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...