Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλημερα! Χριστινακι-εγκυακι καλως μας ηρθες και καλο χειμωνα. Πως περασατε; Εσυ πως εισαι; Πενυ το προσκλητηριο φανταστικο! ειδικα το νησι κολυμπηθρα ειναι τελειο! θα το βαλεις σε μπουκαλι τελικα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιαααα!!

Αν και κοιμήθηκα στις 2.30 χτες σήμερα το ματι γαρίδα από τις 9 και έτσι μπηκε και το φαι στην κατσαρολα αλλιώς θα τρώγαμε την αγάπη μας...

Το παιδακι μου από χτες είναι πεσμένο και πολύ φοβάμαι ότι κατι το γυροφερνει.Ελπίζω να μην εκδηλωθεί τίποτα και αυριο να ναι περδίκι.

Αγάπες μου καλημέρα!ξανά πίσω στα πάτρια εδάφη!καλό χειμώνα!πένυ μου πολύχρονη αν και καθυστερημένα!σου ήρθε κανα δεμα?πως να σου έρθει αφού δεν στο έστειλα ακόμη η μουλαρα!αύριο,στο υπόσχομαι!στο τέλος τα κουφετα θα απολιθωθουν!

Βρε καλώς το κορίτσι μας με το σπαράκι του!!!!! Πως τα περάσατε στην Κυπρο?

Πως πας από διαθεση?

Μην αγχώνεσαι με τις μπομπο καλέ.

καλημερα! Χριστινακι-εγκυακι καλως μας ηρθες και καλο χειμωνα. Πως περασατε; Εσυ πως εισαι; Πενυ το προσκλητηριο φανταστικο! ειδικα το νησι κολυμπηθρα ειναι τελειο! θα το βαλεις σε μπουκαλι τελικα;

Κοιτα να δεις μπουκάλι στην παρούσα δεν εχω και πρεπει να πάω Αθήνα για να βρώ.Αρχικά θα της δώσω αυτή την εικονα και θα της δώσω και την εναλλακτική του μπουκαλιού.

Μου έσπασαν τα νεύρα χτες με το κειμενο που δεν μου ερχόταν τίποτα...εκανα μια απλή καρτα μετά που την έσκισα και τελικά κατέληξα στην κορνίζα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα και από μένα!!

Χριστινάκι,καλώς ήρθες!!Ελπίζω να τα περάσατε πολύ όμορφα!!

Πένυ,τέλειο το προσκλητήριο...την κορνίζα δεν την είδα από την αρχή(ου γαρ έρχεται μόνον...),αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται μπουκάλι,είναι από μόνο του πολύ όμορφο!!!

Καλή η ιδέα σου Άννα να μαζεύουμε μπουκάλια...αρκεί να μην τα πίνουμε κιόλας!!!

Πένυ,τέλειο το προσκλητήριο...την κορνίζα δεν την είδα από την αρχή(ου γαρ έρχεται μόνον...),αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται μπουκάλι,είναι από μόνο του πολύ όμορφο!!!

Ωχ λες να μην την προσέξει και η κοπέλα την κορνίζα? Ευτυχώς της εξηγώ στο μνμ

Καλα σε μπουκαλι θα έμπαινε μόνο το παπυρακι αλλά έτσι όπως είναι μου αρέσει τρελά! Αν δεν της αρέσει θα της δώσω εναλλακτική το μπουκαλι.

Παντως η κοπέλα μου είχε πει κοκκινο μπλε λευκό να είναι ασχετα αν εγώ της έφτιαξα καφέ τυρκουαζ μηπως της αρέσει καλύτερα

Για τα χρώματα που τις αρέσουν έχω σκεφτεί

λευκη κορνίζα με κοκκινο γκλιτερ ή κοκκινο ψιλό χαλικάκι και μπλε καρώ κορδέλα στο πλαι. Ολα τα άλλα ως έχουν.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

μπουκαλια μπορεις να χρησιμοποιησεις κι απο το "Πλωμαρι" αν εχεις εσυ ή μαμα καποιον γνωστο με ουζερι.

Αν επιμείνει στο μπουκάλι θα παρω ένα την Τριτη που θα ανέβω Αθηνα.

Κοριτσια θα κάνω την εμφύτευση την Τριτη και εχω αρχίσει και αγχώνομαι απο τώρα!!!

Μαμα μουυυυυυυυ

Ja5zp3.png

D42op3.png

αντε καλε τιποτα δεν ειναι. αντε και μολις αναρρωσεις, κανε τα μαλλια σου μια τραβχτη κοτσιδα να βγαλεις το αχτι σου! χαχα!

Αυτό είναι σίγουρο!!!!!

Εχει κινηση στην Αθηνα? Γιατί λεω να ανεβω με το αμαξι πάνω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Τί εμφύτευση και για ποιόν λόγο??Έχω χάσει επεισόδια μάλλον.

Σας φιλώ προς το παρόν,πάω να φάω το μεσημεριανό μου,ψάρι...μπλιαχ...

Εκ γεννετής έχω ένα τριγωνάκι στο κουτελο μου που δεν εχει μαλλιά.Ετσι φέτος μετά από 30 χρόνια πηρα την απόφαση να το φτιαξω.

Ψαρι? Να σου πω ότι ζηλευω ψέματα θα σου πω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

νεκρα!

τελεια!!! Για να μπορώ να φύγω ότι ωρα ξεμπερδέψω

Να δω μου είπαν ότι μετά μπορω να κανω ότι θελω δεν θα πονάω καθόλου.και όχι τίποτα άλλο δεν θα χουμε ποιος να μας γυρίσει πισω μετα. Βεβαια εγώ θα παω αυριο να παρω το πιο ισχυρο παυσίπονο που υπαρχει καλου κακού

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εκ γεννετής έχω ένα τριγωνάκι στο κουτελο μου που δεν εχει μαλλιά.Ετσι φέτος μετά από 30 χρόνια πηρα την απόφαση να το φτιαξω.

Ψαρι? Να σου πω ότι ζηλευω ψέματα θα σου πω...

Στις φωτό σου πάντως δεν φαίνεται τίποτα.Καλή επιτυχία σου εύχομαι πάντως!!!

Πώς είχα την εντύπωση ότι σου αρέσουν πολύ τα ψάρια??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...