Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα:)

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν,να είστε πολύχρονες και να χαίρεστε τους αντρούληδες σας:)

Εχθες εδωσα ματς με την τερέζα!Ψέκασα στην κουζίνα,άνοιξα μπαλκονόπορτα και έκλεισα την πόρτα μη βρωμίσει το σπίτι.Διαβασα το βιβλίο μου κανα 45λεπτο και ψιλοξεχάστηκα μπορώ να πω.Και πανω που λεω ας κοιμηθώ,την βλέπω την κυρία να τρέχει και να χώνεται κάτω απο το κρεβάτι μου!Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που το θυμάμαι...μπρρρ το σίχαμα!Ανέβηκα στο κρεβάτι σαν την τρελή και ψέκασα γυρω γυρω απο κάτω και πάνω που βαρέθηκα την βλέπω να τρέχει προς την μπαλκονόπορτα.Την ψέκασα και την εξόντωσα μπλιαχχχ.

Απο τη μπόχα κοιμήθηκα στον καναπέ και έβλεπα ολη νύχτα εφιάλτες με κατσαρίδες σε ανθρώπινο μέγεθος...κοινώς μαύρο ύπνο έκανα.Και απο το πρωι που σηκώθηκε η μικρή τρίβω την κουζίνα με σαπουνόξυδο...

Αχ σας γκρινιάζω πρωι πρωι είναι και γιορτή,ντροπή μου:(

Χρονια πολλά και πάλι βρε κοριτσάκια,ελπίζω να είχατε καλύτερο βράδυ απο το δικό μου;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τί να πρωτοευχηθώ..είστε και πολλές...

Άννα και Πηνελόπη,να χαίρεστε τους άντρες σας,να είναι πολύχρονοι!

Πένυ μου,να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε(και είμαστε πολλοί!)και εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και σύντομα να γίνετε τέσσερις!!!

Να είμαστε όλοι καλά κορίτσια,μεγάλη γιορτή σήμερα...

Πόπη,είσαι άξια κατσαριδοφάγος!!!χαχαχα

Μια φορά που δεν προλάβαινα να πάρω το εντομοκτόνο,γιατί θα την έχανα,την ψέκασα με λακ!!Την είχα δει στο μπάνιο και ήταν ό,τι πιο κοντινό βρήκα.Σε πληροφορώ ότι κοκάλωσε αμέσως!!

Πάντως,όσοι έχουμε τα πιάτα στην πιατοθήκη,λογικά θα έπρεπε να απολυμαίνουμε κάθε μέρα,γιατί έτυχε και την είδες...τα άλλα βράδια ποιός ξέρει αν πλησιάζει πάλι εκεί???

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!!!Να χαιρόμαστε τους άντρες μας και να είναι γεροί!Πένυ μου ,να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχεις πάντα έμπνευση να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα!!!

καλημερα κι απο μενα! να χαιρομαι τον αντρουλη μου το ιδιο κι εσυ Πηνελοπη. Χριστινακι... καλα ξεμπερδεματα. χαχα! Πενυ να χαιρεσαι το ονοματακι σου και τον αντρουλη σου.

Ποπη εγω εκανα το εξης με τις σιχαμενες και εχω ησυχασει. πρωτον παρε το αροξολ μεκ που ειναι πολυ δραστικο και αοσμο. επισης να ξερετε οτι πεθαινουν αμεσως με οινοπνευμα. δευτερον δεν αφηνω πιατα εξω το βραδυ και ψεκαζω ολα τα σιφωνια του σπιτιου και τα ταπωνω. βαζω και κατω στο σιφωνι του μπανιου αυτη τη βεντουζα που κυκλοφορει. να ψεκαζεις το νιπτηρα και τη μπανιερα και στη τρυπα της υπερχειλισης. αυτα με το "σαφαρι". χθες το βραδυ πηγαμε για ποτακι με τον αντρουλη και μετα για "βρωμικο". περασαμε πολυ ωραια κι ευτυχως δεν ειδαμε κανενα "τερας" επιστρεφοντας, γιατι ειχα ξεχασει να ψεκασω πριν φυγουμε. παντως κοριτσια εχω παθει ταρακουλο με δαυτες. ξυπναω καμμια φορα τη νυχτα για νερο ή τουαλεττα και δεν παω απο φοβο μη δω καμμια. α! και Χριστινακι μου δεν χρειαζεται να εισαι τοσο περιγραφικη! μου σηκωθηκε η πετσα απο την αηδια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

α! και Χριστινακι μου δεν χρειαζεται να εισαι τοσο περιγραφικη! μου σηκωθηκε η πετσα απο την αηδια!

χαχαχαχα!!!Επίτηδες το έκανα!!!

Πρώτα απ'όλα,ευχαριστώ για την ευχή,ήταν η πιο σωστή.Από το πρωί μας παίρνουν και εύχονται χρόνια πολλά για την μάνα μου...τους λέω,πάτε καθόλου καλά??Σαν κατάρα είναι αυτό για την γυναίκα.

Σχετικά με τις κατσαρίδες...αν σηκωθώ το βράδυ για νερό,κουνάω πρώτα το χέρι μου κοντά στον διακόπτη,ώστε αν είναι καμιά εκεί,να πάρει τα πόδια της και να φύγει...δεν θα το αντέξω να πάω να ανάψω το φως και να την ζουλήξω.

Αλήθεια,ο Θεός γιατί τις δημιούργησε??Δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν.

Λάθος...κάνουν πλούσιους αυτούς που κατασκευάζουν τα εντομοκτόνα... άρα σε κάτι χρησιμεύουν και αυτές.

κι ενα τραγουδακι για να ευθυμισουμε!

Ωραίο τραγουδάκι...κοίτα να μην το βάζεις συχνά...μπορεί να το ακούσουν και να βγουν όλες μαζί για χορό στο πάτωμά σου.

Το θέλεις αυτό??Μάλλον δεν το θέλεις!

Να μαι κι εγώ!

Ολη μέρα με τον άντρα μου αδειάζουμε την κουζίνα ψεκάζουμε και καθαρίζουμε...

το αροξολ μεκ πρώτη φορά το ακούω.Θα παω αυριο στο σουπερ να το πάρω πάντως;)

Βρηκα και κάποιους πιο φιλικούς προς τον άνθρωπο τρόπους να τις ξεφορτωθούμε χωρίς χημικά.Αννα,στο στέλνω σε μειλ.Αν το θέλει και κάποια άλλη ας μου πει να το στείλω,μην κάνω το καφε της βάφτισης σε καφε της κατσαρίδας!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλησπέραααα!!!!

Μπηκα στα πεταχτά να σας γράω και θα εξαφανιστώ πάλι.Ευτυχώς οι άντρες μου κοιμούνται ακομα και κάνω με την υσηχία μου τις δουλειές μου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχες σας!!!!!!! Χριστινάκι κράταω το σύντομα να γινουμε 4 μιας και ένας μηνας εμεινε!!!!

Πηνελοπη και Αννούλα να χαίρεστε και εσεις τους αντρες σας!!!

Χριστινα να χαίρεσαι και εσύ τη μαμα σου!

Τι θέλατε και τις μελετάγατε τις κατσαρίδες???? χτες το βράδυ γυρίσαμε από το πανυγήρι κα παμε να ανεβουμε στις κρεβατοκάμαρες με τον Κωσταντη και βλέπω μια αναποδα στη σκαλα. Βαζω τις φωνές ο Παναγιώτης χ......κε πάνω του γιατί νόμιζε ότι κάτι παθαμε και τελικά ήρθε και τη σκότωσε. Τόσα χρόνια πρώτη φορά εβλεπα στο σπιτι.Το παιδί επαθε τετοιο σοκ που το βράδυ εβλεπε εφιαλτες και ήρθε κλαιγοντας και μου λεει είδα μια κατσαρίδα κοκκινη και μαυρη.Αυτό το είπε γιατί ρώταγα τον Παναγιώτη αν είναι κοκκινη με κεραιες γιατί εχουμε και μπουρμπουνια που είναι μαυρα και είναι ακινδυνα.

Για να ήταν στη σκαλα πάντως έπεσε απο τον πάνω όροφο αρα μπήκε από την τουαλέτα.Ανακατεύομαι και μονο που το σκέφτομαι....

Αυριο λεω να διώξω το παιδί και να ψεκάσω όλο το σπίτι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πώς θα εντοπίσετε μια κατσαρίδα.

Οι περισσότερες κατσαρίδες είναι νυκτόβιες και κρύβονται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τη φύση τους αντιπαθούν το φως γι' αυτό σπάνια θα τις δείτε σε κοινή θέα. Το πιο κοινό μέρος που θα τις βρείτε να τρώνε ή να κοιμούνται είναι κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη της κουζίνας, κάτω από μεγάλες συσκευές, στο μπάνιο και στο πλυσταριό. Ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες τώρα!

Από τη στιγμή που θα δείτε κατσαρίδα στο χώρο που ζείτε, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και άλλες που δεν φαίνονται. Πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα εναντίον τους αρχίζοντας από αυτές που έχετε εντοπίσει. Δοκιμάστε:

1. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από βορικό οξύ στα μέρη που έχετε δει τις κατσαρίδες να τριγυρνάνε. Οι κατσαρίδες θα δηλητηριαστούν καταπίνοντας το οξύ. Βεβαιωθείτε ότι απλώσατε το βορικό οξύ σε όλες τις σκοτεινές και υγρές περιοχές, όπως κάτω από τους νεροχύτες της μπανιέρας και της κουζίνας, πίσω από πλυντήρια και στεγνωτήρια, γύρω από το ψυγείο και πίσω από κάθε συσκευή. Προσοχή: Το βορικό οξύ είναι τοξικό και για τον άνθρωπο. Μην το χρησιμοποιείτε σε μέρη που παίζουν, τρώνε ή κοιμούνται παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

2. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εντομοκτόνο ανακατεύοντας ανάλογα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης άχνης ετοιμάζοντας έτσι ένα γεύμα παγίδα για τις κατσαρίδες. Αφήστε το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο σε μέρος που έχετε εντοπίσει κατσαρίδες. Ο συνδυασμός σόδας και ζάχαρης είναι θανατηφόρος για τις κατσαρίδες.

3. Οι κατσαρίδες μισούν την γεύση της δάφνης. Μπορείτε με φυσικό και ασφαλή τρόπο να απομακρύνετε τις κατσαρίδες απλώνοντας φύλλα δάφνης σε μέρη που τριγυρνούν κατσαρίδες. Είναι ιδανική μέθοδος για να διώξετε τις κατσαρίδες από τα δωμάτια και από τα μέρη που παίζουν παιδιά.

4. Μη δίνετε νερό στις κατσαρίδες! Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς τροφή αλλά χρειάζονται καθημερινά νερό. Μην αφήνετε νερό στο νεροχύτη, σε άπλυτα πιάτα ή σε άλλα μέρη του σπιτιού. Επίσης ελέγχετε όλες τις πηγές νερού, όπως υδραυλικά που στάζουν, την υγρασία κάτω από το ψυγείο, και τους "ιδρωμένους" σοβάδες. Σκουπίστε όλες τις σταγόνες νερού από τον νεροχύτη μετά το πλύσιμο των πιάτων και επίσης σκουπίστε καλά την περιοχή του μπάνιου σας αφού το χρησιμοποιήσετε.

5. Καθαρίστε! Καθαρίστε! Καθαρίστε! Οι κατσαρίδες συρρέουν σε περιοχές που έχουν ρυπανθεί με περιττώματα κατσαριδών. Χρησιμοποιείστε απορρυπαντικό ή απολυμαντικό και καθαρίστε προσεκτικά την περιοχή για να αποφύγετε την επανεμφάνισή τους εκεί. Σε τσιμεντένιους τοίχους και πατώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό με νερό. Τις πιο δύσκολες περιοχές μπορείτε να τις καθαρίσετε με αντιβακτηριδιακά υγρά και βούρτσες.

Βρε Αννα πως δεν βαριέσαι κάθε βραδυ να ψεκάζεις και να κλείνεις τα σιφώνια??

Εγω τώρα θα δοκιμάσω αυτο με τη σοδα και την άχνη...για να δούμε!Και θα πάρω και απο τη μαμα μου δαφνόφυλλα.Θα τα σκορπίσω στο σπίτι οπως οι παπαδες τα πετάνε την Κυριακή των Βαϊων!χαχαχαχαχα η τρελή με τις βαϊες!!!

Πάντως μάλλον τις έπιασε η κριση τις τερέζες, δεν είναι τυχαίο που ξεχύθηκαν σε όλα τα σπίτια τώρα για αναζήτηση τροφής!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

τι να βαριεμαι; εχω μεγαλο ψυχολογικο προβλημα με δαυτες. μου ειπαν και για ενα τζελ που το παιρνεις απο το φαρμακειο και κοστιζει 20 ευρω περιπου. ειναι λεει πολυ καλο. μολις μαθω πως το λενε θα σας το πω και θα κατεβω μια απ' αυτες τις μερες Πειραια να παρω και αιθεριο ελαιο δαφνης που μυριζει 10 φορες πιο πολυ απο τα φυλλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...