Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!!

Ορεξη μηδέν για μαζεμα!!Περιμένω πως και πως να ρθει ο Παναγιώτης να φυγουμε για μπανιο!

Το βραδυ θα παμε σε πανυγηρι με πολλούς παγκους. Φετος δεν εχω παει ουτε σε ένα.

Καλημέρα κορίτσια!!!!Χριστινακι τι μου κάνεις?Πού είσαι χαμένη?Φυσικά και θα κάνουμε μισες-μισες τις μπομπο.Αυτό το έθιμο όντως το έχουμε!!Αλλά η πλάκα ξέρεις ποια είναι?Οτι μόλις της το είπα μου είπε οτι δεν το έχει αυτό το έθιμο ενώ όλα τα άλλα που της είπα ψεματα ότι τα πληρώνει η νονα δεν είπε τίποτα.Ενώ λοιπόν είμαι σε αναζήτηση παπουτσιού,βρήκα και αυτό για το ροζ φορεματακι.Τι λετε?http://www.ebay.co.uk/itm/Pink-Infant-Baby-Girls-Lace-Bow-Mary-Jane-Shoes-3-6m-/220815886940?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&var=&hash=item7914ed222f

Τελεια τα παπουτσακια αυτά να παρεις!Πανε γάντι!

Πηνελόπη,τέλεια τα φορεματάκια που διάλεξες!!

Και τα ροζ παπουτσάκια με τα λουλουδάκια μου άρεσαν πολύ!!

Βρε παιδιά,τί μωρά είναι αυτά στις φωτογραφίες??Για ζούληγμα!!Τί μαγουλάκια,τί μάτια...

Και οι κορδέλες φανταστικές.Το μεσημέρι έβλεπα βιντεάκια για το πώς φτιάχνονται.Επίσης,με μια παραλλαγή γίνονται και ένα υπέροχο vintage κολιέ!(Καθένας με την τρέλα του!)

Τί μπομπονιέρες θα κάνετε??Φαντάζομαι θα πληρώσεις τις μισές εσύ,όπως συνηθίζεται στην Θεσσαλονίκη.

Για βαλε τα λινκς να χαζέψω

Αννα καλή επιτυχία στο ψωμακι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό έβλεπα,δεν το έψαξα πολύ το θέμα,μια και δεν έχω για ποιόν να το φτιάξω και αν το βάλω εγώ στο κεφάλι μου,θα έρθει το STAR και θα με βγάλουν στο δελτίο των 8!!!

How to make a flower headband,αν το ψάξεις έτσι θα σου βγάλει πολλά.

μιλησα με τη πεθερα μου και μου ειπε οτι θα κρατησει τα παιδια μια ολοκληρη εβδομαδα που εχει αδεια! απο τη μια χαιρομαι που θα ξεκουραστω και θα κανω απερισπαστη τις δουλειες μου, αλλα απο την αλλη νιωθω μονη μου και μου λειπουνε. ξερω βεβαια οτι θα περασουνε ζαχαρη, γιατι η πεθερα μου ειναι η ακουραστη γιαγια που δεν τους λεει ποτε οχι και της εχουν αδυναμια και οι δυο. εδω επικρατει η απολυτη ερημια σημερα. ακουω μωρα να τσιριζουνε δυο τετραγωνα πιο περα! ευτυχως αυριο ο αντρουλης εχει ρεπο που ειναι και η γιορτη του και θα εχω παρεα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τι κάνετε κορίτσια?Εγώ είπα να κοιμηθώ καμια ώρα αλλά η μικρή ξύπνησε νωρίτερα από το κανονικό.Μου έλεγε το πρωί ο άντρας μου να πάμε για μπάνιο αλλά βαρεθηκα να ξεσηκώνομαι πάλι.Αλλωστε 2 μήνες στη θάλασσα ήμουν.Και μένα γιορτάζει αύριο ο άντρας μου Αννα.Νομίζω πως κάθε οικογένεια έχει και από 1 τουλάχιστον εορταζόμενο!Χριστίνα,η φίλη μου εννοούσε να τις πληρώσει όλες αυτή!Ευτυχώς μέχρι τώρα δε μου έδωσε τέτοια δείγματα.Είμαστε σαν αδερφές!

Όντως,αύριο γιορτάζει η μισή Ελλάδα...μαζί και η μάνα μου...αν θέλετε να ευχηθείτε κάτι,να πείτε καλά ξεμπερδέματα και όχι χρόνια πολλά.

Πηνελόπη,βρήκες σχέδιο για μπομπό??

Διαφημίσεις

ψαχνοντας ιδεες για τις μπομπο σου Πηνελοπη, ειδα αυτες τις πεταλουδιτσες. δεν θα ηταν πολυ ομορφες πανω σε ενα ροζ κουτακι ή σε γυαλινο βαζακι με ροζ καλυμμα;

http://cgi.ebay.com/30-Satin-Polka-Dots-Big-Butterfly-Bow-Pink-Brown-D11-/270796674436?pt=Sewing_Trims&hash=item3f0cbd5584#ht_4201wt_1110

ή μηπως κατι τετοιο και να κανεις μπομπονιερα - παπουτσακι;

http://cgi.ebay.com/Baby-girl-Pink-Polka-Dot-Mary-Jane-shoes-NEW-0-12M-/250844845288?pt=AU_Baby_Shoes&var=&hash=item8010ac0a0b#ht_5248wt_1232

αυτο μου αρεσει περισσοτερο

Γεια και απο μενα!

Τι κάνετε?Ξετινάζετε το ebay?χαχ!

Εμεις εδώ ησυχίιιιια...Το μεσημέρι πήγαμε για καφεδάκι παραλιακά στην ήσυχη Αθήνα(τι ωραία!) και σκάσαμε απο τη ζέστη!

Κάποια με ρώτησε για το βορικό...ναι,μόνο με γάντια είναι δηλητήριο.Και σεις που τα παιδάκια σας περπατάνε να προσέχετε μην το βρουν και το φανε.Εγω έριξα στα σιφώνια του μπαλκονιού και έβαλα σε αλουμινοχαρτάκια πίσω απο τη λεκάνη της τουαλέτας και κάτω απο το νεροχύτη.

Αυτά προς το παρόν,νεα δεν έχω,θα ξεφυλλίσω κανα περιοδικάκι χαλαρά και θα αράξω...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ Παναγίτσα μου τι τις μελετούσα τις σιχαμενες!!!

Μόλις είδα μια στην κουζίνα να σουλατσάρει δίπλα στην πιατοθήκη θα ξεράσω!!!Παραπάτησα πήρα το τεζα και ψέκασα...αύριο απολύμανση πιατικών κλπ 15Αυγουστιάτικα γμτ!Λείπει κι ο άντρας μου και χ...κα σας λεω!Δεν μπορώ και να την κυνηγήσω θα ξυπνήσω το μωρό....κλαψψψψψψψψψ

sDmPp3.png

QVD3p2.png

εγω σε ρωτησα για το βορικο. για πες μου την αναλογια με το ζαχαρουχο, γιατι μ' ενδιαφερει.

Μου δώσαν στο φαρμακείο ενα κουτάκι βορικό σε σκόνη και οπως ήταν έριξα μέσα ενα μικρό ζαχαρούχο,αλλά απο ο,τι φαίνεται μουφα τίποτα δεν κάνει.Δεν ξέρω μήπως πρέπει να βάλω σε περισσότερα σημεία?Φοβάμαι τετοια σκευάσματα με το μωρό...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

ή μηπως κατι τετοιο και να κανεις μπομπονιερα - παπουτσακι;

http://cgi.ebay.com/Baby-girl-Pink-Polka-Dot-Mary-Jane-shoes-NEW-0-12M-/250844845288?pt=AU_Baby_Shoes&var=&hash=item8010ac0a0b#ht_5248wt_1232

αυτο μου αρεσει περισσοτερο

Θεϊκό!!!

Πηνελόπη,μην κάνεις τέτοια μπομπο,θα έρθω ακάλεστη κρυφά στην βάφτιση για να την πάρω!!!χαχαχα

Αχχχ Παναγίτσα μου τι τις μελετούσα τις σιχαμενες!!!

Μόλις είδα μια στην κουζίνα να σουλατσάρει δίπλα στην πιατοθήκη θα ξεράσω!!!Παραπάτησα πήρα το τεζα και ψέκασα...αύριο απολύμανση πιατικών κλπ 15Αυγουστιάτικα γμτ!Λείπει κι ο άντρας μου και χ...κα σας λεω!Δεν μπορώ και να την κυνηγήσω θα ξυπνήσω το μωρό....κλαψψψψψψψψψ

Εγώ δεν τις φοβάμαι,απλά δεν αντέχω αυτό το κραααααατς που κάνουν όταν τις πατάς και τα ζουμιά που τρέχουν...μπλιαχ...σας έφτιαξα βραδιάτικα!!!

Πάντως,όσες φορές έχω έρθει στην Αθήνα,είδα κάτι κατσαρίδες μαύρες,μεγάλες σαν πουλιά...αυτές είναι ό,τι πιο αηδιαστικό υπάρχει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...