Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ροζ ψάχνω για το ροζ φορεματάκι που θα φορεσει πηγαίνοντας στην εκκλησία και άσπρα για το βαφτιστικό.Είπαμε να κάνουμε ολοκληρωμενες δουλειές!Η' γινόμαστε νονες ή δε γινόμαστε!Και να φανταστείτε ότι είναι το τρίτο μου!Αλλά είπαμε η τρέλα δεν πάει στα βουνά...Ευτυχώς το τέταρτο το οποίο είναι του άντρα μου μεγάλωσε πια και δίνω λεφτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζ ψάχνω για το ροζ φορεματάκι που θα φορεσει πηγαίνοντας στην εκκλησία και άσπρα για το βαφτιστικό.Είπαμε να κάνουμε ολοκληρωμενες δουλειές!Η' γινόμαστε νονες ή δε γινόμαστε!Και να φανταστείτε ότι είναι το τρίτο μου!Αλλά είπαμε η τρέλα δεν πάει στα βουνά...Ευτυχώς το τέταρτο το οποίο είναι του άντρα μου μεγάλωσε πια και δίνω λεφτά!

Ετσι!!! Μακαρι όλα τα παιδιά να χαν τέτοιες νονάδες!!! Και εγώ έχω πει αν δεν κάνω την κορη θα βαφτίσω μια μπουμπου και θα την έχω στα όπα οπα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πηνελόπη,τέλεια τα φορεματάκια που διάλεξες!!

Και τα ροζ παπουτσάκια με τα λουλουδάκια μου άρεσαν πολύ!!

Βρε παιδιά,τί μωρά είναι αυτά στις φωτογραφίες??Για ζούληγμα!!Τί μαγουλάκια,τί μάτια...

Και οι κορδέλες φανταστικές.Το μεσημέρι έβλεπα βιντεάκια για το πώς φτιάχνονται.Επίσης,με μια παραλλαγή γίνονται και ένα υπέροχο vintage κολιέ!(Καθένας με την τρέλα του!)

Τί μπομπονιέρες θα κάνετε??Φαντάζομαι θα πληρώσεις τις μισές εσύ,όπως συνηθίζεται στην Θεσσαλονίκη.

Καλημέρα κορίτσια!!!!Χριστινακι τι μου κάνεις?Πού είσαι χαμένη?Φυσικά και θα κάνουμε μισες-μισες τις μπομπο.Αυτό το έθιμο όντως το έχουμε!!Αλλά η πλάκα ξέρεις ποια είναι?Οτι μόλις της το είπα μου είπε οτι δεν το έχει αυτό το έθιμο ενώ όλα τα άλλα που της είπα ψεματα ότι τα πληρώνει η νονα δεν είπε τίποτα.Ενώ λοιπόν είμαι σε αναζήτηση παπουτσιού,βρήκα και αυτό για το ροζ φορεματακι.Τι λετε?http://www.ebay.co.uk/itm/Pink-Infant-Baby-Girls-Lace-Bow-Mary-Jane-Shoes-3-6m-/220815886940?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&var=&hash=item7914ed222f

Καλημέρες!!!!

Κοιμάστε ακόμα???

Πηνελόπη,αν και τα παπούτσια με τα λουλουδάκια μου άρεσαν τρελά,πιστεύω ότι αυτά τα τελευταία που έβαλες ταιριάζουν περισσότερο με τα cupcakes.Άλλο πράγμα τα κορίτσια ρε παιδί μου,μπορείς να τους πάρεις ένα σωρό πράγματα!!!

Για τις μπομπονιέρες...όταν σου είπε ότι δεν το έχει αυτό το έθιμο,τί εννοούσε?Ότι θα τις κάνει όλες εκείνη ή ότι πρέπει να τις κάνεις όλες εσύ??Η κουμπάρα σου είναι Θεσσαλονικιά ή έχει άλλη καταγωγή?Εγώ που μένω 26 χρόνια εδώ,αλλά έχω καταγωγή από Πελοπόννησο και Θράκη,δεν το ήξερα αυτό το έθιμο και για να πω την αλήθεια,μου φαίνεται κάπως άδικο να φορτώνουν τον κουμπάρο με ένα επιπλέον έξοδο,την στιγμή που ξηλώνεται κανονικότατα για ένα σωρό άλλα πράγματα.Πριν λίγα χρόνια θα πάντρευα μια φίλη μου,μαζί με μια άλλη που τα ήξερε αυτά τα έθιμα.Μου ζητούσε να της πληρώσω τον στολισμό,το χτένισμα,το μακιγιάζ,τις μπομπονιέρες και κάποια στιγμή μου πέταξε ότι στα μέρη της ο κουμπάρος κάνει και το τραπέζι της δεξίωσης!!:shock:

Το θεώρησα πολύ μεγάλη εκμετάλλευση και επειδή και η άλλη κουμπάρα θυμήθηκε τελευταία στιγμή ότι δεν έχει χρήματα και δεν ήθελε να πάρει δάνειο για έναν γάμο,η κουμπαριά χάλασε.

Εσύ βλέπω ότι τα κάνεις όλα μέσα από την καρδιά σου και μακάρι κάθε παιδί να είχε μια τέτοια νονά,εγώ όμως εκείνον τον καιρό ένιωθα σαν σπόνσορας.Και ενώ υποτίθεται ότι με ήθελαν πολύ για κουμπάρα,δεν έκαναν λίγο πίσω στις απαιτήσεις τους.Τελικά την βρήκαν από το ζευγάρι που τους πάντρεψε,το οποίο τους ξεκαθάρισε,χωρίς περιστροφές,ότι κάποια πράγματα δεν ήταν στις υποχρεώσεις τους και αναγκάστηκαν να τα πληρώσουν αυτοί.

Εσείς τί σκέφτεστε να κάνετε για μπομπονιέρες??

καλημερα κι απο μενα! τα παιδια ειναι στη πεθερα μου απο χθες το βραδυ κι εγω σημερα ξυπνησα 10:30! εχω πολυ κουραση συσσωρευμενη και τον χρειαζομουν ενα τετοιον υπνο. Πηνελοπη θα συμφωνησω κι εγω οτι τα πουα παπουτσακια ταιριαζουν περισσοτερο με το φορεμα. σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλειες με φουντες. μου εδωσε και η κουμπαροκολλητη Ελενη τον αρτοπαρασκευαστη της και φτιαχνω πολυσπορο ψωμι. αντε να δουμε τι θα βγει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...