Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αφού είμαι δασκάλα καλε,γι'αυτό κάθομαι 2 μήνες!!Χριστίνα μη μου λες τέτοια.Το απόγευμα κιόλας παίρνω τη φίλη μου τηλέφωνο.Αχ!Εχω πήξει να ψάχνω φορεματακι,για να το πάει στην εκκλησία το οποίο της είπα δήθεν ότι είναι της νονάς και αυτό.Κοιτάζω κάτι σε ροζ,γιατί άσπρο ειναι το βαφτιστικό αλλά και για να ταιριάζει με το στολισμό.Σωστή?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηνελόπη εγω της πήρα κατι τετοιο σε ροζ για τα μαλλιά

http://cgi.ebay.com/Baby-Crochet-Headband-Gerber-Daisy-Flower-Hair-Clip-/280721672715?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item870d08bf31

Για φόρεμα στο ebay ψάχνεις ή στα καταστήματα?

Αννα σιγά που θα κατέβουν τα τσακάλια το βράδυ σε σένα.Διακοπές πήγανε Αυγουστιάτικα!!!χαχαχα οχι που θα κάτσουν στην πόλη να σκάσουν;);)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ποπη πολυ γελασα με τα τσακαλια! τελικα μονο οι κατσαριδες δεν θα πανε διακοπες. μου εχει σηκωθει η τριχα! το σπιτι εχει θεμε με τις κατσαριδες κι εγω κανω σαν υστερικη στη θεα τους! εχθες το βραδυ πεταξε μια πανω απο το κεφαλι του Νικου, την ωρα που ετοιμαζοταν να κοιμηθει και κατατρομαξε το αγορι μου!

ασχετο, αλλα τη τσιμπησα κι εγω τη κορδελιτσα. ελπιζω να της πηγαινει και να μην ειναι σαν τη Γεωργια Βασιλειαδου στους γαμπρους της ευτυχιας! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αχαχαχαχαχα που τη θυμήθηκες καλέ??

Θα της πηγαίνει,ειμαι σίγουρη τέτοιο μουτράκι δεν έχει ανάγκη!

Για τις ....τερέζες τι να πω!Τα νευράκια μου.Κι εμείς εδώ κάνουμε απολύμανση της οικοδομής κάθε καλοκαίρι αλλά δεν πτοούνται τα σιχάματα!Ενα βράδυ ειδα μια δίπλα στο θερμαντήρα μπιμπερό και άρχισα να τσιρίζω...ξύπνησα το μωρό και τον άντρα μου που κατατρόμαξε γιατί νόμιζε κάτι πάθαμε!

Διάβασα για βορικό οξύ,πήρα απο το φαρμακείο(είναι σκόνη)το ανακάτεψα με ζαχαρούχο γάλα και εκανα μπαλάκια και τα εβαλα σε διάφορα σημεία του σπιτιού.Η αλήθεια είναι οτι(μακριά φτου φτου)εχω καιρό να δω κατσαρίδες αλλά δεν ξέρω αν αυτό βοήθησε...

Α στο καλό σιχάθηκα μεσημεριάτικα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Και μια και πήρα φόρα συνεχίζω!(και όποιος αντέξει!)

Φέτος εχω θέμα με μυρμηγκάκια τρομάρα τους.

Ετσι για να μην ψεκάζω χημικά κοντά στη μικρή ρίχνω κανέλα και πιπέρι.Ετσι διάβασα οτι φευγουν...περιττό να πω οτι το σπίτι μου μυρίζει σαν ...ρυζόγαλο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Αφού είμαι δασκάλα καλε,γι'αυτό κάθομαι 2 μήνες!!Χριστίνα μη μου λες τέτοια.Το απόγευμα κιόλας παίρνω τη φίλη μου τηλέφωνο.Αχ!Εχω πήξει να ψάχνω φορεματακι,για να το πάει στην εκκλησία το οποίο της είπα δήθεν ότι είναι της νονάς και αυτό.Κοιτάζω κάτι σε ροζ,γιατί άσπρο ειναι το βαφτιστικό αλλά και για να ταιριάζει με το στολισμό.Σωστή?

Νόμισα ότι πήγες διακοπές 2 μήνες,όχι ότι απλά δεν δουλεύεις.

Για την εκκλησία,ξέρεις πού ανήκει??Λογικά εκεί που σου είπα.Μόνο τότε θα έχεις πρόβλημα.

Άννα και Πόπη υπάρχουν και χειρότερα.Εκεί που μένει ο Χάρης είναι εντελώς εξοχή.'Οταν μιλάμε στο τηλέφωνο,ξαφνικά ακούγονται κάτι περίεργες στριγγλιές...είναι κουκουβάγιες που περνάνε σχεδόν ξυστά πάνω από το κεφάλι του.Επίσης,τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί ποντίκια στην σκεπή τους,γιατί έχουν κληματαριά στην είσοδο και βρήκαν σταφύλια για να τρώνε.Μια μέρα είχαν επισκέπτες και βγήκε το ποντικοζευγάρι και έκανε κυριολεκτικά κούνια σε κάτι καλώδια πάνω από το κεφάλι τους!!!χαχαχα Η κυρία που είχε πάει,φρίκαρε εντελώς!!!χαχαχαχα

Από στιγμή σε στιγμή,περιμένει λέει να φανεί και κανένα λιοντάρι!!!

Και μια και πήρα φόρα συνεχίζω!(και όποιος αντέξει!)

Φέτος εχω θέμα με μυρμηγκάκια τρομάρα τους.

Ετσι για να μην ψεκάζω χημικά κοντά στη μικρή ρίχνω κανέλα και πιπέρι.Ετσι διάβασα οτι φευγουν...περιττό να πω οτι το σπίτι μου μυρίζει σαν ...ρυζόγαλο!

Πιάνει αυτό το κόλπο??Έχω πολλά στο μπαλκόνι και ανεβαίνουν και στα πόδια μου.

Με τις κατσαρίδες έχω πλέον σηκώσει τα χέρια ψηλά...από την στιγμή που είναι και ιπτάμενες,δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορούν τουλάχιστον τρία διαφορετικά είδη και σίγουρα τρεις διαφορετικές γενιές...τα μωρά τους τα λυπάμαι!!!

οταν δουλευα στα μπαχαρικα, διναμε για τα μυρμηγκια αιθεριο ελαιο δυοσμου. βαζεις 2-3 σταγονες σ' ενα βρεγμενο βαμβακι, κοντα στο μερος που βγαινουνε. Ποπη αυτο το βορικο οξυ πρεπει να το πιασω με γαντια φανταζομαι, ε; και ποια ειναι η αναλογια με το ζαχαρουχο;

προς το παρον εγω ψεκαζω καθε βραδυ ολα τα σιφωνια με το αροξολ μεκ και μετα τα ταπωνω. η αληθεια ειναι οτι ησυχασαμε τελειως μ' αυτη τη μεθοδο, αν εξαιρεσεις το χθεσινο επεισοδιο. μα χωρανε κι απο παντου οι αντε να μη τις πω! θεοκλειστο ηταν το σπιτι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κορίτσια!!!!!!!!Μόλις βρήκα το φορεματακι!Στο ebay φυσικά!Είναι ένα ροζ με cupcakes από σταθερό ύφασμα και μια σατέν σοκολά κορδέλα κατω από το στήθος!Δεν ξέρω να βάζω και φώτο!Ξετρελάθηκα!Πόσες ώρες στο ebay!Λέτε να ταιριάζει σ΄αυτο το φόρεμα να αγορασω κορδέλα ή να έβρισκα κάτι πιο ζουζουνιάρικο?Αχ!Πέστε καμιά ιδέα!Μήπως να είχε η κορδέλα κάτι με cupcakes?

Διαφημίσεις

Hello!!!Επεστρεψα!!!

Κορίτσια!!!!!!!!Μόλις βρήκα το φορεματακι!Στο ebay φυσικά!Είναι ένα ροζ με cupcakes από σταθερό ύφασμα και μια σατέν σοκολά κορδέλα κατω από το στήθος!Δεν ξέρω να βάζω και φώτο!Ξετρελάθηκα!Πόσες ώρες στο ebay!Λέτε να ταιριάζει σ΄αυτο το φόρεμα να αγορασω κορδέλα ή να έβρισκα κάτι πιο ζουζουνιάρικο?Αχ!Πέστε καμιά ιδέα!Μήπως να είχε η κορδέλα κάτι με cupcakes?

Βαλε μας το link να δούμε!!

Άννα και Πόπη υπάρχουν και χειρότερα.Εκεί που μένει ο Χάρης είναι εντελώς εξοχή.'Οταν μιλάμε στο τηλέφωνο,ξαφνικά ακούγονται κάτι περίεργες στριγγλιές...είναι κουκουβάγιες που περνάνε σχεδόν ξυστά πάνω από το κεφάλι του.Επίσης,τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί ποντίκια στην σκεπή τους,γιατί έχουν κληματαριά στην είσοδο και βρήκαν σταφύλια για να τρώνε.Μια μέρα είχαν επισκέπτες και βγήκε το ποντικοζευγάρι και έκανε κυριολεκτικά κούνια σε κάτι καλώδια πάνω από το κεφάλι τους!!!χαχαχα Η κυρία που είχε πάει,φρίκαρε εντελώς!!!χαχαχαχα

Από στιγμή σε στιγμή,περιμένει λέει να φανεί και κανένα λιοντάρι!!!

Εμεις εδώ να δείτε που έχουμε απ΄ολα!!! Ενα πρωινο καλοκαιρι πριν βαλουμε σίτες ξυπναμε το πρωι και όπως ήμουν αγουροξυπνημενη και χωρις τα γυαλια μυωπιας μου λεω του Παναγιώτη ενα πουλακι πεταει πανω απο το κεφάλι μας. Μου λεει Πενυ μην φοβηθείς δεν ακριβώς πουλακι...ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ είναι. Πως δεν επεσα απο τον δεύτερο!!!!

Το φαντάζεστε?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εμεις εδώ να δείτε που έχουμε απ΄ολα!!! Ενα πρωινο καλοκαιρι πριν βαλουμε σίτες ξυπναμε το πρωι και όπως ήμουν αγουροξυπνημενη και χωρις τα γυαλια μυωπιας μου λεω του Παναγιώτη ενα πουλακι πεταει πανω απο το κεφάλι μας. Μου λεει Πενυ μην φοβηθείς δεν ακριβώς πουλακι...ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ είναι. Πως δεν επεσα απο τον δεύτερο!!!!

Το φαντάζεστε?????

χαχαχαχα

Έλα βρε Πένυ,πουλάκι ήταν και αυτό...απλά είχε ντυθεί Μπάτμαν!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...