Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Πηνελόπη έχεις πολύ ωραίες ιδέες και μπράβο σου που σκέφτεσαι τοσο πολύ τη φίλη σου:)

Κι εγω στη μικρή μου στη βάφτιση,όταν μπήκαμε στην εκκλησία της φορούσα μια κορδέλα με ενα τεράστιο λουλούδι στο κεφαλάκι της και όλοι έμειναν άφωνοι!Εκανε πολύ καλή εντύπωση και στις φωτο βγήκε πολύ ζουζούνι χαχα!

Φυσικά μου αρέσουν και τα σκουφάκια σαν της Αννας,εχω αγοράσει κι εγω απο ebay σε διάφορα χρώματα και τα στολίζω με φουσκωτά λουλουδάκια υφασμάτινα κα μπιχλιμπιδάκια.

Πένυ φεις δεν έχω(μόνο εγώ και η Χριστίνα πρέπει να μείναμε...)και γι'αυτό να βάζεις πάντα εδώ τις δημιουργίες σου να τις βλέπουμε κι εμείς;)

Κατα τα άλλα σήμερα βαριεεεεεεμαι!Ψιλοξεσκόνισα και σε λιγάκι λέω να ψιλοσφουγγαρίσω(λεω ψιλο γιατί κάνω τα πανω πανω λόγω βαρεμάρας)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη,τί κάνεις στο καφέ??Πώς και δεν βγήκες να ψωνίσεις??χαχαχαχα

Εμείς οι δυο δεν πρέπει να συναντηθούμε ποτέ μα ποτέ...θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!!

Καλημερουδια!!!!

Τι κάνετε ζουζούνες????

Εμεις χαλαρώνουμεεεεεε!!Καφεδάκι, το φαϊ στον φούρνο και ο Κωσταντής να βλέπει παιδικά. χλιδή σήμερα γιατί αυριο έχει φασίνα εν οψει της γιορτής μας

Πένυ,τί να πω για τις σαγιονάρες σου??Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια...θα πω μόνο ότι είναι πολύ ανώτερες από όσες έχω δει στα μαγαζιά.Εγώ θα τις αγόραζα σίγουρα.Τις τρύπες τις έκανες με το εργαλείο που χρησιμοποιούν και στις ζώνες ή με το cropadile?

Νομίζω βρήκα και άλλο χομπυ!!χαχαχα

Του χρόνου θα οργανωθω και σ' αυτό!!! Την καταβρήκα χτες που τις έφτιαχνα!!!Και θα φτιαξω και για πιτσιρικάκια

Τις τρύπες τις έκανα με το εργαλειο που ανοιγουν τρύπες στις ζωνες

Καλημέρα!!!

Άδειασε η πόλη και έμεινα εγώ να την φυλάω!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Τελεια είναι στην Αθηνα τετοιες μέρες που πας όπου θες χωρίς πρόβλημα....

Καλημέρα σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Πηνελόπη έχεις πολύ ωραίες ιδέες και μπράβο σου που σκέφτεσαι τοσο πολύ τη φίλη σου:)

Κι εγω στη μικρή μου στη βάφτιση,όταν μπήκαμε στην εκκλησία της φορούσα μια κορδέλα με ενα τεράστιο λουλούδι στο κεφαλάκι της και όλοι έμειναν άφωνοι!Εκανε πολύ καλή εντύπωση και στις φωτο βγήκε πολύ ζουζούνι χαχα!

Φυσικά μου αρέσουν και τα σκουφάκια σαν της Αννας,εχω αγοράσει κι εγω απο ebay σε διάφορα χρώματα και τα στολίζω με φουσκωτά λουλουδάκια υφασμάτινα κα μπιχλιμπιδάκια.

Πένυ φεις δεν έχω(μόνο εγώ και η Χριστίνα πρέπει να μείναμε...)και γι'αυτό να βάζεις πάντα εδώ τις δημιουργίες σου να τις βλέπουμε κι εμείς;)

Τελεια είναι τα σκουφάκια....και εγω κάθομαι και τα χαζεύω με τις ώρες από την εγκυμοσύνη του Κωσταντη. Εγκυος με αγοράκι και εγώ χαζευα κοριτσιστικα χαχαχα

Τα ανεβάζω όλα και στη σελίδα μου και στο fb απλά έχω μια χρονοκαθυστέρηση μερικές φορές.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Για την Αθήνα δεν ξέρω,εγώ πάντως την Θεσσαλονίκη φυλάω!!!

Τις σαγιονάρες από πού τις είχες πάρει?

Διαφημίσεις

Με το cropadile μπορώ να ανοίξω τρύπες σε δέρμα??Μου αρέσουν πολύ κάτι δερμάτινα βραχιόλια στολισμένα και τα έχουν πανάκριβα,δεν αξίζει τον κόπο να δώσει κανείς τόσα λεφτά για κάτι που φτιάχνεται εύκολα.

Πόπη,τί κάνεις στο καφέ??Πώς και δεν βγήκες να ψωνίσεις??χαχαχαχα

Εμείς οι δυο δεν πρέπει να συναντηθούμε ποτέ μα ποτέ...θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!!

Χριστινάκι,λείπει ο άντρας μου αλλιώς σιγά μην καθόμουν!Συνηδειτοποίησα οτι πρέπει να αγοράσω καινούρια ρούχα να τα σετάρω με τα σανδάλια κ τις τσάντες που πήρα;)Μπορεί αν προλάβουμε αργότερα να πεταχτούμε στο Mall

Πάντως όντως τέτοια εποχή είναι απόλαυση η Αθήνα.Εχθες το απόγευμα κατεβήκαμε στην πλατεία για καφέ και ήταν τοοοσο ήσυχα,τώρα με το μωρό δεν μπορώ να στριμώχνομαι στα καφε και έτσι ο Αύγουστος είναι το καλύτερό μας!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Για την Αθήνα δεν ξέρω,εγώ πάντως την Θεσσαλονίκη φυλάω!!!

Τις σαγιονάρες από πού τις είχες πάρει?

Στο Μοναστηράκι τις πήρα

Με το cropadile μπορώ να ανοίξω τρύπες σε δέρμα??Μου αρέσουν πολύ κάτι δερμάτινα βραχιόλια στολισμένα και τα έχουν πανάκριβα,δεν αξίζει τον κόπο να δώσει κανείς τόσα λεφτά για κάτι που φτιάχνεται εύκολα.

Αχ δεν ξερω καθόλου....γιατί δεν το δοκιμάζεις? Το πολύ πολύ να το χαλασεις χαχαχα εγώ πάντως το τρυπητήρι για τις ζώνες το ξεπάτωσα χαχαχα ευτυχώς που μου το έφτιαξε ο Παναγιώτης

Άλλη ερώτηση,για να γίνει κάποιος μέλος σε ένα blog,πρέπει να έχει και εκείνος το δικό του ή μπορούν και άσχετοι??

οχι μόνο λογαριασμό στο yahoo νομίζω. Εγώ έχω μέλη απλά με το email τους. Για δοκίμασε στο δικο μου να πατήσεις παρακολούθηση να δεις τι θα σου ζητήσει

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!Μόλις γ΄θρισα από λα'ι'κή.Μετα από 2 μήνες διακοπές το ψυγείο μου ήταν άδειο.Και εγώ προχθες επεστρεψα και πρωτη φορα κάνω 15Αυγουστο σπίτι μου.Αλλά ας μην είμαι αχαριστη ,2 μήνες δεν κάνουν πολλοί διακοπές.Χριστίνα ,ναι εγώ είμαι η Raw_Shooter.Στο Λαγκαδα θα βαφτίσω και πρώτα πρέπει να ρωτήσω τη φίλη μου αν επιτρεπεται ο στολισμός ωστε μην κανω όνειρα τρελά!Η ιδεα για ύφασμα και λουλούδια τέλεια.Σκεφτηκα και τις ζερμπερες.Αυτες είχα και εγώ στη βάφτιση της μικρής μου.Οσο για τις κορδελες στα μαλλια πώς τις ψαχνουμε στο ebay?

Διαφημίσεις

να 'μαι κι εγω! αργησα σημερα να σας γραψω γιατι ακομα το σπιτι δεν εχει συνελθει πληρως. Χριστινα εσυ φυλας τη συμπρωτευουσα κι εγω με τη Ποπη τη πρωτευουσα. εδω στη καινουργια γειτονια, ειναι αρκετα απομερο το μερος. σημερα κλεινουν για καμμια βδομαδα ο φουρνος, το κρεοπωλειο και το ψιλικατζιδικο. θα κατεβουν και τα τσακαλια απο το βουνο το βραδυ! Πενυ του χρονου θελω κι εγω σαγιοναρες. ενα ζευγαρι για μενα κι ενα ασορτι για τη κορη μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

οχι μόνο λογαριασμό στο yahoo νομίζω. Εγώ έχω μέλη απλά με το email τους. Για δοκίμασε στο δικο μου να πατήσεις παρακολούθηση να δεις τι θα σου ζητήσει

Νομίζω ότι τα κατάφερα!(Περίεργο,αλλά αληθινό.)

Καλησπέρα κορίτσια μου!Μόλις γ΄θρισα από λα'ι'κή.Μετα από 2 μήνες διακοπές το ψυγείο μου ήταν άδειο.Και εγώ προχθες επεστρεψα και πρωτη φορα κάνω 15Αυγουστο σπίτι μου.Αλλά ας μην είμαι αχαριστη ,2 μήνες δεν κάνουν πολλοί διακοπές.Χριστίνα ,ναι εγώ είμαι η Raw_Shooter.Στο Λαγκαδα θα βαφτίσω και πρώτα πρέπει να ρωτήσω τη φίλη μου αν επιτρεπεται ο στολισμός ωστε μην κανω όνειρα τρελά!Η ιδεα για ύφασμα και λουλούδια τέλεια.Σκεφτηκα και τις ζερμπερες.Αυτες είχα και εγώ στη βάφτιση της μικρής μου.Οσο για τις κορδελες στα μαλλια πώς τις ψαχνουμε στο ebay?

2 μήνες διακοπές???Είσαι πολύ τυχερή!!Εγώ ούτε 2 μέρες...μην σου πω ούτε 2 ώρες!!!

Ο Λαγκαδάς υπάγεται στην μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ή έχει δική του??Αν είναι στην πρώτη,ξέχνα τον στολισμό,ο μητροπολίτης εκείνος είναι ο πρώτος που απαγόρευσε τους στολισμούς,ίσως και ο μόνος,γιατί σε όλες τις υπόλοιπες μητροπόλεις μια χαρά στολίζουν.

2 μηνες διακοπες=η απόλυτη χλιδή!!!!

Πενυ του χρονου θελω κι εγω σαγιοναρες. ενα ζευγαρι για μενα κι ενα ασορτι για τη κορη μου.

Οκ του χρόνου θα οργανωθώ για τα καλά χαχαχα

Πηνελοπη γραψε hair band

κοιτα και στο etsy

Νομίζω ότι τα κατάφερα!(Περίεργο,αλλά αληθινό.)

Ναι σε είδα !!! Λογικά σε καθε νεα αναρτηση θα συ ρχετε ειδοποιηση

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...