Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τσα! Φυσικά δεν έχω κοιμηθεί, τι πρωτότυπο!

Με γεια το μαλλι!!!

Καλα να περάσετε!!!!

Σ' ευχαριστώ!

Απίθανη η κουκουβάγια!

Πένυ,η κουκουβάγια είναι θεϊκή!!!!Τρελαίνομαι που της έβγαλες και όνομα!!!Έχω σκοπό και εγώ να φτιάξω μια τέτοια,αλλά όλο το ξεχνάω.Τί διαστάσεις έχει???

Τα χαρτιά τα βρήκα τελικά,τα έγραψα και δίπλα,να είναι καλά η υπάλληλος στο ταμείο,γιατί θα έφευγα με άδεια χέρια.Μερικοί άνθρωποι βαριούνται εντελώς ρε παιδί μου και δεν εξυπηρετούν τον κόσμο.Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το κατάστημα δεν ήταν και δίπλα μου...20 λεπτά περπάτημα και άλλα 20 φορτωμένη σαν το γαϊδούρι για να γυρίσω,αλλά άξιζε τον κόπο!!!

Τα χαρτιά είναι πολύ καλά ποιοτικά και μου φαίνονται και κάπως πιο χοντρά από αυτά που πήρα από το νησιώτικο.

Όντως πολύ καλά τα χαρτιά και πιο πυκνά. Μετάνιωσα που δεπήρα παραπάνω. Και για τον πυρογράφο. Αλλά αύριο δεν προλαβαίνω να ξαναπάω, με τα πόδια κι εμένα 20 λεπτά είναι και ο άντρας μου θα με δείρει, αν του πω να με ξαναπάει! :lol:

Όταν τον δοκιμάσεις τον πυρογράφο, να μας πεις το αποτέλεσμα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

goodmorning!!!

Τι κάνετε?

Εγώ χθες πήγα πάλι στην αγορά και πήρα(παλι) πέδιλα και μια τσαντούλα.Απο παπούτσια νομίζω είμαι πια πλήρης χιχι!

Πάντως τώρα έχει πολύ καλές εκπτώσεις αν και τα νούμερα δεν τα βρίσκω πάντα...

Σάντυ καλό ταξίδι,καλά να περάσετε!

Εχω αρχίσει κι εγώ και μετράω αντίστροφα για το ταξιδάκι μας στα πάτρια εδάφη...αν και δεν το λες διακοπές ακριβώς,θα αλλάξουμε παραστάσεις τουλάχιστον.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερουδια! Πενυ σουπερ η κουκουβαγια σου. Σαντυ καλο ταξιδι! Παω να πιω καφε στο μπαλκονι μου και τα λεμε μετα!
goodmorning!!!

Τι κάνετε?

Εγώ χθες πήγα πάλι στην αγορά και πήρα(παλι) πέδιλα και μια τσαντούλα.Απο παπούτσια νομίζω είμαι πια πλήρης χιχι!

Σάντυ καλό ταξίδι,καλά να περάσετε!

Εχω αρχίσει κι εγώ και μετράω αντίστροφα για το ταξιδάκι μας στα πάτρια εδάφη...αν και δεν το λες διακοπές ακριβώς,θα αλλάξουμε παραστάσεις τουλάχιστον.

Καλημέρα, σας ευχαριστώ! Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και μπήκα να σας αποχαιρετήσω! Θα μου λείψετε! Πόπη με γεια τα νέα ψώνια! Μια χαρά διακοπούλες είναι και στα πάτρια εδάφη! Καλά να περάσετε όλες, καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Φιλάκια!!!:):):)

EkcAp3.png

goodmorning!!!

Τι κάνετε?

Ναι κι εγώ το ίδιο νομίζω (για σένα) χι χι

............QUOTE]

Αχ, και τώρα που είπες παπούτσια... είδα ένα ζευγάρι κορίτσια DG μαύρο ψηλό πέδιλο με κάτι ξώραφα χρυσά μπροστά... ήταν όνειρο... και η τιμή του επίσης... από 380 αρχική τα είχαν 110 μόνο.... είπα να το τσιμπήσω αλλά δυστυχώς είχε μείνει μόνο ένα 38,5.... γμτ !!!!

Τέλος πάντων μικρό το κακό !!! Και μεγάλο το καλό για το πορτοφόλι μου !

Ποιός είπε κάτι για το "βουνό" ???? έτσι λέμε την Πάρνηθα/το Καζίνο δλδ με τον άντρα μου που με παρακαλάει πάμε μια πάνω, πάμε μια πάνω.... αλλά εγώ ΌΧΙ εκεί, ανένδοτη... βλέπεις, θυμάται μια φορά που ήμασταν ακόμα αρραβωνιασμένοι και είχαμε σκάσει μύτη στο Λουτράκι.... μου δίνει ο άντρας μου κάτι μάρκες σε αυτό που γυρνάει (κοινώς την ρουλέτα) μου λέει "Παίξε!" δεν μου εξήγησε όμως μια μια κλπ.... όοοοοχι !!!

Πιάνω κι εγώ (το ζώον) και βάζω όλο τον πάκο όπως μου το έδωσε σε ένα νούμερο, γυρνάνε όλοι με κοιτάνε, ουπς... σκέφτομαι... μλκ έκανα... αλλά ήταν αργά.... νομίζω μου είχε δώσει ή 100 ή 150 ευρώ -θα σας γελάσω-... γυρνάει κι ο έρημος ο Μάκης μου λέει (γελώντας) "Γεννήθηκες για την καταστροφή !!!" και... μέχρι να το πει... σκάει το νούμερο που είχα ποντάρει.... φύγαμε με 1500 ευρώ ζεστά και μετρητά... αλλά αυτά μια φορά γίνονται !!! ΚΑΙ φυσικά είχαμε κάνει ένα ωραιότατο ταξιδάκι , βλέπεις τότε δεν είχαμε άλλες υποχρεώσεις !!!

Σάντυ, να περάσετε τέλεια !!!

Κι εμείς αύριο πρωί πρωί την κάνουμε για Χαλκιδική !

Θα μου λείψετε ! Σας φιλώ όλες !!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια επιτέλους μπήκα και εγώ στην παρέα σας!!!!!!!Ξέρετε πόσο καιρο προσπαθω και δεν μπορω να μπω ,ώσπου με βοήθησε η καλή μου Πένυ και με είπε να στείλω μήνυμα στον admin.Να ξέρετε πάντως πως σας διαβαζω από την αρχη και έτσι ξέρω τα νέα σας.Λοιπόν να συστηθώ και εγώ.Είμαι η Πηνελόπη και έχω μια κορούλα 2,5 ετών.Με θέλετε στην παρέα σας?Σας έχω και δουλειά...Γίνομαι νονα 2 Οκτωβρίου...

γεια σου Πηνελοπη. καλως μας ηρθες και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου. Αγορακι ή κοριτσακι βαφτιζεις; εχετε καταληξει καπου σχετικα με τα χρωματα και το θεμα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλησπέρα:)

Πηνελόπη καλως μας ήρθες και καλή ευκολία στις ετοιμασίες της βάφτισης.Πες μας λεπτομέρειες...

Μεταξία μου,πάντα τόσο τυχερή να είσαι στη ζωή σου!Καλές διακοπές και σε σένα,χάρμα θα τα περάσετε στη Χαλκιδική.Παρεπιπτόντως έχω να πάω κάτι αιώνες...πωπω!

Σήμερα τσίμπησα άλλη μια τσαντούλα!Δεν άντεξα την είχαν μισοτιμής...την είδα χθες και ύστερα απο μεγάλη εσωτερική πάλη,ηττημένη απο την καταναλωτική μου μανία,έστειλα τον άντρα μου να μου την πάρει γιατί δεν μπορούσα να βγω.Αλλά χάρηκα τόοοσο πολύ!Σαν παιδάκι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλώς την Πηνελόπηηηηηηη!!! Τα καταφερες τελικά!! Μπράβο!!!!

Μην σε νοιαζει για τη βάφτιση. Θα στη στήσουμε εμεις μεσα σ ενα βραδυ!!!χαχαχαχα

Για πες χρώματα και θέμα....

Αυτά είναι Μεταξία. Η τύχη του πρωτάρη!! Και εγώ ρουλέτα θέλω να παιξω αλλά κοκκινο μαυρο που έχεις περισσοτερες πιθανότητες. Αλλά δεν με παει λεμε!!!! Και το Λουτράκι τι είναι 20 λεπτά.

Λοιπόν κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Τελειωσα τη μια από τις δύο σαγιονάρες!!! Επιτέλους!!!!Αλλες στολίζουν γαλοτσες και εγώ ακομα σαγιονάρες χαχαχα

και να πεις ότι χρησιμοποιησα τις χάντρες που χα παραγγειλει? Ας είναι καλά ενα βραχιόλι μου που διελυσα.

Λοιπόν πως σας φαίνεται?

CIMG2459.jpg

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα:)

Πηνελόπη καλως μας ήρθες και καλή ευκολία στις ετοιμασίες της βάφτισης.Πες μας λεπτομέρειες...

Μεταξία μου,πάντα τόσο τυχερή να είσαι στη ζωή σου!Καλές διακοπές και σε σένα,χάρμα θα τα περάσετε στη Χαλκιδική.Παρεπιπτόντως έχω να πάω κάτι αιώνες...πωπω!

Σήμερα τσίμπησα άλλη μια τσαντούλα!Δεν άντεξα την είχαν μισοτιμής...την είδα χθες και ύστερα απο μεγάλη εσωτερική πάλη,ηττημένη απο την καταναλωτική μου μανία,έστειλα τον άντρα μου να μου την πάρει γιατί δεν μπορούσα να βγω.Αλλά χάρηκα τόοοσο πολύ!Σαν παιδάκι!

Αχ και εγώ στις τσάντες δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα.....εχω τρέλα με τις guess και τις burberry. Τις πρώτες τις αντεχει η τσέπη στις εκπτώσεις, τις δεύτερες απλησιαστες και εκεί. Μετά από τόσα χρόνια που τις χαζεύω φέτος μου έκανε μια ο άντρας μου στην επετειο μας

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΤΕΛΕΙΑ η σαγιοναρίτσα!(μήπως να αρχίσω να ψωνίζω απο εσένα παπουτσάκια?;))

Μπραβο σου Πένυ!

Οσο για την τσάντα,εγω συνήθως κολλάω σε μια γιατί βαριέμαι να βαζω-βγάζω τα πράγματά μου απο μέσα αλλά τελευταία κάτι με έπιασε και όλο θέλω καινούρια πράγματα γενικώς.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

ΤΕΛΕΙΑ η σαγιοναρίτσα!(μήπως να αρχίσω να ψωνίζω απο εσένα παπουτσάκια?;))

Μπραβο σου Πένυ!

Οσο για την τσάντα,εγω συνήθως κολλάω σε μια γιατί βαριέμαι να βαζω-βγάζω τα πράγματά μου απο μέσα αλλά τελευταία κάτι με έπιασε και όλο θέλω καινούρια πράγματα γενικώς.

Σε ευχαριστώ Πόπη! Ανυπομονώ να την κυκλοφορήσω!!!χαχαχα

Και εγώ ετσι βαριέμαι να μεταφέρω τα πράγματα.

Οσο για την μανία με τα ψώνια με είχε πιάσει και μενα μετά την εγκυμοσύνη. Ισως επειδή κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορούμε να φορέσουμε αυτά που θέλουμε και μας βγαίνει μετα.

Βρε Πόπη fb έχεις να τα λέμε και απο εκει????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για την υποδοχη!Πένυ μου η σαγιοναρα είναι τέλεια και τα χρώματα τα αγαπημένα μου.Λοιπόν όσο για τη βάφτιση τώρα η φίλη μου μου το είπε πριν 10 μερες περίπου ότι θέλει πιο γρήγορα να γίνει η βάφτιση και το μωρό θα είναι 4 μηνών.Οικονομικά είναι πολύ ζόρικα και μου είπε ότι θα τα κάνει πολύ πολύ απλά.Εγώ όμως επειδή την υπεραγαπώ και είμαστε κολλητές σκέφτομαι να τις ετοιμάσω κάποιες εκπλήξεις.Σκέφτομαι λοιπόν να τη πω ότι εμεις έχουμε έθιμο η νονά να κάνει το στολισμό ώστε να τον πληρώσω εγώ.Τώρα τι δεν ξέρω.Για την μικρή έχω πάρει φορεματακι από ebay,monnalisa ,ένα ασπρο ονειρικό.Τώρα ψάχνω το φορεματάκι που θα την πάει στην εκκλησία το οποίο το παίρνω πάλι εγώ.

Και συνεχίζω... Αντί για καπέλο λέω να της πλέξει η πεθερά μου που πιάνουν τα χέρια της ένα ασπρο σκουφάκι σαν αυτό που είχε η Κορνηλία στη μικρή της.Ψάχνω στο ebay άσπρα παπουτσάκια αγκαλιάς(αν δείτε τίποτα σφυρίξτε).Στο μπαούλο που θα της πάρω(Το ψάχνω και αυτό)λέω να της γράψω<<Η βλαφτιση της μικρής Μαρίας 2/10/11>>με γράμματα σαναυτά που μου είχες στο κουτί Πένυ.Αλήθεια με τι τα κόλλησες?Με σιλικόνη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...