Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο μενα κανενα προβλημα. ετσι κι αλλιως λεγαμε να παμε τωρα το Μαρτιο που μπορει να κατεβει κι η Χριστινα, αλλα μπορουμε σε πρωτη φαση να παμε οι Αθηναιες κι οταν ερθει ξαναβρισκομαστε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Kαλησπέρα!!! Τι κάνετε? Χθες το βράδυ δεν πρόλαβα καθόλου να μπω, πήγαμε για φαγητό σε ένα μεζεδοπωλείο και μετά στο καζίνο (όχι, δεν είμαστε χαρτόμουτρα) και γυρίσαμε πολύ αργά.. Το πρωί δεν είχαμε ξυπνημό.. Ντύσαμε το Γιώργο τιγράκι και ήταν πολύ ομορφούλης!! Είχε και ουρά! Είχε ωραία μέρα και τον πήγαμε βόλτα σε ένα πάρκο και ευχαριστήθηκε τρέξιμο. Μακάρι να έχει καλό καιρό κι αύριο, να τον πάμε πάλι. Μετά πήγαμε στους γονείς μου για μάσα. Πριν καμιά ώρα μαζευτήκαμε σπίτι. Τώρα χαλαρώνουμε και βλέπουμε μια ελληνική ταινία, το γάμος αλά ελληνικά, είμαι φαν του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έχω μάθει τις ατάκες απ' έξω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια κι εγώ για πρώτη φορά θα προτιμούσα να πάμε για καφεδάκι χωρίς παιδιά, για να τα πούμε άνετα χωρίς να τα κυνηγάμε! Δεν οδηγώ κιόλας και δε μου είναι εύκολο να μετακινηθώ μόνη με το παιδί.. Βλέπουμε όμως! Εννοείται να μην περιμένουμε ως τον Ιούνιο!

EkcAp3.png

κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο ειπα να βρεθουμε χωρις παιδια. επειδη θα συναντηθουμε για πρωτη φορα, θα εχουμε και πολλα να πουμε. επισης αν καποια διαθετει laptop με ασυρματο internet, να το φερει και να συνδεθουμε μεσω parents και με τη Χριστινα. να πιει κι αυτη μαζι μας νοερα καφε!

Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?παρακολουθήσατε καμια αποκριάτικη παρέλαση?Εγω μολις έκανα το μπανάκι μου,θα φτιάξω λιγάκι το μαλλί κ θα δω ταινιούλα(το tourist επιτέλους!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αντε δες το να μας πεις αν λεει! σε καρναβαλι δεν πηγαμε, γιατι ο αντρας μου δουλευες, εγω δεν οδηγω, οποτε κομματακι δυσκολο. ασε που εγω φοβαμαι μεσα σε τοσο κοσμο και φασαρια μη μου αρπαξουν κανενα παιδι! μακρια απο εμας!!! εχω λιγο σιδερο και λεω να το ξεπεταξω τωρα να μη μενει και μετα κι εμεις για καμμια ταινιουλα ειμαστε! οσπριακι εσυ σε ποια περιοχη μενεις;

Ν.Ηράκλειο.Αν τελειωσεις το σιδερο μπαμπ μπαμ,ελα να δουμε το εργακι παρεα.Το ρεβυθι κοιμαται του καλου καιρου κ ο αντρας μου θα ερθει σε κανα 2ωρο:)κερναω ποπ κορν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Ν.Ηράκλειο.Αν τελειωσεις το σιδερο μπαμπ μπαμ,ελα να δουμε το εργακι παρεα.Το ρεβυθι κοιμαται του καλου καιρου κ ο αντρας μου θα ερθει σε κανα 2ωρο:)κερναω ποπ κορν!

καλα τα λες, αλλα εγω θελω μονο κανα δίωρο για να ερθω μεχρι εκει. βασικα σε ρωτησα επειδη κανονιζουμε καφεδακι, για να κανονισουμε καπου που να βολευει ολες.

Aχ θέλω κι εγώ να το δω, μου είπαν ότι είναι πολύ καλό!

πειτε μου κι εμενα ρε παιδια! (Παπαγιαννοπουλος) ποια ειναι αυτη η ταινια και τι πραγματευεται κι εχει τοση μαυριλα;

Η ταινία δεν έχει κ φοβερή πλοκή,απλά δείχνει ανθρώπους που είτε πεθανε κάποιος δικός τους ή βρεθηκαν οι ίδιοι κοντά στο θάνατο κ ο Ματ Ντειμον ειναι κατι σαν μεντιουμ που οταν πιανει τα χερια καποιου καταλαβαινει τι εχει συμβει κ μεσω αυτου επικοινωνουν οι νεκροι με τους αγαπημενους τους(νιωθω σαν τον Κουτσογιαννοπουλο στη Μενεγακη τωρα!:oops::lol::lol::lol:)Παντως ειναι στεναχωρο και διαρκει κ αρκετα το ατιμο!

Για καφεδακι εγω δεν το βλεπω ρε κοριτσια,δεν εχω κανενα να μεινει με τη μικρη και ο αντρας μου δουλευει.

Πειτε μου μερα κ ωρα να ειμαι ον λαιν τουλαχιστον!

Λοιπον,σας καληνυχτιζω να δω το ρημαδοεργο γιατι θα ερθει ο αντρας μου κ ακομη δεν θα το'χω αρχισει!Καλα κουλουμα και καλη Σαρακοστη(Παναγια μου!40μερες μονο μεχρι τη βαπτιση!!!!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...