Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γιούχουουουουουουου!!!

Τί κάνετε κοριτσάρες μου??

Επανήλθα δριμύτερη,δεν έχω χρόνο τώρα να διαβάσω όσα γράψατε,αλλά υπόσχομαι να το κάνω αύριο.

Φυσάει,βρέχει και έχει 19 βαθμούς.Άντε,καλό χειμώνα να έχουμε!!!

Θα τα πούμε αύριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε βρε σαν τα χιόνια !!!

Γεια σου Χριστίνα... κι εδώ σήμερα μια ψύχρα την έχει η αλήθεια είναι... χα χα τί ωραία θα πάμε διακοπές και θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα... το βλέπω εγώ !

Μια και σήμερα και για μένα ! Το απόγευμα λέω να φτιάξω βαλίτσες... Σάββατο πουρνό πουρνό αναχωρούμε για Χαλκιδική...

Σαντυ μου, άντε καμάρι μου να ετοιμαστείς κι εσύ... για τον μικρό σου μην ανησυχείς... μια χαρά ("ζάχαρη") θα τα περνάει με την γιαγιάκα του...

φιλάκια ...

I AM BACK ! ! ! τι μου κανετε; δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ακομα. εγω μετακομισα, πηγα διακοπες, ειδα την Πενυ και περασαμε υπεροχα, γυρισα, τακτοποιησα το σπιτι και τωρα σιγα σιγα ξαναμπαινω σε ρυθμους καθημερινοτητας. μου λειψατε τοοοσο πολυ!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημέρααααα!!!

Καλως ήρθατε κορίτσια,άλλες απο διακοπές και άλλες απο...αγκαλιές χιχι!

Και καλές διακοπές στη Μεταξία και στη Σάντυ,να τα περάσετε τέλεια!

Αννα και συ μας έλειψες,πες μας για το σπίτι...όλα έτοιμα στη θέση τους?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γεια σου Αννούλα μας γλυκειά !!!

Πω πω έχω να δηλώσω ότι η απουσία σου ήτο κάτι παραπάνω από αισθητή... καλορίζικο και το νέο σας σπίτι (υ.γ. "χρωστάς" καφέ στο νέο οίκημα... άμα τη επιστροφή μου βεβαίως βεβαίως !!!) !!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι ωραία δροσούλα έχει!!! Μπήκα χθες και είδα τον καιρό στο Ντουμπάι, μέσος όρος 43 βαθμούς! Χθες το βράδυ συγκεκριμένα είχε 36 βαθμούς και η αίσθηση λόγω της υγρασίας ήταν σαν να είχε 48! Μήπως να μείνουμε εδώ???

Χθες το βράδυ αποφασίσαμε να βγούμε και πήγαμε στο καζίνο, κερδίσαμε και 160 ευρώ, μια χαρά για τις διακοπές!

Άννα και Χριστίνα καλώς ήρθατε, μας λείψατε! Περμένουμε τα νέα σας!

Σας αφήνω, πάω για σιδέρωμα (μπλιαχ), ευτυχώς δεν έχει ζέστη!

EkcAp3.png

Σάντυ,τώρα διάβασα ότι είχατε επέτειο,αν και καθυστερημένα,σου εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι!!!

Χριστινάκι,να προσέχεις το μωράκι μας!!

το σπιτι το εχω τακτοποιησει σχεδον ολο. μονο κατι λιγα πραγματακια μενουν να ανεβουν στο παταρι. ακομα βεβαια δεν εχω βρει τη βολη μου και οι δουλειες μου τρωνε πολυ χρονο. ειναι και τα απλυτα που ειχαν μαζευτει βουνο, τα οποια τωρα μετατραπηκαν σε ενα βουνο σιδερο! κατα τ' αλλα στις διακοπες μας περασαμε παρα πολυ ωραια! ξεκουραστηκαμε πραγματικα. η Πενυ ειναι απαιχτο παιδι. στη φιλοξενια παιρνει 10 με τονο! το ιδιο και ο αντρας της, που μας φιλεψε και μπολικο απο το υπεροχο κρασακι του, που τωρα το πινουμε στην υγεια τους! ο δε Κωσταντης ειναι ενας γλυκας και αμφιβιος! γνωρισα και τους γονεις της. επισης εξαιρετικοι και φιλοξενοι ανθρωποι, αλλα αυτη που μπηκε στη καρδια μου ειναι η γιαγια. δεν εχετε δει πιο γλυκια και κοτσωνατη γιαγιουλα. και μια τσαχπινια αλλο πραμα! ηπιε και τις μπυριτσες της, εκανε και το καλαμπουρι της. ηθελα πολυ να την αγκαλιασω και να της δωσω ενα φιλι, αλλα ντραπηκα μη με περασει για τρελλη. α! και το χωριο ειναι ενα καταπρασινο ονειρο. βεβαια Αθηναιος δεν παει ευκολα να μεινει εκει γιατι ειναι απομερο, αλλα την ησυχια του και τη δροσια του την απολαμβανεις ευχαριστα για λιγες μερες.

διαβασα και τα δικα σας νεα. Χριστινακι βορειο ελπιζω να τα περασες καλα με το Χαρουλη σου. Χριστινακι νοτιο το νου σου! οσο μπορεις ξαπλα και ηρεμια. Μεταξια και Σαντυ bon voyage! Ποπη ασε και τιποτα να ψωνισει και κανενας αλλος! χαχα! δε θα σου μεινει φραγκο για τις διακοπες! Ρια καλως μας ηρθες και με το καλο η βαφτιση σας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μπαμ!!!!!!

Να μαι και εγώωωωωωωω!!!

Βλεπω έχουμε αφίξεις στο καφέ μας!!!!!

Επιτέλους πίνω το καφεδάκι μου!!!!Από το πρωί στην Κορινθο στο τρεξιμο και όλο έλεγα στο επομενο μαγαζί να παρω έναν καφε και τελικά καφέ τώρα πινω!!!

Εκανα και ζημια στο αυτοκινητο πρωι πρωι....Πηγα να γυρίσω και μια περίφραξη που είχε φύγει στο κάτω μέρος και τα σύρματα προεξειχαν μου γρατζουνισαν τον προφυλακτήρα και όχι τον πίσω που είχε ήδη γρατζουνιστεί αλλα τον μπροστα. 200? ζημια γαμωτο....εσκασα....

Πηγα και εφτιαξα και τα νυχάκια μου σήμερα.Τα έκανα γαλλικο και στα μεγαλα ζεμπρε. Ειναι φοβερά!!!

κατα τ' αλλα στις διακοπες μας περασαμε παρα πολυ ωραια! ξεκουραστηκαμε πραγματικα. η Πενυ ειναι απαιχτο παιδι. στη φιλοξενια παιρνει 10 με τονο! το ιδιο και ο αντρας της, που μας φιλεψε και μπολικο απο το υπεροχο κρασακι του, που τωρα το πινουμε στην υγεια τους! ο δε Κωσταντης ειναι ενας γλυκας και αμφιβιος! γνωρισα και τους γονεις της. επισης εξαιρετικοι και φιλοξενοι ανθρωποι, αλλα αυτη που μπηκε στη καρδια μου ειναι η γιαγια. δεν εχετε δει πιο γλυκια και κοτσωνατη γιαγιουλα. και μια τσαχπινια αλλο πραμα! ηπιε και τις μπυριτσες της, εκανε και το καλαμπουρι της. ηθελα πολυ να την αγκαλιασω και να της δωσω ενα φιλι, αλλα ντραπηκα μη με περασει για τρελλη. α! και το χωριο ειναι ενα καταπρασινο ονειρο. βεβαια Αθηναιος δεν παει ευκολα να μεινει εκει γιατι ειναι απομερο, αλλα την ησυχια του και τη δροσια του την απολαμβανεις ευχαριστα για λιγες μερες.

Καλε σταματα κοκκινίζω!!!! χαχαχαχα

Τελεια τα περάσαμε όντως!!!Μου φάνηκε ότι έκανα παραπάνω διακοπές!!!

Αντε τώρα ποια έχει σειρά να γύρει προς τα κάτω γιατι καλομαθα και δεν μπορώ την μοναξιά!!!!

Καλημέρα! Τι ωραία δροσούλα έχει!!! Μπήκα χθες και είδα τον καιρό στο Ντουμπάι, μέσος όρος 43 βαθμούς! Χθες το βράδυ συγκεκριμένα είχε 36 βαθμούς και η αίσθηση λόγω της υγρασίας ήταν σαν να είχε 48! Μήπως να μείνουμε εδώ???

Χθες το βράδυ αποφασίσαμε να βγούμε και πήγαμε στο καζίνο, κερδίσαμε και 160 ευρώ, μια χαρά για τις διακοπές!

Μια χαρά θα τα περάσετε και με 50 βαθμους!! Ειμαι σίγουρη!!!

Καλοφαγωτα τα κέρδη. Καθε χρονο λεω του άντρα μου να με πάει στο καζίνο τα Χριστούγεννα και δεν με πάει μην μου μεινει χουι χαχαχα

Καθε χρόνο στο 21 τους κερδίζω όλους και τους σπάω τα νευρα!!

Γιούχουουουουουουου!!!

Τί κάνετε κοριτσάρες μου??

Επανήλθα δριμύτερη,δεν έχω χρόνο τώρα να διαβάσω όσα γράψατε,αλλά υπόσχομαι να το κάνω αύριο.

Φυσάει,βρέχει και έχει 19 βαθμούς.Άντε,καλό χειμώνα να έχουμε!!!

Θα τα πούμε αύριο.

Βρε καλως την!!! Σαν τα χιονια.....στην κυριολεξια μιας και έχετε και κακοκαιρία χαχαχα

Υπαρχουν ακομα καρδούλες πάνω απο το κεφάλι σου από την συναντηση????

Το Σαββατο θα βρεθώ με κατι κορίτσια απο το παρεντς και το περιμένω πως και πως!!!

Αυτά.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνουν οι φιλεναδίτσες μου?

Εγώ πήγα κομωτήριο (ωραία γίνανε τα μαλλιά, να δω πόσο κρατήσουν με τη ζέστη), γύρισα και μαζεύω τα τελευταία, μα δεν τελειώνουν! Ευτυχώς αύριο πετάμε το απόγευμα και έχω και το πρωινό, αλλά δε θέλω να αφήνω δουλειές, μόνο έναν έλεγχο και να χαζολογήσω. Αλλά όλο και κάτι θα μου μείνει! Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και να φτιάξω και τα νύχια μου.

EkcAp3.png

Hello!!! Που είστε όλες????

Και εγώ που έλεγα ότι ήδη θα χετε πιασει συζήτηση τώρα!!

Χριστινα τι έγινε με τα χαρτιά τα βρήκες??Ασε φαντάζομαι τα βρήκες και έχεις αρχίσει τις κάρτες!

Εγώ έχω αρχίσει και νυστάζω αλλά θα αντισταθώ γιατί ήρθαν οι χάντρες και θέλω να αρχίσω τις σαγιονάρες μου. Να τις φορέσω φέτος γιατί οριακα προλαβαίνω. Αν και πολύ φοβάμαι ότι έκανα πατατα με τις τρύπες ...θα δειξει...

Να σας συστήσω μια φίλη μου???

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/08/blog-post_11.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι κάνουν οι φιλεναδίτσες μου?

Εγώ πήγα κομωτήριο (ωραία γίνανε τα μαλλιά, να δω πόσο κρατήσουν με τη ζέστη), γύρισα και μαζεύω τα τελευταία, μα δεν τελειώνουν! Ευτυχώς αύριο πετάμε το απόγευμα και έχω και το πρωινό, αλλά δε θέλω να αφήνω δουλειές, μόνο έναν έλεγχο και να χαζολογήσω. Αλλά όλο και κάτι θα μου μείνει! Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και να φτιάξω και τα νύχια μου.

Με γεια το μαλλι!!!

Καλα να περάσετε!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,η κουκουβάγια είναι θεϊκή!!!!Τρελαίνομαι που της έβγαλες και όνομα!!!Έχω σκοπό και εγώ να φτιάξω μια τέτοια,αλλά όλο το ξεχνάω.Τί διαστάσεις έχει???

Τα χαρτιά τα βρήκα τελικά,τα έγραψα και δίπλα,να είναι καλά η υπάλληλος στο ταμείο,γιατί θα έφευγα με άδεια χέρια.Μερικοί άνθρωποι βαριούνται εντελώς ρε παιδί μου και δεν εξυπηρετούν τον κόσμο.Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το κατάστημα δεν ήταν και δίπλα μου...20 λεπτά περπάτημα και άλλα 20 φορτωμένη σαν το γαϊδούρι για να γυρίσω,αλλά άξιζε τον κόπο!!!

Τα χαρτιά είναι πολύ καλά ποιοτικά και μου φαίνονται και κάπως πιο χοντρά από αυτά που πήρα από το νησιώτικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...