Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Kαλέ τι ερημιά είναι αυτή?? Εμείς από το απόγευμα πήγαμε στην πεθερά μου που γιόρταζε, ψήσαμε (δηλαδή οι άλλοι ψήσανε) και τουμπανιάσαμε! Αργήσαμε να γυρίσουμε, να δω πώς θα ξυπνήσουμε να πάμε για μπάνιο το πρωί...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα ετοιμάζομαι για τη βάφτιση. Τι ετοιμαζομαι δηλαδή μόνο νύχια εχω φτιαξει και αυτά θα τα χαλάσω όπου να ναι... που θα παει...

Περιμένω και καινουρια κομμωτρια σημερα.Τι έχει να τραβήξει το κοριτσακι αν δεν μου τα κανει καλα τα μαλλια....καθοτι είμαι πολύ περιεργη με τα μαλλια!

Σαντυ τίποτα δεν έχει το δικο μου από εργαλειοθήκη μορφοποιησης. Θα δω μηπως είναι καμια παραμετρος στο προφίλ μου.

Πένυ μου μάλλον κάποια ξεχωριστή ρύθμιση θα έχει στον πίνακα ελέγχου!

Το μαλλί σου καλό? Η βάφτιση πώς ήταν?

EkcAp3.png

Καλημέεεραααα!!!

Σάντυ νυχτοπούλι τι ώρες είναι αυτές που γράφεις???

Χθες το πρωι είχα κόσμο στο σπίτι και μετά πήγαμε mall για ψώνια και φαγητό.Πήρα ενα μαγιουδάκι!Μετά βρήκαμε κάτι φίλους για καφέ και στο τέλος κάναμε και μια βόλτα...ωραία ήταν!Η μικρή τα'φτυσε!

Σήμερα λεω να παμε για κανα μπανάκι αργούτσικα όμως...για να δούμε.

Α,Σάντυ το εκπτωτικό χωριό είναι στα Σπάτα δίπλα στο Αττικό πάρκο.Ειναι όμορφα να πάτε.

Πένυ τι έγινε το μαλλί?Θέλω κι εγω κούρεμα εδω και πολυυυ καιρό κ μάλιστα μου είπε η Αννα να μου δώσει το τηλ της κομμώτριας της αλλά διστάζω να την κουβαλήσω ως εδω για να μου κόψει μόνο τις ουρές...προτιμώ να βρω καποια εδώ κοντά...λαχείο βρε παιδί μου και οι καλές κομμώτριες!Αντε να τις πετύχεις!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλησπέρα καλημερά τα χω μπλεξει λίγο σήμερα...Μιλάμε κορίτσια για πολύ υπνο σήμερα....το πρωι ξυπνησα στις 1 και ξαναπεσα στις 3 μεχρι τις 6.30!! Υπνοθεραπεια!

Το μαλλι Ποπη απλά ρίζα έκανα και λίγο εκοψα τις άκρες τελικά. Με βολεύουν λιγο μακρια γιατί τα πιανω ενώ πάνω απο τον ώμο πρέπει να είμαι με το πιστολάκι στο χέρι.

Στη βάφτιση ωραία ήταν χτες αν και περιμενα περισσότερα απο τους συγκεκριμενους λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Ο στολισμός ήταν σε ροζ καφε. Στην εκκλησια είχαν κατι δεντρα (μονο τα κλαρια χωρις φυλλα) που κρεμοντουσαν κατι πουλια φοβερά με ουρές από πουπουλα και κορδέλες σατέν ροζ καφέ. Πολύ θα θελα ένα πουλι!!!Ειχαν και κατι μαξιλαρια φουξια ριγμενα κατω και φαναρια με πουλια στην είσοδο της εκκλησίας. Στο κέντρο είχαν απλά στα τραπέζια κατι κουτια πολύ ομορφα με φυσικα λουλουδια και τα πουλια. Για μπομπο στους μεγάλους έιχαν ροζ υφασματινα πουγκια με κεντημενο το ονομα της μικρής και για τα παιδιά καμβάδες επενδεδυμενα με ύφασμα κεντημενο με το όνομα και το περιγραμμα ενός αρκουδου. Πολύ προχειροδουλεια αν και πρέπει να τα χαν χρυσοπληρώσει. Παλι με το όνομα της μικρής πάνω ακομα και να ήθελα να το κρεμασω στο δωματιο του γιου μου δεν μπορώ.

Γενικά ο στολισμος δεν μου άρεσε γιατί δεν ήταν καθολου παιχνιδιαρικος για παιδάκι αλλά ούτε και ρομαντικο τον έλεγες. Το καφέ χρώμα ήταν τοσο έντονο και σκουρο που μονο βάφτιση δεν θύμιζε.Αλλά ο στολισμός ειναι θέμα γουστου καθαρά και υποκειμενικό . Εγώ ίσως να το χα ξεχασει στο σπίτι χτες...χαχαχα

Γενικά όμως όλα αψογα!! Περάσαμε πολύ όμορφα και εμεις και τα παιδάκια που επαιζαν με κλοουν κλπ

Ο Κωσταντής βρήκε και την κουτσοπαρέα από τον παιδικό και ξεδωσε!!

Αυριο λέμε για μπανακι το πρωί.Ελπίζω να ξυπνησω χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Θέλω κι εγω κούρεμα εδω και πολυυυ καιρό κ μάλιστα μου είπε η Αννα να μου δώσει το τηλ της κομμώτριας της αλλά διστάζω να την κουβαλήσω ως εδω για να μου κόψει μόνο τις ουρές...προτιμώ να βρω καποια εδώ κοντά...λαχείο βρε παιδί μου και οι καλές κομμώτριες!Αντε να τις πετύχεις!

Εμενα θα το πεις? Ξερεις πόσα λεπτά διαδρομή κάνω για την κομμωτρια μου? 20 και ώρες μεταμεσονυκτιες γιατί δουλεύει και σε κομμωτήριο. Αλλά δεν την αλλάζω!!Και γρήγορη και καλη.Εγώ έχω κολλημα με το μαλλι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα !!!

Λοιπόοον.... τα νέα μας : το Σεμινάκι από την Παρασκευή το βράδυ είναι εντελώς απύρετο, ευτυχώς ! Δεν έχω ιδέα τί ήταν !

Περάσαμε ένα όμορφο Σ/Κ. Το Σάββατο πήγαμε στην ΙΚΕΑ και πήραμε κρεββάτι του Νικόλα... έκανε μεγάλη χαρά το παιδί μου ! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν όμως !

Κι εχθές την βγάλαμε σχεδόν όλη μέρα έξω... Πήγαμε σχεδόν και κατοικοεδρεύσαμε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα... ήταν κλειστά τα μαγαζιά βέβαια (έχουν γνώση οι φύλακες !!!) αλλά αφήσαμε τα παιδιά κι έπαιζαν με τις ώρες στον ανοιχτό παιδότοπο... κατά τις 12 που άνοιξαν 1-2 καφετέριες καθίσαμε και ήπιαμε ένα ωραιότατο καφεδάκι και τα πιτσιρίκια ξελύσσαξαν να τρέχουν πάνω κάτω αλλά χωρίς φόβο αφού ήταν σχεδόν άδειο... ο χώρος μου άρεσε πολύ. Είναι σα να βρίσκεσαι όντως σε χωριό, από τιμές (λίγο που κοίταξα μια δυο βιτρίνες δλδ) δεν μου φάνηκε να παίζει και κάτι τρελό... μάλλον είναι πιο ωραία για βόλτα !

Μετά πήγαμε και φάγαμε και καταλήξαμε σπίτι στις 6 η ώρα το απόγευμα... όπου, φυσικά, ήθελαν κι άλλη βόλτα !!!!

Ξέχασα να πω είμασταν μαζί με τους κουμπάρους μας που έχουν ένα αγοράκι στην ηλικία του Ν ακριβώς -γεννήσαμε με κάτι ώρες διαφορά- και τα δίδυμα που είναι 9 μηνών !!! Πολύ παιδοβούρβουρο !

καλημερα κι απο μένα!

Μαντεψτε τι πήρα πρωι πρωι....τα παπουτσάκια tsakiris!!!Εχθες που έκανα μια βολτούλα είδα οτι έβαλαν επιτέλους 50% και τα πήρα μόνο 34!!!!Γιουπιιιι!!!Πολύ το χάρηκα...καλά που κρατήθηκα και δεν τα πήρα 59ε θα μουντζωνα τον εαυτό μου τώρα!

Γενικώς με έχει πιάσει μια μανία να ψωνίσω...με το ζόρι κρατιέμαι.Πάλι καλά που δεν έχω χρόνο με τη μικρή κ γλιτώνω κανα ευρώ!

Πένυ με γεια το μαλλί λοιπόν!Και εγω δεν τα κόβω για λόγους ευκολίας.Ουτε αφέλειες κάνω πια γιατί και δεν συμμαζεύονται και θέλουν πολύ πιστολάκι κ βαριέμαι.Και εχω ολόισιο μαλλί!

Μεταξία συμφωνώ μαζί σου για το εκπτωτικό χωριό.Για βόλτα είναι υπέροχο,τις τιμές του νομίζω θα τις εκτιμήσω σε περιόδους που δεν έχει εκπτώσεις στην αγορά...προς το παρον δεν μου φάνηκαν συγκλονιστικές οι τιμές!

Καλε,η Χριστίνα πότε θα εμφανιστεί???

sDmPp3.png

QVD3p2.png

τοκ τοκ τοκ

Is anybody here???Ουουου

Βλεπω όλες στο εκπτωτικό χωριό πηγατε? Εγώ πάντως πιστή στο δικό μου!!

Πηγαμε για μπανακι σήμερα και είχε μια θάλασσα...ΤΕΛΕΙΑ!!

Κατα τ'αλλα τιποτα καινουριο...τα ίδια...κοντεψα να φάω μια σουπα πριν που καθάριζα το μπαλκονι.Παρατριχα τη γλιτωσα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ωπ Πένυ τα δυο μας!

Μπήκα να πω μια καλησπέρα-καληνύχτα.Διάβασα σούπα και θυμήθηκα τα αγαπημένα μου γιουβαρλάκια μιαμ μιαμ νυχτιάτικα!

Σε καληνυχτίζω γιατί και εγώ σήμερα είχα -πάλι- σφουγγάρισμα κλπ και δεν κρατιέμαι να την πέσω!

Καληνύχτααααα;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Τι κάνουν τα κορίτσια? Χθες και σήμερα δεν πρόλαβα να μπω καθόλου να τα πούμε! Χθες ήμασταν για μπάνιο, μετά για φαγητό, γυρίσαμε αργά το απόγευμα και μετά πιάστηκα να κάνω το σπίτι! Αύριο πάλι θα με χάσετε για μία μερούλα, θα πάω Καρδίτσα με τους γονείς μου και το παιδί, ένα βράδυ μόνο θα μείνω. Τετάρτη θα γυρίσω για να ετοιμαστούμε για vacance! Αχ θα μου λείψει το παιδάκι μου.. :(

Σήμερα είχαμε γραφειοκρατικές δουλειές, κατεβήκαμε και στο κέντρο για τα τελευταία ψώνια, πήραμε πάλι ωραία ρουχαλάκια για τις διακοπές! Μετά πάλι καθάρισα το σπίτι, ευτυχώς ο μικρός κοιμόταν. Τώρα θα την πέσουμε, έχουμε και πρωινό εγερτήριο αύριο. Φιλάκια!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.ολες τερξιματα βλεπω.το ιδιο και εμεις.κοιταμε να μαζευτουμε λιγακι και δεν προλαβαινω τιποτα.δακοπες ακουω και ζηλευω γιατι εμεις δεν το βλεπω για φετος!

Ριααααα!!! Στον ουρανο σε γύρευα στη γη σε βρήκα!!!!

Οτι έμπαινα να σου στείλω μνμ!!!Το Σαββατο απογευμα (μαλλον) λέμε για καφέ όλες απο το τόπικ της Αργολίδος. Τι λες θα μπορεσεις?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι κάνετε φιλενάδες? Έχετε σχεδόν όλες εξαφανιστεί! Και καλά οι υπόλοιπες, η Σαλονικιά έχει μια βδομάδα να φανεί! Άντε να επανέλθει στο team και η Άννα!

Εγώ πότε πήγα Καρδίτσα, πότε γύρισα, δεν ευχαριστήθηκα καθόλου, τουλάχιστον είδα για λίγο τη γιαγιάκα μου! Έφυγα στα κρυφά, χωρίς να με πάρει χαμπάρι ο μικρός και αρχίσει να κλαίει.. Ήδη από χτες σχεδόν δεν ξεκόλλαγε από δίπλα μου, ενώ γενικά είναι πολύ ανεξάρτητο παιδάκι. Μάλλον είχε καταλάβει πως θα έφευγα, του το είχα πει βέβια από την Αθήνα. Ωστόσο είμαι σίγουρη πως θα ξεχαστεί και θα περάσει καλά! Μιλήσαμε με τη μαμά μου στο τηλέφωνο και ως τώρα είναι μια χαρά, με ανέφερε λίγες φορές, αλλά χωρίς κλάματα. Για να δούμε, είναι και αρκετές μέρες συνολικά.. Αλλά τον έχω αφήσει κι άλλες φορές χωρίς πρόβλημα! Θα μου λείψει το πουλάκι μου!!!

Έφτασα Αθήνα το απόγευμα και έβαλα 3 πλυντήρια, αύριο πρέπει να τα σιδερώσω, να συγυρίσω και να μαζέψω τα τελευταία πράγματα. Ευτυχώς προνόησα και ξεκίνησα τη βαλιτσούλα μου (βαλιτσούλα τρόπος του λέγειν) από τη Δευτέρα. Και το απόγευμα έχω να πάω και κομωτήριο.

Φιλάκιαααααα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...