Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Σήμερα όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω στο καφε,ηταν σαν να μην έχω σύνδεση ενω ήμουν κανονικά στο ινετρνετ...τι παράξενο.Λέτε να με κόλλησε η Σαντυ και να αρχίσει τα τρελά το λαπτοπ??χιχιχιχι!

Εγκυούλα μας να προσέχεις και σου στέλνω όοολη τη θετική μου ενέργεια να μην ξαναλαχταρίσεις για τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης σου;)

Εμεις το πρωι βγήκαμε για ψώνια και πρόλαβα και γράπωσα 2 ζευγάρια σανδαλάκια.(παρεπιπτόντως, αν θυμάστε,οχι αυτά του tsakiris mallas-τα έχει ακόμη 59,90!)Χάρηκα με τις αγορές μου αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρω μια ευκαιρία να βγω μόνη μου να βρω μαγιουδάκι,καμια τσάντα και κατι άλλα ψιλολόγια που εχω κατα νου.

Σάντυ η μαμα σου προς τα που μένει?Να της παρκάρω το ρεβυθάκι κανα 2ωρο?:):)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Στην ίδια περιοχή μένουμε με τη μαμά μου, Αιγάλεω, πιο πολλή ώρα θέλεις να έρθεις, παρά να ψωνίσεις!!!:lol::lol: Αλλά και να δοκιμάσεις μαγιώ με το ρεβυθάκι, μια κουβέντα είναι! Με γεια τα σανδάλια! Όντως ο Τsakiris Mallas έχει ''φοβερές'' εκπτώσεις των 10 ευρώ!

EkcAp3.png

Σήμερα όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω στο καφε,ηταν σαν να μην έχω σύνδεση ενω ήμουν κανονικά στο ινετρνετ...τι παράξενο.Λέτε να με κόλλησε η Σαντυ και να αρχίσει τα τρελά το λαπτοπ??χιχιχιχι!

Λες να είναι κολλητικό??? Εγώ σήμερα όλως παραδόξως δεν είχα κανένα πρόβλημα! Ενώ χτες έκανα αμάν να αποσυνδεθώ!

Η Χριστίνα μας τι να κάνει άραγε? Τώρα με το Χάρη θα κάνουμε μαύρα μάτια να τη δούμε!

Η Άννα μας στις διακοπούλες της σίγουρα θα περνάει τέλεια!

Περίεργο είναι όταν λείπουν άτομα από την παρέα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!

Τι κανετε οι εναπομειναντες????

Μεταξία μου περαστικα στη Σεμινούλα... Πως αρρώστησε νταλα καλοκαιριατικα ρε γαμώτο....

Ετοιμαζεστε για τις διακοπούλες σας?????

Εμεις game over για καλοκαίρι.Το χειμώνα παλι...

Κανα μπανακι ακομα θα κανουμε εδώ γύρω!!

Με την Αννα τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Παει και αυτό σνιφ

Ετσι μου ρχεται να παρω το swift και να την κάνω για Καραθώνα να τη βρώ!!!Αλλά δυστυχώς αυριο έχω βάφτιση και σήμερα πρεπει να φτιαξω μαλλι και τον χαμο που επικρατει εδώ μεσα!!

Στην Επιδαυρο τα περάσαμε φοβερά αλλά μέχρι να πορλάβουμε να εγκλιματιστουμε επρεπε να φύγουμε.... Ο Κωσταντης ξετρελάθηκε με τον όρο "διακοπες"!!!Καθισε μέχρι να νυχτώσει στη θαλασσα και επαιξε με την ψυχη του μεχρι τις 12 το βράδυ!

Χτες γυρνώντας ξαναπήγαμε για μπανιο στην Καραθώνα μαζί με την Αννα και το βραδακι ψήσαμε όλοι μαζί σπίτι μας!!!

Αχ ,ζαχαρη τα περάσαμε όλες αυτές τις μέρες!!Γιατί να περνάνε τοσο γρήγορα???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μπράβο Πένυ μου, πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία! Δυστυχώς ο διακοπές περνάνε γρήγορα, όσο κι αν διαρκούν! Εγώ τελικά πιο πολύ χαίρομαι την αναμονή για τις διακοπές, που είναι μεγάλη! Ειδικά μερικές μέρες πριν φύγουμε, έχουμε μεγάλη χαρά. Με το που φεύγεις, για πότε έχεις γυρίσει, δεν το καταλαβαίνεις! Αλλά χαλάλι!

EkcAp3.png

Έλα κοριτσάρα, περαστικά στη μικρούλα σου! Πόσο πυρετό έχει? Εχει κι άλλα συμπτώματα?

Καλέ τπτ άλλο δεν έχει... βήχα, μύξες, φλέμματα κάτι τέλος πάντων που να το δικαιολογώ... ή κάνα δόντι ή καμία ίωση... πω πω τί έγραψα πάλι !!! ανέβασε - ανέβασε μέχρι 39,2 στις 4:30 το πρωί το μανάρι μου...

το καλό είναι πως η διάθεση δεν της λείπει...

Πένυ μου,

Πολύ χάρηκα που περάσατε σούπερ ! Κι έχεις δίκιο... 2 μερούλες μόνο τι να σου κάνουν με τόση κούραση που έχουμε συσσωρευμένη... για πες: η Αννούλα δεν είναι κγμ τα παιδιά ?????

Ακόμα θυμάμαι μια ατάκα που μου πέταξε και γελάω... πίνουμε καφέ σε αυτό το "τεράστιο" μπαλκόνι μου και περνάει από κάτω μια αδύνατη (όχι κόκκαλο) μες στα ροζ... την κοιτάω και της λέω "Αχ βρε Άννα έλα να δεις που θα αδυνατίσουμε και θα φοράμε κι εμείς ροζουλιά ή ολόλευκα..." και τί μου απαντάει το άτομο ????

"Ναι καλά ! Εγώ 6 μήνες μετά θάνατον και πάλι ΔΕΝ θα είμαι έτσι "... το τί γέλιο έριξα... μπα σε καλό της, θα φτερνίζεται τώρα η έρμη...

Διαφημίσεις

Πένυ μου,

η Αννούλα δεν είναι κγμ τα παιδιά ?????

Ακόμα θυμάμαι μια ατάκα που μου πέταξε και γελάω... πίνουμε καφέ σε αυτό το "τεράστιο" μπαλκόνι μου και περνάει από κάτω μια αδύνατη (όχι κόκκαλο) μες στα ροζ... την κοιτάω και της λέω "Αχ βρε Άννα έλα να δεις που θα αδυνατίσουμε και θα φοράμε κι εμείς ροζουλιά ή ολόλευκα..." και τί μου απαντάει το άτομο ????

"Ναι καλά ! Εγώ 6 μήνες μετά θάνατον και πάλι ΔΕΝ θα είμαι έτσι "... το τί γέλιο έριξα... μπα σε καλό της, θα φτερνίζεται τώρα η έρμη...

χαχαχαχα ωστε ετσι η Αννα!!!

Οντως είναι φοβερή και εχει πολύ πλακα!!! Το γέλιο που ριξαμε δεν λέγεται!! Και ο άντρας της είναι πολύ καλός ανθρωπος και τα παιδια της και πολύ ήσυχα!! Σε αντιθεση με τον Κωσταντή που καθότι μοναχογιος τα ήθελε όλα δικά του και μου σπασε τα νεύρα!!! Κατι τετοιες στιγμές είναι που λέω οχι ένα τρία έπρεπε να χω ακομα!!!

Τι να κανω που λειπει ο Παναγιώτης και δεν δεν έχω τα πειστήρια να σας δειξω!!Από την πρώτη μερα λέγαμε να βγάλουμε φωτό και τελικά βγάλαμε χτες το βράδυ!!

Απο βδομαδα θα την έχουμε και live!!!

Εχω αρχίσει και κάνω ιδιαιτερα στα ποστ σας που δεν εχω διαβάσει!!

Ειδα και επετειους!!Σαντυ να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας μαζί και αγαπημένοι να είστε πάντα!!

Ειδα και τη βοηθεια στις ερωτήσεις μου αλλά ή εγώ είμαι πολυυυυ χαζή ή κατι δεν εχει στο προφίλ μου...Δεν έχει πουθενα ούτε B ούτε Α ούτε U

Δεν είναι γραφτο μου τελικά....

Διαβασα και της Χριστίνας (νοτιας)τα τρεχάματα!Τα είπαμε και στο fb. Να κατσει στα αβγά της και να προσέχει πολύ. Παλι καλά που δεν ηταν τίποτα Παναγία μου....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα:)

Μεταξία περαστικά στο κοριτσάκι σου;)

Πένυ οι διακοπές κρατάνε λίγο για να μας μένουν αξέχαστες!Αν κάναμε κάθε μερα διακοπές θα βαριόμασταν!(αυτό λεω στον εαυτό μου για παρηγοριά οταν χρειάζομαι κι αλλες διακοπές)...

Οι υπόλοιπες?Ολες καλά?

Εγω το μεσημεράκι πήγα στο εκπτωτικό χωριό.Μου άρεσε σαν μέρος πολύ αλλά τώρα με τις εκπτώσεις οι τιμές του δεν μου φάνηκαν και τόσο ευκαιρία για να πάρω κάτι...δεν το έψαξα βέβαια κ πολύ αλλά απο όσα είδα τις ίδιες τιμές βρίσκω και στο Μαρούσι(τωρα στις εκπτώσεις εννοώ)

Πήρα μόνο για τη μικρή φορμίτσες nike για το χειμώνα,πολύ κουκλίστικες!Αλήθεια,έχει πάει καμια σας?Ωραια μέρος και θα ανοίξουν ακόμη περισσότερα καταστήματα,τα ετοιμάζουν τώρα.

Μετά θέλαμε να πάμε και για καφεδάκι κάπου αλλά η μικρή γκρίνιαζε κ έτσι γυρίσαμε σπίτι και έπλυνα το μπαλκόνι:(

Παω τώρα να τηγανίσω καμια πατατούλα που λιγουρεύτηκα και τα λέμε πάλι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλέ τπτ άλλο δεν έχει... βήχα, μύξες, φλέμματα κάτι τέλος πάντων που να το δικαιολογώ... ή κάνα δόντι ή καμία ίωση... πω πω τί έγραψα πάλι !!! ανέβασε - ανέβασε μέχρι 39,2 στις 4:30 το πρωί το μανάρι μου...

το καλό είναι πως η διάθεση δεν της λείπει...

Πολύ καλό που έχει καλή διάθεση, περαστικούλια της!

χαχαχαχχα! Όντως η Άννα έχει πολλή πλάκα!

Εχω αρχίσει και κάνω ιδιαιτερα στα ποστ σας που δεν εχω διαβάσει!!

Πολύ καλά κάνεις, θα γράψεις διαγώνισμα!

Ειδα και επετειους!!Σαντυ να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας μαζί και αγαπημένοι να είστε πάντα!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Ειδα και τη βοηθεια στις ερωτήσεις μου αλλά ή εγώ είμαι πολυυυυ χαζή ή κατι δεν εχει στο προφίλ μου...Δεν έχει πουθενα ούτε B ούτε Α ούτε U

Δεν είναι γραφτο μου τελικά....

Καλέ πώς γίνεται να μην έχει? Ούτε ο δικός μου υπολογιστής δεν κάνει τέτοια κουφά! Οι επιλογές είναι πάνω από το λευκό πλαίσιο στο οποίο γράφουμε, είναι κάτι σαν mini word, bold, πλάγια, στοίχιση, επιλογή γραμματοσειράς. Δε λες στον άντρα σου να το δει, όχι τίποτα άλλο, να μη σε κοροϊδεύουμε που δεν τα βλέπεις! Αν και εγώ δε θα σε κοροϊδεύω, το δικό μου pc είναι top στις κοτσάνες!

Καλησπέρα:)

Μεταξία περαστικά στο κοριτσάκι σου;)

Πένυ οι διακοπές κρατάνε λίγο για να μας μένουν αξέχαστες!Αν κάναμε κάθε μερα διακοπές θα βαριόμασταν!(αυτό λεω στον εαυτό μου για παρηγοριά οταν χρειάζομαι κι αλλες διακοπές)...

χα! Αυτό θα λέω κι εγώ μήπως και το πιστέψω!

Οι υπόλοιπες?Ολες καλά?

Εγω το μεσημεράκι πήγα στο εκπτωτικό χωριό.Μου άρεσε σαν μέρος πολύ αλλά τώρα με τις εκπτώσεις οι τιμές του δεν μου φάνηκαν και τόσο ευκαιρία για να πάρω κάτι...δεν το έψαξα βέβαια κ πολύ αλλά απο όσα είδα τις ίδιες τιμές βρίσκω και στο Μαρούσι(τωρα στις εκπτώσεις εννοώ)

Πήρα μόνο για τη μικρή φορμίτσες nike για το χειμώνα,πολύ κουκλίστικες!Αλήθεια,έχει πάει καμια σας?Ωραια μέρος και θα ανοίξουν ακόμη περισσότερα καταστήματα,τα ετοιμάζουν τώρα.

Μετά θέλαμε να πάμε και για καφεδάκι κάπου αλλά η μικρή γκρίνιαζε κ έτσι γυρίσαμε σπίτι και έπλυνα το μπαλκόνι:(

Παω τώρα να τηγανίσω καμια πατατούλα που λιγουρεύτηκα και τα λέμε πάλι!

Με γεια σας! Όλο το πρωί και το μεσημέρι έκανα δουλειές, με μικρά διαλείμματα για internet! To απόγευμα πήγαμε για ψώνια με τον άντρα μου, ψώνισε εκείνος κι εγώ τίποτα, όλως παραδόξως!

Αλήθεια πού είναι το εκπτωτικό χωριό???

Εγώ σήμερα έκανα τηγανιτά καλαμαράκια με πατατούλες και ήταν λουκούμι!

EkcAp3.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε κούκλες?Μονο η Σαντυ εδωσε το παρόν?Α,θα βάλω απουσίες!!!

Εγώ σήμερα δεν κάνω τίποτα.Φαι έχω απο χτες και σήμερα πήγα για καφεδάκι και τώρα ετοιμάζομαι για τη βάφτιση. Τι ετοιμαζομαι δηλαδή μόνο νύχια εχω φτιαξει και αυτά θα τα χαλάσω όπου να ναι... που θα παει...

Περιμένω και καινουρια κομμωτρια σημερα.Τι έχει να τραβήξει το κοριτσακι αν δεν μου τα κανει καλα τα μαλλια....καθοτι είμαι πολύ περιεργη με τα μαλλια!

Σαντυ τίποτα δεν έχει το δικο μου από εργαλειοθήκη μορφοποιησης. Θα δω μηπως είναι καμια παραμετρος στο προφίλ μου.

Και εγώ την ίδια απορία έχω που είναι το εκπτωτικό χωριο????

Ποπη πολύ παρήγορη η ατάκα σου "οι διακοπές κρατάνε λίγο για να μας μένουν αξέχαστες!" αλλά πολύ θα ήθελα μια χρονια να βαρεθώ από την πολυ ξεκουραση. Να παω κάπου για 20 μερες και να μου τα έχουν όλα στο χερι χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...