Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μια χαρά! Άντε να ξεκουραστείς! Τα παιδιά θα τα ''διώξετε''?

Το ταξίδι στη Ρώμη, αν θυμάμαι καλά, είναι το Μάρτη, όχι τώρα τον Αύγουστο, έτσι?

Τα παιδιά ήταν να λείπουν αυτή την εβδομάδα (την 1η του Αυγούστου)... τελικά άλλαξαν τα σχέδια κι έμειναν εδώ - τα κρατάει ο έρημος ο πεθερούλης μου, του τα πάει το πρωί ο Μ και τα παίρνει στις 18:00-

οπότε, όπως καταλαβαίνεις, έμεινα που λένε "αμανάτι" με τα σχέδια μου για βόλτες τα δυο μας κλπ κλπ....

Και η Ρώμη αργεί !!!! Κατά Μάρτη μεριά !!! Καλά θυμάσαι...

Δεν πειράζει... 13-19 Αυγούστου πάμε Χαλκιδική με τα τέκνα... ελπίζω να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε -- τουλάχιστον να αλλάξουμε παραστάσεις και να δούμε 1-2 καλούς φίλους με τους οποίους έχουμε χαθεί !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για φαγητό εσύ ???? ΈΛΑ, δεν το πιστεύω !!!!

Κι έλεγα κι εγώ μπας και κανόνισες κάτι "πιο" you know kinky, ας πούμε !!! :cool:

Ε αυτό δε θα το έγραφα δημόσια...;)

Σάντυ ήταν μοιραίο δηλαδή!Οντως όμορφη ιστοριούλα...και μεις στην παραλία πρωτογνωριστήκαμε;)

Τι καλά που έχεις να αφήσεις σε κάποιον το μικρούλη σου...να τα περάσετε υπέροχα!

Κι εσείς στην παραλία? Εδώ Αττική ή σε διακοπές?

Άσε, ευτυχώς που έχω τη μαμά μου που κρατάει το μικρό και για να κάνω δουλειές του σπιτιού και για να πάω σε δουλειές αλλά και για βόλτες, δεν το λέω ούτε του παπά! Και τον κρατάει με χαρά, όχι με το ζόρι! Τώρα περιμένει πώς και πώς πότε να φύγουμε με τον άντρα μου ταξίδι, για να πάρει το παιδί στο χωριό, να ξεσκάσουν. Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις άνθρωπο εμπιστοσύνης για το παιδί σου!

EkcAp3.png

Τα παιδιά ήταν να λείπουν αυτή την εβδομάδα (την 1η του Αυγούστου)... τελικά άλλαξαν τα σχέδια κι έμειναν εδώ - τα κρατάει ο έρημος ο πεθερούλης μου, του τα πάει το πρωί ο Μ και τα παίρνει στις 18:00-

οπότε, όπως καταλαβαίνεις, έμεινα που λένε "αμανάτι" με τα σχέδια μου για βόλτες τα δυο μας κλπ κλπ....

Και η Ρώμη αργεί !!!! Κατά Μάρτη μεριά !!! Καλά θυμάσαι...

Δεν πειράζει... 13-19 Αυγούστου πάμε Χαλκιδική με τα τέκνα... ελπίζω να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε -- τουλάχιστον να αλλάξουμε παραστάσεις και να δούμε 1-2 καλούς φίλους με τους οποίους έχουμε χαθεί !

Τέλεια θα περάσετε, θα γυρίσετε ανανεωμένοι! Άντε να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τις διακοπούλες!

Πόπη δε μας είπες λεπτομέρειες για τις δικές σας διακοπές!

EkcAp3.png

Στην Αθήνα δεν έχουμε πολλά χρόνια...Αλεξ/πολη γνωριστήκαμε,κάπου το 1997 αν θυμάμαι καλά αλλά γίναμε ζευγάρι το 2000.Αχ πως πέρασαν τα χρόνια...

Λοιπόν τα νεα μου δεν έχουν και τίποτα συγκλονιστικό.20/7 ήρθε η αδερφούλα μου για 4 μερες και μόλις έφυγε κατεβήκαμε Καλαμάτα.Ωραια ήταν,κάναμε τα μπανάκια μας,ξεκουραστήκαμε και η μικρή ήταν σχετικά συνεργάσιμη.Ολα ήσυχα δηλαδή.

Δεν καθίσαμε και πολλές μέρες γιατί κρατησε ο συζυγος την άδειά του για τέλη Αυγούστου που θα πάμε Εβρο 10μέρες.

Εν τω μεταξύ μόνο που σκέφτομαι ξανα μανα βαλίτσες με πιάνει μια βαρεμάαααρα...πολλά πράγματα βρε παιδί μου θέλει ενα μικρό για να ταξιδέψει!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Στην Αθήνα δεν έχουμε πολλά χρόνια...Αλεξ/πολη γνωριστήκαμε,κάπου το 1997 αν θυμάμαι καλά αλλά γίναμε ζευγάρι το 2000.Αχ πως πέρασαν τα χρόνια...

Λοιπόν τα νεα μου δεν έχουν και τίποτα συγκλονιστικό.20/7 ήρθε η αδερφούλα μου για 4 μερες και μόλις έφυγε κατεβήκαμε Καλαμάτα.Ωραια ήταν,κάναμε τα μπανάκια μας,ξεκουραστήκαμε και η μικρή ήταν σχετικά συνεργάσιμη.Ολα ήσυχα δηλαδή.

Δεν καθίσαμε και πολλές μέρες γιατί κρατησε ο συζυγος την άδειά του για τέλη Αυγούστου που θα πάμε Εβρο 10μέρες.

Εν τω μεταξύ μόνο που σκέφτομαι ξανα μανα βαλίτσες με πιάνει μια βαρεμάαααρα...πολλά πράγματα βρε παιδί μου θέλει ενα μικρό για να ταξιδέψει!

Αχ ωραία που θα ξαναφύγετε!

Πραγματικά πολλά πράγματα για ένα μικρό παιδί! Κι εμείς πρώτη φορά θα πάμε με το παιδί εκτός σπιτιού και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω. Όταν πάμε στο χωριό, είναι πιο εύκολα, γιατί έχω κι εκεί πράγματα, οπότε κυρίως μόνο ρούχα του παίρνω. Τώρα όμως θα κουβαλήσουμε προίκα , συν τα δικά μου (ουκ ολίγα), ο ένας πάνω στον άλλο θα είμαστε στο αμάξι!

Ασχετo: η Αννα μετακόμισε τι έγινε τελικά?

Εχασα επαφή σας λεωωωω

H Άννα είναι σε φάση μετακόμισης, αλλά τώρα είναι διακοπές, γυρίζει το Σάββατο. Δε θυμάμαι αν θα πάει κατευθείαν στο νέο σπίτι ή στο παλιό, οπότε δε θα έχει αμέσως ίντερνετ.

EkcAp3.png

Ξαναήρθα και βλέπω ότι είμαι ακόμα οn line! Τι στο καλό γίνεται? Πρόσφατα αν θυμάστε, δεν μπορούσα να γράφω μεγάλα ποστ! Αυτό τώρα έχει σταματήσει και η νέα κουλαμάρα είναι ότι δεν αποσυνδέομαι! Και με τους 2 υπολογιστές του σπιτιού συμβαίνει αυτό και με τον σταθερό και με το λάπτοπ! Δεν καταλαβαίνω τι φταίει..:confused:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρεςςςςς!!!!!τι κάνετε?σαντυ μου να ζήσετε!!!!

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα! 13 χρόνια, πολύ παλιά μου φαίνεται. Τον Οκτώβρη θα κλείσουμε μόλις 4 χρόνια γάμου (αργήσαμε λιγάκι να παντρευτούμε!) Λέμε καμιά φορά πως θεωρητικά θα μπορούσαμε να έχουμε 10-12 χρονών παιδί, αλλά δεν πειράζει! Έχουμε το Γιωργάκη μας!

Εσύ τι κανεις? Η κοιλίτσα φουσκώνει??

EkcAp3.png

Γεια σας κι από μένα! Έμπλεξα με εξωτερικές δουλειές όλο το πρωί και δεν μπήκα καθόλου! Τώρα έχω βάλει το μικρό για το μεσημεριανό του υπνάκο και πάω να κάνω τα μπαλκόνια.. Σαν να δρόσισε λιγάκι μου φαίνεται, δεν άναψα το κλιματιστικό (τουλάχιστον όχι ακόμα).

EkcAp3.png

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα! 13 χρόνια, πολύ παλιά μου φαίνεται. Τον Οκτώβρη θα κλείσουμε μόλις 4 χρόνια γάμου (αργήσαμε λιγάκι να παντρευτούμε!) Λέμε καμιά φορά πως θεωρητικά θα μπορούσαμε να έχουμε 10-12 χρονών παιδί, αλλά δεν πειράζει! Έχουμε το Γιωργάκη μας!

Εσύ τι κανεις? Η κοιλίτσα φουσκώνει??

πηρα την τρομαρα της ζωης μου σημερα, οταν πηγα τουαλετα στη δουλεια και σκουπιστηκα και ειδα βλεννα με αιμα. μου κοπηκαν τα ποδια!!!ο γιατρος μου μου ειπε να παω αμεσως να με δει και Δοξα Τω Θεω ειναι ολα καλα!!!!ακουσαμε και την καρδουλα δυνατα δυνατα!!!μου εδωσε utrogestan.

με το που γυρισα στο σπιτι χτυπαει το κουδουνι ο ταχυδρομος...εχετε δεμα!!!!και ηταν το πανεμορφο αλμπουμ που μας εφτιαξε η πενυ!!!!κι εγω η γαιδουρα ουτε τις μπομπονιερες δεν εχω στειλει ακομη!!!!η μουλαρα!!!!!καλα βεβαια σαντυ εσυ θα τις παρεις απο κοντα!!!!βλεπω ομως την επομενη συναντηση στο σπιτι μου γιατι φοβηθηκα πολυ μετα το σημερινο!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

πηρα την τρομαρα της ζωης μου σημερα, οταν πηγα τουαλετα στη δουλεια και σκουπιστηκα και ειδα βλεννα με αιμα. μου κοπηκαν τα ποδια!!!ο γιατρος μου μου ειπε να παω αμεσως να με δει και Δοξα Τω Θεω ειναι ολα καλα!!!!ακουσαμε και την καρδουλα δυνατα δυνατα!!!μου εδωσε utrogestan.

με το που γυρισα στο σπιτι χτυπαει το κουδουνι ο ταχυδρομος...εχετε δεμα!!!!και ηταν το πανεμορφο αλμπουμ που μας εφτιαξε η πενυ!!!!κι εγω η γαιδουρα ουτε τις μπομπονιερες δεν εχω στειλει ακομη!!!!η μουλαρα!!!!!καλα βεβαια σαντυ εσυ θα τις παρεις απο κοντα!!!!βλεπω ομως την επομενη συναντηση στο σπιτι μου γιατι φοβηθηκα πολυ μετα το σημερινο!!!

Ευτυχώς όλα καλά κοριτσάκι μου, να προσέχεις όμως!! Τι χαρά που ακούσατε και καρδούλα!!!!:D:D

Ευχαρίστως να έρθω σπίτι σου, μετά τις διακοπές πια!

Είμαι σίγουρη ότι είναι τέλειο το άμπουμ, άντε να το βάλει η Πενυ και στο blog ή στο facebook να το καμαρώσουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...