Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Kαλημέρααααα! Μόνη μου μίλαγα χτες, μόνη μου βλέπω να μιλάω και σήμερα! Μα να μην μπορούμε να συγχρονιστούμε???

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον άντρα μου, η σχέση μας μετρά 13 χρόνια!

Πω πω να τα εκατοστήσετε Σάντυ μου !!!! Να είστε πάντα μαζί αγαπημένοι κι ερωτευμένοι εύχομαι !!!

Καλημέρα είπα ????

Χριστινάκι βόρειο,

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να τα δεχθείς !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κι απο μένα!

Τι κάνετε?

Σάντυ χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!Πως γνωριστήκατε?Τρελαίνομαι για ρομαντικές ιστοριούλες!

Ρια γεια σου και με το καλό η βάφτιση:)

Τελευταία δεν πολυμπαίνω να σας διαβάσω και εχω μείνει πίσω.

Θα προσπαθήσω σήμερα αν εχω χρόνο να καλύψω τα κενά μου!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημέρα κι απο μένα!

Τι κάνετε?

Σάντυ χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!Πως γνωριστήκατε?Τρελαίνομαι για ρομαντικές ιστοριούλες!

Ρια γεια σου και με το καλό η βάφτιση:)

Τελευταία δεν πολυμπαίνω να σας διαβάσω και εχω μείνει πίσω.

Θα προσπαθήσω σήμερα αν εχω χρόνο να καλύψω τα κενά μου!

Σ' ευχαριστώ!

Μη φανταστείς, δε γνωριστήκαμε με κάποιον πρωτότυπο τρόπο! Γνωριστήκαμε σε μια παραλία της Αττικής, όπου είχαμε πάει για μπάνιο ο καθένας με την παρέα του. Φαντάσου, 1η γνωριμία φυσικά ήμουν άβαφτη και με μαγιώ! (Αυτό τελικά ήταν καλό, γιατί πόσο χειρότερα θα με έβλεπε μετά?:tongue:) Μου μίλησε και ήμασταν σχεδόν γείτονες, 5 λεπτά με τα πόδια τα σπίτια μας. Την άλλη μέρα πήγαμε για μπάνιο οι δυο μας... και πέρασαν 13 χρόνια!

EkcAp3.png

Σ' ευχαριστώ!

Μη φανταστείς, δε γνωριστήκαμε με κάποιον πρωτότυπο τρόπο! Γνωριστήκαμε σε μια παραλία της Αττικής, όπου είχαμε πάει για μπάνιο ο καθένας με την παρέα του. Φαντάσου, 1η γνωριμία φυσικά ήμουν άβαφτη και με μαγιώ! (Αυτό τελικά ήταν καλό, γιατί πόσο χειρότερα θα με έβλεπε μετά?:tongue:) Μου μίλησε και ήμασταν σχεδόν γείτονες, 5 λεπτά με τα πόδια τα σπίτια μας. Την άλλη μέρα πήγαμε για μπάνιο οι δυο μας... και πέρασαν 13 χρόνια!

Τί σχεδόν παιδάκι μου ???? Γείτονες ήσασταν !

Αχ ωραία ιστορία !

Διαφημίσεις

καλημερααα!!!'η μαλλον καλο μεσημερι!!!μολισ εκατσα να πιω το καφεδακι μοθ κι εγω....ειναι η ωρα που χαλαρωνω.τι κανετε?ειστε ολες καλα?Σαντυ μου να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι:D

καλημερααα!!!'η μαλλον καλο μεσημερι!!!μολισ εκατσα να πιω το καφεδακι μοθ κι εγω....ειναι η ωρα που χαλαρωνω.τι κανετε?ειστε ολες καλα?Σαντυ μου να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι:D

Σ' ευχαριστώ κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό η βάφτιση!

Πάω να κάνω κούρα ομορφιάς λόγω της ημέρας, έχουμε και έξοδο το βράδυ! Άφησα και το μικρό στους γονείς μου και πάω να σουλουπωθώ!

EkcAp3.png

Σ' ευχαριστώ κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό η βάφτιση!

Πάω να κάνω κούρα ομορφιάς λόγω της ημέρας, έχουμε και έξοδο το βράδυ! Άφησα και το μικρό στους γονείς μου και πάω να σουλουπωθώ!

Πόσο σε ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα) !!!!!

Τί έχετε κανονίσει εάν επιτρέπεται ?????

Είσαι κούκλα και χωρίς να σουλουπωθείς εσύ βρε !!!

Να περάσετε σούπερ !

Πόσο σε ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα) !!!!!

Τί έχετε κανονίσει εάν επιτρέπεται ?????

Είσαι κούκλα και χωρίς να σουλουπωθείς εσύ βρε !!!

Να περάσετε σούπερ !

Σ' ευχαριστώ! :oops::oops: (Mη νομίζεις, στις φωτογραφίες που έχω στο facebook είμαι σχετικά σουλουπωμένη, χιχι! Ειδικά ως νύφη παρασουλουπώθηκα, δεν πήγαινε άλλο! :lol:)

Ναι καλέ, πώς δεν επιτρέπεται! Μάλλον για φαγητό θα πάμε, πολύ πρωτότυπο!!! Πάλι για χλαπάκιασμα δηλαδή! Ίσως και για ένα ποτάκι μετά, θα δούμε.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ! :oops::oops: (Mη νομίζεις, στις φωτογραφίες που έχω στο facebook είμαι σχετικά σουλουπωμένη, χιχι! Ειδικά ως νύφη παρασουλουπώθηκα, δεν πήγαινε άλλο! :lol:)

Ναι καλέ, πώς δεν επιτρέπεται! Μάλλον για φαγητό θα πάμε, πολύ πρωτότυπο!!! Πάλι για χλαπάκιασμα δηλαδή! Ίσως και για ένα ποτάκι μετά, θα δούμε.

Για φαγητό εσύ ???? ΈΛΑ, δεν το πιστεύω !!!!

Κι έλεγα κι εγώ μπας και κανόνισες κάτι "πιο" you know kinky, ας πούμε !!! :cool:

Σάντυ ήταν μοιραίο δηλαδή!Οντως όμορφη ιστοριούλα...και μεις στην παραλία πρωτογνωριστήκαμε;)

Τι καλά που έχεις να αφήσεις σε κάποιον το μικρούλη σου...να τα περάσετε υπέροχα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...