Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

σχεδον ολα εχουν γινει εκτος απο τον στολισμο στα τραπεζια στο κεντρο και τα γλυκα.και τωρα εψαχνα στο ιντερνετ και βιβλιο ευχων γιατι εξω ειναι πανακριβα.

Περίπου τι τιμές βρήκες έξω? Bιβλίο ευχών μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις! Εγώ είχα φτιάξει μόνη μου (όπως και προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ) και το διασκέδασα περισσότερο από όλες τις ετοιμασίες! Κι επειδή μου άρεσε η διαδικασία, τώρα φτιάχνω άλμπουμ! Για τα τραπέζια έχεις σκεφτεί κάτι? Η κλασική λύση είναι μεταλλικό κουβαδάκι στα χρώματα της βάφτισης με ζαχαρωτά ή και κάτι κοριτσίστικο μέσα, ίσως κάποιο στικ με σχεδιάκι.

Γεια σας!!!

Τι κανετε κουκλες????Εμεις χαλια χαλια (για μην ζηλεψετε όχι τίποτα άλλο)

ΣΟΥΠΕΡ τα περάσαμε!!!!! Τα πιτσιρικια μας ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμεις στην κουβέντα χαχαχα

Την Πεμπτη το βράδυ έχουμε δεύτερο γύρο!! Στο σπίτι μου αυτή τη φορά!! Προλαβαίνετε να την κάνετε και εσείς!!! Σας περιμένω!!

Αυριο πρωί φευγουμε και εγώ δεν εχω μαζέψει τιποτα ακομα!! Σιγα τα πολλά που θα παρουμε βέβαια για μιαμιση μερα. Αλλά έχω ένα προαίσθημα πως πάλι θα τρέχω τελευταία στιγμη!!χαχαχα

Πουλάκια μου καλοπερνάτε? Ζηλεύω! Άντε καλά να περάσετε και στην Επίδαυρο!

Εμείς πήγαμε το απόγευμα στο τουριστικό γραφείο, πήραμε τα σχετικά έντυπα για το ταξίδι και μετά πήγαμε στο κομωτήριο της κουνιάδας μου, κουρεύτηκε μπαμπάς και γιος! Του είχαν μακρύνει πολύ τα μαλλάκια του μικρού και δεν έστρωναν. Τώρα είναι ένας γλύκας, φαίνεται πιο μεγάλο αγοράκι! Εγώ θα πάω από βδομάδα, μάλλον μία μέρα πριν το ταξίδι, για να χτενιστώ κιόλας!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια έχω μία απορία δηλ δύο

1) εγώ φαίνομαι μόνιμα συνδεδεμενη που δεν κάνω αποσύνδεση ποτε?

2) πως μπορω να αλλάξω χρώμα στα γράμματα και να τα κανω έντονα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

ευχαριστω ολα τα κοριτσια για τις ιδεες σας!!για τα βιβλια ευχων τα βρηκα με 25 ευρω απο το e-bay.απλα και με χρωματα οπως ο στολισμος.βεβαια θα το ψαξω λιγο ακομα...προσπαθω να ειναι οικονομικα γιατι πολλα τα λεφτα ρε κοριτσια!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω ολα τα κοριτσια για τις ιδεες σας!!για τα βιβλια ευχων τα βρηκα με 25 ευρω απο το e-bay.απλα και με χρωματα οπως ο στολισμος.βεβαια θα το ψαξω λιγο ακομα...προσπαθω να ειναι οικονομικα γιατι πολλα τα λεφτα ρε κοριτσια!!

μην το συζητάς.... ειδικά αν κάνεις και τραπέζι....ενα σκασμο λεφτά χρειαζεσαι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

μην το συζητάς.... ειδικά αν κάνεις και τραπέζι....ενα σκασμο λεφτά χρειαζεσαι....

ευτυχως το τραπεζι ειναι οικονομικο λογω κυριακης.οποτε καλα την βολεψα εκει!!!

Βρε κορίτσια έχω μία απορία δηλ δύο

1) εγώ φαίνομαι μόνιμα συνδεδεμενη που δεν κάνω αποσύνδεση ποτε?

2) πως μπορω να αλλάξω χρώμα στα γράμματα και να τα κανω έντονα?

1) Όχι, εγώ άλλες φορές σε βλέπω συνδεδεμένη και άλλες όχι! Εγώ έχω την αντίθετη απορία! Ενώ αποσυνδέομαι κανονικά, γιατί μπαίνω πιο μετά και με βλέπω συνδεδεμένη? Ό,τι να 'ναι!

2) Μαρκάρεις το κείμενο που θέλεις και κάνεις αριστερό κλικ στο Β για να το κάνεις έντονο. Για να αλλάξεις χρώμα, μαρκάρεις και κάνεις κλικ στο Α και επιλέγεις το χρώμα που σου αρέσει. (Για να κάνεις πλάγια γράμματα, κλικάρεις στο Ι

και για να υπογραμμίσεις μια λέξη, κλικάρεις το U.

Καλή τιμή το βρήκες νομίζω! (Στα μαγαζιά είναι ακριβά όταν είναι χειροποίητα.)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις και το ψάχνεις, όντως είναι πολλά τα λεφτά! Εδώ οι περισσότερες μόνες μας κάναμε τις ετοιμασίες, το ευχαριστηθήκαμε και γλιτώσαμε και χρήματα! Και έχεις και τη χαρά της δημιουργίας!

EkcAp3.png

Καλημέρα!!

Δεν είμαι για πολλά πολλά,τρέχω σαν την τρελή ως συνήθως.Το βράδυ έρχεται ο Χάρης και έχω να στρώσω το κόκκινο χαλί.Δεν βλέπω να ξαναμπαίνω μέχρι να φύγει,γιατί δεν θα είμαστε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη.

Πένυ,πολύ ζηλεύω που έχεις παρέα το κορίτσι μας!Κάντε μια βουτιά και για μένα!!Χωρίς βατραχοπέδιλα!!

Σας φιλώ πολύ όλες!!!

Kαλημέρααααα! Μόνη μου μίλαγα χτες, μόνη μου βλέπω να μιλάω και σήμερα! Μα να μην μπορούμε να συγχρονιστούμε???

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον άντρα μου, η σχέση μας μετρά 13 χρόνια!

EkcAp3.png

Καλημέρα!!

Δεν είμαι για πολλά πολλά,τρέχω σαν την τρελή ως συνήθως.Το βράδυ έρχεται ο Χάρης και έχω να στρώσω το κόκκινο χαλί.Δεν βλέπω να ξαναμπαίνω μέχρι να φύγει,γιατί δεν θα είμαστε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη.

Πένυ,πολύ ζηλεύω που έχεις παρέα το κορίτσι μας!Κάντε μια βουτιά και για μένα!!Χωρίς βατραχοπέδιλα!!

Σας φιλώ πολύ όλες!!!

Επιτέλους μια φορά σε πέτυχα! Άντε με το καλό να τον δεχτείς! Θα μείνει μέρες?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...