Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τι κανετε? Παλι συζήτηση ωραια έχασα.....σνιφ

Αλλά απ΄οτι βλέπω δεν συγχρονιστήκατε. Και εγώ σπάνια σας πετυχαίνω!

Χτες ήθελα να μπω να σας κάνω μπουχουχου!!!Βλεπαμε θρίλερ και τα χα κανει πανω μου!!! Κοντεψα δύο φορές να με πιασει κράμπα!Ειχαμε πολύ καιρό να δουμε και χτες το ζήτησα από μόνη μου.Μαζόχα? Χαρα ο Παναγιώτης αφού είναι οι μόνες ταινίες που βλέπουμε παρέα.Στις υπόλοιπες αποκοιμιέμαι στα θρίλερ όμως κάνω μία ωρα να συνέλθω μετα!!χαχαχα

Εγώ πάλι με τα καλλυντικά είχα τρέλα κάποτε. Τώρα έχω κολήσει με συγκεκριμένα πράγματα και παίρνω συνέχεια τα ίδια. Ποτέ δεν θα με δείς βαμενη με χρωματιστές σκιες μόνο με γήινα χρώματα καφέ και μπεζ. Αλλά τώρα ούτε εγώ βάφομαι.Βαρέθηκα. Τόσα χρόνια στη δουλεια βαφόμουν καθε μερα.

Σε λίγο πάμε για μπανακι με την Αννα!!!!

Σας αφήνω!!

Φιλια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!να μπω στο παρεακι σας?ειμαι μανουλα μιας πανεμορφης κορουλας 7 μηνων!!!και σε λιγο καιρο θα την βαφτισουμε!!!

Kαλώς τη Ρία! Είσαι ευπρόσδεκτη! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Πότε είναι η βάφτιση? Έχεις κάποιο θέμα?

EkcAp3.png

Kαλώς τη Ρία! Είσαι ευπρόσδεκτη! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Πότε είναι η βάφτιση? Έχεις κάποιο θέμα?

χα χα ... σωστές ερωτήσεις !!!

Καλώς μας βρήκες λοιπόν Ρία !

Με το καλό η βάπτιση ! .... για πες, για πες !

καλως σας βρηκα!!!τον σεπτεμβρη ειναι.θεμα δεν εχω ακομα γιατι θα κανουμε μαζι και το γαμο μας και ακομα δεν εχω προλαβει να σκεφτω πολλα πραγματα.θελω ομως ιδεες.το μονο που ξερω ειναι οτι τα χρωματα θα ειναι μωβ λιλα με λευκο!!

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα!!!τον σεπτεμβρη ειναι.θεμα δεν εχω ακομα γιατι θα κανουμε μαζι και το γαμο μας και ακομα δεν εχω προλαβει να σκεφτω πολλα πραγματα.θελω ομως ιδεες.το μονο που ξερω ειναι οτι τα χρωματα θα ειναι μωβ λιλα με λευκο!!

Τον Σεπτέμβρη ????? Αυτόν τωρα δα που μας έρχεται ???? Και κάθεσαι ???? :shock::shock::shock::shock:

Μπράβο βρε Ρία - σε θαυμάζω για την ψυχραιμία σου...

Εγώ είμαι αγχωτική-αγχωμένη με ό,τι έχει να κάνει με μυστήρια/τελετές και όλα τα συναφή και δεν το έχω με τα θέματα, προτιμώ να επιλέγω τα χρώματα όπως εσύ πχ, αλλά το λιλά με το λευκό κάνουν πολύ όμορφο συνδυασμό και, το κυριότερο, ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ από το φούξια yes, yes, yes !!!

Στην βάφτιση της κόρης μου είχα λιλά με πολύ απαλό κίτρινο και βγήκε σούπερ...

Έπεσες και πάνω στη "νεκρή περίοδο" του Αυγούστου... κάτσε να μπουν οι "παλιές+έμπειρες" να σε διαφωτίσουν !!!

Ξέχασα... είμαι η Μεταξία - χάρηκα !!!

Τον Σεπτέμβρη ????? Αυτόν τωρα δα που μας έρχεται ???? Και κάθεσαι ???? :shock::shock::shock::shock:

Μπράβο βρε Ρία - σε θαυμάζω για την ψυχραιμία σου...

Εγώ είμαι αγχωτική-αγχωμένη με ό,τι έχει να κάνει με μυστήρια/τελετές και όλα τα συναφή και δεν το έχω με τα θέματα, προτιμώ να επιλέγω τα χρώματα όπως εσύ πχ, αλλά το λιλά με το λευκό κάνουν πολύ όμορφο συνδυασμό και, το κυριότερο, ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ από το φούξια yes, yes, yes !!!

Στην βάφτιση της κόρης μου είχα λιλά με πολύ απαλό κίτρινο και βγήκε σούπερ...

Έπεσες και πάνω στη "νεκρή περίοδο" του Αυγούστου... κάτσε να μπουν οι "παλιές+έμπειρες" να σε διαφωτίσουν !!!

Ξέχασα... είμαι η Μεταξία - χάρηκα !!!

εμενα με λενε ρια οπως ειναι και nickname μου.οντως ειναι λιγος ο καιρος αλλα σχεδον ολα ειναι κανονισμενα.βλεπεις τα κανω ολα μονη μου και δεν εχω βοηθεια απο κανεναν.και μ'ενα μωρο παιδι ειναι και λιγο δυσκολο.

Γεια σας!!!

Τι κανετε κουκλες????Εμεις χαλια χαλια (για μην ζηλεψετε όχι τίποτα άλλο)

ΣΟΥΠΕΡ τα περάσαμε!!!!! Τα πιτσιρικια μας ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμεις στην κουβέντα χαχαχα

Την Πεμπτη το βράδυ έχουμε δεύτερο γύρο!! Στο σπίτι μου αυτή τη φορά!! Προλαβαίνετε να την κάνετε και εσείς!!! Σας περιμένω!!

Αυριο πρωί φευγουμε και εγώ δεν εχω μαζέψει τιποτα ακομα!! Σιγα τα πολλά που θα παρουμε βέβαια για μιαμιση μερα. Αλλά έχω ένα προαίσθημα πως πάλι θα τρέχω τελευταία στιγμη!!χαχαχα

Να καλωσορίσω και εγώ την Ρια στο team!!

Με το καλό Ρια ο γάμος και η βάφτιση της μικρής σου! Τελειος συνδυασμός χρωμάτων!! Μου αρέσει τρελά!!! Μπορείς να το συνδυασεις με ασημι λεπτομέρειες. Παει πολύ. Και τρελαίνομαι για δαντέλα!Τωρα απο θέματα πολλά.....

Νεραιδες ,πριγκιπισες τα κλασσικα

πεταλουδες και λουλουδια

ζαχαρωτά -cupcakes- μαγειρική

φρουτα φραουλες κερασακια κλπ

Τωρα στα χρώματα σου περισσότερο μου κολλάνε οι πεταλούδες , οι νεραιδες και τα ζαχαρωτα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...