Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα, καλό μήνα! Μπήκε κι ο Αύγουστος!

Μην το γελάς καθόλου, είμαι βραδινός τύπος! Αφού και στο πανεπιστήμιο νύχτα διάβαζα! Και πριν παντρευτώ δούλευα περισσότερο βράδυ. Γιατί όχι και νυχτοφύλακας λοιπόν???

Ένα ένα μας τα λες!!!Πού να πάει τώρα το μυαλό μου....χαχαχαχα

Kαλέ πού πήγε το πονηρό μυαλουδάκι σου? Έκανα promotion κυρίως σε τσιγάρα και ποτά, (οι κοπέλες που βλέπετε στις καφετέριες/μπαρ με τσιγάρα, σφηνάκια, διαγωνισμούς κλπ.), γενικά μοιράζαμε δείγματα από νέα προϊόντα. Δούλευα και μέρα μερικές φορές ανάλογα με το προϊόν που διαφημίζαμε, αλλά περισσότερο βράδυ. Οπότε συνήθισα να κοιμάμαι αργά! Είχαμε και τα τυχερά μας, τσιγάρα τζάμπα! Αλλά δεν κάπνιζα (ούτε καπνίζω), οπότε τα χάριζα! Όταν όμως μοιράζαμε καμιά σοκολατίτσα ήταν το καλύτερό μου!

το τί δαγκωνιά και το τί γρατζουνιά έφαγα, δεν λέγεται... τα χέρια μου είναι χάλια... λες και πάλευα με τον Ζουγκλάκο...

ΑΛΛΑ, τελικά, τα κατάφερα... κάθησε στο τέλος και σκέφτηκε και μιλήσαμε και ζήτησε συγγνώμη κι έκανε και αγκαλίτσα... :rolleyes:

Κι ένα ευχάριστο: πέρασε ο Νικόλας στον σταθμό μέσω ΕΕΤΑΑ !!! Δεν το πίστευα/δεν το περίμενα και είναι μεγάλη ανακούφιση...

Εγώ θα καλούσα το 100 για κακοποίηση μαμάς από παιδί χαχαχα!

Καλέ τι είναι το ΕΕΤΑΑ? Από Σεπτέμβρη αρχίζει ο Νικόλας σταθμό? Με το καλό! Θα ξενοιάσεις λιγάκι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

................

Εγώ θα καλούσα το 100 για κακοποίηση μαμάς από παιδί χαχαχα!

Καλέ τι είναι το ΕΕΤΑΑ? Από Σεπτέμβρη αρχίζει ο Νικόλας σταθμό? Με το καλό! Θα ξενοιάσεις λιγάκι!

όχι Σάντυ μου,

να σου εξηγήσω: τα παιδάκια μου πάνε ήδη ένα χρόνο σε σταθμό... απλά, για τη νέα σχολική χρονιά, δεν θα πληρώσουμε εμείς δίδακτρα για τον Νικόλα (είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης των διδάκτρων για τις εργαζόμενες μητέρες)... χο χο χο !

όσο για το αν θα "ξενοιάσω" άσ' το... πονεμένη ιστορία... ναι μεν είμαι ευχαριστημένη από τον παιδικό και τους κάνει καλό, αλλά με τη νέα χρονιά που θα σχολάω και πιο αργά.... δράμα... τύψεις - πολλές τύψεις...:(

Καλημεραααα!! Τι καλημερα δηλ μεσημεριασε...

Καλο μήνα!!!!

Ζηλια, ζηλια απο σήμερα έχω την Αννα κοντά μου. Θα πιουμε καφεδάκι, θα κανουμε μπανακι χαχαχα

Χριστινάκι,

Είμαι μόνη στο γραφείο μέχτι τις 12/08 που βγαίνω σε άδεια... θα κάθομαι μέχρι τις 18:00....

τα παιδιά μου τελικά δεν πηγαν στο χωριό - είναι εδώ ο παππούς ΜΟΝΟΣ του και τα κρατάει και ... ο Θεός βοηθός ! Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει !

Κι ένα ευχάριστο: πέρασε ο Νικόλας στον σταθμό μέσω ΕΕΤΑΑ !!! Δεν το πίστευα/δεν το περίμενα και είναι μεγάλη ανακούφιση...

Μεταξία μερικές φορές οι παππουδες τα καταφέρνουν καλύτερα. Που να δεις τη γιαγια μου 91 παρακαλώ πως φέρνει βόλτα τον Κωσταντή!!!

Ειδα στο fb την δημοσίευση σου αλλά δεν κατάλαβα τι σήμαινε ΕΕΤΑΑ.Σιγουρα πολύ μεγάλη ανακούφιση οικονομική. Εμεις εδώ ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια άγχη. Την έχουμε σίγουρη τη θέση στον παιδικό απο τη στιγμή που θα γεννηθεί ένα μωρό χαχαχαχα

Οσον αφορά τη θειτσα είμαστε μαθημενοι εδώ σε τετοιου είδους σχολια. Παχυνες πολύ ,αδυνάτισες πολύ ,ζωηρό το παιδί σου κλπ . Τα αρνητικά τα βλέπουν κατευθείαν και πισω απο καθε τι θετικό θα βρουν το αρνητικό να σου πουν. Δεν πειράζει καλύτερα να πεισμώσω μπας και χασω και λίγο.

Πένυ,δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα??Πάει,χάλασες και εσύ!!!

Χριστινιώ κάνω διακοπές και εγώ μαζί με τον άντρα μου χαχαχα

Αφού το ξυπνητήρι δεν χτυπάει κάθε πρωί κοιμόμαστε μεχρι αργά οποτε το βράδυ χαζεύουμε λίγο.

Λοιπόν έχω ξεκινήσει ένα βιβλιο που έχει αναφορές στη Φλωρεντία και στο Ντουμπαι και καθε φορά που το διαβάζω σας σκέφτομαι χαχαχα

Κλεισαμε την Τεταρτη στην Επιδαυρο ένα διημερο!!! Κατι να μας φανει και εμας αν και η γκαντεμια συνεχίζεται.Μου χαλασε και η σκουπα!!! Τα νευρα μου!!!!!

Αυτά εν ολίγοις...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!

Σας διάβασα πιο νωρίς,αλλά δεν προλάβαινα να γράψω.

Μεταξία,μπράβο σας!!!Είσαι από τις τυχερές μάλλον,δεν πολυγνωρίζω το θέμα,μια και δεν με αφορά,αλλά κατάλαβα ότι είναι δύσκολη υπόθεση.

Σάντυ,θα ερευνήσω το παρελθόν σου και μετά θα πειστώ!!χαχαχα

Πένυ,καλά να περάσετε με την Άννα!

Κατά πάσα πιθανότητα έρχεται ο Χάρης την Πέμπτη,οπότε δεν θα πολυμπαίνω.Μην το κλείσετε όμως εντελώς το καφέ,εντάξει???

Πένυ + Άννα,

Καλά να περάσετε ! Και καλές βουτιές !

Χριστίνα (βόρεια),

άντε καμάρι μου ! Ας έρθει με το καλό ο Χάρης κι ας μην πολυμπαίνεις !!!

Θα το "φυλάω" εγώ το καφέ ...

Διαφημίσεις

Χριστίνα (βόρεια),

άντε καμάρι μου ! Ας έρθει με το καλό ο Χάρης κι ας μην πολυμπαίνεις !!!

Θα το "φυλάω" εγώ το καφέ ...

Παρέα θα το φυλάμε το καφέ μας! Ως τις 11 Αυγούστου θα είμαι εδώ, θα φύγουμε στις 12 τελικά.

EkcAp3.png

Κατά πάσα πιθανότητα έρχεται ο Χάρης την Πέμπτη,οπότε δεν θα πολυμπαίνω.Μην το κλείσετε όμως εντελώς το καφέ,εντάξει???

Αμήν Παναγία μου, να βρεθείτε επιτέλους, να ξεσκάσεις κι εσύ! Ας μην μπαίνεις, θα σου δικαιολογήσουμε τις απουσίες!

EkcAp3.png

όχι Σάντυ μου,

να σου εξηγήσω: τα παιδάκια μου πάνε ήδη ένα χρόνο σε σταθμό... απλά, για τη νέα σχολική χρονιά, δεν θα πληρώσουμε εμείς δίδακτρα για τον Νικόλα (είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης των διδάκτρων για τις εργαζόμενες μητέρες)... χο χο χο !

όσο για το αν θα "ξενοιάσω" άσ' το... πονεμένη ιστορία... ναι μεν είμαι ευχαριστημένη από τον παιδικό και τους κάνει καλό, αλλά με τη νέα χρονιά που θα σχολάω και πιο αργά.... δράμα... τύψεις - πολλές τύψεις...:(

Μα το θυμόμουν ότι πήγαιναν ήδη σταθμό και μετά λέω μάλλον δε θυμόμουν καλά, γι' αυτό μπερδεύτηκα! Μια χαρά που θα γλιτώσετε τα δίδακτρα! Όσο για τις τύψεις, κάντες στην άκρη κοριτσάρα μου, για τα παιδιά σου δουλεύεις και όταν επιστρέφεις, προσπάθησε να τους δίνεις ποιοτικό χρόνο, όσο είναι εφικτό..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις έκανα πεντικιούρ,πήρα έναν τρίφτη από τα Hondos Center στο αστρονομικό ποσό των 2,85 ευρώ και κάνει απίστευτη δουλειά.Είναι σαν αυτόν που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα,σε μικρογραφία εννοείται και κάνει τα πόδια βελούδινα.

Έτσι δεν θα πάρω τον τροχό και τα 65 ευρώ που κόστιζε θα τα φάω αλλού.Μάλλον σε υλικά για scrapbooking.Ακούτε Σάντυ και Πένυ?

Α,εγώ τα έχω κόψει τα καλλυντικά προ πολλού.Πλέον δεν βάφομαι σχεδόν καθόλου,γιατί βαριέμαι να ξεβάφομαι,οπότε έχω 250 σκιές και άλλα τόσα κραγιόν να κάθονται και απορώ τί ευχαρίστηση έπαιρνα όταν τα αγόραζα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...