Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αντε με το καλο να κλωτσησει! τι τελεια στιγμη που ειναι αυτη! εγω οπως ειδατε εχω ακομα internet. τι καλα! μολις τελειωσα με το γλειψιμο της κουζινας και των μπαλκονιων. μενει να καθαρισω το σαλονι και... (μπου χου χου!) να αποσυνδεσω τον υπολογιστακο μου. Πενυ σου ρχομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρεται-χαίρεται!!!:):)

Τι κάνετε φιλεναδίτσες?Δεν εχω διαβάσει καθόλου νεα σας,δεν προλαβαίνω.Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε μια χαρά!

Εγώ,μια χαρά, προχθές γυρίσαμε θα σας πω κάποια στιγμή.

Παω να την πέσω τώρα γιατί τέζαρα να συμμαζεύω-καθαρίζω.

Φιλια σε όλες;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Tι κάνετε? Υποθέτω κοιμάστε! Πόπη καλώς ήρθες, περιμένουμε τις λεπτομέρειες των διακοπών! Εγώ όλο το απόγευμα έκανα δουλειές, μπαλκόνια και σίδερο. Το βράδυ πήγαμε για καφεδάκι, ήπια ένα φρέντο (ψιλοσπάνια πίνω καφέ), πάλι δεν προβλέπεται να κοιμηθώ νωρίς!

EkcAp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Ποιές όλες δηλαδή...κάπου γυρνάτε πάλι!!!

Σάντυ,έχεις σκεφτεί να δουλέψεις ως νυχτοφύλακας???χαχαχαχα

Αν το αποφασίσεις,πες μου να έρθω και εγώ.Τέτοιες ώρες πάω για ύπνο και πιο αργά ακόμα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Να μαι και εγώ.....

Μολις ξύπνησα (μιλάμε για πολύ ύπνο!) Δεν μαζευόμαστε μέσα τις τελευταίες μερες!! Οπου πάμε φαϊ, φαϊ και πάλι φαϊ.Φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά... Σημερα είχαμε το μνημοσυνο του παππού μου και στην εκκλησία με είδε μια και μου είπε οτι πάχυνα και ότι δεν με γνώρισε. Εχω πάρει 2,5 κιλα από τον Ιουνιο αλλά όχι σε τετοιο σημειο.Φανταζεστε η ψυχολογία μου στα πατώματα.... Πως να το βουλώσω επιτέλους?????

Πενυ σου ρχομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Ελα, ελα σε περιμένω πως και πως!!!!

Ποπη καλως όρισες!! Πως τα περάσατε?

Μαλλον και εμεις θα παμε ένα διήμερο στην Επιδαυρο μέσα στη βδομαδα αλλά με τόση γκαντεμια φοβάμαι και να το πιστεψω.

Χριστινάκι βόρειο μολις έκανα την αναρτηση με το βιβλιο της Αννας. Σου βαζω το Link

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/07/blog-post_31.html

Χριστινάκι νοτιο δεν υπάρχει πιο ωραίο συνάισθημα από την στιγμή που ακους καρδούλα για πρώτη φορα!!!Αχ πότε θα ρθει και η σειρά μου.....κοντεύει....

Αυτά τα νέα μας !!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

πενυ μου στο ευχομαι λειαν συντομως!!!!χθες και σημερα μου εχει διαλυσει τα νευρα η μεγαλη μου!!!!εχω καταντησει υστερικη!!!!με εχει ακουσει ολη η γειτονια εκτος απο την ιδια που με αγνοει!!!τη μαλωνω και γελαει!!!τα νευρα μου!!!!!2 βραδυα κλαιω απο τα νευρα για να μην σηκωσω χερι. γιατι εκει με φτανει!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

πενυ μου στο ευχομαι λειαν συντομως!!!!χθες και σημερα μου εχει διαλυσει τα νευρα η μεγαλη μου!!!!εχω καταντησει υστερικη!!!!με εχει ακουσει ολη η γειτονια εκτος απο την ιδια που με αγνοει!!!τη μαλωνω και γελαει!!!τα νευρα μου!!!!!2 βραδυα κλαιω απο τα νευρα για να μην σηκωσω χερι. γιατι εκει με φτανει!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι μου!!Βλέπω γέμισε από κάτω τικεράκια η υπογραφή σου!!!χαχαχα

Μπράβο βρε κοπελα μου!!!! Ετσι και εγώ πλέον τρία θέλω!!!

Οσο για τη μικρή σου υπομονή βαθιές ανασες!!!φου φου φου

Βαλτη τιμωρία στο δωματιό της και λίγο και αν το ξανακανει ξανα μεχρι να σταματήσει. Μην σε βλέπει και εξοργίζεσαι γιατί είναι χειρότερο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κι από μένα! Τι κάνετε? Δεν πήγαμε για μπάνιο σήμερα, προτιμήσαμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω και μετά πήγαμε σε παιδότοπο, χαμός γινόταν!

Σάντυ,έχεις σκεφτεί να δουλέψεις ως νυχτοφύλακας???χαχαχαχα

Αν το αποφασίσεις,πες μου να έρθω και εγώ.Τέτοιες ώρες πάω για ύπνο και πιο αργά ακόμα.

Μην το γελάς καθόλου, είμαι βραδινός τύπος! Αφού και στο πανεπιστήμιο νύχτα διάβαζα! Και πριν παντρευτώ δούλευα περισσότερο βράδυ. Γιατί όχι και νυχτοφύλακας λοιπόν???

;1131063]Καλησπέρα!!

Να μαι και εγώ.....

Μολις ξύπνησα (μιλάμε για πολύ ύπνο!) Δεν μαζευόμαστε μέσα τις τελευταίες μερες!! Οπου πάμε φαϊ, φαϊ και πάλι φαϊ.Φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά... Σημερα είχαμε το μνημοσυνο του παππού μου και στην εκκλησία με είδε μια και μου είπε οτι πάχυνα και ότι δεν με γνώρισε. Εχω πάρει 2,5 κιλα από τον Ιουνιο αλλά όχι σε τετοιο σημειο.Φανταζεστε η ψυχολογία μου στα πατώματα.... Πως να το βουλώσω επιτέλους?????

Ε όχι και δε σε γνώρισε με 2,5 κιλά παραπάνω!? Αμάν αυτές οι θείες με τις κακιούλες, μην τυχόν πάρουμε κανένα γραμμάριο..

EkcAp3.png

Γεια σας κι από μένα! Τι κάνετε? Δεν πήγαμε για μπάνιο σήμερα, προτιμήσαμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω και μετά πήγαμε σε παιδότοπο, χαμός γινόταν!

Μην το γελάς καθόλου, είμαι βραδινός τύπος! Αφού και στο πανεπιστήμιο νύχτα διάβαζα! Και πριν παντρευτώ δούλευα περισσότερο βράδυ. Γιατί όχι και νυχτοφύλακας λοιπόν???

;1131063]Καλησπέρα!!

Να μαι και εγώ.....

Ε όχι και δε σε γνώρισε με 2,5 κιλά παραπάνω!? Αμάν αυτές οι θείες με τις κακιούλες, μην τυχόν πάρουμε κανένα γραμμάριο..

Ναι σου λέω, μα θες δεν με γνώρισε κιόλας!! Μου σπασε τα νεύρα εκείνη την ώρα αλλά μετά λέω αφού δεν το βουλώνεις καλα να παθεις!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γιούχουουουουουουουουου!!!

Τί κάνετε??

Πένυ μου,το άλμπουμ που έφτιαξες είναι από τις ωραιότερες δουλειές σου!!

Και το χαρτί στο εξώφυλλο είναι φανταστικό!!Μπράβο σου κοριτσάκι μου!!

Και όσο για τα κιλάκια...όταν σου λένε ότι πάχυνες,θα λες με έκπληξη "αχ,το ξέρω...και εσείς όμως δεν πάτε πίσω!!".Και θα το λες με πολύ γλυκό τρόπο!!Έτσι και ο άλλος δεν μπορεί να σου πει τίποτα,αλλά και παίρνεις την εκδίκησή σου!!!χαχαχαχα

Πάντως,με εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό.Πιστεύω ότι βγάζουν ένα δικό τους κόμπλεξ με το να μειώνουν τους άλλους.Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 2 κιλά...σιγά το πράγμα,που δεν σε γνώρισε κιόλας.Έχω έναν θείο,που όταν έρχεται με ζυγίζει με το μάτι.Το πόσο θυμώνω...Καλησπέρα,πάχυνες...αυτό λέει αμέσως.Ούτε τί κάνεις,πώς τα περνάς...

Τα πήρα στο κρανίο τώρα...

Ένα ένα μας τα λες!!!Πού να πάει τώρα το μυαλό μου....χαχαχαχα

Καλησπέρα!!

Να μαι και εγώ.....

Έλα βρε Πένυ, ΟΚ, η συγκεκριμένη θεία -sorry που στο λέω- δεν πρέπει να σου έχει και τρελή αδυναμία...

ήμαρτον δλδ ! 2,5 κιλά τί είναι ????? στα +4-5 αλλάζεις νούμερο... αυτά που λες ούτε που φαίνονται !!!

Γράψ' την εκεί που δεν πιάνει μελάνι !:cool:

Ελα, ελα σε περιμένω πως και πως!!!!

Ποπη καλως όρισες!! Πως τα περάσατε?

Μαλλον και εμεις θα παμε ένα διήμερο στην Επιδαυρο μέσα στη βδομαδα αλλά με τόση γκαντεμια φοβάμαι και να το πιστεψω.

Χριστινάκι βόρειο μολις έκανα την αναρτηση με το βιβλιο της Αννας. Σου βαζω το Link

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/07/blog-post_31.html

Χριστινάκι νοτιο δεν υπάρχει πιο ωραίο συνάισθημα από την στιγμή που ακους καρδούλα για πρώτη φορα!!!Αχ πότε θα ρθει και η σειρά μου.....κοντεύει....

Αυτά τα νέα μας !!!

Χριστινάκι,

Έλα να κάνουμε παρέα στο κλαμπ των ημίτρελων-ημιυστερικών μαμάδων...

αυτό που λες με τις στριγγλιές κλπ κλπ το πέρασα μια φορά την Παρασκευή το απόγευμα (για μισή ώρα) και άλλη μια το Σάββατο το πρωί -στα καπάκια- (για ένα 20λεπτο) με τον μεγάλο....

μιλάμε ότι τον είχε πιάσει δεν ξέρω κι εγώ τί - ούρλιαζε λες και το έσφαζα... και να προσπαθώ η έρμη να τον βάλω να κάτσει στην καρέκλα της σκέψης/του άτακτου παιδιού (όπως θες πές την , δεν έχει σημασία) και να σκέφτομαι

α) πως σε λίγο θα φωνάξουν το 100, το 200 κλπ κλπ γιατί προφανώς θα νομίζουν ότι το σφάζω το παιδί

β) έκανα ΥΠΕΡ-άνθρωπη προσπάθεια να μην το κάνω μπλε μαρέ στο ξύλο... το τί δαγκωνιά και το τί γρατζουνιά έφαγα, δεν λέγεται... τα χέρια μου είναι χάλια... λες και πάλευα με τον Ζουγκλάκο...

ΑΛΛΑ, τελικά, τα κατάφερα... κάθησε στο τέλος και σκέφτηκε και μιλήσαμε και ζήτησε συγγνώμη κι έκανε και αγκαλίτσα... :rolleyes:

Κατά τα άλλα,

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

Είμαι μόνη στο γραφείο μέχτι τις 12/08 που βγαίνω σε άδεια... θα κάθομαι μέχρι τις 18:00....

τα παιδιά μου τελικά δεν πηγαν στο χωριό - είναι εδώ ο παππούς ΜΟΝΟΣ του και τα κρατάει και ... ο Θεός βοηθός ! Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει !

Κι ένα ευχάριστο: πέρασε ο Νικόλας στον σταθμό μέσω ΕΕΤΑΑ !!! Δεν το πίστευα/δεν το περίμενα και είναι μεγάλη ανακούφιση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...