Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Χτες με πήρε ο ύπνος κατά τις 4! Σήμερα όλως παραδόξως ξύπνησα αρκετά εύκολα! Τι πίνω? Δεν πίνω και καφέ να φανταστείς, μόνο σπάνια! Χτες το βράδυ έφαγα μισό κιλό καρπούζι, ήταν πολύ νόστιμο! Λες να είχε μέσα καφεϊνη και να με κράτησε ξύπνια?

EkcAp3.png

Τώρα που το θυμήθηκα...

Σάντυ,αρκετά ακριβά τα πήρες τα υλικά.Το στυλό στην διπλάσια σχεδόν τιμή και τις σκόνες πολύ πιο πάνω.Τελικά,ακόμα και με τα μεταφορικά συμφέρει από τα ιντερνετικά.

Να πάρεις και το ταμπόν,αυτά τα pigments τί ακριβώς είναι???Με αυτά σφραγίζεις και από πάνω ρίχνεις την σκόνη??

Επίσης,μήπως θυμάσαι αν έχει στα τζάμπο αυτά τα κολλητικά που έχει και στο νησιώτικο??Που είναι σε μια πλαστική συσκευασία,σαν σελοτέιπ στην εμφάνιση??

Διαφημίσεις

Nαι εν γνώσει μου τα πήρα! Τις θυμόμουν περίπου τις τιμές από τα οn line, αλλά στο enjoy είχε εξαντληθεί το διάφανο στυλό και δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα ξαναέρθει. Και άλλη μια εβδομάδα να περιμένω να μου τα στείλουν, οπότε τα πήρα από εδώ για να ξεμπερδεύω! Από Σεπτέμβρη θα πάρω και το διάφανο ταμπόν.

Τα pigment inks είναι μελάνια που αργούν να στεγνώσουν και προορίζονται για embossing. Δε νομίζω να έχουν άλλη χρήση. Δηλαδή σφραγίζεις όπως και στο διάφανο και μετά ρίχνεις την ανάλογη σκόνη. Αλλά σίγουρα δε συμφέρει να έχεις ένα σωρό χρώματα, καλύτερα το διάφανο.

EkcAp3.png

Είναι πιο ακριβά μωρέ, αλλά αν θέλω μόνο λίγα πράγματα, δε θέλω να παραγγέλνω, αποκλείεται να παραγγείλω μόνο 1 ή 2! Όχι πως τώρα αγόρασα μόνο 1-2, αλλά λέμε τώρα.. Ούτως ή άλλως στα φυσικά μαγαζιά η ποικιλία είναι σαφώς μικρότερη, ευτυχώς για την τσέπη μας τελικά!

EkcAp3.png

Επίσης,μήπως θυμάσαι αν έχει στα τζάμπο αυτά τα κολλητικά που έχει και στο νησιώτικο??Που είναι σε μια πλαστική συσκευασία,σαν σελοτέιπ στην εμφάνιση??

Ταινιόκολλα εννοείς? Δε θυμάμαι, αλλά τα κορίτσια δίπλα έχουν πει ότην έχει. Και πήγα τις προάλλες στο jumbo, αλλά δεν κοίταξα! Εγώ παίρνω αυτή

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=1552

Πολύ καλή αλλά ακριβή! Όμως από την ταινιόκολλα της logo που έχω δοκιμάσει (την είχα βρει σε χαρτοπωλείο) δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Δεν απλωνόταν εύκολα, σκιζόταν και πήγαινε χαμένη!

EkcAp3.png

τσα! δεν θα το πιστεψετε. εχω ακομα internet! το τηλεφωνο εχει κοπει απο το πρωι, αλλα μαλλον με ξερουν και μου αφησαν το ιντερνετ. σας διαβαζω ολη μερα, αλλα δεν εχω προλαβει να παρω ανασα και να σας γραψω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πάω να πλύνω το μπροστινό μπαλκόνι, τώρα που κοιμάται ο μικρός, να προλάβω πριν γυρίσει κι ο ήλιος, δεν έχω όρεξη να κάνω ηλιοθεραπεία με τη σφουγγαρίστρα και τη σκούπα!

EkcAp3.png

εχω ετοιμασει βαλιτσες. εχουν μεινει λιγα πραγματα να γινουν ακομα, αλλα δεν μπορω να συνεχισω τωρα. ειμαι πτωμα. παω να ξαπλωσω και συνεχιζω μετα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλα ειμαι, δυστυχως δεν ειναι στο χερι μου να μπαινω πιο συχνα μιας και το ρημαδολαπτοπ αρνειται πεισματικα να ανοιξει και ανοιγει μονο οταν εκεινο θελει!!!και δεν ειμαστε τωρα για 800 αρια, οσο αντεξει!!!!

λοιπον, ολα καλα οπως προειπα, ακουσαμε καρδουλα την περασμενη εβδομαδα και θαυμασαμε το πανεμορφο σπορακι μας!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...