Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κοριτσακια μου εγω καπου εδω σας αποχαιρετω μεχρι νεοτερας. ισως να μπορεσω να συνδεθω και αυριο το πρωι, δεν ξερω τι ωρα θα κανουν τη διακοπη. φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας και καλη ανταμωση! να μου προσεχετε το καφενεδακι μας! καληνυχτα!

Kλαψ, θα μου λείψεις!! Άντε με το καλό να ταχτοποιηθείτε στο νέο σπίτι! Φιλάκια πολλά!

Και καλές διακοπές!!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πήγα χτες κέντρο, στο art center και πήρα σκόνες και embossing pen, βρήκα και γραμματοσειρά, δεν έχω δοκιμάσει όμως ακόμα. Αν κοιμηθείς, καληνύχτα!

Σε τί τιμή τα βρήκες??1,77 είχε το στυλό και οι σκόνες από 3,50 ως 4,50 πάνω κάτω.

Μόνο στυλό πήρες??Εγώ πήρα και το ειδικό ταμπόν,για να το χρησιμοποιώ με τις σφραγίδες.

Πραγματικά δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε!

Ταμπόν διάφανο δεν είχαν, γιατί δεν τους το ζητάνε!:shock: Και από τα υπόλοιπα που πήρα, δεν τα είχαν όλα, αλλά περίμεναν παραγγελία την άλλη μέρα και μου είπαν ότι μπορούν να να μου φέρουν κάποια πράγματα (πήγα 2 φορές). Ακριβούτσικα τα πήρα. Σκόνες με γκλίττερ 7,10, σκόνες απλές 5,90. Το στυλό 3,10. Έχει 2 μύτες, τη μία για να γράφεις και την άλλη (πιο πλατιά) για να βάφεις τη σφραγίδα, αλλά δε νομίζω να βολεύει. Θα πάρω κάποια διάφανο ταμπόν στιγμή από τα οn line. Προς το παρόν θα σφραγίζω με τα pigment inks που έχω, τα είχα πάρει άλλη φορά κατά λάθος και δεν καταλάβαινα γιατί κάνουν 10 ώρες να στεγνώσουν! Μετά είδα από πίσω ό τι έγραφαν πως προορίζονται για embossing!

Τη γραμματοσειρά 7,10 αλλά είναι μικρή σχετικά και έχει μόνο μικρά γράμματα, όχι κεφαλαία και καθόλου αριθμούς! Είχαν και μια με γράμματα και αριθμούς στα 12 ευρώ, αλλά δε μου άρεσε σαν γραμματοσειρά, ήταν άκομψη. Και είχαν και μια άλλη μόνο με κεφαλαία κι αυτή γύρω στα 12 νομίζω, αλλά έπιανε λίγο χώρο, κάθε γράμμα είχε βάση. Πήρα τελικά αυτή με τα μικρά, γιατί ήταν κάπως σαν καλλιγραφικά (όχι πλάγια. αλλά ήταν ωραία στο μάτι). Άλλη φορά θα ψάξω για κεφαλαία και αριθμούς (και σιγά μη βρω όπως τα θέλω...).

Βέβαια στο κατάστημα στο Σύνταγμα βρήκα τα ίδια κεφαλαία γράμματα με τις ξύλινες βάσεις και τα πουλούσαν ξεχωριστά το κάθε γράμμα! 0,20 ή 0,25 νομίζω, οπότε στο σύνολο ερχόταν λιγότερο από το art. Ενώ εγώ νόμιζα ότι θα ερχόταν πιο ακριβά!

Αύριο πρέπει να κάτσω να δημιουργήσω!

EkcAp3.png

Ξαναήρθα γιατί γελάω μόνη μου και θα ξυπνήσω και τους υπόλοιπους. Έχω την τηλεόραση ανοιχτή για παρέα και έχει ένα πανάγνωστο και παλιακό, αστυνομικό σίριαλ. Όταν άρχιζε, ακουγόταν ο αφηγητής που έλεγε την περίληψη του προηγούμενου επεισοδίου και μου θύμισε πολύ έντονα τον αφηγητή της Φρουτοπίας! (βλέπε ο Θάνος το κολοκυθάκι, η Μάτα η ντομάτα κ.ο.κ.), ίδιος μιλάμε!

Σας το αφιερώνω

Είναι μία, μόνο μία, η ονειρεμένη φρουτοπία, είναι μία, μόνο μία, δεν υπάρχει άλλη καμία!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...