Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν εγώ σήμερα ψώνισα. Μη με πειτε τρελή ....πηρα μια καπαρτίνα. Επρεπε να με δειτε με τη σαγιονάρα και την καπαρτίνα απο πάνω.χαχαχα

Λεω καλύτερα τώρα πάρα το φθινοπωρο να σκαω τα 100 . Τη βουτηξα και δρόμο!

Γιατί να σε πούμε τρελή??Ό,τι ευκαιρία βρίσκει κανείς,καλό είναι να την αρπάζει!Και εγώ το ίδιο θα έκανα.Πόση έκπτωση είχε??

Εγώ ψώνισα 3 ζευγάρια πέδιλα-σαγιονάρες,σαν αυτές που ήθελες να κάνεις Πένυ,το στυλ του παπουτσιού εννοώ.Όλες από το MIGATO,σύνολο 69 ευρώ.Μια χαρά δεν είναι??Στολισμένες όλες και πολύ εντυπωσιακές.

Προχθές πάλι πήρα μια μπλούζα και 2 φορέματα και σήμερα άλλη μια μπλούζα.Ε,σε λίγο θα βγούνε και τα φθινοπωρινά,οπότε ό,τι προλάβουμε.

κι εγω τωρα παρασυρθηκα απο τις ιντερνετικες shopacholics του φορουμ κι ημουν ετοιμη να παρω γαλοτσες και αδιαβροχα στα παιδια! κοιτα σχεδια να τρελλαθεις! και η καθε γαλοτσα εχει το ασορτι της αδιαβροχο! http://www.littlesunflowers.com/footwear-wellington-boots-c-30_261.html

ευτυχως που ειναι αδεια η prepaid!

A!! Εντάξει δεν είμαι η μονη...

Γιατί να σε πούμε τρελή??Ό,τι ευκαιρία βρίσκει κανείς,καλό είναι να την αρπάζει!Και εγώ το ίδιο θα έκανα.Πόση έκπτωση είχε??

Εγώ ψώνισα 3 ζευγάρια πέδιλα-σαγιονάρες,σαν αυτές που ήθελες να κάνεις Πένυ,το στυλ του παπουτσιού εννοώ.Όλες από το MIGATO,σύνολο 69 ευρώ.Μια χαρά δεν είναι??Στολισμένες όλες και πολύ εντυπωσιακές.

Προχθές πάλι πήρα μια μπλούζα και 2 φορέματα και σήμερα άλλη μια μπλούζα.Ε,σε λίγο θα βγούν και τα φθινοπωρινά,οπότε ό,τι προλάβουμε.

Την πήρα απο τα benetton και απο 99 ? την είχε 60?. Ειναι χοντρό καπαρτινέ το ύφασμα της που πάει και το φθινοπωρο.

Και η μανα μου πήρε 3 ζευγάρια παππουτσια απο τα migato. Και εγώ πήρα αυτά τα σιλικονάτα αλλά σήμερα που τα φορεσα με χτύπησαν.Ευτυχως την έιχα ψιλιαστεί και πήρα και δευτερο ζευγάρι στην τσάντα. Τελικά μια τσάντα ποσα μπορεί να χωρεσει....χαχαχα

Εγώ με τις σαγιονάρες τιποτα ακομα.Δεν πρόλαβα να πάω Μοναστηρακι για χαντρες θα έχανα το λεωφορείο. Ετσι θα περιμένω ποτε θα μου στείλει η κινέζα τις αλλες. Α!! Αυτά που ήρθαν κατα λάθος μου τα χαρισε (δεν τη συμφέρει να της τα στείλω πισω με τόσα μεταφορικά) αλλά δεν ξέρω που τα βάζουν. Θα στα στείλω φωτό να τα δεις να μου πεις τι τα κανουν.

Κατι μου είπε ο άντρας μου αλλά αν έχει πεσει και σε αυτό μεσα τι να πω....θα με μαθει να φτιαχνω κοσμήματα χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ με τις σαγιονάρες τιποτα ακομα.Δεν πρόλαβα να πάω Μοναστηρακι για χαντρες θα έχανα το λεωφορείο. Ετσι θα περιμένω ποτε θα μου στείλει η κινέζα τις αλλες. Α!! Αυτά που ήρθαν κατα λάθος μου τα χαρισε (δεν τη συμφέρει να της τα στείλω πισω με τόσα μεταφορικά) αλλά δεν ξέρω που τα βάζουν. Θα στα στείλω φωτό να τα δεις να μου πεις τι τα κανουν.

Κατι μου είπε ο άντρας μου αλλά αν έχει πεσει και σε αυτό μεσα τι να πω....θα με μαθει να φτιαχνω κοσμήματα χαχαχαχα

Κάθε εμπόδιο σε καλό,τελικά!!!Στείλε φωτό,όλο και κάπου θα κολλάνε.

Φαντασία να υπάρχει μόνο.

ουαου!! Τρομερή αλλαγή έτσι???Τα μαλλια τα είχε τόσο μακρυά όσο στη βάφτιση?

Κατι τέτοια κάνω και εγώ!!Αλλά ο άντρας μου αντεχει ακομα!!χαχαχα

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

Καλημέρα !!!

Τα μαλλιά πριν τα είχα ένα καρέ πάνω από τους ώμους που ήταν λίγο πιο μακρύ μπροστά στις μύτες... όχι βρε Πένυ στην βάφτιση είχα βάλει τρέσσα -- α πα πα τόσο μαλλί εγώ ποτέ... να κυκλοφορώ σαν την Γενοβέφα !!!

Έχω βάλει φωτό στο fb

Ευτυχώς ο αντρούλης μου είναι "εκπαιδευμένος" σε αυτές τις αλλαγές. Ξέρει ότι κουρεύω μαλλί ισοδυναμεί με "Δεν είμαι καλά, κάτι έχω, θέλω αλλαγή χθες" οπότε δεν μιλάει ο Χριστιανός, απλά γελάει !!!

Κούρεψα χθες και τον Νικόλα, ο οποίος κάθισε Παναγία -- κι έκανα μλκ που δεν τον τράβηξα βίντεο στο κινητό εκείνη την ώρα , είχε το απίστευτο γέλιο με τις γκριμάτσες του !

Διαφημίσεις

καλημερα! τελευταια μου μερα στο cafe! αχ θα μου λειψετε μεχρι να ξανασυνδεθω στο internet. ελπιζω να περασετε ομορφα ο,τι κι αν κανετε οσο δεν θα μαθαινω νεα σας. Μεταξια μου εγω δεν σου ειπa μεγειες. μεγειες - μεγειες λοιπον και σε σενα, αλλα και στο Νικολα σου. κατα τ' αλλα εγω

. χαχαχα! αληθεια κοριτσια, νομιζω οτι δεν προλαβαινω! μ' εχει εγκαταλειψει κι ενα μερος των δυναμεων μου και δεν δουλευω με τις συνηθεις ταχυτητες μου. σας φιλω για την ωρα. ο επισημος αποχαιρετισμος το βραδυ. stay tuned!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Αχ βρε Αννούλα,

Θα μας λείψεις και σε εμάς...

εγώ πάντως μέχρι και τις 12/08 σίγουρα θα είμαι εδώ να φυλάω καραούλι μαζί με την Χριστίνα την βόρεια !!!

Άντε μανάρι μου - καλή μετακόμιση να έχετε - με το καλό στο νέο σας σπιτικό και ελπίζω η σύνδεση να γίνει πολύ πιο γρήγορα !!!

Καλά εγώ στάνταρ θα σε πάρω τηλ στο κινητό να μου πεις τα νέα σας !!! Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα κάποιες μέρες θα λείψετε για διακοπούλες ε ? Θυμάμαι σωστά ????

Καλημέρα σε όλες!!!

Άννα,θα μας λείψεις πολύ,ελπίζω να σου κάνουν πιο γρήγορα την σύνδεση,αλλά ούτως ή άλλως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα λείπεις.

Υπάρχει μία πιθανότητα να έρθω στην Αθήνα την Τετάρτη.Πολύ μικρή πιθανότητα,αλλά παίζει ως ενδεχόμενο.Ακόμα το διαπραγματεύομαι,γιατί κατά βάθος βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να ξεκουνιέμαι με τέτοια ζέστη.

Καλημέρα σε όλες!!!

Άννα,θα μας λείψεις πολύ,ελπίζω να σου κάνουν πιο γρήγορα την σύνδεση,αλλά ούτως ή άλλως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα λείπεις.

Υπάρχει μία πιθανότητα να έρθω στην Αθήνα την Τετάρτη.Πολύ μικρή πιθανότητα,αλλά παίζει ως ενδεχόμενο.Ακόμα το διαπραγματεύομαι,γιατί κατά βάθος βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να ξεκουνιέμαι με τέτοια ζέστη.

Χριστίνα ,

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ????? Λοιπόν, το γράφω δημοσίως: μην τυχόν και κατέβεις και δεν βρεθούμε... είναι και η εβδομάδα που θα λείπουν τα τέκνα (θα είμαι μόνη μετά του συζύγου) σούπεεεεεερ !

Ξεκουνήσου -ξεκουνήσου (ρυθμικά παρακαλώ) !

Διαφημίσεις

Tι κάνουν τα κορίτσια? Χάθηκα, γιατί και χτες και σήμερα ήμουν πολύ λίγο στο σπίτι. Χτες είχαμε να πάμε σε γιορτή, ήταν το στρώσιμο κρεβατιού του κουνιάδου μου (παντρεύεται τον άλλο μήνα), πολύ ωραία περάσαμε και ο πιο χορευταράς ήταν ο Γιώργος! Ακόμα και όταν γυρίσαμε, παρόλο που ήταν αργά, δε νύσταζε, ήθελε να παίξει και να χορέψει! Σήμερα κάναμε αμάν να ξυπνήσουμε, ο δε μικρός ξύπνησε στις 12.30!!! Μετά είχα εξωτερικές δουλειές και μετά πήγαμε στους γονείς μου, γυρίσαμε το βραδάκι.

Μεταξία με γεια το μαλλί!

Αννούλα ίσα που προλαβαίνω να σου κουνήσω το μαντήλι (λες και πας στην ξενιτιά!), ελπίζω να ξανασυνδεθείς σύντομα και να επανέλθεις στην παρέα! Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς!

EkcAp3.png

κοριτσακια μου εγω καπου εδω σας αποχαιρετω μεχρι νεοτερας. ισως να μπορεσω να συνδεθω και αυριο το πρωι, δεν ξερω τι ωρα θα κανουν τη διακοπη. φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας και καλη ανταμωση! να μου προσεχετε το καφενεδακι μας! καληνυχτα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...