Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Δεν πειράζει,είναι σημάδι ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να πάω να παραδοθώ από μόνη μου,προτού με μαζέψουν...(Έχει μια ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα,ωραιότατη...μέσα στο πράσινο...εκεί θα πάω...)

τελεια! τωρα θα μπορουμε να σε βλεπουμε οποτε θελουμε! τι ωρες ειναι το επισκεπτηριο; χαχαχαχα!!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάντως τις προάλλες που περίμενα δέμα από το enjoy από το ταχυδρομείο, με είχαν γράψει ---- Σάντυ (βέβαια έτσι είχα δηλώσει) και όταν είδαν στην ταυτότητα ---- Κυριακή, μου λένε ''το δέμα λέει Σάντυ, η Σάντυ ποια είναι?'' Τους λέω ''εγώ είμαι, είναι το χαϊδευτικό μου''. Μου το έδωσε, αλλά λίγο διστακτικά, ενώ στην τελική θα πλήρωνα κιόλας, δεν ήταν καν προπληρωμένο.

Οπότε Άννα πες κι εσύ ότι το Χριστίνα είναι το χαϊδευτικό σου, χαχα!:-)

Αυτά είναι εύκολα πράγματα,μια φορά στην τράπεζα έγραψε μια πανέξυπνη υπάλληλος την θεία μου με διαφορετικό επίθετο.Την λένε Χατζηνι...και την έγραψε Χατζή-Νι...,με αποτέλεσμα να μην της δίνουν λεφτά.Εκείνη την περίοδο εγώ ήμουν κάθε μέρα στο νοσοκομείο,οπότε δεν μπορούσα ούτε εγώ να πάω να πάρω χρήματα.Και το ωραίο είναι ότι η θεία μου της είχε δώσει ταυτότητα και έπρεπε να κάνει μια απλή αντιγραφή του επιθέτου, αλλά ούτε γι'αυτό δεν είναι ικανοί μερικοί άνθρωποι...

Έκανε μεγάλη φασαρία,αλλά φυσικά ο διευθυντής κάλυψε την υπάλληλό του και έπρεπε να γίνει μια μεγάλη διαδικασία για να ξαναγίνουν όλα σωστά.

τελεια! τωρα θα μπορουμε να σε βλεπουμε οποτε θελουμε! τι ωρες ειναι το επισκεπτηριο; χαχαχαχα!!!!

Δεν ξέρω,θα ρωτήσω!ΚΑΣΤΑΛΙΑ λέγεται πάντως...(για να μη νομίζεις ότι δεν μιλάω σοβαρά,το έχω ψάξει το θέμα...)

Έγραψα στο χαρτάκι 2 φορές Χριστίνα???Ειλικρινά???:shock:

Έχω τόσα στο μυαλό μου,που πραγματικά πολλές φορές δεν ξέρω τί μου γίνεται...

[quote=cristina112;112

Καλά κρασιά δηλαδή. Είναι που είναι πανάκριβο και να πληρώνεις και τα σχέδια, ντροπή. Χαρτιά είναι, καλά λέει κι η Χριστίνα, δεν είναι χρυσός. Πόσα να ξοδέψουμε πια.. Αν είναι να τα πληρώνεις χρυσά, δε λέει.. (Ήδη το big shot με τόσες μήτρες που χρειάζομαι, θα στοιχίσει ένα σωρό λεφτά.)

Ε ναι ρε παιδιά...χαρτιά είναι,δεν έχουν μέσα ψήγματα χρυσού για να κοστίζουν τόσο...

Θεωρώ πως ό,τι έχει να κάνει με αυτό το χόμπυ,έχει πολύ υψηλό κόστος.

Και για το συγκεκριμένο μηχάνημα πίστευα ότι συμφέρει να το πάρει κανείς,ακριβώς επειδή θα γλύτωνε λεφτά από τις μήτρες.Αν είναι να πληρώνεις τα ίδια και περισσότερα,δεν το συζητάμε καν...

Διαφημίσεις

ναι Χριστινακι μου. με ειχες γραψει Σ...... Χριστινα! και να με ρωτανε ποια ειναι η Χριστινα. τελοσπαντων δεν μου εκαναν τη ζωη δυσκολη, γιατι το δεμα επανω ειχε το κανονικο ονομα και με λυπηθηκανε γιατι εσερνα και τα παιδακια μου μαζι και ηθελαν να με εξυπηρετησουν. παντως αν ειχε γινει το λαθος και στο δεμα δεν θα μου το δινανε!

ναι Χριστινακι μου. με ειχες γραψει Σ...... Χριστινα! και να με ρωτανε ποια ειναι η Χριστινα. τελοσπαντων δεν μου εκαναν τη ζωη δυσκολη, γιατι το δεμα επανω ειχε το κανονικο ονομα και με λυπηθηκανε γιατι εσερνα και τα παιδακια μου μαζι και ηθελαν να με εξυπηρετησουν. παντως αν ειχε γινει το λαθος και στο δεμα δεν θα μου το δινανε!

Παίρνω τώρα τηλέφωνο να κλείσω θέση...χίλια συγνώμη,δεν λειτουργώ πλέον καθόλου καλά και δεν φταίω εγώ γι'αυτό...

Τα (χαζά μου) νέα σας τα είπα ???? Πήγα και κουρεύτηκα !!! Αχ τί ανακούφιση ... έφυγε η μαλλούρα οεο και το κεφαλάκι μου είναι ανάλαφρο και πάλι !!! :rolleyes: Χμμμ, βλέπω τον άντρα μου να παθαίνει ένα μινι εγκεφαλικό με το που θα με δει το βράδυ... χι χι !!!

Έκανα κι από εκείνο το μανικιούρ με ένα ημι-μόνιμο βερνίκι (μου είπε η κοπέλα δλδ ότι διαρκεί 3 εβδομάδες περίπου)...

Την άλλη βδομάδα σκέφτομαι να πάω να τους πετάξω και καμία ανταύγεια να φωτίσουν λίγο... έτσι, για αλλαγή !!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι! Μαζευτηκα στη βαση μου και εγώ,επιτέλους!!! Πολυ ταλαιπωρία με την ψυχή στο στόμα πάω κάθε φορά!!

Καλημέρα !

Τί μου κάνετε ?

Εμείς περάσαμε ίωση με εμετούς (και τα 2) γι' αυτό χθες δεν ήρθα στην δουλειά... καθήσαμε σπίτι να τα παρακολουθώ επειδή, γενικά, τον εμετό τον τρέμω για αφυδάτωση... ευτυχώς, κοιμήθηκαν πολύ καλά όλο το βράδυ και το πρωί ήπιαν το γάλα τους κανονικά... ελπίζω να κυλήσει καλά και η υπόλοιπη μέρα... άϊ σιχτίρ, πρέπει να έρθεις στην δουλειά και το μυαλό σου είναι αλλού + οι τύψεις, αχ, αυτές οι τύψεις...

Περαστικά Μεταξία μου στα μωρά σου!!! Τι γλύκες που έχουν γίνει!! Τα κοιταγα στο fb προχτες. Και η Σεμινα πως μεγάλωσε!!!

καλοοοοοοοο!!

Πένυ,ο άντρας σου μου θυμίζει τον Κύρο Γρανάζη,τον εφευρέτη!!!χαχαχα

Και που να τον δεις επί το έργο!Αναμεσα σε ένα ματσο βίδες και παξιμάδια είναι συνέχεια!!

Μπορεί να καταλάβει αν ξεφεύγει χιλιοστό με το ματι και μου σπάει τα νευρα!!! Εγώ είμαι για τα χοντρά χοντρα χαχαχα

[quote name=cristina112;112

Καλά κρασιά δηλαδή. Είναι που είναι πανάκριβο και να πληρώνεις και τα σχέδια' date=' ντροπή. Χαρτιά είναι, καλά λέει κι η Χριστίνα, δεν είναι χρυσός. Πόσα να ξοδέψουμε πια.. Αν είναι να τα πληρώνεις χρυσά, δε λέει.. (Ήδη το big shot με τόσες μήτρες που χρειάζομαι, θα στοιχίσει ένα σωρό λεφτά.)

Ε ναι ρε παιδιά...χαρτιά είναι,δεν έχουν μέσα ψήγματα χρυσού για να κοστίζουν τόσο...

Θεωρώ πως ό,τι έχει να κάνει με αυτό το χόμπυ,έχει πολύ υψηλό κόστος.

Και για το συγκεκριμένο μηχάνημα πίστευα ότι συμφέρει να το πάρει κανείς,ακριβώς επειδή θα γλύτωνε λεφτά από τις μήτρες.Αν είναι να πληρώνεις τα ίδια και περισσότερα,δεν το συζητάμε καν...[/quote]

Κοιτα δεν ξέρω για το silhouette απλά το φοβάμαι γιατί όλα πληρώνονται αδρά.Σπάω το κεφάλι μου ποια το έχει παρει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ....Που θα πάει θα τη βρω...

Τα (χαζά μου) νέα σας τα είπα ???? Πήγα και κουρεύτηκα !!! Αχ τί ανακούφιση ... έφυγε η μαλλούρα οεο και το κεφαλάκι μου είναι ανάλαφρο και πάλι !!! :rolleyes: Χμμμ, βλέπω τον άντρα μου να παθαίνει ένα μινι εγκεφαλικό με το που θα με δει το βράδυ... χι χι !!!

Έκανα κι από εκείνο το μανικιούρ με ένα ημι-μόνιμο βερνίκι (μου είπε η κοπέλα δλδ ότι διαρκεί 3 εβδομάδες περίπου)...

Την άλλη βδομάδα σκέφτομαι να πάω να τους πετάξω και καμία ανταύγεια να φωτίσουν λίγο... έτσι, για αλλαγή !!!

Με γεια, με γεια!!! Εγώ έχω την άλλη βδομάδα ανανέωση!! Εχω βάφτιση το Σαββάτο και λέω να κανονίσω και το χτένισμα από Παρασκευή, βάψιμο ,ανταυγειες λίγο κοψιμο και όλα τα συναφή (τα δικά μου είναι ήδη μεχρι τους ωμους). Εχει παραγίνει το κακο μου με τη ρίζα!

Δε μου λες τζελ έκανες στα νυχια σου? Το είχα κάνει τα Χριστούγεννα ναι μεν κράτησε 20 μερες αλλά μετά το νύχι μου έκανε να συνέλθει 2 μηνες!! Ολο έσπαγαν χαλια!!Βεβαια τώρα μου είπαν ότι έχει βγει και ένα καινούριο που δεν τα καταστρέφει.

Βάλε μας καμια φωτό να σε δούμε με το new look!!

Λοιπόν εγώ σήμερα ψώνισα. Μη με πειτε τρελή ....πηρα μια καπαρτίνα. Επρεπε να με δειτε με τη σαγιονάρα και την καπαρτίνα απο πάνω.χαχαχα

Λεω καλύτερα τώρα πάρα το φθινοπωρο να σκαω τα 100? . Τη βουτηξα και δρόμο!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ευχαριστώ !!! Ναι αρκετά κοντό !

Κάπως έτσι

015064135.jpg

καμία σχέση δλδ με το avatar (βλ Κάντυ-Κάντυ με μπούκλα !!!! ) ...........:tongue:

ουαου!! Τρομερή αλλαγή έτσι???Τα μαλλια τα είχε τόσο μακρυά όσο στη βάφτιση?

Κατι τέτοια κάνω και εγώ!!Αλλά ο άντρας μου αντεχει ακομα!!χαχαχα

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

Ja5zp3.png

D42op3.png

κι εγω τωρα παρασυρθηκα απο τις ιντερνετικες shopacholics του φορουμ κι ημουν ετοιμη να παρω γαλοτσες και αδιαβροχα στα παιδια! κοιτα σχεδια να τρελλαθεις! και η καθε γαλοτσα εχει το ασορτι της αδιαβροχο! http://www.littlesunflowers.com/footwear-wellington-boots-c-30_261.html

ευτυχως που ειναι αδεια η prepaid!

φιλεναδες!!!!ελατε να τα πουμε οσο προλαβαινουμε!!!δουλευει το λαπτοπ αλλα δεν ξερω για ποσο!!!!δεν εχω διαβασει νεα σας για να προλαβω να γραψω!!!!για πειτε κανα νεο!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...