Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Να μαι και εγωωωωωω!!Χαμενη όλη μερά με δουλειές...Ουφ δεν μπορώ αλλο!Μερα παρα μέρα σχεδόν Κορινθο!! Βαρέθηκα να την βλέπω!!!!

Εμπλεξα και με εκεινη την κωλο-ερευνα και και τρεχω και δεν φτάνω!!

Καλέ τώρα το είδα αυτό! 150 ευρώ??? Δεν είμαστε καλά.. Η αλήθεια είναι ότι το έχω βάλει στο μάτι το silllouette, αλλά θα το έπαιρνα μόνο αν δε θέλει μήτρες. Αλλά και πάλι, αν δεν κόβει σκληρό χαρτόνι, κρίμα τόσα λεφτά..

Ναι Σαντυ ασε??Και εγώ μολις το είδα μέτραγα μηδενικά πισω απο το νουμερο!! Το sillouette δεν παιρνει μήτρες αλλά έχει άλλο κακό. Τα σχεδια τα καβάζεις από το eshop του μεσω πληρωμής φυσικά, και δεν ξέρω τι κοστος έχουν.Φανταζομαι όμως υψηλό!! Εξάλλου ότι έχει σχέση με αυτό το χόμπυ είναι σκετο φαρμακι!!

Eμείς γύρω στις 8 Αυγούστου θα κατέβουμε στο χωριό για να αφήσουμε το παιδί, θα κάτσουμε 2-3 μέρες, θα γυρίσουμε Αθήνα να ετοιμαστούμε και θα φύγουμε στις 13 Αυγούστου για Ντουμπάϊ.

Αχ τι καλά!!! Α!! Το άλλο δεν σας το πα.Εμεις φέτος διακοπές γιοκ. Εσκασε ζημια στο αυτοκίνητο...τη γκαντεμια μου και δεν το βλέπω. Αλλά θα το ρίξουμε στις βόλτες και θα οργανώσουμε και καμια εκδρομουλα. Ετσι για να μας φανει κάτι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα με το δόντι σήμερα πώς είσαι?

Σήμερα δεν τόλμησα να φάω παγωτό και δεν με πόνεσε.Κάθε μέρα σχεδόν τρώω,μόνο χτες έτυχε.Και δεν είναι ότι φοβάμαι τον οδοντίατρο,αλλά όπως ξέρετε καλά,αν ξεκινήσεις να πηγαίνεις,δεν τελειώνεις...

που ειναι τα κοριτσια μου; Χριστινακι βορειο μου ηρθε ειδοποιηση για το δεμα σου. καλως εχοντων των πραγματων θα παω το πρωι να το παρω. ο ταχυδρομος στο χαρτι με εχει γραψει Σ.... Χριστινα! χαχα!

Ό,τι να'ναι...έχει γούστο να μην σου το δίνουν τώρα που έχει άλλο όνομα.

Και πολύ άργησε να έρθει θα έλεγα.

Ναι Σαντυ ασε??Και εγώ μολις το είδα μέτραγα μηδενικά πισω απο το νουμερο!! Το sillouette δεν παιρνει μήτρες αλλά έχει άλλο κακό. Τα σχεδια τα καβάζεις από το eshop του μεσω πληρωμής φυσικά, και δεν ξέρω τι κοστος έχουν.Φανταζομαι όμως υψηλό!! Εξάλλου ότι έχει σχέση με αυτό το χόμπυ είναι σκετο φαρμακι!!

Καλά,υποτίθεται ότι παίρνεις ένα τόσο ακριβό μηχάνημα για να μπορείς να έχεις ό,τι σχέδιο θέλεις,χωρίς να πληρώνεις μήτρες.Αν είναι να πληρώνεις τα σχέδια,ποιό το όφελος??Το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα πιάνουν χώρο οι μήτρες.

Και καλά,μόνο το δικό τους eshop έχει τέτοια σχέδια,αλλού δεν μπορείς να τα βρεις??Δεν μπορείς ας πούμε να χρησιμοποιήσεις ένα άσχετο σχέδιο που βρήκες στο ίντερνετ και σου άρεσε??

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις βρε κουτο. θα ερθω εγω κατω και θα περασουμε τελεια!

Ναι ελα εσύ να ξεχάσω τον πόνο μου !!!! χαχαχα

Παντως φέτος υπάρχει παρηγορια γιατί κάνουμε πολλά μπανακια και σε διαφορετικά μερη και δεν θα μου πολυστοιχισει (παρηγορια στον αρρωστο ξερεις...)

Καλά,υποτίθεται ότι παίρνεις ένα τόσο ακριβό μηχάνημα για να μπορείς να έχεις ό,τι σχέδιο θέλεις,χωρίς να πληρώνεις μήτρες.Αν είναι να πληρώνεις τα σχέδια,ποιό το όφελος??Το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα πιάνουν χώρο οι μήτρες.

Και καλά,μόνο το δικό τους eshop έχει τέτοια σχέδια,αλλού δεν μπορείς να τα βρεις??Δεν μπορείς ας πούμε να χρησιμοποιήσεις ένα άσχετο σχέδιο που βρήκες στο ίντερνετ και σου άρεσε??

Νομίζεις ότι επειδή παιρνεις το μηχάνημα τα παιρνεις τα υπόλοιπα τζαπα.Οχι μόνο δεν τα παιρνεις τζαπα αλλά τα πληρώνεις και αδρα!!!Δεν ξέρω καν αν σου δίνουν και καμια μήτρα δώρο μαζί με το μηχανημα....Φαρμακειο λέμε

Οσον αφορά το sillouete οι εικονες που παιρνει το προγραμμα εχουν κάποια κωδικοποιηση για τις διαβάσει και πρέπει να βρεις ενα προγραμμα που θα κωδικοποιεις κάθε φορά την κάθε εικονα που θα χρησιμοποιεις.

Και αν δεν βρεις το πρόγραμμα?

Και αν δεν καταφέρεις να τις κωδικοποιησεις? Πιαστο αυγό και κουρευτο....

Γιατί εμενα θα μου άρεσε να κοβω χαρτόνι και να βάζω πίσω από τα σχεδιακια που έχω.

Ετσι αν μπεις στο τρυπάκι τα σκας χοντρά για κάθε σχεδιακι.

Καπου είχα πετύχει μια κοπέλα που το έιχε αγοράσει και ήθελα να τη ρωτήσω αλλά δεν θυμαμαι ποια είναι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χριστινακι βορειο μου ηρθε ειδοποιηση για το δεμα σου. καλως εχοντων των πραγματων θα παω το πρωι να το παρω. ο ταχυδρομος στο χαρτι με εχει γραψει Σ.... Χριστινα! χαχα!
Ό,τι να'ναι...έχει γούστο να μην σου το δίνουν τώρα που έχει άλλο όνομα

Εμένα πάντως τις προάλλες που περίμενα δέμα από το enjoy από το ταχυδρομείο, με είχαν γράψει ---- Σάντυ (βέβαια έτσι είχα δηλώσει) και όταν είδαν στην ταυτότητα ---- Κυριακή, μου λένε ''το δέμα λέει Σάντυ, η Σάντυ ποια είναι?'' Τους λέω ''εγώ είμαι, είναι το χαϊδευτικό μου''. Μου το έδωσε, αλλά λίγο διστακτικά, ενώ στην τελική θα πλήρωνα κιόλας, δεν ήταν καν προπληρωμένο.

Οπότε Άννα πες κι εσύ ότι το Χριστίνα είναι το χαϊδευτικό σου, χαχα!:-)

EkcAp3.png

Υπερεκτιμημένο χόμπυ τελικά το scrapbooking.Στο κάτω κάτω για χαρτιά μιλάμε,έλεος δηλαδή...

Νομίζεις ότι επειδή παιρνεις το μηχάνημα τα παιρνεις τα υπόλοιπα τζαπα.Οχι μόνο δεν τα παιρνεις τζαπα αλλά τα πληρώνεις και αδρα!!!Δεν ξέρω καν αν σου δίνουν και καμια μήτρα δώρο μαζί με το μηχανημα....Φαρμακειο λέμε

Οσον αφορά το sillouete οι εικονες που παιρνει το προγραμμα εχουν κάποια κωδικοποιηση για τις διαβάσει και πρέπει να βρεις ενα προγραμμα που θα κωδικοποιεις κάθε φορά την κάθε εικονα που θα χρησιμοποιεις.

Και αν δεν βρεις το πρόγραμμα?

Και αν δεν καταφέρεις να τις κωδικοποιησεις? Πιαστο αυγό και κουρευτο....

Γιατί εμενα θα μου άρεσε να κοβω χαρτόνι και να βάζω πίσω από τα σχεδιακια που έχω.

Ετσι αν μπεις στο τρυπάκι τα σκας χοντρά για κάθε σχεδιακι.

Καπου είχα πετύχει μια κοπέλα που το έιχε αγοράσει και ήθελα να τη ρωτήσω αλλά δεν θυμαμαι ποια είναι....

Καλά κρασιά δηλαδή. Είναι που είναι πανάκριβο και να πληρώνεις και τα σχέδια, ντροπή. Χαρτιά είναι, καλά λέει κι η Χριστίνα, δεν είναι χρυσός. Πόσα να ξοδέψουμε πια.. Αν είναι να τα πληρώνεις χρυσά, δε λέει.. (Ήδη το big shot με τόσες μήτρες που χρειάζομαι, θα στοιχίσει ένα σωρό λεφτά.)

Και σιγά μην καταφέρω εγώ η άσχετη να κωδικοποιώ και τις εικόνες και να βρίσκω προγράμματα. (Εδώ καλά καλά ένα blog θέλω να κάνω με αυτά που φτιάχνω και μου φαίνεται βουνό..) Αν είναι να μου βγει η ψυχή για να κάνω ένα σχέδιο, να μου λείπει. Θα εναποθέσω στις ελπίδες μου στην κατασκευή του άντρα της Πένυς, ελπίζοντας να φτιάξει κάτι πρακτικό, ευκολότερο (και οικονομικότερο, χιχι)! Πολλά θέλω εεεε?

EkcAp3.png

Καλά κρασιά δηλαδή. Είναι που είναι πανάκριβο και να πληρώνεις και τα σχέδια, ντροπή. Χαρτιά είναι, καλά λέει κι η Χριστίνα, δεν είναι χρυσός. Πόσα να ξοδέψουμε πια.. Αν είναι να τα πληρώνεις χρυσά, δε λέει.. (Ήδη το big shot με τόσες μήτρες που χρειάζομαι, θα στοιχίσει ένα σωρό λεφτά.)

Και σιγά μην καταφέρω εγώ η άσχετη να κωδικοποιώ και τις εικόνες και να βρίσκω προγράμματα. (Εδώ καλά καλά ένα blog θέλω να κάνω με αυτά που φτιάχνω και μου φαίνεται βουνό..) Αν είναι να μου βγει η ψυχή για να κάνω ένα σχέδιο, να μου λείπει. Θα εναποθέσω στις ελπίδες μου στην κατασκευή του άντρα της Πένυς, ελπίζοντας να φτιάξει κάτι πρακτικό, ευκολότερο (και οικονομικότερο, χιχι)! Πολλά θέλω εεεε?

Καλημεραα!! Μπηκα να σας γράψω στα πεταχτά πριν φύγω!!Οντως χαρτιά είναι και είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ πάντως μου αρέσει περισσότερο να τα βλέπω τα layouts παρά να τα φτιαχνω!! Σπαζοκαφαλιάζω καθε φορά που είναι να φτιαξω μια σύνθεση. Περισσότερο μου αρεσει να πάρω ένα kit με χαρτια (που όλα ταιριαζουν μεταξύ τους) και να φτιάξω ένα άλμπουμ που θα μεινει κιολας μαζί με λίγα διακοσμητικά (που είναι πανακριβα)

Αυτό που θα φτιαξει ο άντρας μου το υπολογίζουμε να ξεπεράσει τα 500? (στα υλικά μόνο) γιατί πρόκειται για επαγγελματικό μηχανημα.Θα είναι ίδιο με αυτο της Σφραγιδομανίας να φανταστεις. Και σε διαστάσεις θα θέλει ένα δωματιο απο μόνο του γιατί είναι και πολύ επικίνδυνο λόγω του λειζερ που εχει. Πατα στο youtube cnc router που έχει πολλά βιντεάκια να πάθεις πλακα. Απλά θα είναι κάτι που δεν θα το χρυσοπληρώνω μετά. Θα κοβω ότι θέλω ακομα και τα σχεδιάκια που έχω σε χαρτόνι, αλουμινιο, ξύλο.Tα μηχανήματα silhouete big shot κλπ δεν νομιζω ότι κόβουν μόνο απλό χαρτόνι έτσι ?σε πάχος εννοώ. Εχουμε ήδη ψάξει πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει τις εικονίτσες μου.

Μολις τελειώσει με το πλυντήριο του το έχω κλεισει το πρόγραμμα χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραα!! Μπηκα να σας γράψω στα πεταχτά πριν φύγω!!Οντως χαρτιά είναι και είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ πάντως μου αρέσει περισσότερο να τα βλέπω τα layouts παρά να τα φτιαχνω!! Σπαζοκαφαλιάζω καθε φορά που είναι να φτιαξω μια σύνθεση. Περισσότερο μου αρεσει να πάρω ένα kit με χαρτια (που όλα ταιριαζουν μεταξύ τους) και να φτιάξω ένα άλμπουμ που θα μεινει κιολας μαζί με λίγα διακοσμητικά (που είναι πανακριβα)

Αυτό που θα φτιαξει ο άντρας μου το υπολογίζουμε να ξεπεράσει τα 500? (στα υλικά μόνο) γιατί πρόκειται για επαγγελματικό μηχανημα.Θα είναι ίδιο με αυτο της Σφραγιδομανίας να φανταστεις. Και σε διαστάσεις θα θέλει ένα δωματιο απο μόνο του γιατί είναι και πολύ επικίνδυνο λόγω του λειζερ που εχει. Πατα στο youtube cnc router που έχει πολλά βιντεάκια να πάθεις πλακα. Απλά θα είναι κάτι που δεν θα το χρυσοπληρώνω μετά. Θα κοβω ότι θέλω ακομα και τα σχεδιάκια που έχω σε χαρτόνι, αλουμινιο, ξύλο.Tα μηχανήματα silhouete big shot κλπ δεν νομιζω ότι κόβουν μόνο απλό χαρτόνι έτσι ?σε πάχος εννοώ. Εχουμε ήδη ψάξει πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει τις εικονίτσες μου.

Μολις τελειώσει με το πλυντήριο του το έχω κλεισει το πρόγραμμα χαχαχα

Kαλέ αυτό δεν είναι ένα απλό μηχάνημα, είναι πολυμηχάνημα, το είδα στο youtube! Όντως θέλει ένα δωμάτιο μόνο του! Ε τότε θα τα παραγγέλνουμε σε σένα τα σχεδιάκια, χαχα! Και όταν τελειώσετε και το πλυντήριο και το cnc, να φτιάξετε ένα μηχάνημα που να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνο του! αχχαχαχαχα! Και να προσέχει και το μωρό όταν λείπουμε!! :-):smile:

Καλημέρα σε όλες!!!

EkcAp3.png

καλημερα! τι μου κανετε; τελικα στο ταχυδρομειο δεν μου εκαναν ιδιαιτερο προβλημα, αφου το πακετο εγραφε Αννα επανω. ισχυριστηκαν, παντως, οτι το χαρτι δεν το εγραψε ο ταχυδρομος, αλλα η Χριστινα! δε μου λες Σαλονικια, μηπως παιζει κανενας καινουργιος ερωτας και μας το κρυβεις; χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα !

Τί μου κάνετε ?

Εμείς περάσαμε ίωση με εμετούς (και τα 2) γι' αυτό χθες δεν ήρθα στην δουλειά... καθήσαμε σπίτι να τα παρακολουθώ επειδή, γενικά, τον εμετό τον τρέμω για αφυδάτωση... ευτυχώς, κοιμήθηκαν πολύ καλά όλο το βράδυ και το πρωί ήπιαν το γάλα τους κανονικά... ελπίζω να κυλήσει καλά και η υπόλοιπη μέρα... άϊ σιχτίρ, πρέπει να έρθεις στην δουλειά και το μυαλό σου είναι αλλού + οι τύψεις, αχ, αυτές οι τύψεις...

ποσο σε καταλαβαινω Μεταξακι μου. υπηρξα κι εγω εργαζομενη μητερα και το ξερω το συναισθημα. να παρακαλας να γινουν καλα για να πας στη δουλεια και να μη σε κοιτανε με μισο ματι οτι λουφαρεις. οταν δουλευα στην telemarketing, αρρωστησα μια φορα μετα απο 7 χρονια χωρις καμμια απουσια (ακομα και με τα χιονια ειχα περπατησει 3 τεταρτα απο το σπιτι μου στον ηλεκτρικο, για να παω στη δουλεια) και την επομενη μερα ειχα γκρινια και καχυποψια. δεν ειχα αρρωστησει για την ακριβεια, κοπανα την εκανα γιατι δεν δουλευε ο Παναγιωτης εκεινη την ημερα, αλλα και μια κοπανα μετα απο 7 χρονια ειχα καθε δικαιωμα να τη κανω! ειδικα οταν σου ψηνουν το ψαρι στα χειλη κανονικα καθε μερα. ουφ! τα θυμηθηκα και συγχιστηκα τωρα! παω να συνεχισω το πακεταρισμα...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα! τι μου κανετε; τελικα στο ταχυδρομειο δεν μου εκαναν ιδιαιτερο προβλημα, αφου το πακετο εγραφε Αννα επανω. ισχυριστηκαν, παντως, οτι το χαρτι δεν το εγραψε ο ταχυδρομος, αλλα η Χριστινα! δε μου λες Σαλονικια, μηπως παιζει κανενας καινουργιος ερωτας και μας το κρυβεις; χαχα!

Kαλημέρα!!!

Χαίρομαι που επιτέλους έφτασε το δέμα.

Πού ακριβώς έγραφε Χριστίνα,στο χαρτάκι το κολλημένο??Γιατί στο δέμα έγραψα το δικό σου όνομα,δεν το έχω χάσει πια και τόσο πολύ...

Τα στοιχεία στο χαρτί εγώ τα έγραψα,αλήθεια λένε.Έγραψα Χριστίνα και στο δικό σου όνομα???

Δεν πειράζει,είναι σημάδι ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να πάω να παραδοθώ από μόνη μου,προτού με μαζέψουν...(Έχει μια ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα,ωραιότατη...μέσα στο πράσινο...εκεί θα πάω...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...