Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανήλθα...τί το'θελα το παγωτό??Με έπιασε ένας φοβερός πόνος στο δόντι και δεν μπορώ να προσδιορίσω πού ακριβώς είναι...μια νομίζω στο ένα δόντι,μια στο άλλο.Δεν τον γλυτώνω τον οδοντο-ντόκτορ.

Διαφημίσεις

τι μου κανετε; εγω μολις εκατσα κι ακομα εχω ενα καρο δουλειες! εχω και την Ελενη μεσα στα ποδια μου και με παει πισω πολυ. θα τα λεμε μεχρι μεθαυριο, γιατι το Σαββατο μου κοβουν τη συνδεση για τη μετεγκατασταση. απο κει και μετα θελουν λεει 3 εβδομαδες για να μου το συνδεσουν. ελπιζω οτι θα γινει πιο συντομα, γιατι ετσι μου ειχαν πει και την αλλη φορα και ηρθαν μετα απο μια εβδομαδα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Με έπιασε ένας φοβερός πόνος στο δόντι και δεν μπορώ να προσδιορίσω πού ακριβώς είναι...μια νομίζω στο ένα δόντι,μια στο άλλο.Δεν τον γλυτώνω τον οδοντο-ντόκτορ.

Χριστίνα με το δόντι σήμερα πώς είσαι?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Για να πάρεις εργαλειο και μετά τις μήτρες θέλει ένα σκασμο λεφτά!!! Εχω δει γραμματοσειρες 150?!!!!Μα είμαστε σοβαροί????

Καλέ τώρα το είδα αυτό! 150 ευρώ??? Δεν είμαστε καλά.. Η αλήθεια είναι ότι το έχω βάλει στο μάτι το silllouette, αλλά θα το έπαιρνα μόνο αν δε θέλει μήτρες. Αλλά και πάλι, αν δεν κόβει σκληρό χαρτόνι, κρίμα τόσα λεφτά..

EkcAp3.png

κι εμενα θα μου λειψετε! ασε που θα μου στριψει τοσες μερες χωρις internet! και μολις θα μου το συνδεσουν, θα λειπετε ολες διακοπες και θα μιλαω μονη μου! ευτυχως θα εχω τη Χριστινα τη βορεια στις επαλξεις και μεχρι τοτε φανταζομαι οτι θα εχει γυρισει και η Ποπη.

Eμείς γύρω στις 8 Αυγούστου θα κατέβουμε στο χωριό για να αφήσουμε το παιδί, θα κάτσουμε 2-3 μέρες, θα γυρίσουμε Αθήνα να ετοιμαστούμε και θα φύγουμε στις 13 Αυγούστου για Ντουμπάϊ.

EkcAp3.png

κι εμενα θα μου λειψετε! ασε που θα μου στριψει τοσες μερες χωρις internet! και μολις θα μου το συνδεσουν, θα λειπετε ολες διακοπες και θα μιλαω μονη μου! ευτυχως θα εχω τη Χριστινα τη βορεια στις επαλξεις και μεχρι τοτε φανταζομαι οτι θα εχει γυρισει και η Ποπη.

Κι η Πόπη θα έχει γυρίσει, οπότε δε θα έχετε μοναξιές! Καλύτερα να φεύγουμε λίγες λίγες, να μην ερημώσει το καφενεδάκι μας!

EkcAp3.png

που ειναι τα κοριτσια μου; Χριστινακι βορειο μου ηρθε ειδοποιηση για το δεμα σου. καλως εχοντων των πραγματων θα παω το πρωι να το παρω. ο ταχυδρομος στο χαρτι με εχει γραψει Σ.... Χριστινα! χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...