Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Tι κάνετε? Καλέ η Πόπη έχει μέρες να φανεί, ελπίζω να είναι καλά. Εγώ έχω τρία πλυντήρια να σιδερώσω και σκυλοβαριέμαι.. Αλλά πρέπει να τα κάνω, να μη μείνουν για αύριο, γιατί έχω κι άλλες δουλειές, αμάν, δεν τελειώνουν ποτέ.

Χριστίνα 125 ευρώ για ένα σωληνάκι?:shock:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Hello!!! Μαζευτηκαμε βλέπω!!! Μπα μαλλον μόνη μου μιλάω.... Στις 8 30 σηκωθήκαμε απο τον μεσημεριανο μας υπνο εγώ και ο Κωσταντής και παλι νυσταζω.

εχω ενα ζευγαρι σαγιοναρες τετοια και δεν ιδρωνει το ποδι, αλλα δεν ειναι κι ο,τι πιο ανετο εχω φορεσει ποτε. βεβαια μπορει να φταιει οτι ηταν δωρο σε περιοδικο.

λες ε? θα παω να τα δοκιμασω αυριο να δουμε...

Δεν ήξερα ότι τα γράμματα τα παραγγέλνεις,νόμιζα ότι τα φτιάχνεις εσύ με κάποιο τρόπο.Πόσο περίπου πάει το μαλλί??Με την λέξη τα χρεώνουν ή με το γράμμα??Πάντως,έχω την εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί μπορείς να πας από εκεί και με ραντεβού,οπότε αν βρεθείς στην Αθήνα, γλυτώνεις και τα μεταφορικά.

Με τη λέξη τα χρεώνουν αλλά με ποιο τρόπο δεν έχω καταλάβει. Τους γράφεις τις λέξεις με όποια γραμματοσειρά θες (αυτή είναι μια δική τους ,χειροποιητη θα τη ζητήσεις) σου στέλνουν να δεις τη μακετα και μετά παραγγέλνεις αν θες. Αυτες οι λέξεις που βλεπεις σε 3 cm υψος (που δεν τους φαίνεται γιατί μονο τα κεφαλαια είναι 3 cm) εχει 2 ευρώ και 3,5 μεταφορικά.Από εκει μπορείς να πας απογευματινές ώρες μονο πράγμα αδύνατον για μενα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ, στειλε μου σε πμ το κινητο σου για να βρεθουμε την αλλη βδομαδα που θα κατεβω στα λημερια σου.

Ηδη στο έστειλα!!!

Να πατε για μπανιο Καραθώνα είναι τέλεια!!!Εμεις εκεί την κάνουμε καθε ΣΚ. Ειναι κολπος που σημαινει πολύ ζεστά, αμμος οι ξαπλώστρες μέσα στο κύμα (αν είσαι τυχερή και βρεις μπροστά) πολύ κοσμο και ρηχή ότι πρέπει για πιτσιρίκια. Ο Κωσταντής 3 ώρες μέσα ήταν το Σαββατο!!!!

Στο Ναυπλιο αν σας κάνει κεφι κρέπα να πάτε στο σοκακι. Εχει τελειες!!! Παλι βράδυ μπορείτε να πάτε για φαι στο Κεφαλάρι στη Σπηλια. Και Τολο ωραία είναι.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε απο κοντα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Με τη λέξη τα χρεώνουν αλλά με ποιο τρόπο δεν έχω καταλάβει. Τους γράφεις τις λέξεις με όποια γραμματοσειρά θες (αυτή είναι μια δική τους ,χειροποιητη θα τη ζητήσεις) σου στέλνουν να δεις τη μακετα και μετά παραγγέλνεις αν θες. Αυτες οι λέξεις που βλεπεις σε 3 cm υψος (που δεν τους φαίνεται γιατί μονο τα κεφαλαια είναι 3 cm) εχει 2 ευρώ και 3,5 μεταφορικά.Από εκει μπορείς να πας απογευματινές ώρες μονο πράγμα αδύνατον για μενα.

Καλά,τα μεταφορικά είναι περισσότερα από αυτό που αγοράζεις??Αν είναι δυνατόν...Και δεν νομίζω να χρεώνουν όλες τις λέξεις το ίδιο.Άν τους παραγγείλω την "σκουληκομυρμηγκότρυπα",θα κοστίζει το ίδιο με την "ευχή"????:-P

Καλά,τα μεταφορικά είναι περισσότερα από αυτό που αγοράζεις??Αν είναι δυνατόν...Και δεν νομίζω να χρεώνουν όλες τις λέξεις το ίδιο.Άν τους παραγγείλω την "σκουληκομυρμηγκότρυπα",θα κοστίζει το ίδιο με την "ευχή"????:-P

Οχι δεν χρεώνουν όλες τις λέξεις το ίδιο. Καθε φορά έχει διαφορετική χρέωση αναλογα με τι τους ζητάω. Αλλά τα μεταφορικά είναι υπερβολικά νομίζω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν χρεώνουν όλες τις λέξεις το ίδιο. Καθε φορά έχει διαφορετική χρέωση αναλογα με τι τους ζητάω. Αλλά τα μεταφορικά είναι υπερβολικά νομίζω.

Όντως είναι υπερβολικά,γιατί δε νομίζω να έχουν και κανένα φοβερό βάρος,ακόμα και αν το στέλνουν ως συστημένο.

Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργούμε μόνες μας γράμματα.

Βρήκα γραμματοσειρά σε σφραγίδες,αλλά εννοείται ότι είναι αγγλική.

Όντως είναι υπερβολικά,γιατί δε νομίζω να έχουν και κανένα φοβερό βάρος,ακόμα και αν το στέλνουν ως συστημένο.

Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργούμε μόνες μας γράμματα.

Βρήκα γραμματοσειρά σε σφραγίδες,αλλά εννοείται ότι είναι αγγλική.

Αυτά βλέπει ο Παναγιώτης και μου λέει να μου φτιαξει ένα cnc που κοβει τα πάντα.Ακομα και ξύλο και αλουμινιο χαρτόνι ότι πάχος θες. Απλά πρέπει πρώτα να τελιώσει το πλυντήριο....

Γιατί στην αρχή που έσκαγα τα 10 ? και έπαιρνα ολόκληρη γραμματοσειρά και πεταγα τη μισή?Φυσικά αγγλική ετσι?

Για να πάρεις εργαλειο και μετά τις μήτρες θέλει ένα σκασμο λεφτά!!! Εχω δει γραμματοσειρες 150?!!!!Μα είμαστε σοβαροί????

Σημερα τα χω βάλει με τους κινέζους!!!! Μου ήρθε η παραγγελια με τις χαντρες για τις σαγιονάρες!Μονο που δεν είναι χάντρες αλλά κατι μεταλλικά εξαρτήματα. Εκαναν λαθος!!!!Θα παώ μεθαυριο Μοναστηράκι να πάρω καμια γιατί τελικά δεν θα φτιαξω τις σαγιονάρες μου!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί είναι το cnc??

Θυμάμαι τις σαγιονάρες που ήθελες να φτιάξεις,είχαν και παγωτάκια επάνω,αυτά σου τα έστειλαν??Αν και θα μπορούσες να τα φτιάξεις και μόνη σου,με cernit.

Και μια και είπα για παγωτό...ας πάω να φάω λίγο...

Τί είναι το cnc??

Θυμάμαι τις σαγιονάρες που ήθελες να φτιάξεις,είχαν και παγωτάκια επάνω,αυτά σου τα έστειλαν??Αν και θα μπορούσες να τα φτιάξεις και μόνη σου,με cernit.

Και μια και είπα για παγωτό...ας πάω να φάω λίγο...

Ειναι σαν το μηχάνημα που έχουν στη Σφραγιδομανια.Κοβει με λειζερ ότι ακριβώς του βάλεις στον υπολογιστή. Σαν το sillouette φαντάσου αλλά κοβει τα παντα από ξύλο, μεταλλο, χαρτόνι.

Το είχα σκεφτει για το cernit αλλά βαριομουν. Τα πήρα απο το ebay. Μου έχουν ερθει τα παγωτάκια και είναι τελεια!! Και η κορδέλα η πουά. Καπου πρέπει να βρούμε πουα κορδέλα ροζ καφέ φτηνή όμως , που?????

Μονο οι χάντρες μου λειπουν που θα παρω μεθαυριο!!!

Μη λες για παγωτό και μοτ τριβελίζει μια ώρα το μυαλό.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Έφαγα Nirvana με σοκολάτα,αμύγδαλα και λικέρ!!!Θεϊκό στην κυριολεξία!!!

Καλά,μπορεί ο άντρας σου να κατασκευάσει τέτοιο μηχάνημα???Ο Μπομπ ο μάστορας είναι!!!χαχαχα

Μπράβο του,είναι καλό να ξέρουν οι άντρες να φτιάχνουν τέτοια πράγματα.Άλλοι ούτε λάμπες δεν ξέρουν να αλλάζουν.Πέτυχες κελεπούρι!!

Καφέ πουά κορδέλα ψάχνω και εγώ,αλλά μάταια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...