Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλημερα! μολις παρελαβα το αλμπουμ της Πενυς και ειναι υπεροχο! Πενυ ευχαριστουμε πολυ για ακομα μια φορα! εσεις τι κανετε; μηπως βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε; ελατε απο δω! εχει μπολικη δουλεια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!!

Αννούλα μου γλυκιά σε αγαπάω - σε εκτιμάω, αλλά, όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω....

Κι εγώ είμαι ένα με το χώμα... αδιαθέτησα χθες και τα κέφια μου δεν είναι στα high τους... παίχτηκε και κάτι στην δουλειά και έχω στεναχωρηθεί... τεσπα...

Πόρτο Γερμενό και μούρλια θάλασσα? Δηλαδή ζεστή? Μόνο αν είσαι εσκιμώος, χαχα!:tongue: Πηγαίναμε συχνά εκεί αλλά πριν το παιδί. Τώρα δεν πάμε πια, πάντα παγωμένα είναι!

....................................

Glitterάκι μου,

Δεν εννοώ ότι ήταν ζεστή... αλλά ήταν πεντακάθαρη κι ας είχε μπόλικο κόσμο... ε εντάξει λίγο όταν έμπαινες σε έπιανε ένα σύγκρυο αλλά στα 2-3 λεπτά είχες συνηθίσει την θερμοκρασία... δεν ήταν δα και παγάκι σαν την θάλασσα της Σάμου πχ...........

τι εγινε παλι στη δουλεια; γκρινιαζουν ακομα για το ωραριο σου;

"Έσκασε"... αύξηση ! Στους υπόλοιπους 2 όμως, όχι για εμένα... άλλωστε -μην ξεχνάμε- εγώ είμαι μάνα με 2 μωρά ήτοι μειωμένο ωράριο*... που αυτό συνεπάγεται σε εγκληματική πράξη... άρα η κα στο απέναντι γραφείο τον π@λο κι ας είναι η πιο παλιά κι ας έστρωσε όλη την δουλειά (το πώς θα βγαίνει δλδ) όταν πρωτο-ξεκίνησε προ 10ετίας...

**** εμ βέβαια, γιατί κανείς μα κανείς δεν έχει εξηγήσει στον "μεγάλο" ότι θα μπορούσα άνετα να κάτσω από 6 μήνες επιπλέον σε κάθε παιδί με τον ΟΑΕΔ...

...και μετά μου λένε μ@λ@κίες περί ισότητας κλπ κλπ :-(

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!

Βλέπω όλες εδώ είστε!!!! Ξυπνησα και εγώ και πίνω το κφεδάκι μου. Μα μπορειτε να μου πειτε πως γίνεται να γυρίσουμε χτες στις 4.30 και το παιδί μου να σηκωθει στις 9????Τα νεύρα μου!!!γκρρρρ

Κοιμήθηκε και στο πανηγύρι αλλά δεν κουράζεται αυτο το παιδί με τιποτα?Εγώ ήμουν πολύ του ύπνου γενικά και τώρα κοιμάμαι 5 ωρες την ημέρα!

Και εγώ ψώνισα σήμερα!Έχει μια φίλη μου μαγαζί με ρούχα στην περιοχή που μένω και έχει άπαιχτες τιμές,ακόμα και πριν τις εκπτώσεις.Πήρα 2 φορέματα στράπλες(το ένα φοριέται και σαν φούστα...πώς λέμε,φοριέται και στο δεξί,σαν κόσμημα!!χαχαχα)και μία μπλούζα.Για παπούτσια δεν κοίταξα ακόμα.Από την άλλη σκέφτομαι ότι ένας μήνας έμεινε,άντε δύο,για να τελειώσει το καλοκαίρι και του χρόνου θα μας γυαλίσουν άλλα, καινούρια.

Και εγώ πήρα μια μπλούζα ,κάτι βραχιολια και 2 σαγιονάρες. Βρε κορίτσια να ρωτησω κάτι έχει δοκιμάσει καμια σας αυτά τα παππουτσια που είναι σαν σιλικονάτα και έχει πήξει όλος ο τόπος? Είναι τόσο ανετα και τα φοράει όλη η Αθήνα? Ειδα κατι μπαλαρινάκια σε nude χρώμα και λέω να τα πάρω.

Πένυ,τί είναι αυτό το κουτί που έβαλες στο μπλογκ σου???Μου άρεσε πάρα,πάρα πολύ,γενικά τρελαίνομαι για κουτιά/κουτάκια,είναι το πάθος μου.Καθένας με την λόξα του.Μήπως είναι για το κοριτσάκι μιας κοπέλας από δίπλα??Το ίδιο όνομα έχουν.

Αυτά τα γράμματα πώς τα έκανες??Μέχρι τώρα είχα δει το "κάνε μια ευχή"

και νόμιζα πλέον ότι κυκλοφορεί έτοιμο.Τέτοια θέλω να κάνω.Μην μου πεις για bigshot και μήτρες,γιατί θα κλάψω...

Αυτό το κουτί ειναι για την κόρη της Πηνελόπης (raw shooter) και δεν είναι ακριβώς κουτάκι αλλά ΚΟΥΤΑΡΑ!!!!! Θα τρομάξει αμα πάει στο ταχυδρομείο χαχαχα.Το έκανα μεγάλο γιατί αν έχει και εκεινή την τρέλα τη δικιά μου (που ως τώρα έχω γεμίσει 2 πιο μικρά βεβαια) να χωράει πράμα μεσα.

Τα γράμματα Χριστινάκι είναι από τη Σφραγιδομανία. Του παραγγέλνεις τη λέξη. Ετσι δεν χρειάζεται να παίρνω ολοκληρη αλφάβητο και να παιζω scrable μετα!! χαχαχα Αλλά από την άλλη είναι λιγο τσιμπημένες οι τιμες τους και τα μεταφορικά τους. Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ ωραίο!!

Λοιπόν όταν ο άντρας μου, μου φτιαξει το CNC (σαν το μηχανημα της σφραγιδομανιας)που μου χει ταξει θα σας κοβω σε όλες γραμματα χαχαχαχα

καλημερα! μολις παρελαβα το αλμπουμ της Πενυς και ειναι υπεροχο! Πενυ ευχαριστουμε πολυ για ακομα μια φορα! εσεις τι κανετε; μηπως βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε; ελατε απο δω! εχει μπολικη δουλεια!

Για τη δουλεια....χμ....δεν θα πάρω ουτε εγώ. Θα προτιμήσω μπανακι χαχαχα

Ωραια ησυχασα που σας πρόλαβε το βιβλιο στο παλιο σπίτι!!!Ειχα αγχωθεί μήπως χαθεί!

Ja5zp3.png

D42op3.png

"Έσκασε"... αύξηση ! Στους υπόλοιπους 2 όμως, όχι για εμένα... άλλωστε -μην ξεχνάμε- εγώ είμαι μάνα με 2 μωρά ήτοι μειωμένο ωράριο*... που αυτό συνεπάγεται σε εγκληματική πράξη... άρα η κα στο απέναντι γραφείο τον π@λο κι ας είναι η πιο παλιά κι ας έστρωσε όλη την δουλειά (το πώς θα βγαίνει δλδ) όταν πρωτο-ξεκίνησε προ 10ετίας...

**** εμ βέβαια, γιατί κανείς μα κανείς δεν έχει εξηγήσει στον "μεγάλο" ότι θα μπορούσα άνετα να κάτσω από 6 μήνες επιπλέον σε κάθε παιδί με τον ΟΑΕΔ...

...και μετά μου λένε μ@λ@κίες περί ισότητας κλπ κλπ :-(

Ασε μην το ψάχνεις....Εγώ που με το που έκανα το παιδί με απελυσε και είχε το θρασος να μου πει και στα ίσα τον λόγο. Γιατί λεει δεν μπορεί να ψαχνει καθε φορά που θα γενναω ατομα. Και ας μου έλεγαν 4 χρόνια ότι μονο με μενα μπορουν να συννενοηθουν και δεν έχουν κανενα παράπονο από εμενα. Βεβαια το περίμενα γιατί όταν παντρεύτηκα (6 μηνες μετά την πρόσληψη μου) μου είπε ότι αν γνώριζε ότι θα παντρευόμουν δεν θα με προσλάμβανε.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γλύκα είναι όντως... εγώ, πάλι, έχω άλλη απορία τύπου για το συγκεκριμένο πατούμενο... δεν ιδρώνει το πόδι ????

Ξερω γω βρε παιδί μου. Ολη η Αθήνα πηγμενη είναι τόσο στα μαγαζιά οσο και στο δρόμο τα φοράνε πολύ και σε ανοιχτά και σε κλειστά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Toν χειμώνα εννοείς??Για τότε λέω εγώ.Είναι ό,τι πιο ξεκούραστο έχω φορέσει.Πλέον μόνο φλατ,μια και τα πόδια δεν αντέχουν μετά από περπάτημα,αλλά και επειδή είμαι 1.70 και δεν μου είναι απαραίτητα τα τακούνια.Για γόβες δεν το συζητάω καν,πέρα από το γεγονός ότι δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου,μετά από τρία βήματα θα θέλω επίδεσμο.

Το καλοκαίρι,σαγιονάρα,σανδαλάκι,πεδιλάκι και μια χαρά!

Ναι, καλέ το χειμώνα εννοώ! Έτσι όπως το είπες (είμαι και ξανθιά), νόμιζα πως φοράς και το χειμώνα ανοιχτά παπούτσια, επειδή γενικώς σε ενοχλούν τα κλειστά! Και λέω, αν την ενοχλούν τα κλειστά, δεν την ενοχλούν οι μπότες που είναι θεόκλειστες???

Glitterάκι μου,

Δεν εννοώ ότι ήταν ζεστή... αλλά ήταν πεντακάθαρη κι ας είχε μπόλικο κόσμο... ε εντάξει λίγο όταν έμπαινες σε έπιανε ένα σύγκρυο αλλά στα 2-3 λεπτά είχες συνηθίσει την θερμοκρασία... δεν ήταν δα και παγάκι σαν την θάλασσα της Σάμου πχ...........

Είπα κι εγώ, ζέστανε το Πόρτο Γερμενό??? Όντως είναι πολύ καθαρά, αλλά με το μωρό δεν πάμε πια, θα παγώσει το μωρό, εδώ καλά καλά κρυώνει και στις ζεστές θάλασσες, δεν το ρισκάρουμε να τον πάμε εκεί!

Τα βρήκα τα μπαλαρινάκια

A28254_B.jpg

Γλύκα δεν είναι?

Πολύ γλυκούλια! Αλλά έχω κι εγώ την απορία με τη Μεταξία, δεν ιδρώνει πολύ το πόδι? Επίσης μήπως χτυπάνε το πόδι, δε φαίνονται πολύ μαλακά, όχι τα συγκεκριμένα, γενικά αυτού του τύπου.

Καλημέρα δε σας είπα!!!

EkcAp3.png

εχω ενα ζευγαρι σαγιοναρες τετοια και δεν ιδρωνει το ποδι, αλλα δεν ειναι κι ο,τι πιο ανετο εχω φορεσει ποτε. βεβαια μπορει να φταιει οτι ηταν δωρο σε περιοδικο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Τί κάνετε??

Άννα,ακόμα πακετάρεις??

Εγώ περιμένω μια τύπισσα να μου φέρει ένα υλικό για την μάνα μου.

Ένα χαζοσωληνάκι για το στομάχι,από σιλικόνη είναι και κάνει 125 ευρώ.

Τί νομίζουν,ότι τα γεννάω τα λεφτά??

.

Αυτό το κουτί ειναι για την κόρη της Πηνελόπης (raw shooter) και δεν είναι ακριβώς κουτάκι αλλά ΚΟΥΤΑΡΑ!!!!! Θα τρομάξει αμα πάει στο ταχυδρομείο χαχαχα.Το έκανα μεγάλο γιατί αν έχει και εκεινή την τρέλα τη δικιά μου (που ως τώρα έχω γεμίσει 2 πιο μικρά βεβαια) να χωράει πράμα μεσα.

Τα γράμματα Χριστινάκι είναι από τη Σφραγιδομανία. Του παραγγέλνεις τη λέξη. Ετσι δεν χρειάζεται να παίρνω ολοκληρη αλφάβητο και να παιζω scrable μετα!! χαχαχα Αλλά από την άλλη είναι λιγο τσιμπημένες οι τιμες τους και τα μεταφορικά τους. Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ ωραίο!!

Λοιπόν όταν ο άντρας μου, μου φτιαξει το CNC (σαν το μηχανημα της σφραγιδομανιας)που μου χει ταξει θα σας κοβω σε όλες γραμματα χαχαχαχα

Το φαντάστηκα ότι θα ήταν για αυτήν,το όνομα δεν είναι και πολύ συνηθισμένο και θυμόμουν που της είχες κάνει και βιβλίο.

Δεν ήξερα ότι τα γράμματα τα παραγγέλνεις,νόμιζα ότι τα φτιάχνεις εσύ με κάποιο τρόπο.Πόσο περίπου πάει το μαλλί??Με την λέξη τα χρεώνουν ή με το γράμμα??Πάντως,έχω την εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί μπορείς να πας από εκεί και με ραντεβού,οπότε αν βρεθείς στην Αθήνα, γλυτώνεις και τα μεταφορικά.

Ξερω γω βρε παιδί μου. Ολη η Αθήνα πηγμενη είναι τόσο στα μαγαζιά οσο και στο δρόμο τα φοράνε πολύ και σε ανοιχτά και σε κλειστά

Εγώ αυτό το παπούτσι,πρώτη φορά το βλέπω.Και να πεις ότι μένω και σε μικρή πόλη...

Πάντως,το καλοκαίρι προτιμώ τα ανοιχτά,να αναπνέει και το πόδι.

Είναι όμως πολύ χαριτωμένα αυτά που έβαλες στην φωτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...