Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Άννα,μην τρελαίνεσαι λέμε,είδες και το σπίτι πόσο γρήγορα το τελειώσατε.

Γιατί είχα την εντύπωση ότι θα πήγαινες στο Κερατσίνι?'Η η Χαραυγή είναι περιοχή του?

ναι, ειμαστε πολυ μεγαλος δημος και χωριζομαστε σε περιοχες. τα αξιοθεατα της Χαραυγης ειναι τα ουζερι, η ΔΕΗ, τα λιπασματα, η ΑΓΕΤ Ηρακλης και η ιχθυοσκαλα. αν ποτε μας επισκεφθεις, να παρεις κι ενα ταξιδιωτικο οδηγο μαζι σου, για να μη ξεχασεις κανενα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και για να μην το ξεχάσω πάλι...Μεταξία,πώς πάει ο θείος σου??

Καλά είναι, έβγαλε και τα ράμματα, όλα ΟΚ....

ναι, ειμαστε πολυ μεγαλος δημος και χωριζομαστε σε περιοχες. τα αξιοθεατα της Χαραυγης ειναι τα ουζερι, η ΔΕΗ, τα λιπασματα, η ΑΓΕΤ Ηρακλης και η ιχθυοσκαλα. αν ποτε μας επισκεφθεις, να παρεις κι ενα ταξιδιωτικο οδηγο μαζι σου, για να μη ξεχασεις κανενα.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Τα ουζερί είναι ένα σημαντικό κίνητρο...

Τι κανετε κοριτσια???

Μεταξία μου καλά αποτελέσματα να χετε με τον θειο σου.

Αννα δεν πιστεύω να φύγεις απο το παλιο σπιτι και να μην προλάβει να έρθει το βιβλιο!

Χριστίνα ναι το έφαγα το παγωτό του Κωσταντή!!Επειδή δεν ήθελε άλλο όμως.Αν αυτός θέλει κατι δεν του το ξεκολλάς με τίποτα!Ρισκαρω να ακουω όλο το βράδυ γκρινια μετά???

Εμεις σήμερα το βραδακι λέμε να πάρουμε τα πανυγήρια σβάρνα.Ή τα πανυγήρια ή θα πάμε στη συναυλία του Χατζηγιάννη που γίνεται στο Αργος. Θα δείξει ....

Εχω εκρεμμότητες με την στατιστική και όλο το φέρνω γύρω γύρω για να μη δουλεψω.Το μονο κινητρ που έχω είναι ότι θα πάω στην Κορινθο και κλασσικα θα βουτήξω τίποτα πάλι χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα !

Πώς είστε κόρες ???? Εμείς περάσαμε ένα όμορφο Σ/Κ... το Σάββατο το απόγευμα είχαμε πάει σε πάρτυ γενεθλίων (παιδικό) και χθες για μπανάκι Πόρτο-Γερμενό και είχε μια θάλασσα μούρλια... να την πιεις στο ποτήρι !

Πόρτο Γερμενό και μούρλια θάλασσα? Δηλαδή ζεστή? Μόνο αν είσαι εσκιμώος, χαχα!:tongue: Πηγαίναμε συχνά εκεί αλλά πριν το παιδί. Τώρα δεν πάμε πια, πάντα παγωμένα είναι!

καλημερα κι απο μενα. Μεταξια μου το σπιτι στη Χαραυγη το καθαρισα και αυτη την εβδομαδα μαζευω τα τελευταια απο δω. κοριτσακια μου σας διαβαζω συνεχεια, αλλα δεν εχω χρονο να σας γραφω συχνα. φιλια!

Άντε να ταχτοποιηθείς στο σπιτάκι σου, να μπεις σε μια σειρά κι εμείς εδώ είμαστε!

Αχ, πονάνε τα ποδαράκια μου, τράπεζα, ΔΕΗ, κατέβηκα κι Αθήνα για ψώνια, έκσνα ωραία ψώνια, παπουτσάκια-ρουχαλάκια, αλλά ξεποδαριάστηκα..

EkcAp3.png

Και εγώ ψώνισα σήμερα!Έχει μια φίλη μου μαγαζί με ρούχα στην περιοχή που μένω και έχει άπαιχτες τιμές,ακόμα και πριν τις εκπτώσεις.Πήρα 2 φορέματα στράπλες(το ένα φοριέται και σαν φούστα...πώς λέμε,φοριέται και στο δεξί,σαν κόσμημα!!χαχαχα)και μία μπλούζα.Για παπούτσια δεν κοίταξα ακόμα.Από την άλλη σκέφτομαι ότι ένας μήνας έμεινε,άντε δύο,για να τελειώσει το καλοκαίρι και του χρόνου θα μας γυαλίσουν άλλα, καινούρια.

Πένυ,τί είναι αυτό το κουτί που έβαλες στο μπλογκ σου???Μου άρεσε πάρα,πάρα πολύ,γενικά τρελαίνομαι για κουτιά/κουτάκια,είναι το πάθος μου.Καθένας με την λόξα του.Μήπως είναι για το κοριτσάκι μιας κοπέλας από δίπλα??Το ίδιο όνομα έχουν.

Αυτά τα γράμματα πώς τα έκανες??Μέχρι τώρα είχα δει το "κάνε μια ευχή"

και νόμιζα πλέον ότι κυκλοφορεί έτοιμο.Τέτοια θέλω να κάνω.Μην μου πεις για bigshot και μήτρες,γιατί θα κλάψω...

Διαφημίσεις

Χριστίνα με γεια μας! Εγώ πήρα μπαλαρίνες, σανδάλια, 2 μπλουζίτσες, 1 φόρεμα για τη θάλασσα και ύφασμα για καλό φόρεμα που θα μου ράψει η μαμά μου.

Μου αρέσουν πολύ οι μπαλαρίνες,αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν φοράω κλειστά παπούτσια,γιατί μου κάνουνε το πόδι κιμά.Έτσι,αναγκαστικά πάω από τα πέδιλα στις μπότες.

Οι μπότες δε σε κουράζουν?

Toν χειμώνα εννοείς??Για τότε λέω εγώ.Είναι ό,τι πιο ξεκούραστο έχω φορέσει.Πλέον μόνο φλατ,μια και τα πόδια δεν αντέχουν μετά από περπάτημα,αλλά και επειδή είμαι 1.70 και δεν μου είναι απαραίτητα τα τακούνια.Για γόβες δεν το συζητάω καν,πέρα από το γεγονός ότι δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου,μετά από τρία βήματα θα θέλω επίδεσμο.

Το καλοκαίρι,σαγιονάρα,σανδαλάκι,πεδιλάκι και μια χαρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...