Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

!!

Εχω ένα διατρητή που τρυπάει σε 3 σημεια ταυτόχρονα.Στα εξώφυλλα επειδή είναι πολύ χοντρά έχω ένα ζουμπα και ένα σφυρί που της ανοίγω

Πού το βρίσκουμε αυτό το εργαλείο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιαααα!!!!

Τώρα σηκωθηκα η γουρούνα! Χτες βράδυ βγηκαμε για ποτάκι και το μικρό το αφήσαμε στην πεθερά μου.Και σαν να μην εφταναν τα ποτά κατά τις 4 πήγαμε για φαγητο! Κατα τ αλλα όταν τρόμαζα να μπω στο παντελόνι έκανα δηλώσεις στον εαυτό μου...τρομαρα μου.....

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε; εγω μολις μαζευτηκα απο το μαραθωνιο φασινας. 13 ωρες non stop καθαριζαμε με τη κοπελα. τρεμω ολοκληρη απο τη κουραση, αλλα ειμαι χαρουμενη πρωτον γιατι τελειωσαμε ολο το σπιτι σε μια μερα και δευτερον γιατι τα παιδια ειναι στη πεθερα μου κι ετσι θα κοιμηθω λιγακι παραπανω αυριο. Πενυ ερχομαστε 1-6 Αυγουστου. στην Ερμιονη εχω παει παρα πολυ παλια. λιγο μετα την ιστορια με το Δουρη για να καταλαβεις. το μονο που θυμαμαι ειναι μια ωραια ταβερνα που μας κερασαν στο τελος μια καρυδοπιτα με παγωτο, ονειρο! χαχα! σας φιλω γλυκα για καληνυχτα. παω για νανι σιγα σιγα, γιατι δεν οριζω το σωμα μου. σμουτς!

Υπομονή Αννούλα σκεψου που θα είσαι αρχές Αυγούστου!!!!

Χαχα, ψείρας ε? Βάλτον να τα τρυπάει!

Στα άλμπουμ δεν έχω πρόβλημα, είναι λίγες οι τρύπες! Πού να δεις μέτρημα όταν έκανα τις προσκλήσεις της βάφτισης!

Μη νομίζεις στην αρχή εκείνος μου τις έκανε!Γι αυτό έψαξε και μου βρήκε τον άλλο διατρητή για να μην τον ζαλίζω χαχαχα

Kαι το δικό μου επίσης...σε σημείο που ώρες ώρες μου έρχεται να με αρχίσω στις σφαλιάρες...

Εγώ δεν το χω καθόλου με το μέτρημα τα περισσότερα τα κανει ο Παναγιώτης

!!

Εχω ένα διατρητή που τρυπάει σε 3 σημεια ταυτόχρονα.Στα εξώφυλλα επειδή είναι πολύ χοντρά έχω ένα ζουμπα και ένα σφυρί που της ανοίγω

Πού το βρίσκουμε αυτό το εργαλείο??

Μου το είχε πάρει από ενα Βιβλιοπωλειο της Αθηνας. Ψαξε σε βιβλιοπωλεια μεγάλα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εμείς καλά, πήγαμε για πρωινό μπανάκι, ήταν ζεστά, πολύ ωραία, ευχαριστήθηκε και το παιδί κι εμείς! Είχαμε και παιδάκια εκεί γύρω κι έπαιξε ο μικρός! Τώρα φάγαμε και θα τον βάλουμε για υπνάκο, θα ξαπλώσουμε κι εμείς! Το βραδάκι θα πάμε για κανένα καφεδάκι ή μάλλον καμιά βαφλούλα!

EkcAp3.png

τι κανετε κορες; εγω σημερα ρεπαρω! ημουν απο το πρωι στους δρομους με την κουμπαροκολλητη Ελενη και πηγαμε για καφε, για φαγητο και μετα παλι για καφε! τωρα παω λιγο να ξαπλωσω για να υποδεχτω τα παιδακια μου σε κανενα διωρο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πώς είστε??

Άννα,κακοπέρασες σήμερα βλέπω...

Πένυ,Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει!Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι το πήρες για σένα το παγωτάκι,εεεεεε???

Κι εδώ έχει τρελή ζέστη και επιπλέον έχω για παρέα ένα κουνούπι και μια μύγα.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Πώς είστε??

Άννα,κακοπέρασες σήμερα βλέπω...

Πένυ,Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει!Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι το πήρες για σένα το παγωτάκι,εεεεεε???

Κι εδώ έχει τρελή ζέστη και επιπλέον έχω για παρέα ένα κουνούπι και μια μύγα.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Εννοειται ότι για μενα το πήρα!!! Και το έφαγα και το χάρηκα!!!χαχαχα Και έφαγα και το μισο του Κωσταντή χαχαχα

Αχ αυτά τα κουνουπια...με έχουν ρημαξει εδώ που κάθομαι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εννοειται ότι για μενα το πήρα!!! Και το έφαγα και το χάρηκα!!!χαχαχα Και έφαγα και το μισο του Κωσταντή χαχαχα

Αχ αυτά τα κουνουπια...με έχουν ρημαξει εδώ που κάθομαι!!!

Έφαγες το παγωτό του μωρού???

Είμαι σίγουρη ότι το έκανες για να μην παγώσουν τα λαιμά του...(γκουχ,γκουχ...)

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Πώς είστε κόρες ???? Εμείς περάσαμε ένα όμορφο Σ/Κ... το Σάββατο το απόγευμα είχαμε πάει σε πάρτυ γενεθλίων (παιδικό) και χθες για μπανάκι Πόρτο-Γερμενό και είχε μια θάλασσα μούρλια... να την πιεις στο ποτήρι !!!

Αννούλα ,

Πώς είσαι ? Τέλειωσες με το σπίτι ? Καθάρισες ????

καλημερα κι απο μενα. Μεταξια μου το σπιτι στη Χαραυγη το καθαρισα και αυτη την εβδομαδα μαζευω τα τελευταια απο δω. κοριτσακια μου σας διαβαζω συνεχεια, αλλα δεν εχω χρονο να σας γραφω συχνα. φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Άννα,μην τρελαίνεσαι λέμε,είδες και το σπίτι πόσο γρήγορα το τελειώσατε.

Γιατί είχα την εντύπωση ότι θα πήγαινες στο Κερατσίνι?'Η η Χαραυγή είναι περιοχή του?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...