Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αν χάνει πολύ λίγο, δε φαίνεται!

Είμαι πολύ σπαστική σε αυτά τα θέματα και τα θέλω όλα τέλεια...μάλλον θα αγοράσω και το εργαλείο για τις τρύπες.Έφερε και καινούριες σκόνες σε πολύ ωραία χρώματα,για σένα το λέω,που δεν ψώνισες ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω τουμπανιασει κι ακομη δεν εχω πει τιποτα στη δουλεια!!!μαλλον την τριτη θα παμε στο γιατρο, οποτε απο τεταρτη θα γινουν οι αποκαλυψεις!!!ελπιζω να μην παθουν κανα εγκεφαλικο τα boss!!!

Αντί για γλυκά για την γιορτή της κόρης σου έπρεπε να τους πας μια σακουλίτσα υπογλώσσια και να τους σκάσεις το μυστικό.Και όποιος λιποθυμήσει,κακό του κεφαλιού του.

Διαφημίσεις

Αχ ωραία είναι! Να σε ρωτήσω, τι στυλό να πάρω, διάφανο ή σοκολατί? Το διάφανο λογικά βολεύει, αλλά έχει εξαντληθεί!

Eγώ πήρα το διάφανο,ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει,γιατί δούλεψα με το ταμπόν.Το σοκολατί και ένα άλλο μπλε που έβγαλαν,δεν ξέρω γιατί υπάρχει,αφού ούτως ή άλλως από πάνω μπαίνει σκόνη και κρύβει το αρχικό χρώμα.Και την Βάλια που ρώτησα,δεν ήξερε να μου πει.

Γεια σας!!!!

Τι κάνετε?Εμείς μόλις γυρίσαμε από μπανακι!! Μαλιστα σήμερα πήγαμε σε μια παραλία με beach bar, δυνατή μουσική, ξαπλώστρες που σταματούν εκει που ξεκινά το κύμα σουπερ!!! Λες και ημασταν διακοπές ήταν!!Αννα όταν έρθετε να πάτε μια βόλτα για μπανιο στην Καραθώνα!! Ακομα και βράδυ γινεται χαμός πολύ κοσμος με φωτιές στην παραλία τελεια!!! Ο μικρός ξεσάλωσε δεν τον μαζευαμε από τη θάλασσα καθόλου. Ειναι και ρηχή με άμμο και το ευχαριστήθηκε!

Αρχίζουμε και εμεις και προγραμματιζουμε διακοπούλες!!! Γιουπι!!!1-4 Αυγούστου λέμε να την κάνουμε!!! Ερμιονη έχει πάει καμια σας? Για εκει λέμε ή Αστρος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου τα είδα αυτά που ανέβασες και μου άρεσαν πάρα πολύ,αλλά μάλλον θα έχεις βαρεθεί να το ακούς αυτό...χαχαχα

Οχι κάνεις λάθος!Δεν φαντάζεσαι τι άγχος έχω καθε φορά!!! Θα σοου σστείλω με email φωτό από το βιβλιο της Αννας!

Το καδράκι σουπερ!!! Μπράβο!!

Πένυ,έχω μια απορία...πώς τρυπάς στο σωστό σημείο όλες τις σελίδες των βιβλίων που κάνεις??Όλες ταυτόχρονα,μία μία,με τί εργαλείο??

Εχω ένα διατρητή που τρυπάει σε 3 σημεια ταυτόχρονα.Στα εξώφυλλα επειδή είναι πολύ χοντρά έχω ένα ζουμπα και ένα σφυρί που της ανοίγω

ασε μου εχει φυγει η ψυχη! ειδικα σημερα δεν εχω κατσει καθολου! αφου ποναω χαμηλα στη κοιλια. ωρα ειναι να πεταξω και καμμια κηλη και να τρεχω για νεο χειρουργειο.

Κανονίσου κυρία μου!!!! Για πρόσεχε λιγο....όλα θα γίνουν μην φτανεις στα όρια σου. Αντε δεν θα έρθεις διακοπες για να την βγάλεις στην Κιο στα ιαματικά!!!Ειπαμε!!!χαχαχα

Αλήθεια πότε έρχεστε είπαμε?

Χριστίνα εγώ πάντως τα άλμπουμ που φτιάχνω τα τρυπάω με το crοpadile, τρυπάει πολλές σελίδες μαζί, τα εξώφυλλα βέβαια ξεχωριστά με καλό μέτρημα.

Εγώ πάλι το μετρημα δεν το έχω καθόλου.Ετσι βάζω μια σελιδα ήδη τρυπημενη και σημειώνω με μολυβάκι και έτσι τρυπάω τα εξώφυλλα.Ετσι μου φαίνεται πιο ευκολο! Το cropadile δεν το έχω δοκιμάσει αλλά οι περισσότερες με αυτό τις ανοιγουν

Αν χάνει πολύ λίγο, δε φαίνεται!

Οντως αν χάνει λίγο δεν φαίνεται γιατί μπαινουν οι κρίκοι και δεν φαίνεται.

Μόνο το μάτι του άντρα μου τις πιάνει όλες τις ατελειες!!Ψειρας....χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε; εγω μολις μαζευτηκα απο το μαραθωνιο φασινας. 13 ωρες non stop καθαριζαμε με τη κοπελα. τρεμω ολοκληρη απο τη κουραση, αλλα ειμαι χαρουμενη πρωτον γιατι τελειωσαμε ολο το σπιτι σε μια μερα και δευτερον γιατι τα παιδια ειναι στη πεθερα μου κι ετσι θα κοιμηθω λιγακι παραπανω αυριο. Πενυ ερχομαστε 1-6 Αυγουστου. στην Ερμιονη εχω παει παρα πολυ παλια. λιγο μετα την ιστορια με το Δουρη για να καταλαβεις. το μονο που θυμαμαι ειναι μια ωραια ταβερνα που μας κερασαν στο τελος μια καρυδοπιτα με παγωτο, ονειρο! χαχα! σας φιλω γλυκα για καληνυχτα. παω για νανι σιγα σιγα, γιατι δεν οριζω το σωμα μου. σμουτς!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Μόνο το μάτι του άντρα μου τις πιάνει όλες τις ατελειες!!Ψειρας....χαχαχα

Kαι το δικό μου επίσης...σε σημείο που ώρες ώρες μου έρχεται να με αρχίσω στις σφαλιάρες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...