Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ευχαριστω κορνηλια για το λινκ. το εχω ακουσει οτι ειναι ακριβος αλλα κανει τελεια δουλεια!!!αγορασα και βιβλιο ευχων απο εκει, μιας και δεν προλαβαινω να φτιαξω αυτο που ξεκινησα!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κούκλες!!Χαίρομαι που σας άρεσε το τραγουδάκι μου!!Κάτι ξέρω που θέλω να γεράσω στην Κούβα!!!

Μετά από έναν ατελείωτο ποδαρόδρομο,πέτυχα τυχαία μια βάφτιση και είχαν ένα τέλειο βιβλίο ευχών,το οποίο ήταν φουστανάκι,φτιαγμένο από οικολογικό χαρτί σε πολύ ωραίο πάλ χρώμα.Ήταν πολύ ψηλό και ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει.Μέσα δεν ξέρω τί είχε(δεν έχω φτάσει και στο σημείο να σκαλίζω ξένα πράγματα;):lol:),αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακό!!

Και κάτι άλλο που δεν έχω ξαναδεί.Για τα παιδάκια είχαν αυτά τα παιχνιδάκια που κάνουν σαπουνόφουσκες,πάνω στα οποία ήταν δεμένο ένα μαρτιάτικο βραχιολάκι,από άσπρο και κόκκινο μαλλί!!Για να μην τους κάψει ο Μάρτης!!Επίκαιρο,ε???:D

Διαφημίσεις

cristina ελα, πες μας την αληθεια, δεν επεσες τυχαια στη βαπτιση, παλι για κατασκοπεια ειχες βγει, ετσι δεν ειναι?καλα θα δεις το δικο μας βιβλιο ευχων που παρηγγειλα σημερα και θα παθεις πλακα!!!!

cristina ελα, πες μας την αληθεια, δεν επεσες τυχαια στη βαπτιση, παλι για κατασκοπεια ειχες βγει, ετσι δεν ειναι?καλα θα δεις το δικο μας βιβλιο ευχων που παρηγγειλα σημερα και θα παθεις πλακα!!!!

Βγήκα για περπάτημα,ελπίζοντας ότι θα πέσω σε βάφτιση!!!Αλλά πήγα αρκετά μακριά.Αυτόν τον καιρό δεν έχει τίποτα.Αναδουλειές....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Χριστίνα γιατί παρήγγειλες άλλο βιβλίο ευχών??Αφού αυτό που έφτιαχνες ήταν τόσο ωραίο!

επειδη βλεπω πως δεν εχω το χρονο να το ολοκληρωσω και αγχωθηκα!!!καπου θα το χρησιμοποιησω κι αυτο, αλλα το αλλο ειναι υπεροχο!!!!με το που θα μου το ετοιμασουν θα βαλω φωτο!ειναι ναι μεν χειροποιητο αλλα ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. το εξωφυλλο ειναι ξυλινο και απο πανω εχει τυπωμενο το θεμα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...