Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μήπως να στριμώξω κι εγώ το σαλόνι για να χωρέσει??? Εντάξει εδώ στο διαμέρισμα δε με βολεύει, αλλά θα ήθελα ένα για το χωριό, για τη βεράντα ή την αυλή! Βέβαια ο άντρας μου γενικώς δεν είναι και πολύ φαν του να γεμίζουμε πράγματα! Από πού το πήρατε και αν επιτρέπεται πόσο περίπου έκανε?

Πένυ όντως πολύ ωραίο το άλμπουμ, μπράβο!

Από τον Μεγάλο Σκλαβ/τη στη Χαλκηδόνα το πήρε ! Νομίζω ότι είχε αρχική τιμή 37 ευρώ -20% κοντά 30 δλδ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από τον Μεγάλο Σκλαβ/τη στη Χαλκηδόνα το πήρε ! Νομίζω ότι είχε αρχική τιμή 37 ευρώ -20% κοντά 30 δλδ

Eυχαριστώ! Καλή τιμή νομίζω.. Αυτός ο Σκλαβενίτης έχει μεγάλη ποικιλία!

EkcAp3.png

Xριστίνα μού το πήρες από το στόμα! Χρόνια πολλά Χριστίνα νότια, να χαίρεσαι τη Μαρκέλλα σου, να έχει υγεία, να τη δεις όπως επιθυμείς ή καλύτερα όπως επιθυμεί εκείνη!

Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε τη βολτίτσα μας, μόλις γυρίσαμε και πάμε για μπανάκι.

EkcAp3.png

αμαν η τρελλη ξεχασα τη νυφη μου! και το συζητουσαμε προχθες με τη Σαντυ!

συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα σου, να ειναι παντα γερη, καλοτυχη και να δει τα ολα της ονειρα να πραγματοποιουνται! δως της ενα μεγαλο φιλι απο τη πεθερα της!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

hello!!

Να μαι και εγώ!! Μολις μαζευτήκαμε από τον κηπο!!Ποσο ακομα πια!! Ουτε τις μυτες μας δεν βλέπαμε!!Ο Κωσταντής όμως ντουρασελ!!Ευτυχώς που διαβάζω ένα βιβλιο και μου περνάει η ώρα. Την προηγούμενη βδομάδα το πήρα και κοντευω να το τελιώσω!Ασυμφορη είμαι!!

Χριστινάκι να χαίρεσαι την Μαρκέλλα σου!!! Πως πας απο διαθεση? Στον γιατρό πήγατε που έλεγες? Ολα οκ?Από λιγουρες εμετους κλπ όλα οκ? Σε ζάλισα ε?χαχα

Χριστινα βόρεια θα κάνω αναρτηση στο μπλογκ μου με το αλμπουμ της Ελενης αλλά όχι ακομα.Ανεβασα κάτι άλλο πρώτα.

Τι άλλα νεα? Αννα χάθηκες μεσα στις κούτες???Πως πάς τον ατελείωτο έχουν τα πράγματα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

ασε μου εχει φυγει η ψυχη! ειδικα σημερα δεν εχω κατσει καθολου! αφου ποναω χαμηλα στη κοιλια. ωρα ειναι να πεταξω και καμμια κηλη και να τρεχω για νεο χειρουργειο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!σημερα πηγαμε με κατι φιλους στον παιδοτοπο για τη γιορτη της μαρκελλας και μετα βγαλαμε τους γονεις μου για πα'ι'δακια!!!εχω τουμπανιασει κι ακομη δεν εχω πει τιποτα στη δουλεια!!!μαλλον την τριτη θα παμε στο γιατρο, οποτε απο τεταρτη θα γινουν οι αποκαλυψεις!!!ελπιζω να μην παθουν κανα εγκεφαλικο τα boss!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...