Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! εγω ειμαι χαμενη για ευνοητους λογους. αχ κοριτσια εχω αγχωθει! νομιζω οτι δεν προλαβαινω! σ/κ θα ειμαι στο αλλο σπιτι με τη καθαριστρια και θα το καθαριζουμε. ελπιζω να μας φτασουν δυο μερες. σας αφηνω για την ωρα. φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα !

Χριστινάκι μου,

εγώ "τίποτα" δεν κάνω... δες εδώ (αντιγράφω μνμ)

Εμείς, λίγο από τα ίδια... ήρθε χθες ο μπαμπάς μας φορτωμένος από το σούπερ με τί ? Όχι πείτε μου... πήγε και τους αγόρασε ένα ΦΟΥΣΚΩΤΟ ! Έλεος δλδ ! Τί να τον κάνουμε εμείς τον παιδότοπο ? Μόνο μια τσουλήθρα (μικρή) μας λείπει και είμαστε κομπλέ... όπως επίσης βέβαια είμαστε τρελοί για δέσιμο γιατί ήταν που ήταν περιορισμένος ο χώρος... τώρα ήρθε κι έδεσε το γλυκό... η πόρτα του μπαλκονιού από το σαλόνι... πα πα λα... έκλεισε... για να βγεις έξω πρέπει να μετακινήσεις το φουσκωτό !

Στα παιδιά άρεσε πολύ... τους είπα πως τώρα πλέον κομμένα τα χοροπηδητά είτε στον καναπέ είτε στο κρεββάτι της μαμάς και του μπαμπά !

...Κι αφού χαρήκαμε, και κάναμε μπάνιο, και βάλαμε κολόνιες-καθαρές πυτζάμες κι όλα τα συναφή, να σου η Σεμίνα... με το πίνει το μισό μπουκάλι γάλα, αρχίζει να ξερνάει πάνω στον καναπέ... ωωωωω τί ωραία.... ξανά μανά, τί να πλύνω, τον καναπέ, το κάλυμμα, την Σεμίνα ή να προλάβω τον Νικόλα που εκείνη την στιγμή εμπνεύστηκε να πάει να χ@σει ????????????

Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης ....

Η Άννα η έρμη μάλλον πακετάρει...

Μεταξία,τα διάβασα και γελάω μόνη μου!!Για μένα που είμαι έξω από τον χορό ακούγονται όλα πολύ χαριτωμένα,εσύ που τα έχεις στο κεφάλι σου μάλλον τρως φρίκη!!!

Γερά να είναι μωρέ και ας κάνουν διάφορα,δεν πειράζει.Όταν μεγαλώσουν και σε γράφουν,όπως κάναμε και εμείς,θα αναπολείς αυτές τις στιγμές!!

Το φουσκωτό πολύ καλή ιδέα!!!Μέχρι και εγώ θα έπαιζα!!

καλημερα! εγω ειμαι χαμενη για ευνοητους λογους. αχ κοριτσια εχω αγχωθει! νομιζω οτι δεν προλαβαινω! σ/κ θα ειμαι στο αλλο σπιτι με τη καθαριστρια και θα το καθαριζουμε. ελπιζω να μας φτασουν δυο μερες. σας αφηνω για την ωρα. φιλια!

Άννα,κούλαρε λίγο.Σε δυο μέρες καθαρίζεις γήπεδο,όχι σπίτι.Όλα θα τα προλάβετε,μην αγχώνεσαι.

Διαφημίσεις

...μωρέ κι εγώ σκέφτομαι όταν έχω νεύρα (σχεδόν ποτέ δλδ) να μπαίνω να χοροπηδάω... είναι αγχολυτικό... αλλά μάλλον δεν με σηκώνει μάνα μου !!!!

Ξέρεις κάτι Χριστίνα ??? Πέρα από την πλάκα, έχω πει, ΓΕΡΑ να είναι... και ναι, κάπου έχει δίκιο ο Μ, είναι πιο ασφαλές σίγουρα για τα παιδιά από το να πηδάνε πχ πάνω στον καναπέ... απλά μου ήρθε λίγο απότομο...

Δεν θέλω να σκέφτομαι τί σκ@τά θα κάνω όταν μεγαλώσουν που θα γυρίζουν έξω με τις ώρες κι εγώ δεν θα κλείνω μάτι αν δεν ακούσω το κλειδί στην πόρτα ....

Λες να πάρω και εγώ ένα φουσκωτό,να χοροπηδάω και να εκτονώνομαι??

Θα το σκεφτώ...μάλλον για σάκο του μποξ με βλέπω...πιο καλό μου φαίνεται για την περίπτωσή μου!!!

Μέχρι να μεγαλώσουν και να την κοπανάνε έχεις καιρό,θα αγχωθείς όταν έρθει η ώρα!Προς το παρόν,έχεις άλλα στο κεφάλι σου!

Γεια σας κι από μένα! Πήγαμε για ψώνια το πρωί και γυρίσαμε για φαγητό και νάνι!

Μεταξία με γεια το φουσκωτό! Θέλω κι εγώ! Αλλά δεν έχω χώρο καθόλου, θα πρέπει να βγούμε από το παράθυρο!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

πιστεψε με, ουτε η Μεταξια εχει. απορω που το χωρεσε!
Δεν ξέρεις που λένε,χίλιοι καλοί χωράνε??;)

:confused::confused::confused:

... ε χμμμ ναι δλδ στην ουσία (εντελώς αντικειμενικά όμως) ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ... έχει δίκιο η Άννα... αλλά εμείς το κάναμε να χωρέσει....

υ.γ. Μέχρι εκείνη την ωραία μέρα που θα είμαι κάπως και θα το πετάξω από κάτω.... ;)

Καλησπέραα!!

Σημερα τρέχω από το πρωί!!

Αννούλα μου λογικά από Δευτέρα θα το έχεις το άλμπουμ!! Τι καλά που σου άρεσε!!!

Μεταξία μου αν τα βλέπεις και εκτονονωνται μην μιλάς καθόλου!!! Και αν ασχολούνται πολύ να μου το πεις να το πάρω και εγώ μπας και ασχοληθεί με κάτι ο Κωσταντής επιτέλους!!!! Ενα παιδί που δεν παιζει με παιχνίδια καθόλου!!!! Το φαντάζεστε????Μονο η μπάλα του αρέσει το ποδήλατο και η γύρα!! Καθε μέρα που θα πάμε!!!

Καλύτερα πάντως φουσκωτό από πισίνα. Πηγαμε προχτές στα ξαδέρφια του που μας κάλεσαν σε pool party χαχαχα. Δεν ξέρω αλλά τη φοβήθηκα. Αν και δεν ήταν πολύ γεμισμένη αλλά έτρεχαν με τα νερά γλιστραγαν .Εν τω μεταξύ κάτω είναι σκέτο παλστικό αν γλιστρήσουν και πέσουν θα χτυπήσουν σίγουρα!!! Προτιμώ τη θάλασσα ακομα και αν πρέπει να πηγαίνουμε καθε μερα (με τραβανε...ξερετε τωρα χαχαχα)

Εχουν αρχίσει και μου έρχονται τα τσιχλιμπίδια για τις σαγιονάρες και ρίχνω σχέδια πως θα τις φτιαξω!!Για να δουμε πως θα βγουν....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,ελπίζω αυτά που έφτιαξες να τα βάλεις και στο μπλογκ σου,γιατί εγώ δεν μπορώ να τα δω στο facebook.Και όχι,ακόμα δεν ψήνομαι να κάνω και εγώ.(Σας προλαβαίνω πριν μου το πείτε για χιλιοστή φορά!)

:confused::confused::confused:

... ε χμμμ ναι δλδ στην ουσία (εντελώς αντικειμενικά όμως) ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ... έχει δίκιο η Άννα... αλλά εμείς το κάναμε να χωρέσει....

υ.γ. Μέχρι εκείνη την ωραία μέρα που θα είμαι κάπως και θα το πετάξω από κάτω.... ;)

Μήπως να στριμώξω κι εγώ το σαλόνι για να χωρέσει??? Εντάξει εδώ στο διαμέρισμα δε με βολεύει, αλλά θα ήθελα ένα για το χωριό, για τη βεράντα ή την αυλή! Βέβαια ο άντρας μου γενικώς δεν είναι και πολύ φαν του να γεμίζουμε πράγματα! Από πού το πήρατε και αν επιτρέπεται πόσο περίπου έκανε?

Πένυ όντως πολύ ωραίο το άλμπουμ, μπράβο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...