Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μεταξία ευκαιρία για ανακαίνιση μπάνιου! Κλείσαμε 13-21 Αυγούστου Ντουμπάϊ
και 23-30/8 Κορώνη.

Σούπερ !!!!! Με το καλό ! Κάτσε να ρωτήσω τον κουμπάρο μου που έχει πάει πρόσφατα Ντουμπάι να μου πει έναν πύργο που είχαν ανέβει και τα έβλεπαν όλα πανοραμικά... μου είχε δείξει φωτογραφίες και ήταν ΤΕΛΕΙΑ !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάντυ,

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Να πας οπωσδήποτε έστω για ένα καφέ εδώ

http://www.jumeirah.com/Hotels-and-Resorts/Reiseziele/Dubai/Madinat-Jumeirah/Al-Qasr-Hotel/

και ο πύργος που σου έλεγα -το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο- είναι αυτός

http://www.burjkhalifa.ae/

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ! Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου είναι στις πρώτες επιλογές! Θυμάται ο κουμπάρος σου αν είχε είσοδο? Θα πάρω κι εγώ έναν οδηγό.

Ναι πληρώνεις είσοδο. Αν διαβάσεις λίγο στο site που σου έβαλα, γράφει τιμές μπορείς, νομίζω, να αγοράσεις και Online τα εισιτήρια...:idea:

Διαφημίσεις

Πω πω βρε Μεταξια μου τι λαχτάρα πέρασες!!!! Παλι καλά που δεν ήταν τίποτα....Και εγώ είμαι πολύ αγχωδης σε κατι τέτοια αλλά εχω τον άντρα μου και με επαναφερει χαχα

Εκεινος είναι πολύ χαλαρός γενικά εγώ προκαλώ λίγο την καταστροφή...

Αντε με το καλό να πάτε το ταξιδάκι σας!!!! Για να μην έχω βγει ποτέ έξω από τα συνορα δεν ξέρω ποσο καιρό πριν πρέπει να κλεισεις ταξιδι στο εξωτερικό χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Θα κάνω ένα cheesecake για το καλό.

Εχει γενεθλια και ο άντρας σου αυριο?

Ωραιο το cheesecake και γρήγορο!Μονο που έχει ένα κακο....τελειώνει γρήγορα!!!!χαχαχα

Εχει δοκιμασει με oreo μπισκοτα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εμάς πάντως κανείς δε μας μίλησε Αγγλικά, μόνο Ιταλικά!

Πλάκα κάνεις??Οι άνθρωποι σκίζονται να εξυπηρετήσουν.Εγώ στην αρχή μιλούσα σε όλους αγγλικά,αν και ήξερα ιταλικά,απλά τα μπέρδευα με τα ισπανικά(το ξέρω,ζαλιστήκατε)και γι'αυτό είχα πάει εκεί,για να εξασκηθώ.

Μου έβγαιναν όμως ισπανικές λέξεις,είχα και μια πολύ κακή διάθεση και τους μισούσα,μετρούσα τις μέρες για να φύγω.

Μετά ερωτεύτηκα και ξεκαθάρισαν όλα μέσα μου,μου βγήκαν μια χαρά και τα ιταλικά και όλα.Πάντως και σε μένα και σε άλλους που έβλεπα,έκαναν τα πάντα για να εξηγήσουν.Όταν είχε πάει πριν χρόνια η θεία μου,της εξηγούσαν με χειρονομίες,με σχεδιαγράμματα,μέχρι που την πήγαιναν και μέχρι το μέρος που έψαχνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...